Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

günaydınlar

meloşum iyiyim kuzum bende dün yorgunluktan koltuğun üstünde uyuya kalmışım erken yatıncada erkenden kalktım :96:
superisinemi gittin kele :94:
buralardayım gelirsen dürt
maşallah kuzum sana maşşş bendde erken kalkardımda zorluyom iyice kendimii evet balım ordaydım aksam beyaz showa baktım ya bide yorgundum zaten basında uyucaktım neyse bittide gectim yatmaya geldim ama sen cıktın sanırım bebişim benimm çok öpüyorum seni kuzusumm
günaydınn hanımlarrrr..
sanırım herkeşler uyuyor...
iyi haftasonları diliyorum....
günaydın canım benimm

günaydın canım kolay gelsin evet tatlım bak ben 7.ci ayıma girdim ama hergün acaba bişimi oldu diyodum insan pimpiriklenio bide böle biz kolay bulamadık ya iyice korkuyoz rabbime emanet et o korur inşş bitanem benimmm

melikecimmm superisi ile görüşüyomusun??? biz başka topikten de arkadaşız onunla...nasıl iyimi???

temizlik yapıyodum canım erken başliyimde erken bitsin diye kalktım
havada sert ama güneşli yaz gelmek bilmedi yahu
malatya sıcakmış herhalde :87:
öpüyom bacım

melikecim haklısın canım bütün bebişleri rabbim korusun.

sarıbeybi bebişi bilmem ama benim göbişim ağrıyor acaba onlamı alakalı bilemedim dr. arıyorum ulaşamıyorum. napsam bilemedim şimdi. Dün dr. sorduğumda kasık ağrıları normal ama göbek ağrısı olmaması lazım gazdandır dedi ama bence ondan diil. dr. mu değiştirsem acaba..

( çoklu alıntı nasıl yapılıyor ? ben bilmiyorum. )

melikecimmm superisi ile görüşüyomusun??? biz başka topikten de arkadaşız onunla...nasıl iyimi???
kusumm o superisiylede görüşüyoruz ama burda olan o deil bu baska bi arkadas

temizlik yapıyodum canım erken başliyimde erken bitsin diye kalktım
havada sert ama güneşli yaz gelmek bilmedi yahu
malatya sıcakmış herhalde :87:
öpüyom bacım

yok kuzumm yagmur yagdı durdu serin burası eşimle bizde markete gittik geldik geceey gidicek pogaca hazırladım birazdan da yemek yapıcamm ama varya nefis olmuşşş bende seni bacımm

amin tatlım aminnnn
canım bak coklu alıntı nasıl oluyo biliomusun ;
şimdiii su alıntı ile cevaplanın yanında su işaret varya en sonda olan '' buna benzer mesela bende ona tıklıyosun baska kim yazmışsa onlarda da tıklıyosun en son kim yazmışsa bu defa alıntı ile cevaplaya tıklıyosun sonra cıkıyo hepsine cevap veriyosun kim sana ne yazmışsa emi kusum umarım anlatabilmişimdir

ohh afiyet olsun canım benimkindenmi yaptın yoksam
benimkide geceye gidecek ama abim bende tek kalmıycam :81:

yok kuzumm bu baska bi tarif ohh yaa ne güzel sıkılmazsın eşim dioki bugün napıcan dedim her zamanki evde net ve tv arası geciş yapıcamm

meraba hanımlar nasılsınız?
2 gündür hava güzel burda bugünde arkadaşla çarşıya çıktık gezdik dolaştık geldik işte çok iyi geldi ama yoruldum öptüm hepinizi

yok kuzumm bu baska bi tarif ohh yaa ne güzel sıkılmazsın eşim dioki bugün napıcan dedim her zamanki evde net ve tv arası geciş yapıcamm
kız başka yapacak birşewyimiz mi var allahın aşkına benimde sabaha kadar net tv ışıklar açık oluyo napacan bacım yaaa valla biz kiloları boşa almıyoz ben can sıkıntısına buzdolabını oturma odasına taşıyasım geliyooo
aynen yavrim rabbim sağlık versin
kız bak telleşince hatırlat sana bişey anlatıcam ben unuturum kesin yoksa

kızz bende merak ettim bana anlattttttttttttşaka şaka

ayyy koptum bacım yaaaaa
tası tası bende geleyimm yanına beraber götürek ne var ne yok sen lohusasın ben hamişş bahanemiz bu nasılsa
aysenim sende gel kuzum verdiklerini almazsın korkma cünkü sana melekle bişi bırakmayız bebeqemm

şştt fıstık anne naber nasıl gidiyor burda yakaladım seni:))

iyiyim canım benimki nöbette bende takılıyorum sayfalarda benim gibi sorunu olanlara yazışıyorum seni gördüm sana da yazayım dedim

çok iyi yapmısın bitanem benimm benim eşimde gecede aynı calışıolar sanırım 12 24 te mi kuzum seninkide :26: ee sen ne yaptın görüşmeyeli beya oldu kuzusum varmı bişiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…