- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
selam kızlar :92:
meloş bacım yorma kendini kız bu kadar pratik bişiler yap bari
bizde eşimle sabahtan beri dolaştık dışarda alışveriş ettik ayaklarımız ağrıyo şimdide gezmekten
yarın sabahda halamın kızı doğum yapacak onun yanına gidicem hastanede kalıcam
muhammet eymenimiz geliyo
melekmehmet sen o diyenlere kulak asma canım
dikkat et yediklerine sit olsun diye herşeyi yemek yanlışmış zaten bol bol su iç
kiloyu vermesi çok zor kahretsinki
yarın doğum yapacak halamın kızı 8 kilo almış yoplam doktor 8 kilo alarak hastalarım arasından ilke geçtin diyomuş/COLOR]
ii aksamlar kızlarrrr yorgun halde ben geldimmm oglumunda hiç sesi sedası yok bakalım yeni gitti misafirlerimkısmet olursa bide hava güzel olursa cumartesi piknige gidicez arkadaslarla eşimde bugün balık tutmuş oglumla bize yarın onu yicess inşş
oyy demekki bebişde yoruldu uyudu ki ses seda yok yarın babasının tutttuğu balığı yiyince kendine gelir zıplarreşimde gidelim diyo pikniğe ama bacım havalar buzzzzzzz ısınamadıki bi türlü valla bn çok severim pikniğe gitmeyiii bebeklede zor olur bu yaz ama bakalım
günaydın sekerlerr babamızı göreve yolladık kahvaltı ettik geldik oglusumlaaa
ayyy bizde çok severiz kuzucumm bebiş dogmadan doya doya gidip gelelim dedik arkadaslarlasanırım eşimin calıştıgı karakolda düzenlicekmiş oraya da katılırız kuzusumla dogmadan oglum doyasıya gezelim dimii sende buyur gel kuzusumm beraber olsun balıklar miss gibiydi aksama menüm hazır anlıcagın
günaydın sekerlerr babamızı göreve yolladık kahvaltı ettik geldik oglusumlaaa
günaydın canım afiyet olsun nasıl gidiyor....
ohh gez kuzu gez ama dikkat et hamilesin yorma kendini:90:
AFİYET OLSUN SANADA OĞLUŞUNA DA CNMM
herrkese selam canlarımmm
nasılsınız iyimisiniz?
beni sorarsanız bomba gibiyimmmmm babam ameli,yat oldu çok şükür bugün çıkardık sağlığı çooook iyi
nişanlımda ev buldu şimdi ev sahibi ile konuşmaya gidiyorrrrr
çerkez kızı hazirana yanına gelebilrim haberin olsunnn
geçmişi pek okuyamadım ama kızlarr
çok tesekkür ederizz kuzusumun güzel teyzeleriiiiiii
slm tatlım gözün aydın canım acil şifalar dilerimm ev bulmanızada cok sevindim kuzum
sağol kuzummmm bu arad bir bebiş haberi dahamı var meloşummm
nasılsınız iyimisiniz?
beni sorarsanız bomba gibiyimmmmm babam ameli,yat oldu çok şükür bugün çıkardık sağlığı çooook iyi
kuzum topikten biri daha mı hamile demek istedim
nasılsınız iyimisiniz?
nasılsınız iyimisiniz?
offf offf uykusuzlukdan ölüyorummm dün eşim nöbetteydi malum ben sabaha kadar uyumuyorum bekliyorum onu eşim sabah geldi bu seferde bebek uyandı uyumuyo uyusada yarım saatte bi kalkıyo başıma ağrılar girdi yahuuu ....ahh oğlum sen neden uyumuyorsunnn:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?