burda fecii yagmur yagıyooo gök gürlüyooo arabaların sirenleri calıyooo :18: :18:
bizde dün geceden beri öyle bi şimşek çakıyoduki gece bile uyanıyodum...sabah ta eşim giderken gök gürlüyodu korkudan uyuyamadım kalktımmm
ayy evet canım yaa çok kötüüü gürlüyooo inankii neyse şimdik kocişim geldi :98: yemek yices öptüm seni sekerimmm
ii aksamlarrrrrrrrrrrr:80:
iyi akşamlar tatlımmmkocişim gelmedi açlıktan öldüm
hadii yaaa ahh kuzum o geleen kadar atıstır bişiler bari ac kalma kıyamam
üşeniyom mutfağa gitmeye 1 saat dedi 1.5 saat dedi daha tık yok
gelir kuzum o zaman bekle napıcan
slm sekerlerrrr :80:
bizde doktor amcamıza ugradık geldik dilimde bişi cıktı hamilelikten sanırım bi çıkıyo bi kayboluyo üç gündür feci agrıyodu bide dişime degdikce dilim daha kötü oluyodum bi krem verdi bakalım onu sürücem inşş gecer
bu arada bi tane banyo küveti ve filesi aldımm bitanede hastane cıkısı iki tane oldu yeter baska almam yarın hediye gelir bi sürü annemde öle dio bu son inşşş
sizler napıyosunuz nasılsınız görüşmeyeli bakimm
günaydınlar nasılsınız?
ii aksamlarrrrrrrrrrrr:80:
iyi akşamlar tatlımmmkocişim gelmedi açlıktan öldüm
üşeniyom mutfağa gitmeye 1 saat dedi 1.5 saat dedi daha tık yok
bekliyorum cnm.....
selam canım iyiyiz çok şkr sen nasılsın
iyiyim canım bende sağolasın senin nasıl gidiyor hayat kilolar gidiyormu yavaş yavaş:90:
evet canım yavaş yavaş gidiyor eteklerim belimde dönmeye başladı hatta birini fermuarını açmadan çıkartıyorum
sen nasılsın
bu arada günaydınlarrr
bugün erkenciyim eşime kahvaltı hazırladım gönderdim uykum gelmedi
hemde güneş açmış miss gibi içim açıldı
slm sekerlerrrr :80:
bizde doktor amcamıza ugradık geldik dilimde bişi cıktı hamilelikten sanırım bi çıkıyo bi kayboluyo üç gündür feci agrıyodu bide dişime degdikce dilim daha kötü oluyodum bi krem verdi bakalım onu sürücem inşş gecer
bu arada bi tane banyo küveti ve filesi aldımm bitanede hastane cıkısı iki tane oldu yeter baska almam yarın hediye gelir bi sürü annemde öle dio bu son inşşş
sizler napıyosunuz nasılsınız görüşmeyeli bakimm
günaydın hanımlar...:81::87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?