slm kızlar maraş çıktı bizede çok şükür inş. ordada iyi bir yere verirler yoktu değilmi bu topikte maraşta oturan...
saol kuzusumsağol canım darısı başına kuzummm hayırlı haberlelrle gel bi denemmmm
hoşgeldin canımmerhabalar hepinize bu sayfayı ilk defa bugün gördüm ve çook sevindim şark tayinleri için gezerken rastladım bende ümraniyede oturuyorum
saol kusumohh ne güzell oğluşunu göreceksin yine bnde hep bi sebeb bulup doktora götürdürdüm kendimiki oğluşumu ultrasonda göreyim diyeehemen haberlerini bekliyoruz bitanem inşallah herşey çok ii olacakk
çok hoş canım buda güel güle kullanın inşşEki Görüntüle 209186 Eki Görüntüle 209187 Eki Görüntüle 209188 Eki Görüntüle 209189
buda yatak odam henüz tam bitmedi bakalım bunları beğenecek mi,sinizz
hoşgeldin tatlımmm
çok sağol kuşummmm daha iyileri hepinizin olsun
saol bitanem benim tamam kusum yaz bekliyomgüzel haberlerini bekliyoru canım oğluşunlada hasret gider biraz bakalım bu arada canım çatlaklar için suna dumankayanın bitkisel yağlarla yaptığı bir karışım vardı bir polis arkadaşımızın eşi doğumdan sonra uygulamıştı vücudunda o kadar kötü çatlaklar vardıki ama hiçbirşeyi kalmadı bebek gibi oldu şimdi onun tarifini alıp yazarım sana bir ara :))
yazıcam birazdan kuzum dr sölediginicnm bayıldım koltuklarına çok güzeller iyi günlerde mutlulukla kullan...
geçmiş olsun cnm dönünce yaz bize...
kız bende de var o korku ipka verdik ama inş kalırız...
hg aramıza...şarkamı gideceksiniz bu yıl
cnm bunlarda çok şık güle güle kullanın
saol canım benimmselam melikem nasıl oldun ohhh yarasın tostlar oğluşunaçatlaklar için birşey diyemeyeceğim tecrübeli arkadaşlar biliyordur sağlıcakla kal bitanem
selam canım nasılsın?
selam iilik sen nasılsın?
merhaba çerkeskızı naber nasılsın oğluşun napıyor
hayırlı olsun canımewt kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr isatanbuldayıııııııııııııııııııııız hayırlı olsun herkese
slm kızlar maraş çıktı bizede çok şükür inş. ordada iyi bir yere verirler yoktu değilmi bu topikte maraşta oturan...
arkdaşın birine şırnak , bayan ark. birinede tunceli çıkmış
ewt kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr isatanbuldayıııııııııııııııııııııız hayırlı olsun herkese
ewt kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr isatanbuldayıııııııııııııııııııııız hayırlı olsun herkese
evetttt şimdi dr bey sölediklerini aktarıyorum
çok şükür oglusum iyiydi yüzünü eliyle kapamıştı bense sabahtan beri yalvardım oglum nolur bu defa yüzünü göster bize die ama neyse buna sükür gördük yinede
dr bey hersey yolunda ama biraz önden gidiyo simdiki kilosu felan yerinde biraz iri bi bebk olucak sanırım dedi bende gece yarısı sancı tuttugunu felan söledim oda melike hanımcım normal olur dedi şimdi kendisi izne cıkıcak temmuz 2-10 arası yokmus ben yokken sen iyice fenalaşırsın napalım dedi bende hocam ozaman gitmeden alın bebegimi dedim tamam kuzum öle yapalım dedi pazartesi tekrar gel nst.ne felan bakalım ona göre karar verelim dedi sanırım ayın sonunda dogum yapıcam canlarım tamda normale dönüşmüşken tekrar sezeryana maruz kaldım sanırım ama kendimide yıpratmak istemem dogrusu hakkımızda hayırlısı olsun artık saglıcakla gelsinde kuzucum katlanırız dikiş acılarına felan ama bi a için annelige hazırmıyım acaba die düşünmeye basladım buda ayrı bi duygu olsa gerekrabbim isteyen herkese nasip etsin inşş bu güzel duyguyu dualarım sizinle sizde bize dua edin olurmu canımsınız
Dualarımız sizinle canım benim Rabbim sağsağlim kucağına aldırsın bebeğini sende stres yapma gülüm kendini telkin et çok rahat bir şekilde bebeğimi kucağıma alıcam diye içini ferah tut emi
benim eşimde baktıda bize çıkmamış yaaa pis komser göndermiyo biziii
oleyyyyyyyy sana hemen üst katımı tutuyorummmmmmhayırlı olsun bebeğim
çok şükür oglusum iyiydi yüzünü eliyle kapamıştı bense sabahtan beri yalvardım oglum nolur bu defa yüzünü göster bize die ama neyse buna sükür gördük yinede
dr bey hersey yolunda ama biraz önden gidiyo simdiki kilosu felan yerinde biraz iri bi bebk olucak sanırım dedi bende gece yarısı sancı tuttugunu felan söledim oda melike hanımcım normal olur dedi şimdi kendisi izne cıkıcak temmuz 2-10 arası yokmus ben yokken sen iyice fenalaşırsın napalım dedi bende hocam ozaman gitmeden alın bebegimi dedim tamam kuzum öle yapalım dedi pazartesi tekrar gel nst.ne felan bakalım ona göre karar verelim dedi sanırım ayın sonunda dogum yapıcam canlarım tamda normale dönüşmüşken tekrar sezeryana maruz kaldım sanırım ama kendimide yıpratmak istemem dogrusu hakkımızda hayırlısı olsun artık saglıcakla gelsinde kuzucum katlanırız dikiş acılarına felan ama bi a için annelige hazırmıyım acaba die düşünmeye basladım buda ayrı bi duygu olsa gerekrabbim isteyen herkese nasip etsin inşş bu güzel duyguyu dualarım sizinle sizde bize dua edin olurmu canımsınız
allah razı olsun canım benim inşşinanki sezeryan bile beni strese sokmaya yetiyo gecenlerde ufak bi operasyon gecirmiştim ya ozamanda elimden serumu bi yedim canım öle bi yandıkiii tansiyonu 4 e düştü ben alışkın deilim bu hastane işlerine rabbim kimseyide düşürmesin yar ve yardımcım olsun şimdiden inşş
kızlar hayırlı olsun hepinize inşallah kazasız belasız sorunsuz mutlu birşekilde yerleşirsiniz yeni memleketlerinize malum bize her yer memleket :)
ay canım ya mutlu sona az kalmış demek hayırlısı olsun sezeryandanda korkma şimdi herkes sezeryan yaptırıyor dediğin gibi kendini yıpratmazsın en azından önemli olna bebişle senin sağlığın hadi bakalım hayırlısı :)
amin evet ozaman durum daha farklıydı hem kendini düşünmüşsündür hemde bebeğe birşey olmasın diye panik olmuşsundur ama bunu öyle düşünme o ufak bir hastalıktı geçti bu bebeğini kucağına alman için yaşayacağın küçük bir operasyon öyle düşün ayyy ben heycanlandım valla sanki ben doğuracamm
oleyyyyyyyy sana hemen üst katımı tutuyorummmmmmhayırlı olsun bebeğim
benim eşimde baktıda bize çıkmamış yaaa pis komser göndermiyo biziii
teşekkür ederim canım dşünmen yeter ablam var ona yakın ev bakıyoruz yine de aklımda teşekkür ederimhayırlı olsun canım çok sevindim ev lazım olursa benim evi tutabilirsiniz bahçelievlerdeyim ben düşünürseniz bilgin olsun canım
teşekkür ederim canım dşünmen yeter ablam var ona yakın ev bakıyoruz yine de aklımda teşekkür ederim
ayy canım benim hayırlısıyla sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah
amanınnn paşa geliyorrr deseneonu kucağına alıp kokusunu içine çekince sezeryanın acısını falan unutursun tatlım...ANNELİĞE HAZIR MIYIM?bunu düşünmen çok normal tatlım bak benim 3ay oldu ben yeni yeni kabulleniyorum bebeğimi .çook seviyorum ama diyorumki ben anne mi oldum bu benimmi nasıl olur falan ama çok normalmiş bu doğum yapan bayanlarda ...hayırlısı olsun artık kuzucum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?