Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

lohusalıktan dolayımı yiyemiyorsun melek, lohusa bittikten sonra acısını çıkartırsın merak etme
bende çok acılı yiyemiyorum midemden dolayı :93:

bende iyiyim kuzucumm 12 de uyandımm eşimde sabah geldi uyandırmadı soalsun bende bi kkya bakayım dedim cıkarım birazdan acıktım daha bişi yemedimm
kolay gelsin quzusumm kendini fazla yorma emi bebişimm benimm
benim eşimde geldi yattı ben kalkmadım hiç
kız ben öğlen yemeğimi yedim malum rejimi aksatmayayım diye
görüşürüz yavrim

aleykumselam canım nasılsın ?

iyi canım sen nasılsın

hayırlı pazarlar hanımlar nasılsınız?
ooo kısır falan canım çekti benimde yakın olsakta beraber kısır partisi yapsak çok iyi olur valla çok özledim öyle ortamları

iyiyiz canım sen nasılsın..valla bende çok severim böyle ortamları keşke hepbirlikte olsak.canım lohusalık değilde bebek emiyorya onun için sütten geçermiş mecbur dikkat ediyoruz yediklerimize

iyiyiz sekerim sen nasılsın gel beraber olsun kuzum

çok iyi olur canım hadi toplanalım ne zaman toplanıyoz kim yapıcak kısırı

görüşürüz yavrim

iyi canım sen nasılsın

iyiyim canım bende,rejim yapıyorsan tabiki aksatma ,bizde durup durup öğle vakti kahvaltı yapıyoruz aslında çok zararlıymış ama insanlık hali erken kalkmaya üşeniyoruz

iyiyiz canım sen nasılsın..valla bende çok severim böyle ortamları keşke hepbirlikte olsak.canım lohusalık değilde bebek emiyorya onun için sütten geçermiş mecbur dikkat ediyoruz yediklerimize

benimde ilk aklıma gelen lohusalıktan olmuştu ekşi,soğuk turşu falan yenmiyorya,,,
demek sütten bebeğe geçmemesi için ...yeni yeni bilgiler öğreniyorum daha evli olmadan sağolasın canım bebişi öp bizim yerimize

görüşürüz yavrim

iyi canım sen nasılsın
saol kuzusumm evet sen diyettesin bebişim dikkat et canımsınnn

ben yaparım kusum ne var sanki 5 dakikalık işş

evet canım bende arada geç kalkıyorum ama dengelemeye çalışıyorum öğünleri
en önemli öğün kahvaltı zaten

saol kuzusumm evet sen diyettesin bebişim dikkat et canımsınnn

ben yaparım kusum ne var sanki 5 dakikalık işş

bende yarın yengeme gideyimde kısır yaptırayım bari tek başına zevkli olmuyo
meloşum senle yan yana olsak artık bi dünya oluruz biz yemekden yapar yapar yerik

yok kuzummm bişicik olmaz cünkü bi yandan yer bi yandan gezerikkkkkkkk ayyy bennn gezmesiz yapamammm ıhhhhhhhhhhh hiç düşünemiomm kelee

ne başlıyoruz kısır partisine bayılırım bennnnn
ay daha akşam canım istedi de mercimek köftesi yaptım...cnm bizde hamileyken de lohusayken de acı falan yenir...bebekler 6-7 aylık olunca onlarda çiğköfte yemeye başlarlar

eeee orası urfaaa acının mekanııı yawrişimmmm

haklısın yer yer gezeriz kuzuyuda atarız bebek arabasına ay bakarsın oraya gelene kadar benim kuzuda gelir cümbür cemaat gezerik

oyyyyyy yiriimmm ben senii yhaaa azgından ball damlıyooo canım arkadasım benimmmmm
hadi inşşşş kuzucummm rabbim hayırlısyla göbüşüne koyuverir yegenimi inşşşşş dualarım hep seninleee canım arkadasım benimmmmmm

ay mercimek köfteyide çok severim
kız sen urfalısın vardır değişik tariflerin verde yapak
benimde halamın 2 oğluda urfadan kız aldılar biride daha 5 6 aylık evli

sesleri yanık olsun diye verirlermiş değilmi

eccik daha kilo verimde çalışmaları sıkılaştırayım bari
amin bacım dularımız karşılıklı

eeee orası urfaaa acının mekanııı yawrişimmmm

evt cnm acının mekanıı....

cnm yumurtalı köfte de yaparız biz o da harika olur...çiğköftenin etsiz halinde malzemeler hazırlanır...yoğrulur bizde köfteler ıslanmaz... sonaa bol yağda yumurtalar omlet gibi pişirilir ve köfteye katılıp karıştırılır...muazzam bi lezzeti vardır...melike yemişsinidr sen kız...
maşallah cnm mutluluklar dilerim...evt tatlım sesleri yanık olsun diye bi de alışsınlar acıya diye yedirilir...

ayyyy yumurtalı köftemiii çok lezzetliydi valla bacım yaa oo ama nasıl yapılıyo bilmiom yaz da deneyelim bigün valla bak şimdi agzım sulandııııı

hımmm değişikmiş baya ama ben kesin yiyemem yumurta kokar bana kokusundan pek haz etmemde
benim karşı komşum vardı onun eşide polisdi antepliydi eşide adıyaman onunda acayip tarfileri vardı
çiğ köfteye benzeyen yağlı köfteleri var alışkanlık oldu bende yapıyroum artık arada

aa bak onlarda urfada belkide tanıyosundur
evet kusum yaaa suu yumurtlama günleri çok önemli
inşşş rabbim kabul eder duamızı bitanem benimmm

razamana çıkartalımda bakıcaz hal yoluna artık

tamam kuzusumm anlaştıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…