Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

slmm kızlarrr.moralim çok bozuk ne güzel eşim 15gündür gündüz çalışıyordu 2tane manyak polis yüzünden eşimi tekrardan geceye verdiler onların sorumsuzluğunu biz çekmek zorundamıyız yaa nasıl sinirliyim bu gece yanlızız yine oğlumla

melike , aysenn nerde bu hanımlar yaaaaaaaaa
selam kuzum nasılsın
sabah beri temizlikti yemekdi eşimi göreve gönderdim anca oturdum popomun üstüne sen nasıslın

meloşum kesin gezmededir
ararım birazdan bakayım nerdeymiş

sıkma canını kuzum hepimiz yanlızız
benimki kaç gün üst üste geceye gitti şimdi döndü normale 12 24 e
kaç gün resmen psikolojim bozuldu nasıl şans diyorum gece denk geldi millete gündüz bize gece
sıkılrsan gel ben gece buralarda olurum

saolasın canım benim yaa sinir olduğum ne biliyormusun gece çalışanlar uyuyup kalıyo komserde denetlemeye geliyo ve yerlerinde bulamayınca bunlara ceza olarak gündüze benim eşimide onların yerine geceye veriyo böyle cezamı verilir uyuyan insana yahuşans bacım şans yokki bizde.bilyon ben gece eşim işe gidince hiç uyumuyorum o gelince yatıyorduk beraber ama şimdi bebekde var bebek gece uyuyo gündüz uyumuyo ben hem gece hem gündüz uykusuz kalacağım arrtık ölürmüyüm uykusuzlukdan bayılırmıyım bilmiyorum

canım işte böyle saçmalık dolu bu teşkilat
benim eşimin ilk yerindende birini uyurken yakalamışlar göndermişler eşimle yer değiştirdiler
eşim o gittiği mühiti çok seviyodu onun yüzünden yerinden olmuştu
şimdi çok şükür biizm ilçeye geçti daha yeni 1 hafta oluyo burayıda seviyo...ama onun yerinden giden elemanda eşimin yerine gidince neler saymış işte çıkıcam amire müdüre söylüycem beni yerimden ettiler felan diye...eşim 2 araba değiştirip işe gidiyodu..o gidenin evine uzak değil birde bekar birde sinir oluyo...
bende gece sabaha kadar uyumuyorum canım eşimi bekliyorum
ama bebek olunca kötü yaaaa rabbim korusun oku üfle yat bebşinin yanına bişeycik olmaz ondna destek alırsın

canım inş. kısa sürede yeniden gündüze geçer eşin, çok sinir oluyorum bende öyle arıza tiplere hep sessiz sakin efendi durana patlar sonucu. Allah büyüktür gülüm düzelir inş...

genelde topikte gece muhabbet olduğu için merak etmemiştim kızlar nerde diye ama şimdi meloş telede cevap vermemiş merak ettim :44: inş. gezmeye gitmiştir her hangi bir sıkıntı yoktur...

Canım inş. Kısa sürede yeniden gündüze geçer eşin, çok sinir oluyorum bende öyle arıza tiplere hep sessiz sakin efendi durana patlar sonucu. Allah büyüktür gülüm düzelir inş...

inşallah canım yaa inşallah gerçektençok üzüldüm okadar iyiydikki 5de geliyordu eşim en azından bebekle ilgileniyordu bn dinleniyordum şimdi hep uykusuz yorgun olacağım hayırlısı olsun bakalım yaa herşeyden nefret eder duruma geldim artık yaa doldum iice kendimede kızıyorum korkulacak birşey yok diyorum ama illaki korkuyorum yanlız kalınca uyuyamıyorum bi türlü

iii qecelerr benim dünya tatlısı arkidişlerimm merak mı ettinizz bizii canımsınızzz

Son düzenleme:
ah canım ah inanılmaz soğuk sivas ben burda ünvtede okudum allahım nasıl bi soğuk anlatamam
evet canım burda polis eşi arkadasım var sivaslılar oda öle diyo burası iyi sivas buzz allah yardımcınız olsun valla ben buranın soguguna alışamadım ki oraya hiç alışamam sıcak memleket insanı olunca

melike , aysenn nerde bu hanımlar yaaaaaaaaa

bu arada herkese günaydınnnn
iyi ettiniz meloşum dinlenin bol bol....kız maşallah senin gezmeler bitmiyo ay ne güzel gurbette bende olsam hiç canım sıkılmaz...

burdayız bitanemm
evet dün hava lojmanlarına gitim geldim kuzu çok yoruldum iki dolmuş degiştirdim bide hamile olunca daha bi zor oldu bi yandan da derse calışıyom bide eşim geceye gitcegi zaman bölee zamanım olmuyo gelmeye yarında bi arkadasa davetliyimm eşim soalsun bırakıcakk gel kuzumm gell beraber gezelimmm sölee

ahh canım benimm üzüldümm inşş degişir yine geceye gider senin için iyi oluyodu

meloşşşş nerdesinnnn kuzuuu telede cevap vermiyon

burdayım bebişimm benimmm

genelde topikte gece muhabbet olduğu için merak etmemiştim kızlar nerde diye ama şimdi meloş telede cevap vermemiş merak ettim :44: inş. gezmeye gitmiştir her hangi bir sıkıntı yoktur...

burdayım kuzum saolasın sen nasıl oldun iyi oldun inşşş bak maydanoz nane ve bitki cayları felan tüketme olurmu ilk aylarda zararlı

merhabalarr millettt
ne güzel herkeşlerden haber aldık da coponum gelmiyo bi kaç gündür şimdi de onu merak ettim..:26:
meloşum gez valla ama bura ya da 2 satır bişi yaz ki merak etmiyek
aysencim temizlik falan varmış kolay gele yorma kendini
melekmehmet hepimiz aynıyız cnmya çekiyoruz bu kocaların çalışma saatinden....üstelik boş boş bi kuru maaş...
emsalsizzz dikkat et kendine doktora gittinmi bi daha?

benimde bugün 5 te kontrolüm var klomen kullandım dua edin işe yarasın da kurtulayım şu hastane köşelerndennnnn

şuan hem ağlıyorum hem yazıyorum biraz önce eşimle kahvaltı yaparken haberleri seyrediyorduk 2polis daha şehit olmuş ve şehit olnlardan biri bugün izine ayrılacakmış çünkü 1gün sonra düğünü varmışhiç mi içiniz yanmıyo onları şehit ederken hiçmi düşünmüyorsunuz acaba evlimi çocuğu varmı diye.bitsin artık bu terör allahım bitsiiiinn.bn burada bu kadar gözyaşı dökerken ailesi ne durumdadır kimbilir düşünün yaa 1gün sonra düğünü varmış çocuğun allahım nasıl dayanılır buna:2:bi evlat okadar zor geliyorki dünyaya ama elin adamı hiç acımadan öldürüyo.ne zaman bitecek bu şehit haberleri yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

evet cnm az evvel bende tesadüfen gördüm çok üzüldüm....hep kendimi koyuyorum o eşlerin çocukların yerine dayanılır gibi değil....Allahım sabır versin..
lanet olsun zevkleri gereksiz istekleri yüüznden bunu yapan ........lere....
sıkışınca polise devlete neden sığınıyolar defolup gitseler memleketimizden....eskiden askereydi şimdi polise saldırıyolar Allahım sen tüm vatan bekçileri koru....
bu haim planları yapanları da kazdıkları kuyuya düşür yarabbimm..........

[/FONT]
tatlım bizim teşkilatta bir yerde uzun süre kalınmaz zaten yerin iyi olsun kötü olsun merak etme kısa sürede inş. eşinin düzeni eskisi gibi oturur. Bu arada bu yazdıklarını oğluşun görmesin yalnızım falan filan aslanlar gibi yeğenimiz var annesi al koynuna uyu mışıl mışıl emii

burdayım kuzum saolasın sen nasıl oldun iyi oldun inşşş bak maydanoz nane ve bitki cayları felan tüketme olurmu ilk aylarda zararlı

Tatlım iştah kalmadı zaten bişi yemek istemiyorum midemde bulanıyor. bu gün sanki biraz daha iyiyim inş. yarına kadar hiç bişiyim kalmaz... Karar veremedim ne zaman doktora gitsem merak ediyorum bebişim napıyo diye :44:

slm kızlarrrrr burası yine çok yagmurluuu ve şimdi gök gürlediiiiii arabaların sirenleri nasıl ötüyoooo :18:

slm kızlarrrrr burası yine çok yagmurluuu ve şimdi gök gürlediiiiii arabaların sirenleri nasıl ötüyoooo :18:

slm cnm hayırlı cumalar...
dün bizdede çok fenaydı kocamda kısa kol tişörtle dolanmış hasta oldu bütün gece cayır cayır ateşi vardı

bayanlar bu arada hepinize hayırlı cumalar olsun...
YA ERHAMANRAHİMİN YA ERHAMAN RAHİMİN YA ERHAMANRAHİMİN
Allahım hastalara şifa dertlilere deva borçlulara eda ihsan eylesin....
aramızda hamile olan arkadaşların bebeklerine sağlık kendilerine hayırlı doğum nasip etsin...
bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlarımızın ve benim emeğimi boşa çıkarmaya rabbim bize de müjde vereceğimiz günleri göster....
eevlerimize huzur mutluluk sağlık hayırlı ve helal bol kazanç nasip et....
bizi eşlerimizi ailelerimizi ve tüm sevdiklerimizi görünmez kazalardan belalardan kötü insanların şerrinden kötü gözden nazardan iftiradan muhafaza eyle...
vatan bekçilerimizin evlerine sağsalim dönmelerini nasip eyle...
bekarlara hayırlı eş hayırlı evlilik nasip eyle...
Allah kabul etsin amin amin amin....

slm cnm hayırlı cumalar...
dün bizdede çok fenaydı kocamda kısa kol tişörtle dolanmış hasta oldu bütün gece cayır cayır ateşi vardı

aallah dualarını kabul etsin tatlım benim inşşş
çok gecmiş olsun canım çok aldatıcı bi hava var sormaa bende şimdi çıkıcam aksama polis eşi arkadaslar gelicek yemege misafirim var ayy şimdiden yoruldumm
kendinize çok ii bakın canlarım benim öpüldünüzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…