Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oleyyyyyyyy
Hayırlısı olsun canım benimmm çoook güzel geçer inşallah tatilinizzz
kızlar meraba bende polis eşiyim ve temmuzda taşınacam lojman çıktı gibi yani 4.sıradayım ve neyapacağımı bilmiyorum
ayy canım benim çok saol inanki çok moral oldun yaaa canımsın allah razı olsun![]()
![]()
melisimmm saglık problemleri cıkınca erken alınmasını istedik gerci 38.haftamızda oluyoruz kuşumm haftaya salı günü netleşicek tam olarak dr bekle dio ama ben korkuyom cünkü canım çok yanıyo kıl dönmesi oluyo bende kuzum bugün ikinci defa ufak bi ameliyat gecirdim bakalım ona göre dr ne derse onu yapcaz allah razı olsun saolun canımsınızzz![]()
![]()
![]()
kızlar meraba bende polis eşiyim ve temmuzda taşınacam lojman çıktı gibi yani 4.sıradayım ve neyapacağımı bilmiyorum
merhaba canımmm hoşgeldinnn..hayırlısı olsun güzelimmm
hayırlı olsun canımda hangi konuda ne yapacağını bilmiyorsun
saol canım benim iki tane lojman var birisi yeni diğeri eski yenilerde çok pis insanlar var eskilerde çok iyi ben 7 aylık evliyim eskilerde eşyam mahvolacak yenilerdede milletle uğraşmak istemiyorum şaşırdım kaldım anlıycan
saol canım hoşbulduk lojmana geçecemde korkuyorum valla çirkefte çok uğraşamamki ben sen nerde oturuyosun lojmanmı başka bir evmi
niye kimsecikler yok bugünnnnnn![]()
oleyyyyyyyy
hayırlısı olsun canım benimmm çoook güzel geçer inşallah tatilinizzz
ayy canım benim çokkk tesekkür ettimmmmm inşş darısıda banaa olsun bende burdaki bebiş isteyen arkadaslarım için dua edicemmm inşşşcanım belden iğne yapıyorlar.5-10dk içinde ayaktan başlıyor uyuşma sonra inan hiç birşey hissetmiyorsun..bacakların yok gibi.....
Sonra doktor geliyor...5-10 dk sürmüyor...bebeğin dışarda.....sonra onun alıp tekrar kapatıyorlar....
Ben birgün öncesi sabaha kadar uyumadım sürekli korku,heyecan bastı.....sabah uyanınca birden korkmuyacağım bebeğimi mutlaka görüp,o heyecanı yaşayacağım dedim...yani çok heyecan yapınca tansiyon düşebiliyor..ozaman narkoz verebilirler....olabildiğince sakin ol.....ve dua et.....birde inanırmısın bilmem ben masada yatarken etrafımdaki bazıları için dualar etmiştim...evlilik,çocuk vs.....inanırmısın hepsi gerçekleşti....![]()
canım kıl dönmesiylr doğumun ne alakası varki bendede kıl dönmesi varda kuyruk sokumumda
![]()
![]()
![]()
![]()
ayy canım benim çokkk tesekkür ettimmmmm inşş darısıda banaa olsun bende burdaki bebiş isteyen arkadaslarım için dua edicemmm inşşş![]()
![]()
![]()
kızlarrrrrrrrrrr şimdi gördümm sınav acıklanmış sınıfımı gecmişim çok şükürrrr eylülde büte gircem ama ohhhh sefam olsun gecmişim hakettim vallaaaaaa hamile halimleee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
canım belden iğne yapıyorlar.5-10dk içinde ayaktan başlıyor uyuşma sonra inan hiç birşey hissetmiyorsun..bacakların yok gibi.....
Sonra doktor geliyor...5-10 dk sürmüyor...bebeğin dışarda.....sonra onun alıp tekrar kapatıyorlar....
Ben birgün öncesi sabaha kadar uyumadım sürekli korku,heyecan bastı.....sabah uyanınca birden korkmuyacağım bebeğimi mutlaka görüp,o heyecanı yaşayacağım dedim...yani çok heyecan yapınca tansiyon düşebiliyor..ozaman narkoz verebilirler....olabildiğince sakin ol.....ve dua et.....birde inanırmısın bilmem ben masada yatarken etrafımdaki bazıları için dualar etmiştim...evlilik,çocuk vs.....inanırmısın hepsi gerçekleşti....![]()
tabikii ederim bitanem benim sen bana yaz özelden dilegini emi kusummcanım benim içinde dua et.................![]()
slm sekerimmm :80:herkese selammmmmmmmmmmmmmmm:92::92:
kusum doktora haftaya salı gidicez dogumu konusmayagözün aydın cnmmm
ahh cnm ne güzel valla keşke beni tanısaydın bana da dua ederdin
hayırlı olsun cnm...bende lojmandayım 1 yıllık evliyim evet evler çok eski ama burda kiralar çok pahalı mecbur kalıyorum..çalıştığım için de komşularla
ilişkim pek yok dışarda görünce konuşuyorum..dedikodu dersen çok var..ben görüşmediğim halde
dedikodu yaptılar onun için katılmıyorum ortamlarına...
meloşummm dr den gelince yaz bize...
sende ikiz81 gibi doğum anında bize de dua et cnm benim...Allah seni kolay kurtarsın cnm....
kızlarrrrr bu arada eşim dün test verdi sonuçları alıp
dr göstermiş o da değerler gayet normal demiş.
ve ne kadarlık evlisin demiş 1 yıl,
ne kadardır çocuk istiyosunuz 2 ay demiş
2 ay da hemen neden test yapıyosunuz ki 1 yıl süresi var demiş..
eşimde anlatmış durumu
eşimin başka rahatsızlığı vardı onun için gittik dr
çocuk dedi istiyoruz dedik direk tedavi altına aldı demiş
dr şaşırmış biraz ya acaba benim dr yanlış yoldamı?