- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
maşallah kuzum sana maşşş bendde erken kalkardımda zorluyom iyice kendimiigünaydınlar
meloşum iyiyim kuzum bende dün yorgunluktan koltuğun üstünde uyuya kalmışım erken yatıncada erkenden kalktım :96:
superisinemi gittin kele :94:
buralardayım gelirsen dürt
günaydın canım benimmgünaydınn hanımlarrrr..
sanırım herkeşler uyuyor...
iyi haftasonları diliyorum....
Günaydın tatlım ben burdayımmm.... Görev başında ama aklım evde eişm izinli bu gün çok kötü oluyor o evdeyken hiç çalışmak istemiyorum ... Nasılsın canımm ne var ne yok
meloşum saol canım artık biraz daha olumlu düşünmeye başladım hep söylüyorum ama napiimm kalp sesinide duysam sağlıklı olduğunu bilsem yeter bana ana yüreği işte :))
kusumm o superisiylede görüşüyoruz ama burda olan o deilmelikecimmm superisi ile görüşüyomusun??? biz başka topikten de arkadaşız onunla...nasıl iyimi???
temizlik yapıyodum canım erken başliyimde erken bitsin diye kalktım
havada sert ama güneşli yaz gelmek bilmedi yahu
malatya sıcakmış herhalde :87:
öpüyom bacım
melikecim haklısın canım bütün bebişleri rabbim korusun.
sarıbeybi bebişi bilmem ama benim göbişim ağrıyor acaba onlamı alakalı bilemedim dr. arıyorum ulaşamıyorum. napsam bilemedim şimdi. Dün dr. sorduğumda kasık ağrıları normal ama göbek ağrısı olmaması lazım gazdandır dedi ama bence ondan diil. dr. mu değiştirsem acaba..
( çoklu alıntı nasıl yapılıyor ? ben bilmiyorum.)
ohh afiyet olsun canımbenimkindenmi yaptın yoksam
benimkide geceye gidecek ama abim bende tek kalmıycam :81:
yok kuzumm bu baska bi tarifohh yaa ne güzel sıkılmazsın eşim dioki bugün napıcan dedim her zamanki evde net ve tv arası geciş yapıcamm
evet kuzum gece takılırız abimle
hee başka ne yapacam deseydin kukuman kuşları gibiyiz valla
ayy sorma kuzum yaa valla ye iç otur yat kalk gez toz gül agla yasa hayat herseye ragmen devam ediyooo
meraba hanımlar nasılsınız?
2 gündür hava güzel burda bugünde arkadaşla çarşıya çıktık gezdik dolaştık geldik işte çok iyi geldi ama yoruldum öptüm hepinizi
meraba hanımlar nasılsınız?
2 gündür hava güzel burda bugünde arkadaşla çarşıya çıktık gezdik dolaştık geldik işte çok iyi geldi ama yoruldum öptüm hepinizi
aynen yavrim rabbim sağlık versin
kız bak telleşince hatırlat sana bişey anlatıcam ben unuturum kesin yoksa
kız başka yapacak birşewyimiz mi var allahın aşkına benimde sabaha kadar net tv ışıklar açık oluyo napacan bacım yaaa valla biz kiloları boşa almıyoz ben can sıkıntısına buzdolabını oturma odasına taşıyasım geliyoooyok kuzumm bu baska bi tarifohh yaa ne güzel sıkılmazsın eşim dioki bugün napıcan dedim her zamanki evde net ve tv arası geciş yapıcamm
aynen yavrim rabbim sağlık versin
kız bak telleşince hatırlat sana bişey anlatıcam ben unuturum kesin yoksa
kız başka yapacak birşewyimiz mi var allahın aşkına benimde sabaha kadar net tv ışıklar açık oluyo napacan bacım yaaa valla biz kiloları boşa almıyoz ben can sıkıntısına buzdolabını oturma odasına taşıyasım geliyooo
kızz bende merak ettim bana anlattttttttttttşaka şaka
ayyy koptum bacım yaaaaa
tası tası bende geleyimm yanına beraber götürek ne var ne yok sen lohusasın ben hamişş bahanemiz bu nasılsa
aysenim sende gel kuzum verdiklerini almazsın korkma cünkü sana melekle bişi bırakmayız bebeqemm
şştt fıstık anne naber nasıl gidiyor burda yakaladım seni:))
iyiyim canım benim cok şükür sen napıyon nasılsın tatlışımmm
iyiyim canım benimki nöbette bende takılıyorum sayfalarda benim gibi sorunu olanlara yazışıyorum seni gördüm sana da yazayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?