- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
allah korusun canım getirme böle bida aklına kötü seler emiçoook saolun kızlarrrr rabbime çok şükür ii çıktıda rahatladık vallaha
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine az kaldı inşallah kurtulursun bu ağrılardan...
hayırlısı olsun canım uzun bekleyiş mutlu ve heyecanlı bir şekilde son bulacak inşallah tatlım az kalmış korkam bence son günlerinin tadını çıkarmaya çalış :))saol canım daha iyiceyiz pansuma gidip geliyom simdilik salı günü kesinleşicek kuzum eger dr bey iyi alalım derse zaten tarihimiz 1 temmuz hakkımızda hayırlısı olsu onunda heyecanı sardı beni hiç sorma canım hatta tırsıyorum düşünmek bile çok yoruyo bazen:18:
günaydınnn seker kızlarrrrr :93:
günaydın kızlar hayırlı bol dualı sıkıntısız kazasız belasız cumalar geçirelim inşallah bu mübarek günde açılan ellerimiz boş çevrilmesin inşallah (amin)
hayırlısı olsun canım uzun bekleyiş mutlu ve heyecanlı bir şekilde son bulacak inşallah tatlım az kalmış korkam bence son günlerinin tadını çıkarmaya çalış :))
günaydın tatlım :))
amin kusum allah kabul etsin güzel dileklerini inşşş
büyük gün salı benim için kusum eger dr by alalım derse cuma da heyecandan gitmesem sag salim gelirim inşşş yakışıklı sehzademle
günaydın kızlarrr...
hayırlı cumalar olsun...
dualarınız kabul olsun...
tabikiii kusumm edicem allahın izniyle inşş hep aklımda siz bana isimlerinizi söleyin gitmeden bi gün önce not alayım bi ka arkadası biliyorum inşş rabbim kabul eder dualarımızı nede olsa önemli olan niyetimiz kuzusumhayırlısı inşallah canım bizde bekliyoruz şehzadeyi sabırsızlıkla sıkıntısız bir şekilde sonuçlanır inşallah canım eğer o kadar stres arasında aklına gelirse bende dua istiyorum canım biran önce bebeğimiz gelsin bizimde inşallah :))
günaydın kızlarrr...
hayırlı cumalar olsun...
amin canım hoşgeldin :))
günaydın kızlar..................hayırlı cumalar...........
kuzumm ben bilirim o korkuyu bende yaşadaım ve benimki 1 yıl içinde yüzde 75 büyüme gösterdi zaten büyüktüde ,kasım ayında ameliyatla aldırdım şükür temiz çıktı 3 ayda bir kont. 6 aya çıktı,bu ay başı kont. gittim 1 sene sonra gel dedi doktor rahatladımmm allah korusun hepimizi çook geçmiş olsunnnherkese selamlarrrr...göğsümde bir ağrı vardı ve elledikçe içinde kitleler var gibi geliyordu ve ben artık uyku uyuyamıyordum acaba hastamıyım kötü birşeymi çıkacak bebeğim napar eşim napar diye düşünmekten kafayı yiyiyordum doktora gitmeyede korkuyorum tabiki ama en sonunda eşim olmaz böyle dedi gittik bugün kontrol yapıldı rabbime binlerce kez şükür olsun ki bi sorun çıkmadı doktorumuz emin olmak istiyorsan içinde korku kalmasın diye ultrasona sokalım dedi onuda yaptırdık bebişi emzirdiğim içinmiş sütten kaynaklanıyormuş okadar rahatladımki anlatamam kosssssssssskocaaa bi yük kalktı üstümden vallaha
günaydın kızlarrr...
hayırlı cumalar olsun...
herkese selamlarrrr...göğsümde bir ağrı vardı ve elledikçe içinde kitleler var gibi geliyordu ve ben artık uyku uyuyamıyordum acaba hastamıyım kötü birşeymi çıkacak bebeğim napar eşim napar diye düşünmekten kafayı yiyiyordum doktora gitmeyede korkuyorum tabiki ama en sonunda eşim olmaz böyle dedi gittik bugün kontrol yapıldı rabbime binlerce kez şükür olsun ki bi sorun çıkmadı doktorumuz emin olmak istiyorsan içinde korku kalmasın diye ultrasona sokalım dedi onuda yaptırdık bebişi emzirdiğim içinmiş sütten kaynaklanıyormuş okadar rahatladımki anlatamam kosssssssssskocaaa bi yük kalktı üstümden vallaha
kız vallaha bizde sabırsızlıkla bekliyoruz oğluşunu bizdede çok heyecan varrr oğluşuma arkadaşş geliyooooo :)))ama benim oğlum senin oğlunu döverrrrrrramin kusum allah kabul etsin güzel dileklerini inşşş
büyük gün salı benim için kusum eger dr by alalım derse cuma da heyecandan gitmesem sag salim gelirim inşşş yakışıklı sehzademle
hayırlı cumalar canımm benimmm...aminn aminn cümlemizin ki kabul olsunngünaydın kızlarrr...
hayırlı cumalar olsun...
aminnn canımmmm rabbim herkesin gönlüne göre versinhayırlı cumalar hanımlar
rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşl...
birşey farkettim hep erkek yiğenlerimiz var hiç kız yok mu yaaayoksa ben size hemen yapıveriyim dicektimm
benim ikiz kızlarım var...ama sende yap birtane............. ..
birşey farkettim hep erkek yiğenlerimiz var hiç kız yok mu yaaayoksa ben size hemen yapıveriyim dicektimm
yap kuzucum bizim oğlanlara kız lazımmmmmm:90::90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?