ayy hadi yaaa kırk bin kere maşallah benim yakısıklı hemşocumaa güleryüzlü olması bile cekmiş adanalılarraaa paşam benimmm
evet bacım sormaa uyku ne unutcaz gari neyse annem burdayken ne kadar uyusam kardicem ama şimdi her saat aglar emzirme gerekir neyse ilk 3 ay sıkıcaz dişimizi :78:
inş. oğlum gibi akıllı bi oğluşun olurda sıkıntı çekmezsinn hiçççç...bnde annemdeyken hep uyurdum ii oluyo vallahaaaa...bak şimdi 3aylık tahişim benim ve gece bile uyanmıo akıllı oğlum benimm anasını uyutuyo
ewt kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr isatanbuldayıııııııııııııııııııııız hayırlı olsun herkese
slm kızlar maraş çıktı bizede çok şükür inş. ordada iyi bir yere verirler yoktu değilmi bu topikte maraşta oturan...
arkdaşın birine şırnak , bayan ark. birinede tunceli çıkmış
kuzummmm gözün aydınnn ama ben sana bişi dicem sezaryan çok zor be annem ben 3 gece yattım k.valdemin yanında gördüm çok feci süt bile gelmiyor hemen aynıu gün normal doğumluoların pat sütü geliyor sezaryan 41. günde anca geliyor.onlar pıt diye kalkıyorlar sezaryan kalakamıyor yinede sen bilirsin tatlım tabi sağlık durumunda sıkıntı varmıydı bilmiyorummm.karar seninevetttt şimdi dr bey sölediklerini aktarıyorum
çok şükür oglusum iyiydi yüzünü eliyle kapamıştı bense sabahtan beri yalvardım oglum nolur bu defa yüzünü göster bize die ama neyse buna sükür gördük yinede
dr bey hersey yolunda ama biraz önden gidiyo simdiki kilosu felan yerinde biraz iri bi bebk olucak sanırım dedi bende gece yarısı sancı tuttugunu felan söledim oda melike hanımcım normal olur dedi şimdi kendisi izne cıkıcak temmuz 2-10 arası yokmus ben yokken sen iyice fenalaşırsın napalım dedi bende hocam ozaman gitmeden alın bebegimi dedim tamam kuzum öle yapalım dedi pazartesi tekrar gel nst.ne felan bakalım ona göre karar verelim dedi sanırım ayın sonunda dogum yapıcam canlarım tamda normale dönüşmüşken tekrar sezeryana maruz kaldım sanırım ama kendimide yıpratmak istemem dogrusu hakkımızda hayırlısı olsun artık saglıcakla gelsinde kuzucum katlanırız dikiş acılarına felan ama bi a için annelige hazırmıyım acaba die düşünmeye basladım buda ayrı bi duygu olsa gerekrabbim isteyen herkese nasip etsin inşş bu güzel duyguyu dualarım sizinle sizde bize dua edin olurmu canımsınız
merhaba ben polis eşiyim bugun tayınımız acıklandı ve tokat çıktı varmı tokata tayini çıkan yada oralrda bulunan
varmı tunceli yolcusu tuncelideyim izmire gidiyorum
bursaya gidiyoooosss
bu arada bizde urfada kaldık çıkmadı tayinnn
bugün eve geldim yatağımın üstünde bi demet çiçek ve hediye paketi...çiçek te bi not düşünemediğimi sanmıştın süpriz yapmak istedim
çok mutlu oldum beni çok üzdü ama tam unutmuşken süpriz yaptı....bi de ayakkabı almışş
sen gel yeter ki kusummm pasta börek olmasın güler yüzün olsun yeter
var var olmamı kankilerim geliyo hakkariden aslında 3 tane arkadasım gelıyo ama 2si kankimdi gelsinler o zaman gırgır samata
iyi teyzesi ellerinden öper sen neler yapıyosun
anem anem memleketine bide hadi gözün aydın canım yolculuk ne zaman
ayyyyyyyy cok sevındım canım ya hem tayın cıkmadıgına hemde süprüzüne
canım benim çok sevdigim bi ablam orda polis eşi eger yardıma ihtiyacın olursa söleyim bi bana söle sen olurmu hayırlı olsun güle güle gidin inşş
güle güle gidin inşş canım hayırlı olsun
dogru söeldin vallaa kuzusummkapat oglum nasıl olsa gelecen kucagımıza inşş olabailir teyzesi bende ve babamızda var o utangaclık :82:
rabbim güzel gönlünüze göre versin inşş canım bizde kız istemiştik oglumuz oldu hakkımızda hayırlısı bölemiş saglık olsun ama ben ne istedigiysem hep tersi oldu şimdiden sölimmnormal doguram dedim sezeryan olucam
hemde nasıl canım bunu yasayan bizler çok iyi bilir
güle güle git canım hayırlı olsun
evet kusumm eger temmuzun 1.de istersem olursa dr bey.ede uyarsa tam 17 günümüz var ayy inşş tatlısım benim arrtık güzel haberleri sizden bekliyoruzz senden aysenimden emsalden rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa ve en hayırlı zamanda inşşş dualarım hep sizinle doguma gidince de hep dua edicem size
oooooo süpperr olmuss kuzum güle güle giy cicilerinide
ne güzel sevindim senin adına çıkmadığına tayininizin..evet canım ya bn çok güzel bir şehir olmasına rağmen alışamıyorum istanbula daha doğrusu burada arkadaşım yok apartmandakilerle sürekli beraberiz yaşıtım da var 3tane hep 3ümüz duruyoruz ama ben değişiklikmi istiyorum bilmiyorum çünkü evlenmeden önce eve girmezdimki hiç hep arkadaşlarımla dışarıda şimdi hep evde olmak bunalttı galibaki onun için sevmiyorum istanbulu diyorum ama bilemiyorummmmmmmm.ayyy kız bak yinede düşünceliymiş eşinnn süpriz yapmışş çok sevindim datlımmmm
kızlar günaydın oku oku bitiremedim ne çok yazmışsınız tüm tayincilerim allahım hayırlı güzel günler versin gittiğiniz yerde evinizda sağlık ,huzur,mutluluk ,eksik olmasınnnn
kuzummmm gözün aydınnn ama ben sana bişi dicem sezaryan çok zor be annem ben 3 gece yattım k.valdemin yanında gördüm çok feci süt bile gelmiyor hemen aynıu gün normal doğumluoların pat sütü geliyor sezaryan 41. günde anca geliyor.onlar pıt diye kalkıyorlar sezaryan kalakamıyor yinede sen bilirsin tatlım tabi sağlık durumunda sıkıntı varmıydı bilmiyorummm.karar senin
bu annelik allah tarafından doğustan verilen kutsal bir duygu bir tanem hiç sıkıntı yapmaa emir kaanı görür görmez mükemmel anneliğe doğru yol atmış olacaksınn
gözün aydın canım o zaman şu diğer topikde okuduklarımızı yap istersenn kuzuuuuuu
günaydıınnn
sağol bi denem bende çok sevindim
sağol kuzummmm tşkler,
evet çok şaşırttı beni
he ilk fırsatta yapacam
günaydın cnm nasılsın?
canım soalasın da dün yazmıştım sanırım dikkatli okumadınkızlar günaydın oku oku bitiremedim ne çok yazmışsınız tüm tayincilerim allahım hayırlı güzel günler versin gittiğiniz yerde evinizda sağlık ,huzur,mutluluk ,eksik olmasınnnn
kuzummmm gözün aydınnn ama ben sana bişi dicem sezaryan çok zor be annem ben 3 gece yattım k.valdemin yanında gördüm çok feci süt bile gelmiyor hemen aynıu gün normal doğumluoların pat sütü geliyor sezaryan 41. günde anca geliyor.onlar pıt diye kalkıyorlar sezaryan kalakamıyor yinede sen bilirsin tatlım tabi sağlık durumunda sıkıntı varmıydı bilmiyorummm.karar senin
bu annelik allah tarafından doğustan verilen kutsal bir duygu bir tanem hiç sıkıntı yapmaa emir kaanı görür görmez mükemmel anneliğe doğru yol atmış olacaksınn
gözün aydın canım o zaman şu diğer topikde okuduklarımızı yap istersenn kuzuuuuuu
tesekkürler tatlımm benimmm 30.haftada dogum yapan arkadaslarımız oldu onlarında hemen sütü gelmiş alt komsumda oldu oda hemen geldi demişti ılık suyla gögüsler yıkanmalımıs zaten hemen geliyo diolar saolasın bitanem benimm inanki stresim üzerimde zaten normal dedigimde kimseden tık çıkmıyodu komsulara sezeryan dedim kafam şiştiselam kızlar.nasılsınız................. ....
melike-ecesu canım bende sezeryanla doğum yaptım...sütün hemen geldi....canım sakın strese girme herşeyin hayırlısı 1 hafta -10 günde bayağı iyileşiyor insan...ama tabiki 1 ay dinlensen,birileri seninle ilgilenirse iyi olur...sonrasında iyi olursun...
tabiki normal doğum her konuda iyi ama,mecbur olunca sağlık durumuna görede sezeryan olursa yapacak birşey yok......
nacizane fikrim...
rica ederim canımmsağol bi denem bende çok sevindim
sağol kuzummmm tşkler,
evet çok şaşırttı beni
he ilk fırsatta yapacam
günaydın cnm nasılsın?
günaydıınnn
meloşum hoşgeldin kuzum nasılsınız bakimm yağmurlarla aran nasıl serin serin otur bakalım korkmayın ama gök gürültülerinden
merhaba canımmm hayırlısı olsun hakkınızda canım benim
izmirrr yolcusu kalmasınnnnnnnabimde astsubay onlarda kura çekti ve onunda izmir geldi güzelim hakkınızda hayırlı olsun tatlım
ayyy neee güzelllll benim memleketime 2saatçikkkk.sizin içinde hayırlı olsun canımın içi
hb canım benimm aa evet burda yagmur yagıyo nasıl bildin yaww
sabah uyurken gök gürlemişti ama kocişim yanımdaydı korkmadım kuzum saolasın düşündügün için :98:
hımmmiçime doğdu :82:ark. var malatyada o söyledi canım. şu kocalarda olmasa kime sığınıcaz bileme ( okusada gururlansa) ne hikmettir ben çok severim böylee yağmur yağsın gök gürlesin çok severim...
sarıbeybimm göreyim seniiiii
meloşum dikkatli okumamışım yaa sizin için sağlıklısı neyse o zatennn
çerkez kızı yafmurrr varmıış orda meloşlar konuşurda biz konuşmazmıyızzcamları kapa kuzum dikkat ett :90::90::90::90:
aysenimmm nerdesin canım arkidişim benimmmm göremedim seniiiiiiiii :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?