Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya sen evlenmişsibn bebiş yapmışsın ben yapmadan böleyim yapsam birde en olurum acabaslmm bebeğimmmm...kız saçmalama senin neren şişmannnn tek sorun kilooo olsun bebişimmmm beni görmedinmiii:)ben takmıom artıkııııııııınnnn
merhaba canımmmm biz iyiyiz çok şükürrrr sadece azıcık moralim bozuldu bugün saçımı kestirttim boyattım falan derken yakışmadı sanki boya yaaa üzüldüm biraz amann öyleee işte başkada sıkıntı yok çok şükürrr ...sennasılsın güzelim
çok saol bidenem benimmm gecer inşşşgezdire gezdire hasta ettin paşayı kız
dikkat et ceyranda felan kalmasın evde ateş düşürücü kullanmıyomusun
benim evde 3 kat canım birde iki camım tek kanat yetişemiyorum uçlarına oklava takıyorum
kız ne kadar ağırsın sanki yaww
günaydın bacımm
geçmiş olsun hamile hamile çektin şu kıl dönemsini kıyamam yaw
doğuma yapta bir an önce kurtul şu illettende canım
dün bi denk getiremedik sen aradığında ben yoldaydım tel çantamdaydı duymadım
sonra ben aradm sen açmadın
sonra yine tel salonda şarjdaydı duymamışım
neyse eşin yoksa ara bugün bacım konuşalım![]()
çok soal tatlımmm özele gidiyorum canımselam canım....çok geçmişolsun......allah yardımcın olsun..
.
hangi hastaneye gidiyorsun.:26:..devlet mi,özel mi?![]()
çok soal canımmmkıyamammmm sana bennnn çokkk geçmiş olsun canım benimmmm....annecin gelsin bari bir an öncede baksın sana kuzum...az kaldı bakalım güzelim biraz daha dayan sağlıcakla kucağına alda bebişini tedavinide yaptırırsın
çok saol kusummmGeçmiş olsun canım az kaldı biraz daha sık dişini sonra bebişin kucağında olcak o zaman unutursun bu sıkıntıları
amin kuzumm çok soalnoldu be senin neren şişko Allah aşkına yaaaaaaaaa
gelinlik provasında tabiki olucak genişlik darlık ayarlanıcak cnm ya bunun için üzülmeye değermiii??
sağol cnm ya işte sabredemiyoruz ki....Allah büyük....
evt cnm vakti zamanı var demekki bekliyoruz sabırsızlıkla.....
iyi haftasonları cnm kolay gelsin sana....
ahhh cnm çok geçmiş olsun tatlım benimmm
dikkat et kendine Rabbim şifasını versin...
kızlar hepinize çok tşk ederim inş dualarınızla benimde bebişim olur da bende o mutluluğu yaşar sizinle de paylaşırım.....
gözün aydın canımmmslm kızlarrrr iyi akşamlarr nasılsınız gelemedim bi kaçgündür ev tutuldu eşyaları gönderme telaşı başladı da![]()
sizde ne var ne yok![]()
evet canım ya hiç sorma çok saol tatlısım sölerim kuzumm saoalsın ya düşünmeniz yetermerhaba canım geçmiş olsun ikisinide bir çekiyorsun hem hamilelik hemde kıl dönmesi Allah acil şifalar versin inşl...
evet herşeyden önce sağlık versin rabbim ...1 temmuz hadi bakalım hayırlısı sizin için tarih kesinleşince yine haber ver dua edelim senin için olur mu tatlım....
herkse selam kızlarrrr hafatsonu depoladım enerjiyi i,şe başladım patroncum burdaa ay sonu ayrılcam diyecem diyemiyorum dil,m varmıyor sorunlu muyum neyim bende,bimdallımı aldım,gelin terliği ,ayakkabısı,kına ayyakkabım ve halılarım aldımmm pazrım böle geçtiiii
meloşum allahın izniyle bir gelseydi emir alalhım mkorusun ikinizide canım benim çok geçmiş olsun
aysencim rejimdeydim de babam filan girdi araya ben zaten babamın acısıyla 6 kilo zayıfladım bir kilosunu aldım gibi ama oynuyor tartı şimdide dikkat ediyorum ama sorun göğüslerde ben hep o büstiyerlere özenirdim ve tabiki bana olmadı çok sinir oldummm
ya sen evlenmişsibn bebiş yapmışsın ben yapmadan böleyim yapsam birde en olurum acaba
saçını takma kökü sendeeeeee kuzummm,bebişinde düzelir inşallah havalr o kadar dengesizki ondanda hastalanıyordurr
slm canlarım bugece sabah olmadı saatler hiç gecmedi yaa neyse artık sabah kocişimi uyandırdım ve hemen hastaneye kostuk gün gectikçe yine şişti kuyruk sokumum feci sekilde hemde hemen genel cerrah beni ameliyat odasına aldı ve çok şükür içindeki iltihabı boşalttı bu defa gecenki gibi bagırmadım saolsun beni konusmaya tuttu komik bi hikaye anlattı sonra zaten uyustu rabbime şükürler olsun ya şimdi daha iyiceyim tabi üstüne yatamıyom ama en azından acım dindi rabbim kimseyi hastaneye düşürmesin dert verip derman aratmasın çok kötü bişimiş yaa sonra dogum dr gectik bebişime baktık oda iyidi çok şükür salı günü tekrar gel dedi dogumu konuscaz günümüz şimdilik 1 temmuzz hayırlısıyla saglıcakla gelir inşş kuzusum tek temennim suanda bu inanınki![]()
![]()
![]()
![]()
ne güzel yaa bizde temmuzun 5ine yazdırdık ama çok kişi yazılmış ve daha yaşlı memurlara veriyorlarmış bayramdada vermiyorlar bize bu sene kalacağız gibi yaa off offffffff
iyilik canım.sağol.biz izni ağustosta kullanacağız.bayramıda orda geçirip döneceğiz inşaalllah.............
saol canım benimm havalar yaptı bebişimi yaa maşallah ii bugün doktorumuzada gttikkgeçmiş olsun canım dikkat bebişine havalar da çok dengesiz....
aman canım tanımadığın kimselere verme bence insan seviyor tamam da kusura bakmasın uzaktan sevsin hem de bir maşşallah da demiyorlar ,nazar değer tabi canım bebek sonuçta huzursuzluğu olduğu zamanlarda oku artık ne diyebilirim ki....bende bugün köye gittim geldim teyzemin oğlanı sevdim maşlllah diye diye ....
aminn canım benim düzeliyo bebişde yavaş yavaşş..güzelim bunun evlilikle alakası yok bende bekarken diyordum bi evleneyimde hiçbirşey umrumda değil herşeyi yiyeceğim diye ama inan şimdi daha çok takıyorum kafama eşim kesinlikle zayıflamıcaksın böyle seviyorum diyo ama aman takıntı işte bu kilolarrr sen sıkma bebeğim canınıherkse selam kızlarrrr hafatsonu depoladım enerjiyi i,şe başladım patroncum burdaa ay sonu ayrılcam diyecem diyemiyorum dil,m varmıyor sorunlu muyum neyim bende,bimdallımı aldım,gelin terliği ,ayakkabısı,kına ayyakkabım ve halılarım aldımmm pazrım böle geçtiiii
meloşum allahın izniyle bir gelseydi emir alalhım mkorusun ikinizide canım benim çok geçmiş olsun
aysencim rejimdeydim de babam filan girdi araya ben zaten babamın acısıyla 6 kilo zayıfladım bir kilosunu aldım gibi ama oynuyor tartı şimdide dikkat ediyorum ama sorun göğüslerde ben hep o büstiyerlere özenirdim ve tabiki bana olmadı çok sinir oldummm
ya sen evlenmişsibn bebiş yapmışsın ben yapmadan böleyim yapsam birde en olurum acaba
saçını takma kökü sendeeeeee kuzummm,bebişinde düzelir inşallah havalr o kadar dengesizki ondanda hastalanıyordurr
slm canlarım bugece sabah olmadı saatler hiç gecmedi yaa neyse artık sabah kocişimi uyandırdım ve hemen hastaneye kostuk gün gectikçe yine şişti kuyruk sokumum feci sekilde hemde hemen genel cerrah beni ameliyat odasına aldı ve çok şükür içindeki iltihabı boşalttı bu defa gecenki gibi bagırmadım saolsun beni konusmaya tuttu komik bi hikaye anlattı sonra zaten uyustu rabbime şükürler olsun ya şimdi daha iyiceyim tabi üstüne yatamıyom ama en azından acım dindi rabbim kimseyi hastaneye düşürmesin dert verip derman aratmasın çok kötü bişimiş yaa sonra dogum dr gectik bebişime baktık oda iyidi çok şükür salı günü tekrar gel dedi dogumu konuscaz günümüz şimdilik 1 temmuzz hayırlısıyla saglıcakla gelir inşş kuzusum tek temennim suanda bu inanınki![]()
![]()
![]()
![]()
benimde orda olucak canımmm çok saol bitanem benim ben sezeryan spinal yöntem hani su belden uyusturmalı simdilik sen nasıl olmustun gerci buna pek cesaretim yok ama dr çok ii işinde çok şükür bakalım önce allaha sonra ona güveniyomcanım benim çok geçmişolsun.........allah yardımcın olsun.......ben gözde hastanesinde yaptım geçen sene.........
...
ahh canım yaaa valla okurken ben bile acı çektim neredeyse canlı canlııı ayyyyyyyy...çok çok geçmiş olsun rabbim daha kötüsünü vermesin inşallahhh
kızlarrrrrrrrrrr şimdi gördümm sınav acıklanmış sınıfımı gecmişim çok şükürrrr eylülde büte gircem ama ohhhh sefam olsun gecmişim hakettim vallaaaaaa hamile halimleee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
canım benim tebrik ederim bu arada bebişide şimdiden anne karnında bilgi yüklüyorsun haa tabi öğrensin şimdiden kuzucuk malum ülke şartları gelecekte neleri getirir bilemeyiz şimdiden ilim irfan sahibi olsun kuzucuk bu arada canım geçmiş olsun canım bir ara topikte rahatsızlandığını duydum ama çok fazla misafirim vardı haftasonu yorum yazamadım çok geçmiş olsun canım umarım şimdi iyisindir ..
allah razı olsun tatlım benim düşünmen yeter kuzucumm çok saolll![]()
![]()
sen napıyosun nasılsın görüşmeyeli evet teyzesii karnımdayken üniv.li oldu erkekimm![]()
![]()
kıl dönmesi ve hemoroid olustu onlar rahatsızlık veriyo canım dr beyle görüştük bugün haftaya salı günü tam kesinleşicek dr kilosuna bakalım öle dedi eşimle ortak karar aldık rahatsızlıgımdan dolayı sezeryanla dogum yapıcam normal istedim ama kısmet böleymiş napalım![]()
ayy canım benim çok saol inanki çok moral oldun yaaa canımsın allah razı olsunbende iyiyim canım ya ne yapıyım bir haftadır memleketten misafirlerim vardı eşimin ailesi yanımdaydı onlarla zaman geçirdik bakamadım pek topiğe tekrar geçmiş olsun canım ama sıkıntı yapma sezeryanında olumlu tarafları varmış benim eltimde sezeryan yaptı hemen ayaklandı maşallah normal doğumdan hiçbir farkı yok gibiydi Rabbim nasıl hayırlı olacaksa onu nasip etsin üzülme sen son haftanın tadını çıkarmaya bak :))![]()
meloşş 1 tememuuzzmu dogumun hadii hayırlısııı rabbim yardımcın olsunn saglıklaa gelsinnnn kuzu![]()
benimde orda olucak canımmm çok saol bitanem benim ben sezeryan spinal yöntem hani su belden uyusturmalı simdilik sen nasıl olmustun gerci buna pek cesaretim yok ama dr çok ii işinde çok şükür bakalım önce allaha sonra ona güveniyom![]()
![]()
![]()
çok saol canımm evet sorma yaa hamile olunca cok zor oluyo bide bebişe bişi olacak die ödüm kopuyo rabbime emanet kuzucumAmin canım
![]()
kışladakimi diğerimi canım..................ben kışladakinde olmuştum................bende belden uyuşmalı (spinal)oldum...........
ne güzel yaa bizde temmuzun 5ine yazdırdık ama çok kişi yazılmış ve daha yaşlı memurlara veriyorlarmış bayramdada vermiyorlar bize bu sene kalacağız gibi yaa off offffffff
saol canım benimm havalar yaptı bebişimi yaa maşallah ii bugün doktorumuzada gttikk
aminn canım benim düzeliyo bebişde yavaş yavaşş..güzelim bunun evlilikle alakası yok bende bekarken diyordum bi evleneyimde hiçbirşey umrumda değil herşeyi yiyeceğim diye ama inan şimdi daha çok takıyorum kafama eşim kesinlikle zayıflamıcaksın böyle seviyorum diyo ama aman takıntı işte bu kilolarrr sen sıkma bebeğim canını
oleyyyyyyyykızlarrrrrrrrrrr şimdi gördümm sınav acıklanmış sınıfımı gecmişim çok şükürrrr eylülde büte gircem ama ohhhh sefam olsun gecmişim hakettim vallaaaaaa hamile halimleee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hayırlısı olsun canım benimmm çoook güzel geçer inşallah tatilinizzzcanım bizim izinde kurayla hazirana çıkmıştı.eşim değiştirdi.
.biz her yıl hep öyle alıyoruz.
.....birde benim eşimde 15 yıllık polis.......
çokta yeni sayılmaz.........
![]()
yaa nasıl oluyo canım o sana zahmet olmazsa anlatırmısın benim için :26: