Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

çok iyi yapmısın bitanem benimm benim eşimde gecede aynı calışıolar sanırım 12 24 te mi kuzum seninkide :26: ee sen ne yaptın görüşmeyeli beya oldu kuzusum varmı bişiler

benimki 12 36canım gecede işte çalışıyor bende bişey yok adete 10gün falan var bu ay ilaç kullandım gerçi ne zaman adet olacağımı da bilmiyorum beklicez yumurtlama günümü de anlayamadım o yüzden ilaçlar dengeyi bozuyo beklemedeyiz bakalım hala sennasılsın bebiş nasıl?

bende iim bitanem saolasın hamilelik artık yormaya basladı agırlasıyoruz bakalım inşşş rabbim sanada nasip eder en kısa zamanda kuzumm ne ilacı aldın klomen kullanınca kasık agrısı oluyo yumurtlama gününü anlıyosun kusum bende öle olmustu yumurta takibimi yaptırdın sen şimdi :26:

pko için glifor diye bi ilaç kullanıyorum canım geçen ay yumurta büyütücü iğne kullanmıştım bu ay yterli boyutta dedi vermedi bidahaki ayda memlkete gidicez 2ay ara vercez tedaviye bakalım izmirde de gidicem doktora tahlillerimi göstercem kafam daha rahat olsun diye beklemedeyim canım

ayy hadi inşş tatlım benimm rabbim hayırlısıyla kuzusunu nasip etsin dualarım seninlee

anlatırım ama öle ulu orta olmaz kuytu köşelere gelmen lazım

aman siz yiyin bacım ben sizi izler doyarım ama salata türü kısır mercimek köftesi amerikan rus salatası bunlara hiçç dayanamammm
ahh ahhh olsada yemesem

ahh kusumm sen istersinde ben sana yapmazmıyımm bacım benim kısırım adana kısırı ve cok farklı ve çok leziz oluyo şimdiden sölimmm

biz şöle yaparız bulguru ıslarız
soğan yağ kavurur salçasını ekler bibber salçası karışık
baharatları ekleriz pulbiber sumak nar ekşisi kimyon
sonra yeşillikler

ayy valla gözümün önüne geldi kokusu burnuma geldi tadı damağıma geldi
nasıl yaparsınız siz kısırı bu gece rüyalarıma girecek

biz şöle yaparız bulguru ıslarız
soğan yağ kavurur salçasını ekler bibber salçası karışık
baharatları ekleriz pulbiber sumak nar ekşisi kimyon
sonra yeşillikler

brawooooo benim kısırımaaa benziyooo bu işteee helal olsun bacımaaaaa

sağol yavrimm
acıyı çok severim bende doğulu kanı var herhal zaten annem hep öyle derdi
babamda acıyı çok sever tabi ben onun gibi yiyemiyom dayanamıyom
sende saol balımm bende pul biberi çok kullanırım kuzusumm severim acıyıı ekşiyiiiii

ben yatıyom yavrim belim ağrıdı uykum geldi
hadi iyi geceler bacım allaha emanet olasınız

sende tatlımm benimm çok öpüyorum seni bebişimmm ii geceler allah rahatlık versinn

heheeeeeahh kuzummm keşke hepimiz birlikte olsakta yesek ..ama dikkat et benden sanada kalmayabilirrrrrrrr hepisini yiyebilirimmm vlla kısırı ballandıra ballandıra anlatmışınızzz ohh canım çekti bi yerim şişecek şimdi anacım yapsında yiyek bari yavv..bebek doğalı acıda yiyemiyorum yemeklerin tadı olmuyo yahuuuu acısız yemeklere hayırrrrrr

atlaa gel bacım banaa hemen yapayımm ne varmış iki dakikalıkk işşş yahuuu

hb kuzum iyi çok şükür yemek yapıyorum bi yandan ortalık topluyom birazdanda ev süpürcem ama kk yıda eksik bırakmıyom
sen nasılsın yavrim

bende iyiyim kuzucumm 12 de uyandımm eşimde sabah geldi uyandırmadı soalsun bende bi kkya bakayım dedim cıkarım birazdan acıktım daha bişi yemedimm
kolay gelsin quzusumm kendini fazla yorma emi bebişimm benimm

hayırlı pazarlar hanımlar nasılsınız?
ooo kısır falan canım çekti benimde yakın olsakta beraber kısır partisi yapsak çok iyi olur valla çok özledim öyle ortamları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…