selam kızlar nasılsınız ben fena değil dediğiniz gib çok zor ayyy balayınada sanırsam gidemiyoruzzoff televizyaon,halı,perde,taşınma masrafları herşey tepemize otepemize biniyor ayyyyyyyyyyyyyyy daraldım yineeee
git bacım git biz gidemiyoz sen tatilin tadını çıkarrrr seni özlicez kuzummmmmmmmm
selam canım evlilik telaşı stresi Allah kolaylık versin kuzum...çok fazla stres yapma herşeyi oluruna bırak ...geçen yıl amcamın eşi oğlunu evlendirirken çok stres yaptı kız evi çok sorunluydu o olmadı bu olmadı vs stres yapınca kadında şimdi cilt rahatsızlığı çıktı nokta şeklinde beyazlama vardı şimdi heryerine dağılıyor ....diyeceğim herşey Allahın izniyle hallolur
selamlar kızlar
sarıbeybim yağmurcum evet temizlik bitti çok şükür sadece camlarım silinecek onuda pzrtsiye kadar kaynanamlar gelmeden hallederim
çünkü acayip yağmur yağıyo sabah beri yazı göremedik gerçekten
yarında babacım geliyo 1 2 günlüğüne bana
çerkezimm iyi tatiller bacım bizim yerimizede denize gir bol bol
caponum allah ev kurana yardım edermiş stres yapma oluruna bırak
hem maddi hem manevi zor bir süreç yaşadık hepimiz aynı şeyleri :96:
iyiyim kusum saolasın sen napıyon nasılsın bidenemm ohh babacın da geliyomusss öperimm seniiiiiiiiiiiiiigünaydınlarrr
meloşum yavrimmm nasılsın bakam
slm tatlım naber nasılsınselam kızlar..............nasılsınız...............
ayy canım cok sıcak yaa yinedebende öyle düşünüyorum eşim temmuzun ilk haftası izin alıyor bende o zamana kadar zaten evi toplamış olurum temmuzdan sonrada gezmek istiyorum valla dediğin gibi bidaha yolumuz düşmez buralara gerçi dönüşte bursa olsun istiyorum bursa olursa idoyla çok yakın istanbul...
oh oh ne güzel yapmışsın gez canım tadını çıkar şu mevsim tam gezilecek gibi hava hala seri iki üç hafta sonra sıcaktan dışarı adım atılmaz...
şekerim gezi listesini kafamda yaptım bile adam hafta sonu olsada dinlensem diyo ama pazar günü olacaklardan haberi yok
ayyy kusum güle güle git gel şimdiden özledikkk bacinekkkhemde nasıl yagdı var ya tam ıslanmalık
cümleten herkese hayırlı oglenlersabah yazacaktım saatı unutup allah nasıp ederseeeeee cumartesi günü abbas yolcu denizin havuzun tadını cıkarıp temmuz sonu bomba gıbı donmeyı dusunuyoruz tekrar gıremezsem sımdıden hakkınızı helal edın kızlar oya basar derdı ya benı ozleyın anacım bayyyyyyyyyyy
kuzucumm evleniyonnn sevdicegin yanında olsun mutlu ol da balayı yapmış kadar olursunnn bidenemmmselam kızlar nasılsınız ben fena değil dediğiniz gib çok zor ayyy balayınada sanırsam gidemiyoruzzoff televizyaon,halı,perde,taşınma masrafları herşey tepemize otepemize biniyor ayyyyyyyyyyyyyyy daraldım yineeee
git bacım git biz gidemiyoz sen tatilin tadını çıkarrrr seni özlicez kuzummmmmmmmm
selam melikem nasılsın maşallah diyeyim sana ....
selam nasılsın temmizlik yapıcam diyordun bitti mi?
selam canım iiyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor?
nasılsın melikecim..bebiş nasıl...... ........ben iyiyim sağol............ .
sekerlerımmmmmmm hepınıze teker teker tesekkur ederım ıns sızlerde cıkarsınız tatıle stres atarsınız bu arada meloşşşşş gıttıgım yer malatyayı sıcak yonunden 2ye katlar antalyaya gıdıyom ya bebem
yagmurcum konya uzerı gıderız muhtemelen ama senı gormeyı cok ısterım bu arada sedosummm sen gelmeden gelırım ıns sabırsızlıkla beklıyorum senı sevgı kelebegım sarıbebiş aysen emsalsiz sizede yolda bol bol dua etcem anladınız sız onu melos sana da etcem ama senınkı eccük farklı rahat dogur dıye
acıma kız yorulna biziz onlara noluyo götür gezdirsin seni .....
gez tabi canım bizim yerimizede gez olur mu?
ayy canım cok sıcak yaa yinedesaolasun sen napıyon nasılsın
Slm hanımlar pek giremiyorum ama umarım iyisinizdir
sekerlerımmmmmmm hepınıze teker teker tesekkur ederım ıns sızlerde cıkarsınız tatıle stres atarsınız bu arada meloşşşşş gıttıgım yer malatyayı sıcak yonunden 2ye katlar antalyaya gıdıyom ya bebem
yagmurcum konya uzerı gıderız muhtemelen ama senı gormeyı cok ısterım bu arada sedosummm sen gelmeden gelırım ıns sabırsızlıkla beklıyorum senı sevgı kelebegım sarıbebiş aysen emsalsiz sizede yolda bol bol dua etcem anladınız sız onu melos sana da etcem ama senınkı eccük farklı rahat dogur dıye
günaydınlar canlar
cumanız mübarek olsun rabbim gönlünüzde ne hayırlı muradınız var ise en tez zamanda kabul eylesin inşlhhh
slm canım nasılsın seninde mübarek olsun tatlım....aminnnnngünaydınlar canlar
cumanız mübarek olsun rabbim gönlünüzde ne hayırlı muradınız var ise en tez zamanda kabul eylesin inşlhhh
günaydınlarrrrr canım ..sen nasılsın nasıl gidiyor hazırlıklarrrGünaydııınnn fıstıklarrr....
siz hiç merak etmeyin kızlar
napayım gülüm bi taraftan ev topluyorum bi taraftan iş güç bi taraftan nere kaçsam nereyi gezsem diye çıkıp dolanıyorumbu gün evdeyim iş yerinden bir abiden haber bekliyorum tanıdığı bi yer varmış gidip koli alıcaz...Yağmurda yağcak sanki gök gürleyip duruyo...
saol canım nerelerdesin sen görünmüyorsun hiç umarım sende iyisindir... mektup gibi oldu sanki
hayırlı cumalarrr sarıbeybimherkese hayırlı cumalar olsun ....
slm canımm iyiyiz çok şükür sende iyisin inşşşSlm hanımlar pek giremiyorum ama umarım iyisinizdir
allah razı olsun esoşumm güle güle git gel sende bebişine de kendine de ii bak sen gelesiye dogururum bende inşşşsekerlerımmmmmmm hepınıze teker teker tesekkur ederım ıns sızlerde cıkarsınız tatıle stres atarsınız bu arada meloşşşşş gıttıgım yer malatyayı sıcak yonunden 2ye katlar antalyaya gıdıyom ya bebem
seninde bitanem benimmmgünaydınlar canlar
valla sabah kahvaltı hazırlarken yine oldu ufak sancım eşim de gördü konustum oglumla felan sonra durdu derin nefes aldım verdim kusum yokk yaa daha gidemedim bide aklımdan sanki oraya gidip gelince dogum yapıcakmışım gibi bi hiss oluyoo ne yalan sölim cesaretim kalmadı artık hiçbişeye bacımmeloş bacım ne ettinnn ağrın sızın nasıl
bi yere gidicem diyodun doğumdan önce gittinmi
allah kolaylık versin canımmGünaydııınnn fıstıklarrr....
siz hiç merak etmeyin kızlar
napayım gülüm bi taraftan ev topluyorum bi taraftan iş güç bi taraftan nere kaçsam nereyi gezsem diye çıkıp dolanıyorumbu gün evdeyim iş yerinden bir abiden haber bekliyorum tanıdığı bi yer varmış gidip koli alıcaz...Yağmurda yağcak sanki gök gürleyip duruyo...
saol canım nerelerdesin sen görünmüyorsun hiç umarım sende iyisindir... mektup gibi oldu sanki
herkese hayırlı cumalar olsun ....
melekcim iyi canım sen nasılsın kuzuşun napıyo
havada bi açıyo bi kapanıyo yaaa balkondan çamaşırları sallandırdım güneş var diye şimdide kapandı yağmur yağacak gibi
dengemiz bozuldu
meloş bacım aklına kötü şeyler getirme kız bak annende geliyomuş zaten onlar gelince zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bile aklına kötü şeylerde gelmez
az kaldı mutlu sona
melekcim iyi canım sen nasılsın kuzuşun napıyo
havada bi açıyo bi kapanıyo yaaa balkondan çamaşırları sallandırdım güneş var diye şimdide kapandı yağmur yağacak gibi
dengemiz bozuldu
meloş bacım aklına kötü şeyler getirme kız bak annende geliyomuş zaten onlar gelince zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bile aklına kötü şeylerde gelmez
az kaldı mutlu sona
saol bacımm bende gelmelerini bekliyom pazartesi doktora gitces belli olucak ne zaman ve nasıl dogum yapacagım annmede yetişse keşke bebegi görürdü karnımdayken bi diom hatırası kalırdı hem bakalım inşş cabıcak hayırlısıyla gelirle kusum inanki sıcaklar bunlatıyo benii hem moral olurdu bekliyoruz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?