Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

slm kızlar maraş çıktı bizede çok şükür inş. ordada iyi bir yere verirler yoktu değilmi bu topikte maraşta oturan...

arkdaşın birine şırnak , bayan ark. birinede tunceli çıkmış

Son düzenleme:
sağol canım darısı başına kuzummm hayırlı haberlelrle gel bi denemmmm
saol kuzusum
merhabalar hepinize bu sayfayı ilk defa bugün gördüm ve çook sevindim şark tayinleri için gezerken rastladım bende ümraniyede oturuyorum
hoşgeldin canım
ohh ne güzell oğluşunu göreceksin yine bnde hep bi sebeb bulup doktora götürdürdüm kendimiki oğluşumu ultrasonda göreyim diyeehemen haberlerini bekliyoruz bitanem inşallah herşey çok ii olacakk
saol kusum
çok hoş canım buda güel güle kullanın inşş
saol bitanem benim tamam kusum yaz bekliyom
yazıcam birazdan kuzum dr söledigini
saol canım benimm
ewt kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr isatanbuldayıııııııııııııııııııııız hayırlı olsun herkese
hayırlı olsun canım
slm kızlar maraş çıktı bizede çok şükür inş. ordada iyi bir yere verirler yoktu değilmi bu topikte maraşta oturan...

hayırlı olsun canımmm

ewt kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr isatanbuldayıııııııııııııııııııııız hayırlı olsun herkese

hayırlı olsun canım çok sevindim ev lazım olursa benim evi tutabilirsiniz bahçelievlerdeyim ben düşünürseniz bilgin olsun canım

hayırlı olsun kızlar..............,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

teşekkürler arkadaşlar saolun kıs heycandan ocakta pilavın dibini yakmışım

evetttt şimdi dr bey sölediklerini aktarıyorum

çok şükür oglusum iyiydi yüzünü eliyle kapamıştı bense sabahtan beri yalvardım oglum nolur bu defa yüzünü göster bize die ama neyse buna sükür gördük yinede
dr bey hersey yolunda ama biraz önden gidiyo simdiki kilosu felan yerinde biraz iri bi bebk olucak sanırım dedi bende gece yarısı sancı tuttugunu felan söledim oda melike hanımcım normal olur dedi şimdi kendisi izne cıkıcak temmuz 2-10 arası yokmus ben yokken sen iyice fenalaşırsın napalım dedi bende hocam ozaman gitmeden alın bebegimi dedim tamam kuzum öle yapalım dedi pazartesi tekrar gel nst.ne felan bakalım ona göre karar verelim dedi sanırım ayın sonunda dogum yapıcam canlarım tamda normale dönüşmüşken tekrar sezeryana maruz kaldım sanırım ama kendimide yıpratmak istemem dogrusu hakkımızda hayırlısı olsun artık saglıcakla gelsinde kuzucum katlanırız dikiş acılarına felan ama bi a için annelige hazırmıyım acaba die düşünmeye basladım buda ayrı bi duygu olsa gerek rabbim isteyen herkese nasip etsin inşş bu güzel duyguyu dualarım sizinle sizde bize dua edin olurmu canımsınız

Dualarımız sizinle canım benim Rabbim sağsağlim kucağına aldırsın bebeğini sende stres yapma gülüm kendini telkin et çok rahat bir şekilde bebeğimi kucağıma alıcam diye içini ferah tut emi

Dualarımız sizinle canım benim Rabbim sağsağlim kucağına aldırsın bebeğini sende stres yapma gülüm kendini telkin et çok rahat bir şekilde bebeğimi kucağıma alıcam diye içini ferah tut emi

allah razı olsun canım benim inşş inanki sezeryan bile beni strese sokmaya yetiyo gecenlerde ufak bi operasyon gecirmiştim ya ozamanda elimden serumu bi yedim canım öle bi yandıkiii tansiyonu 4 e düştü ben alışkın deilim bu hastane işlerine rabbim kimseyide düşürmesin yar ve yardımcım olsun şimdiden inşş

benim eşimde baktıda bize çıkmamış yaaa pis komser göndermiyo biziii

oleyyyyyyyy sana hemen üst katımı tutuyorummmmmmhayırlı olsun bebeğim

kızlar hayırlı olsun hepinize inşallah kazasız belasız sorunsuz mutlu birşekilde yerleşirsiniz yeni memleketlerinize malum bize her yer memleket :)

ay canım ya mutlu sona az kalmış demek hayırlısı olsun sezeryandanda korkma şimdi herkes sezeryan yaptırıyor dediğin gibi kendini yıpratmazsın en azından önemli olna bebişle senin sağlığın hadi bakalım hayırlısı :)

amin evet ozaman durum daha farklıydı hem kendini düşünmüşsündür hemde bebeğe birşey olmasın diye panik olmuşsundur ama bunu öyle düşünme o ufak bir hastalıktı geçti bu bebeğini kucağına alman için yaşayacağın küçük bir operasyon öyle düşün ayyy ben heycanlandım valla sanki ben doğuracamm

inşş canım benimm orası öle iyi düşüneyim iyi olsun sizlerinde duasıyla inşş saglıckla kurtuluruz kuzusumla çok saolun iyiki varsınız

ayy canım benim inşşş rabbim hayırlısıyla sizede nasip eder hayırlı evlatlar verir kuzuşumm

hayırlı olsun canım çok sevindim ev lazım olursa benim evi tutabilirsiniz bahçelievlerdeyim ben düşünürseniz bilgin olsun canım
teşekkür ederim canım dşünmen yeter ablam var ona yakın ev bakıyoruz yine de aklımda teşekkür ederim

ayy canım benim hayırlısıyla sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah

amanınnn paşa geliyorrr desene onu kucağına alıp kokusunu içine çekince sezeryanın acısını falan unutursun tatlım...ANNELİĞE HAZIR MIYIM?bunu düşünmen çok normal tatlım bak benim 3ay oldu ben yeni yeni kabulleniyorum bebeğimi .çook seviyorum ama diyorumki ben anne mi oldum bu benimmi nasıl olur falan ama çok normalmiş bu doğum yapan bayanlarda ...hayırlısı olsun artık kuzucum yaaa

ayy melegim sorma kuzu yaa bende öle diom şimdi ultrasyon resmine bakıyomda bu cirkin ördek benim mi diye defalarca soruyorum aglıyorum oyy nasıl bi duygudur bu yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…