Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

slm sekerlerrrr :80:
bizde doktor amcamıza ugradık geldik dilimde bişi cıktı hamilelikten sanırım bi çıkıyo bi kayboluyo üç gündür feci agrıyodu bide dişime degdikce dilim daha kötü oluyodum bi krem verdi bakalım onu sürücem inşş gecer
bu arada bi tane banyo küveti ve filesi aldımm bitanede hastane cıkısı iki tane oldu yeter baska almam yarın hediye gelir bi sürü annemde öle dio bu son inşşş
sizler napıyosunuz nasılsınız görüşmeyeli bakimm

a.slm tatlım hoş geldinizz
Çok geçmiş olsun inş. en kısa zamanda iyleşir. bebişin çeyizleri hazır desene sağlıcakla kucağına alırsın inş. canım. Ben çalışıyorum çok şükür göbek ağrım yok iki gündür inş. bi dahada olmaz c.tesi günü çok panik olmuştum. vücudumdaki bütün değişiklikleri takibeder olmuştum geçti artık paranoyam

çok tesekkürler tatlım benimm
evet teyzesi tam bitti çok şükür diom ama içimden her gördügümü almak geliyooo
göbek agrın mı oldu ki canımm :26: çok ilginc yaa benim sadece bel agrım olmustu bide çok duygusaldım onu hatırlıyorum mide bulantım fazla olmamıştı sadece çig köfteye as ermiştim bide istmedigim seylere sünmedim hatta tatlıyı bile ilk üçay agzıma koyamamıştım

selam canım geçmiş olsun bir sorun yoktur inşl...doktor amcanızı çok zeviyorsunuz heralde :)))
emir kaan banyomu yapıcakmış annesi cıpır cıpır ....evet doğum yapınca gelir hediye falan ,fazlada kıyafet alma 2 gün giyiyor sonra dolap bekliyor annen iyi söylemiş nede olsa deneyimli kadın biliyor:79:

Son düzenleme:

evet canımm doktora inanki gec bile kaldım gitmekte dilimdeki yara cumartesi basladı aramamıştımda dedim gecer yokk gecmedi zor uykumdan kalktımda gittim bakalım krem verdi gecer inşş çok canım yanıyo evet teyzesi yaz bebişi ya cok banyo yaptırırım ben duramam miss gibi olucak oglusum inşş ayy sorma kuzum annem bunuda görse ahh kızım ne gerek vardı legende yıkardık derrr pek bi tecrübelidir kendileri

sağolasın canım hayırlısı önce işimizi bir bulalımda erkek milleti arkasına bakmadan bırakıp gidiyor işte ben onun için nelerden vazgeçtim ama o ailesinin ağzına bakıp bırakıp çekti gitti işte o kadar sözler verdi birde...
evet herşey sınav artık doğru dürüst yapsalar içim yanmıcak geçen yıl ilk defa çalışarak girdim kopya skandalı iptal durumları şans işte ,bizde şans olsa istemeden önümüze gelir zaten...hem iş hemde sınava çalışmak çok zor yapamam zaten ikisinide aynı anda götüremem ekim kasım gibi dersaneler başlıyor ya o zamana kadar boş durmayayım demiştim ...polisliği düşünüyorum da boy tutmuyor canım 2 cm daha oluverse bayanlarda en düşük 165 istiyorlardı benim boy 163 ((

canım ihmal etme hamilesin birde nolur nolmaz küçük yara diyip geçme insanın başına neler açar mazallah...yaa önceden leğende yıkarlarmış o öncedenmiş şimdi herşey kolaylaştı leğende kaç ay yıkayacaksın büyüdümü zor olur canım eşinde gece gündüz çalışıyor bebeği yıkamak için onumu beklicen iyi olmuş canım aldığın kolaylık olur senin için

evet tatlım benimm şimdi annem doguma gelir ama sonra tek basıma yıkıcam kuzum yan sitemde ögretmen polis eşi arkadasım var sivaslı o saolsun ben yanındayım hep ilgilenirim yıkarız dio karsı komsum ebe oda öle komsularım çok iyiler hepsinden alllah razı olsun cok severler beni o yüzden rahatım evet kusum yaa artık herseyin kolayı var o eskidenmiş saolasın kuzucumm

cnm takma kafana bak c.tesinden bu yana olmamış..inş olmicak bi daha..sağlıkla geçer hamişliğin inş..
evt anne kız ne kadar beraber olsak kardır diyoruz..tayin çıkınca gidicez...

günaydınlar nasılsınız?

iyiyiz sağol cnm sen nasılsın?

cnm geçmiş olsun eşimin de dudağında çıkmış dün gece bi krem sürdük iyi geldi o da bişi yiyemiyo içemiyodu dün zorla dr git dedim acile gitmiş..

inş. canım Rabbim gönlüne göre versin

ohhh ailenle aynı yerde polis eşi olarak şanslısın diyeyim canım ne güzel,genelde polis asker eşleri ailelerinden ayrılar ya ondan şanslısın diyorum,

cnm eşimle burda tanıştık evlendik ama gitcez tabi burdan ...

inşl canım hayırlısı salakmışım diyorum niye çektimki onların kahırlarını sinir stres zor zamanlardı her tarafım kasılırdı sinirden o kadar yani,şimdi çok şükür kafam rahat pişmanlık var ama şükrediyorum evli olmadığıma önceden gerçek yüzlerini görmüşüm benimde hatalarım oldu suçu hep karşı tarafa atamam tabi ama biz alttan aldıkça,üstüme gelme sinirliyim konuşmak istemiyorum dedikçe uyardığım halde üstüme geldi kendi hatalarını örtmek için benim eksiklerimi yüzüme vurdu kötü olan yine biz olduk...vardır bunda da bir hayır ne kötü durumda olanlar var değil mi?[/QUOTE]

yok cnm suçlama kendini...hatta sevin evlilik olmadan kolay kurtulduğuna...evli olmka çok farklı oluyo her yönden zor...

burda fecii yagmur yagıyooo gök gürlüyooo arabaların sirenleri calıyooo :18: :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…