Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

merhaba arkadaşlar yeni gelenler de hoş geldiii

nasılsınız görüşmeyeli....

Hoşgeldin... İstanbulda çift maaş çalışırsanız sorun olmaz tek maaş belki biraz zorlanırsınız ama çift olunca rahat geçinirsiniz. Öncelikle erkek arkadaşınla bir tanıştır ailesiyle falan gelmeden önce sonuçta onu severse belki fikirlerinde bir değişiklik olur. Sonuçta polislikte her meslek gibi bir meslek ne açıdan çekinceleri var tam anlamış değilim maaşıda kötü değil garantili bir iş yani...

Son düzenleme:
Merhaba canım nasılsın ?

nasıl olayım tatlım idare ediyorum bebişimi kaybettim kalbi durdu ve düşük yaptım hala dr. gidip geliyorum parça kalmasın diye hap kullanıyorum moralim bozuk...

sen napıyon gülüm...

nasıl olayım tatlım idare ediyorum bebişimi kaybettim kalbi durdu ve düşük yaptım hala dr. gidip geliyorum parça kalmasın diye hap kullanıyorum moralim bozuk...

sen napıyon gülüm...

ayyy canım benimmm ne zaman oldu yaaa çok üzüldüm inankiiii

hayırlısı olsun öncelikle canım hakkınızda.nedn önyargılıki baban polislere karşı?polis eşi olmak anlatılmaz yaşanır mı desemherşeyin bi zorluğu olduğu gibi zorlukları var ama çok gururlu birşey canım artı istanbuldayız biz geçim gayet ii yani o yönde sıkıntın olmasın tabiki para birikmiyo ama olsun:))

sen napıyon gülüm...

canımmm çok üzüldüm şimdi gördümbenimde bebeğimin kalbi durmuştu mahvetmişti bizi üzüntüden rabbim sabır versin sana hayırlısı buymuş tatlım rabbim verdi rabbim aldı

perşembe günü oldu canım Rabbim kimsenin başına vermesin çok zor...

ayy canım benim yaa kıyamam inanki çok üzüldüm kuzum cok gecmiş olsun rabbim bida yasatmasın inşş saglıcakla tekrar bebişin seninle olur bende düşük yapmıstım o geldi aklıma çok aglamıştım ve tam 15 sonra tekrar hamiş oldum inşş seninki kısa sürer de yeniden kuzuna kavusursun

sen napıyon gülüm...

ÇOk geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allahın takdiri demek böyleymiş kendinede dikkat et canım...
İnşallah en kısa sürede yendicen Allah gönlüne göre verir...

Son düzenleme:

sen napıyon gülüm...

çok geçmişolsun canım....allah sabır versin.eminim çok zordur........

sen napıyon gülüm...

ınan bu yazıyı okuyunca gozyaslarımı tutamadım rabbım sabır versın canım kımseye yasatmasın uzulme rabbım saglıklı sıhhatlı elı ayagı duzgun aklı fıkrı yerınde guzel evlatlar nasıp eder yıne

[/COLOR]
canımmm çok üzüldüm şimdi gördümbenimde bebeğimin kalbi durmuştu mahvetmişti bizi üzüntüden rabbim sabır versin sana hayırlısı buymuş tatlım rabbim verdi rabbim aldı

ÇOk geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allahın takdiri demek böyleymiş kendinede dikkat et canım...
İnşallah en kısa sürede yendicen Allah gönlüne göre verir...

hosgeldın canım aramıza babanla nısanlın konussun ay allah mı soylettı ne babanın onyargılarını ancak o yıkabılır polıs esı olmak cok gurur verıcı bır o kadar da zor ama her meslegın kendıne has zorlukları vardır istanbulda yasamadım ama bız 1bucuk yıllık evlıyız 2.gorev yerımız ve ıkısıde malesef sark tek maas bebısımız oldu tasınma ve dogum masrafımız cok oldu esyalarımızı da kendımız aldık hep cok sukur evımızde yok yok bı eve gereklı tum esyalar var arabamızıda kendımız aldık gecen hesapladık tek maasla 35mılyar gıdermız olmus 1.5 yılda onemlı olan cok para kazanmakta degıl parayı duzgun kullanabılmekte onun ıcın cok zorlanmazsınız maddı yonden manevı yonude artık sıze kalmıs her zaman beklerız topıgımıze

canım yaa sizleri hiç üzmek istemem ama napim paylaşmak istedim. inş. şu kanamalarımda biter dr. içeri temiz derde kürtaj demesin inş. korkuyorum çünkü kürtajdan...

canım yaa sizleri hiç üzmek istemem ama napim paylaşmak istedim. inş. şu kanamalarımda biter dr. içeri temiz derde kürtaj demesin inş. korkuyorum çünkü kürtajdan...

acılar paylastıkca azalır mutluklarda cogalır canım bırbırımızle paylasıp sıkıntılarımızı hafıfletecegız sen dusunme bızı umarım hersey yolunda gıder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…