Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

(günaydınlarrrr)(herkese)melikecim benim mehmetim hayatta okumaz uyku manyağı olduğu için ders çalışması zor geliyo...kadir sürekli kpss ye falan bütün sınavlara giriyo ama bi iş yok

günaydınlar :92:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
(günaydınlarrrr)(herkese)melikecim benim mehmetim hayatta okumaz uyku manyağı olduğu için ders çalışması zor geliyo...kadir sürekli kpss ye falan bütün sınavlara giriyo ama bi iş yok
günaydın melekcim
günaydın emniyetin şeker polis eşleri :92::92::92::92::92:

oy oy oy cok zarıfsınız aysen bayan

günaydın.............

günaydın canım .birşey soracağım bu konuda tecrüben vardır herhalde bebişlerinden benim oğluşum hasta oldu doktor öksürük şurubu ve antibiyotik verdi ama komşularım alma dediler bebek daha 2aylıjk kaldıramaz falan diye.netten araştırdımda öksürük şurubu verilmez diyo kafam karıştı yaa eşimde çalışıyo başka hastahaneyede götüremiyorum napim bn alimmi ilaçları yaa

meloşşşşşşşş nasılsın tatlım? akşam karnım çok gerilmişti..bebek sanki kafasını sol tarafıma yapıştırmış gibiydi..çok endişe ettim ya...ama normalmiş sanırım..vucüt kasılmalara kendini hazırlıyor sanırım...sendede oluyormu böyle şeyler canım ya...?

günaydınlar :92:

iyiyiz tatlım cok sükür sen nasılsınn
günaydın kusumm ayyy canım yaa inanki ders calışmak zor oluyo bende bu bahar havvasında cok uyurumm ama sınavda tüm gücümü korudum eşim beyazshowu izlerken ben yana yana derse baktım ama çok şükür degdi emegime kadir okuldaykende öleydi yaa hakkında hayırlsıı olsun inşş
günaydın emniyetin şeker polis eşleri :92::92::92::92::92:

günaydın bebişim benimmm

oyy maşallahhh bebişine.zor oldumu çıkması hasta falan oluyormuş ya bebişler bizimkininde ağzının suyu akıp duruyor yaa sulu ağızlı bi oğlum var

yok melekcim cok kolay oldu darısı senın tosuna olur ıns kolay kolay cıkar dıslerınız bu arada facede aldın mı mesajımı sana bı numara verecegım aslında orası anneler gorev basına yanı emzırmeyle ılgılı beslenme uzmanlarının bulundugu bı yer kafana takılan bısey olursa ay ay neler vermen gerektıgını sorarsın bu ılac konusundada bılgılerı var mı bılmıyorum ama bı sansını dene ıstersen 08002117072 ücretsiz danısma hattı

meloş kız eşim aradı senle konuşurken diyorum meloşla konuşuyodum
hayrola sabah sabah rüyanızdamı gördünüz birbirnizi

hee dedim rüyalarda buluşuyoz artık

hoşgeldin leyloşummm
bende yok yok kuzusum hiç sölemeyim korkarsın şimdii
hepsi normal bacımm ben soruyom dr beye çünkü her cevabı ölee kuzularımız iyi inşş rahat ol özellikle sag tarafta benim oglusumda yapışıyo resmen elimle düzeltiom rahatsız ettiginde eşimde dio sag tarafa daha geniş ya orda rahat ediyo demekki hayatım dio

Son düzenleme:

hee bende bunu diyecektim tam
melek ara danış istersen
benim yiğenlerde küçükken hasta olmuşlardı antibiyotik kullandılar canım

meloş kız eşim aradı senle konuşurken diyorum meloşla konuşuyodum
hayrola sabah sabah rüyanızdamı gördünüz birbirnizi

hee dedim rüyalarda buluşuyoz artık

hee öle deilmi kusumm zaten dogruları söle adamcagıza ama sakın diger seyleri sölemee hee aramızda bilionnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…