:86:
aynen öle oluyo canımm hazırla kendini sen şimdiden
evet bugün 31 haftaya girdik çok şükür bakalımm nasıl doguracaksam düşünmek bile istemiyom o günücünkü biliyorum çok acı cekicem belki kuzumu görünce bitcek acılarım ama bilmiyorum çok tırsıyorummmm laf aramızdaaa :18:
cnm Allah hepimizden razı olsun....
gurbetçiyiz yani sizin gibi şark yapıyoruz...
nerdesiniz canım şarkta biz ist. bu sene şark bekliyoruz...
ayıp olmassa bişe soracagım polis maaşları ne kadar:) benm erkek arkadasımda polis olacak eylülde nişan düşünüyoruz ona sormaya çekindim:)
bazen bende düşünüyorum sonra gülüyorum kendi kendime diyorum dönüşü yok karnımdada saklayamam mecbur çıkcak
cnm Allah hepimizden razı olsun....
nerdesiniz canım şarkta biz ist. bu sene şark bekliyoruz...
evet canım da bi aksilik olmazsa inşşş ben normal düşünüom ya ondan tırsıyorum yoksa sezeryan olsa yine bu kadar olmam belkii
ayıp olmassa bişe soracagım polis maaşları ne kadar:) benm erkek arkadasımda polis olacak eylülde nişan düşünüyoruz ona sormaya çekindim:)
canımm tahsili çalıştıgı birimi ve yasadıgı sehire göre degişkenlik gösteriyo maaşlar sanırım yeni tanıstınız yani yoksa bunu sorabilirsin çok normal eger evliligi düşünüyosanız zaten oda söler bunda yanlış anlıcagını sanmıyorum tatlım benim
mesela de evlenirsek bu hayat sartlarına göre gecinebilirmiyiz? aldıgın maaş bize yeter mi ben bilmiyom da felan dersin oda sölemeli dogrusu bu seker sen de calışıyomusun canımm??
günaydın kızlar iyi pazarlarrrrrrr :80:
eşim saolsun göreve gitmişti az önce aradı dısarı cıkıcaz oglumla alışverişe demiştim yaa yememiş içmemiş beni düşünmüş dısarı sakın çıkmaa hayatımm hava cok kötü görmüyomusun diyo zaten istemiyodu yaa buda allahtan oldu yaniii
aksamben gelince götürürüm istedigin yere diyoo bakalım bekllicez ayy tam da annecimi görüyodum rüyamda puffff uayndım telefon sesinee ona cok üzüldüm yaa zaten cok özlemişimm
günaydın kızlar iyi pazarlarrrrrrr :80:
eşim saolsun göreve gitmişti az önce aradı dısarı cıkıcaz oglumla alışverişe demiştim yaa yememiş içmemiş beni düşünmüş dısarı sakın çıkmaa hayatımm hava cok kötü görmüyomusun diyo zaten istemiyodu yaa buda allahtan oldu yaniii
aksamben gelince götürürüm istedigin yere diyoo bakalım bekllicez ayy tam da annecimi görüyodum rüyamda puffff uayndım telefon sesinee ona cok üzüldüm yaa zaten cok özlemişimm
dün dr. gittim bebişi göremedik tabi kalp sesinide duyamadık. Rahmin ters olduğu için duyulmuyordur haftaya yeniden gel dedi istersen alttan bakayım o zaman duyarız dedi bende çekimser kaldım şimdi diyorum baktırsamıydım merak ediyorum bebeğim yaşıyormu yaşamıyor mu akıl verin kızlar iş çıkışı gitsem mi dr. a haftayı mı beklesem. :44:
ayy keşke baktırsaydın canım benim yaa ...içinde şüphe varsa git tabiiki ama 7haftalıkmısın daha benim 8haftalıkken başlamıştı atmaya bekleyebilirsinde yani ama korkutma kendini tatlım
saol canım 9 haftalığa kadar duyula biliyormuş ama sanırım sabredemiycem bugün gidip baktırcam.
canım yaa annelik kolay değil dimi nasıl merak ediyoruz bebeklerimizi .ama doğunca bin kat artıyo merak .inşallah ii haberlerle gelirsin bakalım bize
bekle kusumm yaa bi haftaa alttan boşver canım ne olurne olmaz bekle sendün dr. gittim bebişi göremedik tabi kalp sesinide duyamadık. Rahmin ters olduğu için duyulmuyordur haftaya yeniden gel dedi istersen alttan bakayım o zaman duyarız dedi bende çekimser kaldım şimdi diyorum baktırsamıydım merak ediyorum bebeğim yaşıyormu yaşamıyor mu akıl verin kızlar iş çıkışı gitsem mi dr. a haftayı mı beklesem. :44:
ahh ahh kocişlerimizde olmasa naparız bizzz ..bak ne düşünceli.hastaydın zaten canım ii demiş eşin soğuksa çıkma.ayy kıyamam rüya bile olsa ne güzel dimii bak bnde özledim şimdi yavvv:2:bizde oğluşumla markete gittik geldik alışveriş yaptık akşama misafirimiz var ev temizlenecek ama inat ya uyumuyo benim civcivimmm
iyi akşamlar
meloşum gezmişin bacım ohhh güle güle kullan aldıklarını
bende geldim evenikah vardı bugğn teyzemin kaynının oraya gittim eve geldim eşimde uyandı yemek yedi geri gitti ahh ahhhhhhhh canım çok sıkkın sinirlerim bozuk böyle her gün gecemi olur
adam işe giderken gözlerime baktı şöyle bir üzüldüğümü görünce kötü oldu..çaresizce gidiyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?