Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

canı gönülden aminnn diyorum canım
rabbim kabul eylesin inşlhh

cnm tşk ederim....
sanada çok geçmiş olsun. rahim ağzındaki yaranı henüz doğum yapmamışsan yaktırma dondur cnm
ben 2 kez dondurdum konuyu iyi araştırmak lazım...acil şifalar diliyorum...

sağol canım evet dengem bozuldu galiba
geçmiş olsun canım bu yarayı nasıl yakıyorlar bilgin varmı canım yaaa
sağol canım
bir aletle yara olan dokuyu elektrik ısısını kullanarak yakıyolarmış
cnm tşk ederim....
sanada çok geçmiş olsun. rahim ağzındaki yaranı henüz doğum yapmamışsan yaktırma dondur cnm
ben 2 kez dondurdum konuyu iyi araştırmak lazım...acil şifalar diliyorum...

sağol canım
zaten doktorum yakıcaz gibi bişey söylemedi haftaya gel konuşucaz tekrar muayene edip bakıcaz çaresine dedi
pc den araştırdım birazda dondurma en iyisi galiba...bakalım doktor ne diycek
nasıl acı hissediyomusun gerçi ben rahim filminin acısına daynadım bu hiç bişeydir benim için

cnm korkmanı gerektirecek bişey değil...muayene olur pozisyonda dr spekulum kullanıyo tabiki..
sadece soğukluk hissi veriyo en fazla 2-3 dk yani..
sonrasında 1 hafta kadar bolca akıntı oluyo ped kulanıcak kadar..3 hafta da ilişki yasağı sonra inş bişin kalmaz cnm benim

hayırlı cumalar fıstıklar

sarıbeybi duan yine çok güzel arkadaşım Allah razı olsun senden.

ayyy topikte kimselerde yok

bizde kaçıyoruz bebişimle... Bebiş dedim de aklıma geldi dua edin bizim için akşam konturole gidicez inş. bebişimin kalp atışlarını duyarız...

slm canım sen hala calışıyomusun yaa mesai saati bitmiş olması lazım :26:
hadi inşş saglıcakla duyarsın bebişinide rahatlarsın zaten her an beklicen sonra büyüdümü cinsiyeti nee sonra kaç gr oldu oooo çok işin var vallaa neyse bizede fazla bişi kalmadı safak 70

yok tatlım evdeyim, evet aynen dediğin gibi olucak sanırım ilk önce olsun olsun dedik sonra keseyi görmek için dr. kapısını aşındırdık şimdi bir kalp sesini duysam diyorum uff bu insan oğlununda isteği hiç bitmiyor sanırım ama naparsın insan merak ediyor

Maşallah canım 70 gün az kalmış rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inş.

:86:

aynen öle oluyo canımm hazırla kendini sen şimdiden
evet bugün 31 haftaya girdik çok şükür bakalımm nasıl doguracaksam düşünmek bile istemiyom o günü cünkü biliyorum çok acı cekicem belki kuzumu görünce bitcek acılarım ama bilmiyorum çok tırsıyorummmm laf aramızdaaa :18:

hayırlı akşamlar hanımlar nasılsınız?
geç oldu ama hayırlı cumalar rabbim bütün dualarınızı kabul etsin ...

amin inşl cümlemizin...allah bütün dualarını kabul etsin inlş...

cnm Allah hepimizden razı olsun....

hayırlı akşamlar hanımlar nasılsınız?
geç oldu ama hayırlı cumalar rabbim bütün dualarınızı kabul etsin ...

sağol canm sanada hayırlı cumnlar olsun dualarımız kabul olsun

selam nasılsın...hamilelik nasıl gidiyor.büyüdünüzmü bakalım......................

hoşgeldinn bitanem benimm
nerelerdesin hiç görüşemedikk bebişler ve sen nasılsın kuzumm
bizde iyiyiz bu haftalarda oglusum daha bi hareketlendi ve çok sık gider olduk wc ye onun sıkıntısı dısında çok şükür iyiyiz güzel teyzesi çok tesekkür ederiz bizi düşündügün için canımsınn

hoşbulduk..iyilik canım ne olsun.çoluk çocuk uğraşıyorum işte......30. haftadasın sanırım(tickerdan)neyse çoğu gitmiş azı kalmış...allah yardımcın olsun....bebişin sağlıklı olsunda..geçer bu günlerde...insan unutuyor gidiyor....zaten kadınlar hamileliklerini...doğduktan sonraki ilk zamanki sıkıntıları unutmasalar tekrar tekrar doğurmazlar...

evet canım 32.ci haftaya dogru gidiyoruz rabbime şükürler olsunki...
ayy sorma yaa benim alt komsumun bebegi 3 aylık olucak hep aglayıp duruyo gazı oluyomus sanırım bende şimdiden bi tedirginim ilk 6 ay zorlanıcam sanırım inşş güzelce bakarım kuzusuma
aminn tatlım benim allah razı olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…