heheeeeeahh kuzummm keşke hepimiz birlikte olsakta yesek ..ama dikkat et benden sanada kalmayabilirrrrrrrr hepisini yiyebilirimmm vlla kısırı ballandıra ballandıra anlatmışınızzz ohh canım çekti bi yerim şişecek şimdi anacım yapsında yiyek bari yavv..bebek doğalı acıda yiyemiyorum yemeklerin tadı olmuyo yahuuuu acısız yemeklere hayırrrrrr
hayırlı pazarlar hanımlar nasılsınız?
ooo kısır falan canım çekti benimde yakın olsakta beraber kısır partisi yapsak çok iyi olur valla çok özledim öyle ortamları
benim eşimde geldi yattı ben kalkmadım hiçbende iyiyim kuzucumm 12 de uyandımm eşimde sabah geldi uyandırmadı soalsun bende bi kkya bakayım dedim cıkarım birazdan acıktım daha bişi yemedimm
kolay gelsin quzusumm kendini fazla yorma emi bebişimm benimm
aleykumselam canım nasılsın ?
hayırlı pazarlar hanımlar nasılsınız?
ooo kısır falan canım çekti benimde yakın olsakta beraber kısır partisi yapsak çok iyi olur valla çok özledim öyle ortamları
iyiyiz sekerim sen nasılsın gel beraber olsun kuzum
benim eşimde geldi yattı ben kalkmadım hiç
kız ben öğlen yemeğimi yedim malum rejimi aksatmayayım diye
görüşürüz yavrim
iyi canım sen nasılsın
iyiyiz canım sen nasılsın..valla bende çok severim böyle ortamları keşke hepbirlikte olsak.canım lohusalık değilde bebek emiyorya onun için sütten geçermiş mecbur dikkat ediyoruz yediklerimize
saol kuzusumm evet sen diyettesin bebişim dikkat et canımsınnnbenim eşimde geldi yattı ben kalkmadım hiç
kız ben öğlen yemeğimi yedim malum rejimi aksatmayayım diye
görüşürüz yavrim
iyi canım sen nasılsın
çok iyi olur canım hadi toplanalımne zaman toplanıyoz kim yapıcak kısırı
iyiyim canım bende,rejim yapıyorsan tabiki aksatma ,bizde durup durup öğle vakti kahvaltı yapıyoruz aslında çok zararlıymış ama insanlık hali erken kalkmaya üşeniyoruz
evet canım bende arada geç kalkıyorum ama dengelemeye çalışıyorum öğünleriçok iyi olur canım hadi toplanalımne zaman toplanıyoz kim yapıcak kısırı
iyiyim canım bende,rejim yapıyorsan tabiki aksatma ,bizde durup durup öğle vakti kahvaltı yapıyoruz aslında çok zararlıymış ama insanlık hali erken kalkmaya üşeniyoruz
saol kuzusumm evet sen diyettesin bebişim dikkat et canımsınnn
ben yaparım kusum ne var sanki 5 dakikalık işş
evet canım bende arada geç kalkıyorum ama dengelemeye çalışıyorum öğünleri
en önemli öğün kahvaltı zaten
bende yarın yengeme gideyimde kısır yaptırayım bari tek başına zevkli olmuyo
meloşum senle yan yana olsak artık bi dünya oluruz biz yemekdenyapar yapar yerik
iyiyiz canım sen nasılsın..valla bende çok severim böyle ortamları keşke hepbirlikte olsak.canım lohusalık değilde bebek emiyorya onun için sütten geçermiş mecbur dikkat ediyoruz yediklerimize
yok kuzummm bişicik olmaz cünkü bi yandan yer bi yandan gezerikkkkkkkkayyy bennn gezmesiz yapamammm ıhhhhhhhhhhh hiç düşünemiomm kelee
ne başlıyoruz kısır partisinebayılırım bennnnn
ay daha akşam canım istedi de mercimek köftesi yaptım...cnm bizde hamileyken de lohusayken de acı falan yenir...bebekler 6-7 aylık olunca onlarda çiğköfte yemeye başlarlar
haklısın yer yer gezerizkuzuyuda atarız bebek arabasına ay bakarsın oraya gelene kadar benim kuzuda gelir cümbür cemaat gezerik
ne başlıyoruz kısır partisinebayılırım bennnnn
ay daha akşam canım istedi de mercimek köftesi yaptım...cnm bizde hamileyken de lohusayken de acı falan yenir...bebekler 6-7 aylık olunca onlarda çiğköfte yemeye başlarlar
oyyyyyy yiriimmm ben senii yhaaa azgından ball damlıyooo canım arkadasım benimmmmm
hadi inşşşş kuzucummm rabbim hayırlısyla göbüşüne koyuverir yegenimi inşşşşş dualarım hep seninleee canım arkadasım benimmmmmm
eeee orası urfaaa acının mekanııı yawrişimmmm
ay mercimek köfteyide çok severim
kız sen urfalısın vardır değişik tariflerin verde yapak
benimde halamın 2 oğluda urfadan kız aldılar biride daha 5 6 aylık evli
sesleri yanık olsun diye verirlermiş değilmi
eccik daha kilo verimde çalışmaları sıkılaştırayım bari
amin bacım dularımız karşılıklı
evt cnm acının mekanıı....
cnm yumurtalı köfte de yaparız biz o da harika olur...çiğköftenin etsiz halinde malzemeler hazırlanır...yoğrulur bizde köfteler ıslanmaz...sonaa bol yağda yumurtalar omlet gibi pişirilir ve köfteye katılıp karıştırılır...muazzam bi lezzeti vardır...melike yemişsinidr sen kız...
maşallah cnm mutluluklar dilerim...evt tatlım sesleri yanık olsun diye bi de alışsınlar acıya diye yedirilir...
hımmm değişikmiş baya ama ben kesin yiyemem yumurta kokar bana kokusundan pek haz etmemdeevt cnm acının mekanıı....
cnm yumurtalı köfte de yaparız biz o da harika olur...çiğköftenin etsiz halinde malzemeler hazırlanır...yoğrulur bizde köfteler ıslanmaz...sonaa bol yağda yumurtalar omlet gibi pişirilir ve köfteye katılıp karıştırılır...muazzam bi lezzeti vardır...melike yemişsinidr sen kız...
maşallah cnm mutluluklar dilerim...evt tatlım sesleri yanık olsun diye bi de alışsınlar acıya diye yedirilir...
evet kusum yaaa suu yumurtlama günleri çok önemli
inşşş rabbim kabul eder duamızı bitanem benimmm
hımmm değişikmiş baya ama ben kesin yiyemem yumurta kokar bana kokusundan pek haz etmemde
benim karşı komşum vardı onun eşide polisdi antepliydi eşide adıyaman onunda acayip tarfileri vardı
çiğ köfteye benzeyen yağlı köfteleri var alışkanlık oldu bende yapıyroum artık arada
aa bak onlarda urfada belkide tanıyosundur
razamana çıkartalımda bakıcaz hal yoluna artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?