günaydınlar nasılsınız?
hoş geldin canımm sanada günaydın
ben böyylleee kimsecikler yok takılıyorum sen nasılsın napıyosun....
iyiyim canım sağol sen nasılsın nasıl geçiyor hamilelik,
bende öyle takılıyorum işte işsiz güçsüz([/QUOT
c.tesi çok panik yaptım göbek ağrısı yüzünden dün izinliydim dinlenmek iyi geldi.Onun dışında şimdilik her şey yolunda ama keseyi bile göremedim sanki kalp sesini duyunca daha inandırıcı olacak hamile olduğumSen ne mezunusun canım iş mi arıyorsun. ( ben yeni sayılırım pek tanımıyorum kimseyi )
slm sekerlerrrr :80:
bizde doktor amcamıza ugradık geldik dilimde bişi cıktı hamilelikten sanırım bi çıkıyo bi kayboluyo üç gündür feci agrıyodu bide dişime degdikce dilim daha kötü oluyodum bi krem verdi bakalım onu sürücem inşş gecer
bu arada bi tane banyo küveti ve filesi aldımm bitanede hastane cıkısı iki tane oldu yeter baska almam yarın hediye gelir bi sürü annemde öle dio bu son inşşş
sizler napıyosunuz nasılsınız görüşmeyeli bakimm
iyiyim canım sağol sen nasılsın nasıl geçiyor hamilelik,
bende öyle takılıyorum işte işsiz güçsüz([/QUOT
c.tesi çok panik yaptım göbek ağrısı yüzünden dün izinliydim dinlenmek iyi geldi.Onun dışında şimdilik her şey yolunda ama keseyi bile göremedim sanki kalp sesini duyunca daha inandırıcı olacak hamile olduğumSen ne mezunusun canım iş mi arıyorsun. ( ben yeni sayılırım pek tanımıyorum kimseyi )
rabbim devamını getirsin sağlıcakla kucağına alırsın inşl ...
ben tekstil müh mezunuyum canım evet iş arıyorum özel istemiyorum çok zor özel yarını yok,seneye kpss sınavına giricem işte memurluk için uğraşıcam bakalım nasip gittikçe zorlaşıyor,kasıma kadar boş durmayayım küçük bir işte olsa çalışayım harçlığımı çıkartırım diye dedim ama bizim burası küçük yer iş durumları kötü,bende polis nişanlısıydım ayrıldım burayıda nişanlıyken bulmuştum şimdide ayrılamıyorum arkadaşlar çok yardımcı oldular sağolsunlar
a.slm tatlım hoş geldinizz
Çok geçmiş olsun inş. en kısa zamanda iyleşir. bebişin çeyizleri hazır desene sağlıcakla kucağına alırsın inş. canım. Ben çalışıyorum çok şükür göbek ağrım yok iki gündür inş. bi dahada olmaz c.tesi günü çok panik olmuştum. vücudumdaki bütün değişiklikleri takibeder olmuştum geçti artık paranoyam
bizde doktor amcamıza ugradık geldik dilimde bişi cıktı hamilelikten sanırım bi çıkıyo bi kayboluyo üç gündür feci agrıyodu bide dişime degdikce dilim daha kötü oluyodum bi krem verdi bakalım onu sürücem inşş gecer
bu arada bi tane banyo küveti ve filesi aldımm bitanede hastane cıkısı iki tane oldu yeter baska almam yarın hediye gelir bi sürü annemde öle dio bu son inşşş
canım teşekkür ederim
Bölümün çok güzel , bencede ösym nin tadı kaçtı artık ama insanın eli mahkum sınava gireceksin. İnş. Rabbim en güzel yerleri nasip eder. Sınava gireceksen bence sakın işle götürürüm diye düşünme özel sektörde hem çok yorulursun hemde ders çalışamazsın. bu arada polisliğe girmeyi düşünmüyormusun? Rabbim seni senden daha çok seven anlayışlı biriyle karşılaştırsın inş.
selam canım geçmiş olsun bir sorun yoktur inşl...doktor amcanızı çok zeviyorsunuz heralde :)))
emir kaan banyomu yapıcakmış annesi cıpır cıpır ....evet doğum yapınca gelir hediye falan ,fazlada kıyafet alma 2 gün giyiyor sonra dolap bekliyor annen iyi söylemiş nede olsa deneyimli kadın biliyor:79:
canım teşekkür ederim
Bölümün çok güzel , bencede ösym nin tadı kaçtı artık ama insanın eli mahkum sınava gireceksin. İnş. Rabbim en güzel yerleri nasip eder. Sınava gireceksen bence sakın işle götürürüm diye düşünme özel sektörde hem çok yorulursun hemde ders çalışamazsın. bu arada polisliğe girmeyi düşünmüyormusun? Rabbim seni senden daha çok seven anlayışlı biriyle karşılaştırsın inş.
evet canımm doktora inanki gec bile kaldım gitmekte dilimdeki yara cumartesi basladı aramamıştımda dedim gecer yokk gecmedi zor uykumdan kalktımda gittim bakalım krem verdi gecer inşş çok canım yanıyoevet teyzesi yaz bebişi ya cok banyo yaptırırım ben duramam miss gibi olucak oglusum inşş ayy sorma kuzum annem bunuda görse ahh kızım ne gerek vardı legende yıkardık derrr pek bi tecrübelidir kendileri
canım ihmal etme hamilesin birde nolur nolmaz küçük yara diyip geçme insanın başına neler açar mazallah...yaa önceden leğende yıkarlarmış o öncedenmiş şimdi herşey kolaylaştı leğende kaç ay yıkayacaksın büyüdümü zor olur canım eşinde gece gündüz çalışıyor bebeği yıkamak için onumu beklicen iyi olmuş canım aldığın kolaylık olur senin için
amin canım kimsede olmayan bir şikayet bakıyorum genelde mide bulantısı bel ve kasık ağrısı şikayeti oluyor onları umursamıyorum ama nettende araştırdım göbek ağrısı diye bişi yok son aylarda karın büyüdüğü için ağrırmış onun dışında bir bilgi yok artık dediğin gibi tatlım Allaha emanet diyorum yapıcak bişi yok...
Oh oh ne güzel anne kız kahvaltı çok iyi yapmışsın tatlım.:127:
günaydınlar nasılsınız?
rabbim devamını getirsin sağlıcakla kucağına alırsın inşl ...
ben tekstil müh mezunuyum canım evet iş arıyorum özel istemiyorum çok zor özel yarını yok,seneye kpss sınavına giricem işte memurluk için uğraşıcam bakalım nasip gittikçe zorlaşıyor,kasıma kadar boş durmayayım küçük bir işte olsa çalışayım harçlığımı çıkartırım diye dedim ama bizim burası küçük yer iş durumları kötü,bende polis nişanlısıydım ayrıldım burayıda nişanlıyken bulmuştum şimdide ayrılamıyorum arkadaşlar çok yardımcı oldular sağolsunlar
cnm hiç sıkma canını inanki yaşadıklarını unutturacak biri çıkacaktır karşına...benim 2. evliliğm çok kısa evliliğim oldu ama çok çektim..şanslısın ki erken görmüşsün yüzünü..ailesinin lafıyla seni hiçe sayandan zaten hayır gelmezdi sana....inş çok mutlu olabileceğin biri çıkar karşına...
cnm takma kafana bak c.tesinden bu yana olmamış..inş olmicak bi daha..sağlıkla geçer hamişliğin inş..
evt anne kız ne kadar beraber olsak kardır diyoruz..tayin çıkınca gidicez...
iyiyiz sağol cnm sen nasılsın?
cnm geçmiş olsun eşimin de dudağında çıkmış dün gece bi krem sürdük iyi geldi o da bişi yiyemiyo içemiyodu dün zorla dr git dedim acile gitmiş..
cnm hiç sıkma canını inanki yaşadıklarını unutturacak biri çıkacaktır karşına...benim 2. evliliğm çok kısa evliliğim oldu ama çok çektim..şanslısın ki erken görmüşsün yüzünü..ailesinin lafıyla seni hiçe sayandan zaten hayır gelmezdi sana....inş çok mutlu olabileceğin biri çıkar karşına...
tesekkürler tatlım benimmm
cnm takma kafana bak c.tesinden bu yana olmamış..inş olmicak bi daha..sağlıkla geçer hamişliğin inş..
evt anne kız ne kadar beraber olsak kardır diyoruz..tayin çıkınca gidicez...
ohhh ailenle aynı yerde polis eşi olarak şanslısın diyeyim canım ne güzel,genelde polis asker eşleri ailelerinden ayrılar ya ondan şanslısın diyorum,
iyiyiz sağol cnm sen nasılsın?
iyiyim canım bende sağolasın açtım müziği dinliyorum
cnm geçmiş olsun eşimin de dudağında çıkmış dün gece bi krem sürdük iyi geldi o da bişi yiyemiyo içemiyodu dün zorla dr git dedim acile gitmiş..
geçmiş olsun canım
inşl canım hayırlısı salakmışım diyorum niye çektimki onların kahırlarını sinir stres zor zamanlardı her tarafım kasılırdı sinirden o kadar yani,şimdi çok şükür kafam rahat pişmanlık var ama şükrediyorum evli olmadığıma önceden gerçek yüzlerini görmüşüm benimde hatalarım oldu suçu hep karşı tarafa atamam tabi ama biz alttan aldıkça,üstüme gelme sinirliyim konuşmak istemiyorum dedikçe uyardığım halde üstüme geldi kendi hatalarını örtmek için benim eksiklerimi yüzüme vurdu kötü olan yine biz olduk...vardır bunda da bir hayır ne kötü durumda olanlar var değil mi?
sağolasın canım hayırlısı önce işimizi bir bulalımda erkek milleti arkasına bakmadan bırakıp gidiyor işte ben onun için nelerden vazgeçtim ama o ailesinin ağzına bakıp bırakıp çekti gitti işte o kadar sözler verdi birde...
evet herşey sınav artık doğru dürüst yapsalar içim yanmıcak geçen yıl ilk defa çalışarak girdim kopya skandalı iptal durumları şans işte ,bizde şans olsa istemeden önümüze gelir zaten...hem iş hemde sınava çalışmak çok zor yapamam zaten ikisinide aynı anda götüremem ekim kasım gibi dersaneler başlıyor ya o zamana kadar boş durmayayım demiştim ...polisliği düşünüyorum da boy tutmuyor canım 2 cm daha oluverse bayanlarda en düşük 165 istiyorlardı benim boy 163((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?