Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

sağol canım
evet benimde eşimin üstüne zimmetli araba ama kaza anında yeni mezun bi polis varmış eşim ben vardım diye gödtermiş şimdi sana sorun çıkarırlar aseletin tescillenmedi demiş çocuk dua ede ede bi hal olmuş...
adam kaptırmış gelmiş 240 promil alkollü çıkmış allahın belası gerçekten allah korumuş adamın aracı nerdeyse hurdaya çıkmış allahın işi bunların arabada fazla bişey yok..
amirde aramış önce arabayı soruyomuş ne oldu nasıl oldu eşim sinir küpü olmuş arabada 3 kişi var bizi sormuyoda arabayı soruyo şe.. diyo
kapatırken tenezzül edipde sormuş beyfendi

canım aynı şey başımıza geldi hırsız kovalarken başka bi ekip arabasıyla çarpıştı eşim ve komiser demediğini bırakmadı yaa neymiş bunlar oyun oynuyormuşda birbirlerine bilerek çarpmışlar varmı böyle bi mantık allahın aşkına yaa varmııııı çocuk bile daha mantıklı düşünür yaa ...hadi canımız sıkıldı gel arabaları çarpıştıralımmı derler yaa bak yine sinir oldum hiç bizimkilerin canını düşünen yokki zaten arabalar daha önemli

saol kuzusummm benimmm
hiç sorma canım eşimle öldük sinirden haberleri izledikkk deli oldukkkk
bu arada iki tane bebek ceseti bulundu biri iki günlük göbek bagları kopmamış biri cöpte biri hastanede allahımm merhamet versin böle insanlara yaa biz onu bulana kadar ne cekiyoz onlar napıyo rabbim ıslah eylesin son olur inşşş baskada bişi diyemiyorum o vicdansızlaraaa
eşinide rabbim korumus kuzucum bi sadaka verin çok gecmiş olsun canımsın çok üzüldüm inankiii
iki abim doguda görevliii askeriyede hergün ates üzerindeyiz hele de sırnakta olan aklım cıkıyo bişi olucak diee rabbim bütün vatan bekçilerimizi korusun inşş onlara güc kuvvet versin tırnaklarına bişi olmasın inşş kuzucum

ohh ohh maşallahhh canikom gezzz canım benim kafanı dağıt biraz valla senin bu oğlan büyüyünce çok gezip oynayacak çocuğu şimdiden alıştırıdn gezmelere annesiii

ayy sorma melegimm bugün hiç uyutmadı aksam abbas güclüyü izledim saat 4 oldu yataga yattım anca eşim geldi 8 de görevden uyandırdı saolsun uyumadan zaten oglu uyutmuyo bide günde çocukların sesinden mi etkilendi ne hop hopp hopladı durdu benim kerata bende öle diom çok zıpır olucakkk eşimde dioki olsun benim oglumm ona hersey yakışırrr
eyvah eyvahhhh

Son düzenleme:
günaydın hayırlı cumalar kızlarrrr rabbim gönlünüzde ne duanız varsa kabul etsin inşşş
bizimde bugün dr kontrolümüz var umarım oglusum büyümüştür güzelce teyzeleri ordan da gezmeye gidicez kuzusumla eşimde görevde ordan gelicek oda gece evde oluruz öpüldünüz canlarım kib..

günaydın tatlım bende az önce kontrolden geldim dr. 10 gün sonra çağırdı kalp atışlarını duymak için. Kasık ağrıları için normal dedi. Ama göbeğim ağrıyor arada onun olmaması lazım dedi biraz korktum ama inş. bir daha ağrımaz.:26:

çok geçmiş olsun cnm...Rabbim korusun hepsini...
cnm duayı sormuşsun almak isteyen olursa dağıyorum kendimde okuyorum...kaç tane isterlerse o kadar ekliyorum listeme...

cnm hayırlı haberlerle gel inş...

cnm meleğin Rabbime emanet olsun inş...sağlıkla kucağına almak nasip olsun cnm...

Resülullah(Aleyhisselam) şöyle buyurmuşur.

"Allah Teala'nın bir meleği vardır;bu melek

"Ya Erhamerrahimin "

diyen kimseleri takip eder. bir kimse ,bu " Ya Erhamerrahimin "kelimesini üç defa söylerse

Melek;

Ya Erhamerrahimin olan rabbin sana yöneldi. ne dileğin varsa iste"der

rabbim rahmetini ve merhametini esirgeme bizlerden....
yarabbim dilimizden duayı gönlümüzden imanı kalbimizden kuran sevgisini sen eksiltme...
vatan bekçimiz olan askerimizi ve polisimizi sen kötü niyetlilerin şerrinden koru eşlerine analarına evlatlarına bağışla yarabbim....
evlerimize huzur,eşlerimizle muhabbet,soframıza ve kazancımıza bereket nasip eyle Allahım ....
rabbim sırat köprüsünü hızla geçenlerden eyle amel defteri sağdan verilenlerden eyle salih amelleri kullarından eyle bizi...
tüm hastalara şifa detlilere deva borçlulara eda ihsan eyle yarabbim..
ya rabbim bizi kötü insanların errinden kötülüklerinden koru huzurumuzu hiç kimsenin ve hiçbişeyin bozmasına izin verme gözden nazardan sen koru bileri rabbim...
Rabbim dermansız dertten görünmez kazadan hepimizi eşlerimizi çocuklarımızı annelerimizi babalarımızı kardeişerimizi ve sevdiklerimizi koru yarabbim...
AMİN AMİN AMİN...

arkadaşlarla her cuma saatinde yaptığımız duayı paylaşmak istedim....Rabbim kabul eder inşallah...

çok ii oldu paylaştığın canım bizde okumuş olduk kabul olur inşallah

ohh yine gezmelerr maşallahhh bebiş doğunca çok zor valla bitanem gerçi bizimde şansımıza kış bitmek bilmedi çok soğuk havalar bebişi hiç dışarı çıkaramıyorum sen yazın yine alır alır kuzunu gezersinn bakalım paşamız kaç kilo olmuşşş

ayy inşallah kalp atışlarınıda duyarız bebişimizin rabbim hayırlısıyla doğmayı nasip etsin inşallah..ahh ahh benim karnım çok ağrırdı ama bende kist vardı ne çektim ben inşallah aağrımaz seninde bi daha

sarıbeybiiimmm sen ne güzel şeyler yazmışın bakimm oh oh sayende duamızıda ettik Allah razı olsun bacıımm dualarını her zaman bekleriz valla cumaları bekleme şeker...

melekmehmet saol canım inş. kalp sesini duymadan içim rahat etmiycek.Bugün yalnız gitmiştim dr. eşim çalıştığı için kendimi çok yalnız hissettim dr. 10 gün sonra çağırdı. Bi daa kocişim olmadan gitmeyi düşünmüyorum

esselam canlar
meloş sarıbeybi sağolun kızlar rabbim bir daha yaşatmasın inşlh hiçbirimizin eşlerine

meloş gez anam gez
bendede sabah kahvaştıya misafir vardı sonrada çarşıya gittik yeni geldim başım çatlıyo

öpüyorum kuzum

sarıbeybi duana canı gönülden amin diyorum canım

tmm cnm bundan sonra hep paylaşırım inş amin amin amin...

Allah razı olsun cnm amin sağolun

hayırlı cumalar canım amin inşl rabbim hepimizin gönlüne göre versin....
tabi büyümüştür annesi yesin onu teyzesi gez kuzum gez

amin inşl canım...

gözün aydın kuzucum maşallah bebişine inşş iyidir tatlım benim iyi düşün iyi olsunn
çok tesekkürler bitanem benimm rabbim sanada nasip etsin inşş aysenimle
allah kabul etsin canım benim agzına saglıkk
kuzusum seninkide büyümüş olucak ne güzel yaza benimki minnicik olucak bakalımm bence ilk 3 ay evdeyim ama nolur yinede söz vermiyim belki emir kaanım der anne sen beni hamileyken daha cok gezdiriyodun şimdi nie gezdirmiyosun öle die kuzusumm

aminn bacım aminnn
geziyom vallaa sekerr sende gel kuzum beraber gezekk keleee söleee
sen napıyon nasılsın bebişim benim valla yeni geldik eve kocişde görevdeydi saat 6 da oraya geldi orda yemek hazırladık arkadasla yedik içtik sohbet de koyuydu zaman nasıl gecti anlamadık hatta şiştimm geldimm

günaydınlar

meloşum iyiyim kuzum bende dün yorgunluktan koltuğun üstünde uyuya kalmışım erken yatıncada erkenden kalktım :96:
superisinemi gittin kele :94:
buralardayım gelirsen dürt

günaydınn hanımlarrrr..
sanırım herkeşler uyuyor...
iyi haftasonları diliyorum....

günaydınn hanımlarrrr..
sanırım herkeşler uyuyor...
iyi haftasonları diliyorum....

Günaydın tatlım ben burdayımmm.... Görev başında ama aklım evde eişm izinli bu gün çok kötü oluyor o evdeyken hiç çalışmak istemiyorum... Nasılsın canımm ne var ne yok

meloşum saol canım artık biraz daha olumlu düşünmeye başladım hep söylüyorum ama napiimm kalp sesinide duysam sağlıklı olduğunu bilsem yeter bana ana yüreği işte :))

Son düzenleme:

ayyy evet cnm ya benimde eşim izinliydi sabah onu bırakıp çıkmak çok zor oluyorya...zaman bir an önce geçsin istiyorum..izinlerimiz hiç denk gelmiyor :84:
iyi olmaya çalışıyorum...umarım bebek ve sen de iyisinizdir cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…