Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

günaydın güzel bayanlar.....iyi haftasonları...
coponummmm nerelerdesinnnnnnnn

slm cnm kız ben sana demiyomuyum misafir çağırıp yorma kendini hamilesin anacım.....
onlar seni davet etsin

günaydın güzel bayanlar.....iyi haftasonları...
coponummmm nerelerdesinnnnnnnn

slm cnm kız ben sana demiyomuyum misafir çağırıp yorma kendini hamilesin anacım.....
onlar seni davet etsin

ahh kuzum diosunda biz onlara kacıncı kez gittik ayıp oldu borcum çoktu saolsun onlar hamilesin deyip geciştiriyodu kısss olsun yaa çok iyi oldu borcumu ödedim
çok tesekürler bebegim düşündügün için sen napıyon nasılsın kuzum

Hımmm anladım cnm ya yorma kendini fazla...
Ben bugün dr gittim yumurta takibi yapıyoduk bugün de baktı iyi dedi..çatlama iğnesi verdi ovitrelle o yoksa preg.... Diye bi ilaç yazmış...onları kullanıcakmışım
Senin konu hakkında bilgin varmı?

merhaba hanımlar nasılsınız?
iyi hafta sonları günleriniz güzel geçer inşl...
offff yine bir şehit haberi içim daralıyor yeter artık sözde eylemsizlik var,şrf....ler

saol kusumm
canım bende serephone almıştım prostegonu nie vermiş bilmiom ama sorsaydın keşke bi aczaneye alırken :26:
hadi inşş bebişin seninle olurrr

saol kusumm
canım bende serephone almıştım prostegonu nie vermiş bilmiom ama sorsaydın keşke bi aczaneye alırken :26:
hadi inşş bebişin seninle olurrr

cnm ovitrelle yazdı bunu bnulamazsan prengly miş onu alırsın dedi...sanırım senin yazdığın ilaç düşük önceliyi :26:

günaydınn güzell hatunlarrrnasılsınız bakalım kimsecikler girmemiş galiba birkaç gündür...havalarda ısındı artık pek bi güzel oldu valla yazı özlemişik yaaa...teyzeleri oğlum bugün 2aylık oldu ve aşısı varrrryavrumun okadar güzel keyfi varki maşallah tosunum herşeye gülüyo artık sesler çıkarıyo ama aşıdan sonra hasta olabiliyormuş bebekler çok korkuyorum ya keyfi bozulursa hasta olursa diye dua edin bebeğimede canı acımadan atlatsın...eşimde işe gitti yanlız gideceğiz doktora ben tutamamda iğne vurulurken ben ondan daha çok ağlarım bakalım nasıl olacak hiç gidesim yok yavvv:2::2::26:

günaydın cnmmm
ahhh kıyamam o şekere aşı mı olcakmışşşş
inşallah hafif atlatır cnmmmmm
benimde aşım yarın bana dua edin kızlarrrrrrrrr

günaydın cnmmm

Allah yardımcın olsun canım benim.

bende durumlar aynı dün dr. gittim bebişimin suyu azmış bebekten kaynaklanan bir sorun varsa su az olur dedi dr. ne iyi konuştu ne kötü kanama devam ediyor. Eğer artarsa yatırıcaz hast. dedi çok korktum. Yarın iş başı yapıyorum raporumda bitti çok korkuyorum kanama artıcak diye şu an çok değil çünkü...Banada dua eddin kızlar...

ben geldim ama küstüm beni heç mi marak etmediniz gaciler
pc bozuktu bingölde yapamadılar o yuzden uzunnn surdu

sağol cnmmmm
Allah seninde yardımcın olsun...bebişin sıkı sıkı tutunsun anneye inş..
yarın başlarsan yorma kendini eğer masa başı çalışmıyosan dr söyleseydin keşke belki tekrar rapor yazardı...

hoşgeldin cnmmm
bu aralar zaten topike uğrayan pek yok

[/COLOR]
raporum bu gün bitti eğer alırsam yarın gidip almam gerekiyor canım çok sıkkın 7 gündür yatıyorum ama hala geçmedi dr. sebebinide söylemedi içim rahat değil inanki rapor rapor nereye kadar demi ama oda biticek yakında arkadaşım bir dr. önerdi ona gitmeyi düşünüyorum. Benim dr. sormuyor bile kanaman ne kadar çok mu az mı rengi nedir diye kimisinide bir damlada hemen hast. yatırıp kontrole alıyorlar. sanırım dr. biraz rahat biri...

maşallah kız nazar değer bak sonra
merhaba canım nasıl gidiyor annelik ,bebiş nasıl oyyy 2 aylık oldumu yaa yesinler onu maşallah
inşl güzel bir şekilde hasta olmadan atlatırsınız canım aşı sonrasını

günaydın cnmmm

sanada geçmiş olsun şimdiden hadi hayırlısı bakalım güzel haberler alırız sonra

Allah yardımcın olsun canım benim.

bende durumlar aynı dün dr. gittim bebişimin suyu azmış bebekten kaynaklanan bir sorun varsa su az olur dedi dr. ne iyi konuştu ne kötü kanama devam ediyor. Eğer artarsa yatırıcaz hast. dedi çok korktum. Yarın iş başı yapıyorum raporumda bitti çok korkuyorum kanama artıcak diye şu an çok değil çünkü...Banada dua eddin kızlar...
[/QUOTE]

inşl birşey yoktur canım içini ferah tut ....duacınızım

cnm ovitrelle yazdı bunu bnulamazsan prengly miş onu alırsın dedi...sanırım senin yazdığın ilaç düşük önceliyi :26:
yumurta olusumu ve catlamasını salamak amacıyla kullandım kusum yumurta tembelligi cıktı ya bende
oy oyyy bacım gelmişşş hoşgeldin bebişimm valla ben gecmişte yazdım sana ama sonra anladım facede de göremeyince dedim pc bozuk yoksa gelirdi kuzum diye naber nasılsın bitanem aksamda bingölde polis otosuna salıdırı olmus aklımdaydın inanki rabbim korusun hepimizi inşş

bende cumadan beri kuyruk sokumumdan cok rahatsızdım gecermi acaba dedikçe daha fena oldum kızlarr hele bugn geceler sabah olmadı desem yeridir agla agla kaç gündür öldümm

bugün sabah erkenden özel bi hastanede küçük bi operasyon gecirdim meger bende kıl dönmesi oluşmuş hamile halimle düşünün artık korku heyecan acı hepsini bi arada yasadım rabbime cok şükür hastaneden gelincede bayılmışım uykusuzluktan yeni uyandım rabbim önce saglık versin inanki çok kötü bişimiş saolsun eşim destek oldu çok bana bagıra cagıra öldüm inşş bida yasamam dogumdan sonra hemen gidip ameliyat olucam cünkü yineleyebilirmiş

inşl birşey yoktur canım içini ferah tut ....duacınızım[/QUOTE]

Allah razı olsun canım inş. en kısa zamanda bu sıkıntılı dönemi atlatırım.

gülüm geçmiş olsun hamile hamile ne zor olmuştur. Allah yardımcın olsun bacım...

masallah tosunumuza her bebek hasta olmuyor melekcım benım bebıs masallah asılarda aglamaz bıle
dıalarımız senınle canım dıkkat et kendıne amır ıdare etmez mı durumunu bılıyorlardır
hosbulduk canım benım ne yaptın tedavı de var mı bı gelısme bu arada kuru ıncır kaynatıp ıc yumurta catlamasına yardımcı oluyor

hosbulduk bacım sorma ya dun benım ıcın facıaydı sabaha kadar uyumadım desem yeridir

evt cnm dr değiştirmek bazen çok işe yarar...bi de başka dr görün bakalım inş güzel haberler alırsın...

inşl birşey yoktur canım içini ferah tut ....duacınızım[/QUOTE]

sağol cnm çok tşk ederimmm

cnm çok çok geçmiş olsun...ay evet korkmuşsundur mutlaka cnm dikkat et kendineee

cnm henüz devam ediyoruz tedaviye yarın sabah çatlama iğnesi vurulcam inşallah müjde veririm sizlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…