Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

bizde oğluşumla dün döndük artık evimize .oradayken kocam kocam diye ağlıyordum buraya geldim annem annem diye ağlıyorum ne olacak böyle halim bilmem ne güzel kalabalıktık şimdi yine kocişimle başbaşa kaldık yanlızlık çook zor yaaa ....:2::2:babamızı işe uğurladıkk oğluşumla netin başına geçtik ama benim sıpa durmuyoki illaki kucakda duracak evv dersen mahvlmuşş temizlik yapılacak ama bebeklede temizlik omuyoki anacımm

evt çok zor..hiç bir şey için plan yapamıyorsun...Allah onların cezalarını versin inş..onsuz yiyemedim o da eve gelip benimle yicek diye bişi yememişti..22-30 da nihayet yemek yiyebildik sağlık olsun sonuçta geç de olsa geliyo şükürler olsun...Allaha emanet olsunlar polisimizde askerimizde...

günaydın cnmmm ohh ne güzel benimde hayalim evde olsam da eşime kahvaltı hazırlasam onu uğurlasam ama olmuyo onu uğurluyorum sonra hemen ben çıkıyorum..ikimizde uykucu olduğumuzdan 1 saat önce kalkmak işkence gibi

günaydın hanımlar...:81::87:

günaydın cnmmm

bende gelecegın polis eşiyim:)

yaa ne güzellll hoş geldin aramıza....anlatsana kendini..

hoşgeldiniz evinize cnm...gurbet çok zor hep bi yanın eksik oluyo ama mutlu olunca insan katlanıyor cnm.. oğluşun büyü dü de yaramazlık da mı yapıyoooo ayy yerim ben onu...

günaydın canım ...
bende erken kalktım misafir vardı uğurladım annem evde olmayınca bize düşüyor artık bu işler...
burdada hava çok güzel güneş insanın içini ferahlatıyor...
güne erken başlamak insanı daha zinde yapıyor
hele birde hava güzelse

canım hepimiz aynıyız bende annemlere gidince aynısı oluyorum gelincede annem diyorum rabbim sağlık versin hepsine herkes yerinde iyi olsun yeter
yakın olsak gelirdim yardıma kız

inşlh yarına geçmiş olur kuzum
ohhh hazırlıklarda tamam desene yavrim :98:
inşş kuzucumm naber nasılsınn bidenem benimmmm
iii akşamlar canım nasıl oldun ?
aynı kuzusumm dilim acıyo ama ilk günkü gibi de deil saolasın tatlısım sen napıyon nasılsınn
kocamannn bi maşallah diyorummm canım paşanaaa
ooo gelmişsin kuzucum evine ohh ohhh valla napıcan bebişş ikisindende ayrı olmak zor bide ilk bebiş olunca daha bi zor insan napıcanı bilemeyebilir bazen
tekrardan hoşgeldinn bebişim benimmm
bende gelecegın polis eşiyim:)

hoşgeldinnn canımm
şimdiden hayırlı ugurlu olsun

emsalsizzz nerelerdesin bugün izinlimisin?? :26:

coponum da yok ortada merak ettim :26:

günaydınnnn canımm nasılsınnnn

iyiyim canım sağolasın sen nasılsın bebiş nasıl?

hoşgeldin canım evine ...ne yardan ne anadan vazgeçiliyor....gurbette fazla durmadım ama çok zor gurbetlik Allah sabır versin....yakın olsaydık hem bebişi görmeye hemde yardıma gelirdik canım

inşş kuzum saolasınnn

günaydın sekerlerrrrr
naber nasılsınızzz bende yeni uyandım kociş gelmedi görevden sonra sabah poliss arkadaslarıyla beraber balıga gitmişler ama bizimki daha tutamışşş
aksama misafirlerim var daha hazırlık yapıcammm valla artık kolumu kaldırcak halim yok dünde evi temziledim saolsun eşim elektrikli süpürgeyle aldı heryeri bende kaldırdım cırptım sildim temziledim ama öldümmm gece anladımm ne halde oldugumu belimin agırsından kıvrandım durdumm

Son düzenleme:

günaydın tatlım ...iyiyiz valla oğluşu uyutuyom beşiğe atıyorum kalkıyo boşuna almışık valla beşiği koltukda yatıyo çocuk .1dk durmuyo yaa hep kucakda duracak valla ev leş gibi süpürge bile yapamıyorum ..sende fazla yorma artık kendini benimde son ayımda hep misafirim olurdu valla çok zor oluyo ..ee neler yapacan bakam misafirlerinee yemeye gelekk gızz

düşünüyom kusumne yapsam die çok yorgun oldugumu biliolar zaten onlarda dio saolsun melike sakın yorma kendini bişi felan yapma die ama olmazz ben yapamam kıss hazırlarım bişiler
hadi yaa tühh canım siz onu kucaga alıştırmışsınız zor vallaa aglasın yatır yattaıgı yere sende uzan konus bakim belki alışır kuzusumm
gel bebişimm gelllll nolucak allah ne verdiyse götürürük senleee nasıl olsa bize sertbesttttt herbişee

Son düzenleme:

cnm yorma kendini ya sende bu halde yemeğe misafir alma canım bence seni yemeğe çağırmalılar...

ahh kuzucumm serbest diye diye bu hale geldim zaten hamileyim dedim dedim yuttum herşeyi şimdide süt olsun diye durmadan ye allah yee mide genişledi tabi doymak blmıyorum off offf gelsin kilolarrr gitmiyo buu kilolarrrrrrağlamak istiyorummm rajimde yapamıyoruz anasını satim bebek emdiği için komşularım diyoo aaaa çok kilo almışsın memlekete gidince üüüü üüfff moralimi bozuyo herkes yaaa eşimde bugün eşofman almış bana XL almış eve gelincede XXLını bulamadım bu olmaz sana diyo pis adam yaaavvvv:95:

selam kızlar :92:
meloş bacım yorma kendini kız bu kadar pratik bişiler yap bari

bizde eşimle sabahtan beri dolaştık dışarda alışveriş ettik ayaklarımız ağrıyo şimdide gezmekten
yarın sabahda halamın kızı doğum yapacak onun yanına gidicem hastanede kalıcam
muhammet eymenimiz geliyo

melekmehmet sen o diyenlere kulak asma canım
dikkat et yediklerine sit olsun diye herşeyi yemek yanlışmış zaten bol bol su iç
kiloyu vermesi çok zor kahretsinki
yarın doğum yapacak halamın kızı 8 kilo almış yoplam doktor 8 kilo alarak hastalarım arasından ilke geçtin diyomuş /COLOR]

maşallahhh 8kilo ii bende 10 aldım ama ahh ahh..kız annem hep ye ye süt olsun dedi kadında istesem yemiyebilirdim ama bacım midem açılmış doymak bilmiyorum offf..bugün yine doktorları dinledimde doktor süt için sadece su yeterli bol bol su için dedi artık ekmeği keseceğim ama çikolatayı hayatta bırakamam nasıl olacak bakalım

ii aksamlar kızlarrrr yorgun halde ben geldimmm oglumunda hiç sesi sedası yok bakalım yeni gitti misafirlerim kısmet olursa bide hava güzel olursa cumartesi piknige gidicez arkadaslarla eşimde bugün balık tutmuş oglumla bize yarın onu yicess inşş

cnm yorma kendini ya sende bu halde yemeğe misafir alma canım bence seni yemeğe çağırmalılar...
ahh kuzum sormaa daha üç aile arkadas kaldı yemege alıcam ama eriniyom artık yaa hamile olunca aksam cezasını cekiyorumm saolsunlar diolar boşver hamilesin ama olmuyo ki çok utanıyomm görüşünce napim benimde yapım bölee

ee kuzum sen lohusasın normal kuzucun doymazki hem onlara nemişş kendiler nasıldı allah bilirr
çok sinir olurum zaten kilo alsan aa ne kadar kilo almışssın zayıflarsın aaa ne kadar zayıflamışsınn sanane kardeşimmmmm puffff nefret ediyorum bölelerinden pufffffffff
boşver kuzum sen takılmaa kıskananlar catlasın sen bebişin doymasa sabaha kadar uyumaz uyutmaz hasta olur allah korusun bol su iç hoşaf yap ye çok süt olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…