Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

bizde dün geceden beri öyle bi şimşek çakıyoduki gece bile uyanıyodum...sabah ta eşim giderken gök gürlüyodu korkudan uyuyamadım kalktımmm

ayy evet canım yaa çok kötüüü gürlüyooo inankii neyse şimdik kocişim geldi :98: yemek yices öptüm seni sekerimmm

inşlh yarına geçmiş olur kuzum
ohhh hazırlıklarda tamam desene yavrim :98:

iyi akşamlar tatlımmm kocişim gelmedi açlıktan öldüm

üşeniyom mutfağa gitmeye 1 saat dedi 1.5 saat dedi daha tık yok

bekliyorum cnm.....

ne kadar zor polis eşi olmak ömrün beklemekle geçiyor Allah sabır versin sizlere onlarında yardımcısı olsun hele ki şu günlerde ortalık karıştı gene bahar gelince azıyorlar mübarek ...
canım aç kalma atıştır bişeyler eşin gelince onunla birdaha yersin ...

iyiyim canım bende sağolasın senin nasıl gidiyor hayat kilolar gidiyormu yavaş yavaş:90:

evet canım yavaş yavaş gidiyor eteklerim belimde dönmeye başladı hatta birini fermuarını açmadan çıkartıyorum
sen nasılsın

bu arada günaydınlarrr

bugün erkenciyim eşime kahvaltı hazırladım gönderdim uykum gelmedi
hemde güneş açmış miss gibi içim açıldı

günaydın canım ...
bende erken kalktım misafir vardı uğurladım annem evde olmayınca bize düşüyor artık bu işler...
burdada hava çok güzel güneş insanın içini ferahlatıyor...

slmm canım geçmiş olsunn inş. ii gelir krem yaaa...kız valla ilk bebek diye herşeye özendik aldıkda hiçbirinide giyemedi oğluşum annemle kayınvalide yine akıllı davranıp büyük almışlar ama biz eşimle sanki hiç büyümeyecekmiş gibi minicik miniccik şeyler aldık ama nerdeeee bizim koca sıpaya olmuyooo günden güne değişiyor maşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…