bende gelecegın polis eşiyim:)
ne kadar zor polis eşi olmak ömrün beklemekle geçiyor Allah sabır versin sizlere onlarında yardımcısı olsun hele ki şu günlerde ortalık karıştı gene bahar gelince azıyorlar mübarek ...
canım aç kalma atıştır bişeyler eşin gelince onunla birdaha yersin ...
evet canım yavaş yavaş gidiyor eteklerim belimde dönmeye başladı hatta birini fermuarını açmadan çıkartıyorum
sen nasılsın
ohh ohhh iyi gelişme olmuş cnm ya ha gayret az kalmış desene...
günaydınlarrr
bugün erkenciyim eşime kahvaltı hazırladım gönderdim uykum gelmedi
hemde güneş açmış miss gibi içim açıldı
günaydın hanımlar...:81::87:
bizde oğluşumla dün döndük artık evimize .oradayken kocam kocam diye ağlıyordum buraya geldim annem annem diye ağlıyorum ne olacak böyle halim bilmem ne güzel kalabalıktık şimdi yine kocişimle başbaşa kaldık yanlızlık çook zor yaaa ....:2::2:babamızı işe uğurladıkk oğluşumla netin başına geçtik ama benim sıpa durmuyoki illaki kucakda duracak evv dersen mahvlmuşş temizlik yapılacak ama bebeklede temizlik omuyoki anacımm
güne erken başlamak insanı daha zinde yapıyorgünaydın canım ...
bende erken kalktım misafir vardı uğurladım annem evde olmayınca bize düşüyor artık bu işler...
burdada hava çok güzel güneş insanın içini ferahlatıyor...
canım hepimiz aynıyız bende annemlere gidince aynısı oluyorum gelincede annem diyorum rabbim sağlık versin hepsine herkes yerinde iyi olsun yeterbizde oğluşumla dün döndük artık evimize .oradayken kocam kocam diye ağlıyordum buraya geldim annem annem diye ağlıyorum ne olacak böyle halim bilmem ne güzel kalabalıktık şimdi yine kocişimle başbaşa kaldık yanlızlık çook zor yaaa ....:2::2:babamızı işe uğurladıkk oğluşumla netin başına geçtik ama benim sıpa durmuyoki illaki kucakda duracak evv dersen mahvlmuşş temizlik yapılacak ama bebeklede temizlik omuyoki anacımm
evt çok zor..hiç bir şey için plan yapamıyorsun...Allah onların cezalarını versin inş..onsuz yiyemedim o da eve gelip benimle yicek diye bişi yememişti..22-30 da nihayet yemek yiyebildiksağlık olsun sonuçta geç de olsa geliyo şükürler olsun...Allaha emanet olsunlar polisimizde askerimizde...
günaydın cnmmm ohh ne güzel benimde hayalim evde olsam da eşime kahvaltı hazırlasam onu uğurlasam ama olmuyo onu uğurluyorum sonra hemen ben çıkıyorum..ikimizde uykucu olduğumuzdan 1 saat önce kalkmak işkence gibi
sen şark dönüşü işten ayrılıcakmısın o zaman yaparsın sende
ben uykuyu pek sevmem ama çok geç yatarsam kalkamıyorum birde eşim kahvaltı yapmak istemiyo
kek süt felan bişiler atıştırıyo..ama 7 10 gün çevikte 1 mayıs geliyo ya oraya çektiler yine şef olarak
hiç olmazsa geceleri evde ama 1 mayısa ne olur bilemiyorum
günaydın cnmmm
yaa ne güzellll hoş geldin aramıza....anlatsana kendini..
hoşgeldiniz evinize cnm...gurbet çok zor hep bi yanın eksik oluyo ama mutlu olunca insan katlanıyor cnm.. oğluşun büyü dü de yaramazlık da mı yapıyoooo ayy yerim ben onu...
inşş kuzucumm naber nasılsınn bidenem benimmmminşlh yarına geçmiş olur kuzum
ohhh hazırlıklarda tamam desene yavrim :98:
aynı kuzusumm dilim acıyo ama ilk günkü gibi de deil saolasın tatlısım sen napıyon nasılsınniii akşamlar canım nasıl oldun ?
kocamannn bi maşallah diyorummm canım paşanaaaslmm canım geçmiş olsunn inş. ii gelir krem yaaa...kız valla ilk bebek diye herşeye özendik aldıkda hiçbirinide giyemedi oğluşum annemle kayınvalide yine akıllı davranıp büyük almışlar ama biz eşimle sanki hiç büyümeyecekmiş gibi minicik miniccik şeyler aldık ama nerdeeee bizim koca sıpaya olmuyooo günden güne değişiyor maşallahhh
ooo gelmişsin kuzucum evine ohh ohhh valla napıcan bebişş ikisindende ayrı olmak zor bide ilk bebiş olunca daha bi zor insan napıcanı bilemeyebilir bazenbizde oğluşumla dün döndük artık evimize .oradayken kocam kocam diye ağlıyordum buraya geldim annem annem diye ağlıyorum ne olacak böyle halim bilmem ne güzel kalabalıktık şimdi yine kocişimle başbaşa kaldık yanlızlık çook zor yaaa ....:2::2:babamızı işe uğurladıkk oğluşumla netin başına geçtik ama benim sıpa durmuyoki illaki kucakda duracak evv dersen mahvolmuşş temizlik yapılacak ama bebeklede temizlik omuyoki anacımm
günaydınnnn canımm nasılsınnnn
bizde oğluşumla dün döndük artık evimize .oradayken kocam kocam diye ağlıyordum buraya geldim annem annem diye ağlıyorum ne olacak böyle halim bilmem ne güzel kalabalıktık şimdi yine kocişimle başbaşa kaldık yanlızlık çook zor yaaa ....:2::2:babamızı işe uğurladıkk oğluşumla netin başına geçtik ama benim sıpa durmuyoki illaki kucakda duracak evv dersen mahvlmuşş temizlik yapılacak ama bebeklede temizlik omuyoki anacımm
tünaydınlarrrrrrr :82: :82:
tünaydın canım nasılsın
aynı kuzusumm dilim acıyo ama ilk günkü gibi de deil saolasın tatlısım sen napıyon nasılsınn:
iyiyim canım ne olsun kk da dolanıyom boş boş...yavaş yavaş geçer merak etme....
günaydın sekerlerrrrr
naber nasılsınızzz bende yeni uyandım kociş gelmedi görevden sonra sabah poliss arkadaslarıyla beraber balıga gitmişler ama bizimki daha tutamışşş
aksama misafirlerim var daha hazırlık yapıcammm valla artık kolumu kaldırcak halim yok dünde evi temziledim saolsun eşim elektrikli süpürgeyle aldı heryeri bende kaldırdım cırptım sildim temziledim ama öldümmm gece anladımm ne halde oldugumu belimin agırsından kıvrandım durdumm
günaydın tatlım ...iyiyiz valla oğluşu uyutuyom beşiğe atıyorum kalkıyo boşuna almışık valla beşiği koltukda yatıyo çocuk .1dk durmuyo yaa hep kucakda duracak valla ev leş gibi süpürge bile yapamıyorum ..sende fazla yorma artık kendini benimde son ayımda hep misafirim olurdu valla çok zor oluyo ..ee neler yapacan bakam misafirlerinee yemeye gelekk gızz
günaydın sekerlerrrrr
naber nasılsınızzz bende yeni uyandım kociş gelmedi görevden sonra sabah poliss arkadaslarıyla beraber balıga gitmişler ama bizimki daha tutamışşş
aksama misafirlerim var daha hazırlık yapıcammm valla artık kolumu kaldırcak halim yok dünde evi temziledim saolsun eşim elektrikli süpürgeyle aldı heryeri bende kaldırdım cırptım sildim temziledim ama öldümmm gece anladımm ne halde oldugumu belimin agırsından kıvrandım durdumm
düşünüyom kusumne yapsam die çok yorgun oldugumu biliolar zaten onlarda dio saolsun melike sakın yorma kendini bişi felan yapma die ama olmazz ben yapamam kıss hazırlarım bişiler
hadi yaa tühh canım siz onu kucaga alıştırmışsınız zor vallaa aglasın yatır yattaıgı yere sende uzan konus bakim belki alışır kuzusumm
gel bebişimm gelllll nolucak allah ne verdiyse götürürük senleee nasıl olsa bize sertbesttttt herbişee
selam kızlar :92:
meloş bacım yorma kendini kız bu kadar pratik bişiler yap bari
bizde eşimle sabahtan beri dolaştık dışarda alışveriş ettik ayaklarımız ağrıyo şimdide gezmekten
yarın sabahda halamın kızı doğum yapacak onun yanına gidicem hastanede kalıcam
muhammet eymenimiz geliyo
melekmehmet sen o diyenlere kulak asma canım
dikkat et yediklerine sit olsun diye herşeyi yemek yanlışmış zaten bol bol su iç
kiloyu vermesi çok zor kahretsinki
yarın doğum yapacak halamın kızı 8 kilo almış yoplam doktor 8 kilo alarak hastalarım arasından ilke geçtin diyomuş/COLOR]
ahh kuzum sormaa daha üç aile arkadas kaldı yemege alıcam ama eriniyom artık yaa hamile olunca aksam cezasını cekiyorumm saolsunlar diolar boşver hamilesin ama olmuyo ki çok utanıyomm görüşünce napim benimde yapım böleecnm yorma kendini ya sende bu halde yemeğe misafir alma canım bence seni yemeğe çağırmalılar...
ahh kuzucumm serbest diye diye bu hale geldim zaten hamileyim dedim dedim yuttum herşeyi şimdide süt olsun diye durmadan ye allah yee mide genişledi tabi doymak blmıyorum off offf gelsin kilolarrr gitmiyo buu kilolarrrrrrağlamak istiyorummm rajimde yapamıyoruz anasını satim bebek emdiği için komşularım diyoo aaaa çok kilo almışsın memlekete gidince üüüü üüfff moralimi bozuyo herkes yaaa eşimde bugün eşofman almış bana XL almış eve gelincede XXLını bulamadım bu olmaz sana diyo pis adam yaaavvvv:95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?