çok iyi yapmısın bitanem benimm benim eşimde gecede aynı calışıolar sanırım12 24 te mi kuzum seninkide :26: ee sen ne yaptın görüşmeyeli beya oldu kuzusum varmı bişiler
benimki 12 36canım gecede işte çalışıyor bende bişey yok adete 10gün falan var bu ay ilaç kullandım gerçi ne zaman adet olacağımı da bilmiyorum beklicez yumurtlama günümü de anlayamadım o yüzden ilaçlar dengeyi bozuyo beklemedeyiz bakalım hala sennasılsın bebiş nasıl?
bende iim bitanem saolasın hamilelik artık yormaya basladı agırlasıyoruz bakalım inşşş rabbim sanada nasip eder en kısa zamanda kuzumm ne ilacı aldın klomen kullanınca kasık agrısı oluyo yumurtlama gününü anlıyosun kusum bende öle olmustu yumurta takibimi yaptırdın sen şimdi :26:
pko için glifor diye bi ilaç kullanıyorum canım geçen ay yumurta büyütücü iğne kullanmıştım bu ay yterli boyutta dedi vermedi bidahaki ayda memlkete gidicez 2ay ara vercez tedaviye bakalım izmirde de gidicem doktora tahlillerimi göstercem kafam daha rahat olsun diye beklemedeyim canım
anlatırım ama öle ulu orta olmaz kuytu köşelere gelmen lazımkız başka yapacak birşewyimiz mi var allahın aşkına benimde sabaha kadar net tv ışıklar açık oluyo napacan bacım yaaa valla biz kiloları boşa almıyoz ben can sıkıntısına buzdolabını oturma odasına taşıyasım geliyooo
kızz bende merak ettim bana anlattttttttttttşaka şaka
ayyy koptum bacım yaaaaa
tası tası bende geleyimm yanına beraber götürek ne var ne yok sen lohusasın ben hamişş bahanemiz bu nasılsa
aysenim sende gel kuzum verdiklerini almazsın korkma cünkü sana melekle bişi bırakmayız bebeqemm
anlatırım ama öle ulu orta olmaz kuytu köşelere gelmen lazım
aman siz yiyin bacım ben sizi izler doyarım ama salata türü kısır mercimek köftesi amerikan rus salatası bunlara hiçç dayanamammm
ahh ahhh olsada yemesem
ahh kusumm sen istersinde ben sana yapmazmıyımm bacım benim kısırım adana kısırı ve cok farklı ve çok leziz oluyo şimdiden sölimmm
ayy valla gözümün önüne geldi kokusu burnuma geldi tadı damağıma geldi
nasıl yaparsınız siz kısırı bu gece rüyalarıma girecek
biz şöle yaparız bulguru ıslarız
soğan yağ kavurur salçasını ekler bibber salçası karışık
baharatları ekleriz pulbiber sumak nar ekşisi kimyon
sonra yeşillikler
brawooooo benim kısırımaaa benziyooo bu işteee helal olsun bacımaaaaa
sende saol balımmsağol yavrimm
acıyı çok severim bende doğulu kanı var herhal zaten annem hep öyle derdi
babamda acıyı çok sever tabi ben onun gibi yiyemiyom dayanamıyom
ben yatıyom yavrim belim ağrıdı uykum geldi
hadi iyi geceler bacım allaha emanet olasınız
ayyy koptum bacım yaaaaa
tası tası bende geleyimm yanına beraber götürek ne var ne yok sen lohusasın ben hamişş bahanemiz bu nasılsa
aysenim sende gel kuzum verdiklerini almazsın korkma cünkü sana melekle bişi bırakmayız bebeqemm
heheeeeeahh kuzummm keşke hepimiz birlikte olsakta yesek ..ama dikkat et benden sanada kalmayabilirrrrrrrr hepisini yiyebilirimmm vlla kısırı ballandıra ballandıra anlatmışınızzz ohh canım çekti bi yerim şişecek şimdi anacım yapsında yiyek bari yavv..bebek doğalı acıda yiyemiyorum yemeklerin tadı olmuyo yahuuuu acısız yemeklere hayırrrrrr
selamlarrr :87::87::87:
ve aleyküm selam bacım hoşgeldin naber nasılsınnn
hb kuzum iyi çok şükür yemek yapıyorum bi yandan ortalık topluyom birazdanda ev süpürcem ama kk yıda eksik bırakmıyom
sen nasılsın yavrim
selamlarrr :87::87::87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?