Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

selam canım evlilik telaşı stresi Allah kolaylık versin kuzum...çok fazla stres yapma herşeyi oluruna bırak ...geçen yıl amcamın eşi oğlunu evlendirirken çok stres yaptı kız evi çok sorunluydu o olmadı bu olmadı vs stres yapınca kadında şimdi cilt rahatsızlığı çıktı nokta şeklinde beyazlama vardı şimdi heryerine dağılıyor ....diyeceğim herşey Allahın izniyle hallolur

selamlar kızlar

sarıbeybim yağmurcum evet temizlik bitti çok şükür sadece camlarım silinecek onuda pzrtsiye kadar kaynanamlar gelmeden hallederim
çünkü acayip yağmur yağıyo sabah beri yazı göremedik gerçekten

yarında babacım geliyo 1 2 günlüğüne bana

çerkezimm iyi tatiller bacım bizim yerimizede denize gir bol bol

caponum allah ev kurana yardım edermiş stres yapma oluruna bırak
hem maddi hem manevi zor bir süreç yaşadık hepimiz aynı şeyleri :96:

sağolun canlarım sabır sabır yarabbim yardım et demekten başak çarem yok zaten azıcık kaldı sıkıyoruz dişimizi

günaydınlarrr

meloşum yavrimmm nasılsın bakam
iyiyim kusum saolasın sen napıyon nasılsın bidenemm ohh babacın da geliyomusss öperimm seniiiiiiiiiiiiii
selam kızlar..............nasılsınız...............
slm tatlım naber nasılsın
ayy canım cok sıcak yaa yinede saolasun sen napıyon nasılsın
ayyy kusum güle güle git gel şimdiden özledikkk bacinekkk bende sıcaklarda yanayım eylül 15 gibi cıkarız bizde anca emir kaan büyür hem ecük sonra hemen mersine denizeeee oyyy nasıl özledim yaaaaa
kuzucumm evleniyonnn sevdicegin yanında olsun mutlu ol da balayı yapmış kadar olursunnn bidenemmm
selam melikem nasılsın maşallah diyeyim sana ....

selam nasılsın temmizlik yapıcam diyordun bitti mi?

selam canım iiyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor?

saol kuzusum naber nasılsınn

nasılsın melikecim..bebiş nasıl..............ben iyiyim sağol.............

iyiyiz cok şükür bebişimle soalasın bitanem benim bende esra erolü izliyom yemek yaptım eşim gelicek 6.da onu bekliyorum sabahta avm.ye gittim geldim kahvaltıya ama öldüm çok sıcak artık dısarıya çıkılıcak gibi deil vallaa

Son düzenleme:
sekerlerımmmmmmm hepınıze teker teker tesekkur ederım ıns sızlerde cıkarsınız tatıle stres atarsınız bu arada meloşşşşş gıttıgım yer malatyayı sıcak yonunden 2ye katlar antalyaya gıdıyom ya bebem
yagmurcum konya uzerı gıderız muhtemelen ama senı gormeyı cok ısterım bu arada sedosummm sen gelmeden gelırım ıns sabırsızlıkla beklıyorum senı sevgı kelebegım sarıbebiş aysen emsalsiz sizede yolda bol bol dua etcem anladınız sız onu melos sana da etcem ama senınkı eccük farklı rahat dogur dıye

günaydınlar canlar

cumanız mübarek olsun rabbim gönlünüzde ne hayırlı muradınız var ise en tez zamanda kabul eylesin inşlhhh

ay canım benim sağolasın
ett ett bacım yolcunun duası kabul olurmuş inşlhhhh
sağlıkla gidin sağlıcakla dönün yuvanıza

Günaydııınnn fıstıklarrr....

acıma kız yorulna biziz onlara noluyo götür gezdirsin seni .....

gez tabi canım bizim yerimizede gez olur mu?

siz hiç merak etmeyin kızlar

ayy canım cok sıcak yaa yinede saolasun sen napıyon nasılsın

napayım gülüm bi taraftan ev topluyorum bi taraftan iş güç bi taraftan nere kaçsam nereyi gezsem diye çıkıp dolanıyorum bu gün evdeyim iş yerinden bir abiden haber bekliyorum tanıdığı bi yer varmış gidip koli alıcaz...Yağmurda yağcak sanki gök gürleyip duruyo...

Slm hanımlar pek giremiyorum ama umarım iyisinizdir

saol canım nerelerdesin sen görünmüyorsun hiç umarım sende iyisindir... mektup gibi oldu sanki

ahh cnm et bacım et çok sağol...

günaydınlar canlar

cumanız mübarek olsun rabbim gönlünüzde ne hayırlı muradınız var ise en tez zamanda kabul eylesin inşlhhh

aminn

günaydınlar canlar

slm canım nasılsın seninde mübarek olsun tatlım....aminnnnn

günaydınlarrrrr canım ..sen nasılsın nasıl gidiyor hazırlıklarrr

herkese hayırlı cumalar olsun ....
hayırlı cumalarrr sarıbeybim

Slm hanımlar pek giremiyorum ama umarım iyisinizdir
slm canımm iyiyiz çok şükür sende iyisin inşşş
allah razı olsun esoşumm güle güle git gel sende bebişine de kendine de ii bak sen gelesiye dogururum bende inşşş çok öptüm kuzumm
günaydınlar canlar

seninde bitanem benimmm
meloş bacım ne ettinnn ağrın sızın nasıl

bi yere gidicem diyodun doğumdan önce gittinmi
valla sabah kahvaltı hazırlarken yine oldu ufak sancım eşim de gördü konustum oglumla felan sonra durdu derin nefes aldım verdim kusum yokk yaa daha gidemedim bide aklımdan sanki oraya gidip gelince dogum yapıcakmışım gibi bi hiss oluyoo ne yalan sölim cesaretim kalmadı artık hiçbişeye bacım
sabah annemle konustuk uzm.çvş erkek kardeşimin izni bitiomus hafta sonu gitcekmiş şırnağa onu yollayınca gelirim dio bende oda gelsin beraber yarın bişi olsa içimiz yanar allah korusun dedim ama bilmiom bakalım pazartesiye burda olur annemle kızkardeşim dünde kızım seni çok ösledim deyince tutamadım kendimi agladım belli etmeden gurbetlige alışamadım ben alışamıcamda bunu yine anladım
allah kolaylık versin canımm
herkese hayırlı cumalar olsun ....

sanada tatlımm

melekcim iyi canım sen nasılsın kuzuşun napıyo
havada bi açıyo bi kapanıyo yaaa balkondan çamaşırları sallandırdım güneş var diye şimdide kapandı yağmur yağacak gibi

dengemiz bozuldu

meloş bacım aklına kötü şeyler getirme kız bak annende geliyomuş zaten onlar gelince zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bile aklına kötü şeylerde gelmez

az kaldı mutlu sona

saol bacımm bende gelmelerini bekliyom pazartesi doktora gitces belli olucak ne zaman ve nasıl dogum yapacagım annmede yetişse keşke bebegi görürdü karnımdayken bi diom hatırası kalırdı hem bakalım inşş cabıcak hayırlısıyla gelirle kusum inanki sıcaklar bunlatıyo benii hem moral olurdu bekliyoruz artık

bnde iiyim canımmm abimle eşi vardı dün akşam uğurldık onları yine oğluşumla yanlız kadık ayyyy sormaaa bu havalar sinir ediyo yaaaa haziran bitti gitti hala yağmurrr dün suyumuz çıktıı benimde var çamaşırlar serilecek ama dışarımı assam bilemedim korkuom yağarsa yağmur die

inşlh yetişir canım ama zaten doğumdan önce tekrar bakıyolar o zamanda görebilir

dışarı çıkma canım yat dinlen evde evler yine iyi dışarısı çok bunaltıcı
burdada öyle hava kapalı ama bunaltıcı bir hava var

bende giremem pzrtsiden sonra pek kaynanamlar geliyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…