canım allahım sanada nasip eder inşaallah..rüyan güzel inşaallah hayırlara vesile olur.....
amin canım inşlhhh
rabbim nerde isteyen varsa hepsine nasip etsin inşlhhh
benimde evlendiğimde ilk iki yıl olmamıştı.2 yıl hamile kalmıştım.ama çok stres yapıyordum,çevrenin baskısı insanı dahada yıpratıyor..benim abim bana demiştiki:rabbim sana güzel ,özel birşey verecek sabrını deniyor ,sabret demişti vede ikizlerim oldu...rabbim umarım sizede güzel yavrular verecek zamanını bekliyor....
benim kaynanamda düğünden sonra bir kere gelmişti
bu ikinci olacak..kalabalık olmak güzel gerçekten helede bizler için...
amaninn düşündüğün şeylere bak
benim kaynanamda yemeklerini özledim diyo
etliye tuzluya karışmaz ama eccik tembeldir ayıptır sölemesi
canımcım hiçç moralini bozma
aldığın horman hapına vücudun alıştı ondan büyümedi yumoşlar doktorun bunu sana sölemedi
ben ilk ay günde 2 kullanmıştım geç büyümüştü 17 günde çatlatma iğnesini olmuştum
ikinci ay doktor geç büyümesin diye günde 3 vermişti o zaman 12 günde iğneyi vurmuştuk
3 ay doktorum izinliydi ben günde 2 kullandım 15 günde gittiğimde daha büyümemiş herhalde büyümezde demişti
çünkü hapı 2 kullanmışsın...bir ay 3 kullanır bir ay 2 kullanırsan yumurtalıklar o ayda biraz daha fazlasını ister büyümez demişti...
zaten sonrada ara vericez demişti
üzülme canım çok daha yenisin bu konuda insan yaşadıkça nelere alışıyo bir bilsen
bu gece rüyamda erkek bir bebek doğurmuştum emziriyodum uyanında oturdum ağladım içim yandı
ama diyecek söz yok bu da bizim imtihanımız dedim rabbim sevdiği kullarını evlat hasretiyle sınarmış bakalım kulum bana isyan edip asi gelecekmi
yoksa benden gelene gelmeyene boynunu büküp şükür edecek mi diye
derdimi seviyorum biliyorum derdimi verende beni seviyor
seven sevdiğinin nazını ölçüyor
sevilen çekmesinde neylesin
canım ben malatyalıyım...............
saol kuzumm
günaydın canım ben varım şekerim çalışıyorum işteyim gerçi dışarı kadar çıkmıştım koli aldık sonunda çok şükür eve atıp geldik..Sen neler yapıyosun
canım benim senin bebişte benimki gibi nazlı olacak sanırım napalın sağ sağlim gelsinlerde annelerini bekletiyolar işte... Hiç moralini bozma ( üzülmemek elde değil ama kendini telkin etmeye çalış ) her şey güzel olacak diye düşün güzel düşün ki güzel şeyler olsun canım dualarımız seninle ve tüm bebek isteyenlerle tabi kendimede dua ediyorum..
amin canım inşlhhh
rabbim nerde isteyen varsa hepsine nasip etsin inşlhhh
bugün cam silecektim ama bugünüde yağmurlu gösteriyo hava durumu
ama yarından itibaren yağış yokmuş
artık yarın sabah kalkınca hallederim
benimde evlendiğimde ilk iki yıl olmamıştı.2 yıl hamile kalmıştım.ama çok stres yapıyordum,çevrenin baskısı insanı dahada yıpratıyor..benim abim bana demiştiki:rabbim sana güzel ,özel birşey verecek sabrını deniyor ,sabret demişti vede ikizlerim oldu...rabbim umarım sizede güzel yavrular verecek zamanını bekliyor....
bende iyiym canlarımm,bugün biraz heyecanım var birazdan gelinlik provam varr çıkacağım ama geri geleceğimm görüşürüz geldiğimde öptümm hepiniziiiiiiii
çok ama çokkkkkkkkkkk mutsuzum şişkoyum bi ton sorun yaşadım yaaaaaaaaaaaaaaaa
günaydın millettt iyi haftasonları olsun...
dün ben dr gittim moralim bozuldu yumurtan gelişmemiş dedi günde 3 doz klomenle gelişmiyorsa iğnelere geçmeliyiz dedi.çok üzüldüm...
akşam eşime anlatırken tutamadım kendimi ağladım...sağolsun destek oldu teselli etti ama işte üzülüyo insan...
dualarınızı eksik etmeyin benden kızlar....Allah beni de benim gibi bekleyip isteyenleri de sevindirsin inş....
günaydın cnm ben varımmm...
nasıl gidiyo hazırlıklar kuşum??
benim kaynanamda düğünden sonra bir kere gelmişti
bu ikinci olacak..kalabalık olmak güzel gerçekten helede bizler için...
amaninn düşündüğün şeylere bak
benim kaynanamda yemeklerini özledim diyo
etliye tuzluya karışmaz ama eccik tembeldir ayıptır sölemesi
canımcım hiçç moralini bozma
aldığın horman hapına vücudun alıştı ondan büyümedi yumoşlar doktorun bunu sana sölemedi
ben ilk ay günde 2 kullanmıştım geç büyümüştü 17 günde çatlatma iğnesini olmuştum
ikinci ay doktor geç büyümesin diye günde 3 vermişti o zaman 12 günde iğneyi vurmuştuk
3 ay doktorum izinliydi ben günde 2 kullandım 15 günde gittiğimde daha büyümemiş herhalde büyümezde demişti
çünkü hapı 2 kullanmışsın...bir ay 3 kullanır bir ay 2 kullanırsan yumurtalıklar o ayda biraz daha fazlasını ister büyümez demişti...
zaten sonrada ara vericez demişti
üzülme canım çok daha yenisin bu konuda insan yaşadıkça nelere alışıyo bir bilsen
bu gece rüyamda erkek bir bebek doğurmuştum emziriyodum uyanında oturdum ağladım içim yandı
ama diyecek söz yok bu da bizim imtihanımız dedim rabbim sevdiği kullarını evlat hasretiyle sınarmış bakalım kulum bana isyan edip asi gelecekmi
yoksa benden gelene gelmeyene boynunu büküp şükür edecek mi diye
derdimi seviyorum biliyorum derdimi verende beni seviyor
seven sevdiğinin nazını ölçüyor
sevilen çekmesinde neylesin
merhaba hanımlar nasılsınız ?
iyi hafta sonları ....
ii hafta sonuuuu olsun sanada canım benimmmmm
canım üzme canını herşeyin bir vakti zamanı vardır yeni evli sayılırsın takma kafana kaç sene bebek bekleyenler var onları düşün birde ....benim teyzemde 2.bebeğini 10 sene sonra doğurdu hem de tam ümidini kesmisken... ameliyat oldu kaç tane doktora gitti yokk senin çocuğun olmaz tüplerin kapalı demişler bizim evde ağladığını biliyorum Allah büyük işte hamile kaldı 39 yaşında şimdide sağlıklı bir bebeği(maşll) var işte....üzme tatlı canını tamam mı canım rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin :nazar
rüyan hayırlara vesile olsun canım güzel bir rüya ....herşeyin hayırlısı canım çevrenin lafı da bitmez çeneside torba değil ki ağzını büzesin diye boşuna dememişler baksana boşver diyen desin herkes kendine baksın herkesin imtihanı farklıdır sonuçta değil mi?
merhaba canımmmm biz iyiyiz çok şükürrrr sadece azıcık moralim bozuldu bugün saçımı kestirttim boyattım falan derken yakışmadı sanki boya yaaa üzüldüm biraz amann öyleee işte başkada sıkıntı yok çok şükürrr ...sennasılsın güzelim
iyi olduğunuza sevindim canım bebiş napıyor face den gördüm çok tatlı maşallah....sıkıntı dediğin bu olsun canım ne olacak boya akınca başka renk e boyatırsın ,kökü sende nasıl olsa uzayıncada değişik bir model kestirirsin işte
yok kuzu bitti ama sürekli yağmur yağdığı için camlarım kalmıştı birazdan halledicem onlarıdacnm benim haklısın çok sağol...Allah bi gün bizede nasip edecek inş...
hımm hemşeriyiz cnm ....memnun oldum..
inş cnm güzel şeyler olucak inş..eşimde öyle diyo..
aminnnnnnnn
bitmedimi temizlik ya...
evt cnm zamanını bekliyoruz işte...Allah razı olsun
ahh cnm hadi hayırlı olsun inş....
meloşum nerdesin kuşum????
çok ama çokkkkkkkkkkk mutsuzum şişkoyum bi ton sorun yaşadım yaaaaaaaaaaaaaaaa
merhaba hanımlar nasılsınız ?
iyi hafta sonları ....
canım üzme canını herşeyin bir vakti zamanı vardır yeni evli sayılırsın takma kafana kaç sene bebek bekleyenler var onları düşün birde ....benim teyzemde 2.bebeğini 10 sene sonra doğurdu hem de tam ümidini kesmisken... ameliyat oldu kaç tane doktora gitti yokk senin çocuğun olmaz tüplerin kapalı demişler bizim evde ağladığını biliyorum Allah büyük işte hamile kaldı 39 yaşında şimdide sağlıklı bir bebeği(maşll) var işte....üzme tatlı canını tamam mı canım rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin :nazar
rüyan hayırlara vesile olsun canım güzel bir rüya ....herşeyin hayırlısı canım çevrenin lafı da bitmez çeneside torba değil ki ağzını büzesin diye boşuna dememişler baksana boşver diyen desin herkes kendine baksın herkesin imtihanı farklıdır sonuçta değil mi?
günaydınlar
iyi hafta sonları kızçeler
günaydınnnn canımmmm nasılsınnn erkencisin bugünnnn
günaydın tatlım
evet eşim işe gitti ona tost felan yaptım sonra babam gitti bendeydi
bende yatak odama güneş iyice vurmadan camları sileyim dedim şimcik kalkıyorum
sen nasılsın
aynen canım yaa bnde eşim,i gönderdim uykum dağıldı biraz takılıom öyle şimdi yatacam yine kuzunun yanına...bende iyiyim vallaha bebiş akşam oldumu ateşleniyo falan biraz ona üzülüyom bşkada çok şükür sıkıntı yok.kolay gelsin sana güzelim.valla benimde silincek 4.katta oturuyorum yükseklik korkum var birde hayvan gibi, pencere yapmışlar uzanamıyorum bile silmesi zor oluyo sallanıyo resmen camlar yaa allah korusun mermere bassam kırılacak gibi malum zaten kiloluyum
günaydın kızlarrrrr
kaç gündür giremedim saglık problemlerim oldu yine kuyruk sokumum yineledi dün sancıdan hastaneye yattım ama iltihap çıktı dr beyle günü 1 temmuza almayı düşündük salı günü hastaneye gidip netleştircez allahım herseyden önce saglık versin inşş oglusumda saglıcakla gelir kucagımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?