saol canım çok şükür çalışıyorum aklım evde gidince napsam nası toplasam diyearkadaşlar izne çık sonrada gel ilişiğini kes taşın diyolar ama ben izin kullanmak istemiyorum zaten 15 gün yol izni var onla idare ederiz evi taşıyıp gideriz memlekete tatilde ramazandan sonraya kalır diye düşünüyorum, hem insanın izni bitince kendini çok kötü hissediyo koskoca 365 günde 20 gün az değilmi? İnsan harcamaya korkuyo bitcek diye sen nasılsın?
selamlar canlar
herkesin yeni tayin yerleri hayırlı olsun
rabbim kazasız belasız bitirip dönmeyi nasip etsin
bizede yerinde dursun demişler
ahh cnm düşünmekte haklısın taşınmak zor ama Allah yardım ediyo korkma sen...evt ya bir yıl çalış sona 2-3 hafta izin...
hele izinli olunca saatler akıp gidiyo günler geçiyoo abbooo bakıyosun 2 hafta olmuş...
sizinki de hayırlı olsun cnm bizede yerinde kal demişler
seneye kaderdaşız canım kaçışımız yok
kaç kaç nereye kadar demi ama
Ama sen batıya gelirsin belki ben doğuya
Sivastan öte gitmedim ben hiç kara kara düşünüyom
canım benim inşaallah iyi bir yere çıkar seneye tayininiz..ama inan çokta korkacağın kadar değil doğu,güzel,gelişmiş,imkanları iyi olan doğu şehirlerimizde var.tabiki istanbul kadar büyük gelişmiş olamaz ama..enazından çokta kötü değildir bazı şehirlerimiz....inşaallah onlardan birine çıkar....
Doğulu bir insan olarak söylüyorum..
inşlh canım
inşlhh gelişmiş bi yere çıkar ama pekde umut etmiyorum açıkcası kesin ilçeye gönderirler bizi bizde bu şans varken :86:
Zaten tercihleri havaalanı olan yerleri yapmayı düşünüyoruz hiç olmazsa annemlere kolayca gidip gelebilirim diye
Burda doğmuş büyümüş biri olarak nereye gitsem zorlanıcam ama kafa dengi arkadaşlarım olursa kolay atlatırım diye düşünüoyurm
rabibm iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi
selamlar canlar
herkesin yeni tayin yerleri hayırlı olsun
rabbim kazasız belasız bitirip dönmeyi nasip etsin
bizede yerinde dursun demişler
şimdiden allah kolaylık versin bitanem benimmm fazla yormayın kendinizi bende iyiim çok şükür bu aksam poliss eşi arkadaslar gelicek dogumdan önce alayım bi dedim hazırlık yapayım dedim de eşim dioki hiç ugrasma ben hazır bişiler alayım hayatım ii dedim ama içim rahat etmicek bakalım inşş güzel şekilde agırlarım çok öptüm seni kuzusummyavrimmmmm geldim
teyzeme gitmiştim kızının doğum günü vardı kalacaktım aslında eşim gececi bugün ama yarın sabahtan mutfaga girişicem yengemde gelecek yeni dizayn vericez
ee bi yerden gelincede işe başlamak zor oluyo
en iyisi ayşen haydi evine dedim
sen nediyon bacım ağrın sızın yoktur inşlhhh
günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrr gününüz aydın gönlünüz şen olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn:92::92::92:
günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrr gününüz aydın gönlünüz şen olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn:92::92::92:
günaydınnnnnn güzelllerrrrrrr :79:
seneye kaderdaşız canım kaçışımız yok
kaç kaç nereye kadar demi ama
ama sen batıya gelirsin belki ben doğuya
sivastan öte gitmedim ben hiç kara kara düşünüyom
günaydınnnnnn güzelllerrrrrrr :79:
sizlere de günaydınnn nasılsınız bakim napcaksınız bugün ben evdeyim biraz evi topliycam solunumu görseniz göçtü gidiyo zaten göçecek
oo bugün izinlisin demek sende mi 3+1 çalışıyon cnm? yavaş yavaş yaparsın cnm nolcak...
ayy benim işyeri berbat durumda sabah sabah gerginlik,ev desen zaten bilşiyorsunuz şu seçimden dolayı nişanlımlada konuşamıyoruz konuşamadıkça geriliyoruz benim aram yok onnula konuşabilsek böle bağıracam:95::95::95::95: patlayacak bomba gibiyimmm desem yeridir:84::84::84::84::84::84:
birde bu yetmezmiş gibi bindallımı yapan firmanın iflas ettiğini öğrendim offffffffffffffffffffffffffff
selam kızlar
meloşum sanada kolay gele bacım iyi yapmış eşin zaten doğurdun doğuracan
senlen ben misafir konusunda sınır tanımıyoruz resmen tekke misali
sarıbeybi kalabildiğin kadar kal canım bende öle yapıyorum
caponum son dönemler s,nir stres tavan yapmış durumda olur zaten aman dikkat et çatmayın birbirinize
emsalsiz kolay gelsin canım toplanmak ne zor iştir offf
12 36 canım benim çalışma sistemim evi rahatça toplayabilirim extradan izin almama gerek kalmıycak eğer diğer arkadaş bu arada izne kaçmazsa eğer izne gidersede her gün çalışmak zorunda kalırım...
Tatlım noldu sana böyle bu ne şiddet ne celalsakinleş biraz zaten evlilik stres işi birde işteki olanları takma kafana kuzumm
ayy benim işyeri berbat durumda sabah sabah gerginlik,ev desen zaten bilşiyorsunuz şu seçimden dolayı nişanlımlada konuşamıyoruz konuşamadıkça geriliyoruz benim aram yok onnula konuşabilsek böle bağıracam:95::95::95::95: patlayacak bomba gibiyimmm desem yeridir:84::84::84::84::84::84:
birde bu yetmezmiş gibi bindallımı yapan firmanın iflas ettiğini öğrendim offffffffffffffffffffffffffff
12 36 canım benim çalışma sistemim evi rahatça toplayabilirim extradan izin almama gerek kalmıycak eğer diğer arkadaş bu arada izne kaçmazsa eğer izne gidersede her gün çalışmak zorunda kalırım...
cnm güzelmiş çalışma saatlerin...inş arkadaşın gitmez de geniş geniş yaparsın işlerini..
selam kızlar.................
slm cnm doğuluymuşsun sende hemşerim nerelisin?
offf adet günümdeyim onunlada ilgisi var ama yok yani bu adam beni anlamıyorum ne dersem diyim anlamıyor kendi anlamak istediği gibi anlıyor çok uzak kaldık heralde ondan yani telefonla konuş konuş nereye kadar ama azıcık beni anlasın ya zaten benim derdim boyumdan büyük alışamadım hala bir çok şeye kafam yerinde değil konuştuğumu bile bir daha konuşuyorum,oda parlıuyor önce sobnrada sanki hiç bişi olmamış gibi sakin sakin konuşuyor ya gıcık oluyorum,işyerimdeki sorun değil o gelip geçiici zaten son 45 gün sonra çıkacağım,şu para muhabbetleri var,i,birde insanın başına gelmeyince bilmiyorsunuz bankadan kredi çekerken o gereksiz dediğiniz sigortayı mutlaka yaptırın kızlar yoksa vefat durumunda banka söke söke alıyor şuanda bizden aldıkları gibi buda diğer derdim daha hangisini anlatayım siz bilmem ki ayy daral geldimm nefes alamıyorum ben bi dışarı çıkayımmm pencereye nefes alamıyorummmmmmm
evt cnm hormonlar tavan yapmış desene ama sakin olun kırmayın birbirinizi sen bu dönem biraz alttan al onlarda çok stres oluyo çünkü..
offf adet günümdeyim onunlada ilgisi var ama yok yani bu adam beni anlamıyorum ne dersem diyim anlamıyor kendi anlamak istediği gibi anlıyor çok uzak kaldık heralde ondan yani telefonla konuş konuş nereye kadar ama azıcık beni anlasın ya zaten benim derdim boyumdan büyük alışamadım hala bir çok şeye kafam yerinde değil konuştuğumu bile bir daha konuşuyorum,oda parlıuyor önce sobnrada sanki hiç bişi olmamış gibi sakin sakin konuşuyor ya gıcık oluyorum,işyerimdeki sorun değil o gelip geçiici zaten son 45 gün sonra çıkacağım,şu para muhabbetleri var,i,birde insanın başına gelmeyince bilmiyorsunuz bankadan kredi çekerken o gereksiz dediğiniz sigortayı mutlaka yaptırın kızlar yoksa vefat durumunda banka söke söke alıyor şuanda bizden aldıkları gibi buda diğer derdim daha hangisini anlatayım siz bilmem ki ayy daral geldimm nefes alamıyorum ben bi dışarı çıkayımmm pencereye nefes alamıyorummmmmmm
üff çok zor şu bir yılımın hemen geçmesini istiyorummmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?