Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

günaydın kızlar hayırlı bol dualı sıkıntısız kazasız belasız cumalar geçirelim inşallah bu mübarek günde açılan ellerimiz boş çevrilmesin inşallah (amin) hayırlısı olsun canım uzun bekleyiş mutlu ve heyecanlı bir şekilde son bulacak inşallah tatlım az kalmış korkam bence son günlerinin tadını çıkarmaya çalış :))
günaydınnn seker kızlarrrrr :93:

günaydın tatlım :))

amin kusum allah kabul etsin güzel dileklerini inşşş
büyük gün salı benim için kusum eger dr by alalım derse cuma da heyecandan gitmesem sag salim gelirim inşşş yakışıklı sehzademle

büyük gün salı benim için kusum eger dr by alalım derse cuma da heyecandan gitmesem sag salim gelirim inşşş yakışıklı sehzademle

hayırlısı inşallah canım bizde bekliyoruz şehzadeyi sabırsızlıkla sıkıntısız bir şekilde sonuçlanır inşallah canım eğer o kadar stres arasında aklına gelirse bende dua istiyorum canım biran önce bebeğimiz gelsin bizimde inşallah :))

günaydın kızlarrr...
hayırlı cumalar olsun...
dualarınız kabul olsun...

tabikiii kusumm edicem allahın izniyle inşş hep aklımda siz bana isimlerinizi söleyin gitmeden bi gün önce not alayım bi ka arkadası biliyorum inşş rabbim kabul eder dualarımızı nede olsa önemli olan niyetimiz kuzusum
günaydın kızlarrr...
hayırlı cumalar olsun...

amin kuzummm

jherkse hayırlı cumalarrrr allahım hepinizin dualarını kabul etsin inşallahhhhhhhhhhh

kuzumm ben bilirim o korkuyu bende yaşadaım ve benimki 1 yıl içinde yüzde 75 büyüme gösterdi zaten büyüktüde ,kasım ayında ameliyatla aldırdım şükür temiz çıktı 3 ayda bir kont. 6 aya çıktı,bu ay başı kont. gittim 1 sene sonra gel dedi doktor rahatladımmm allah korusun hepimizi çook geçmiş olsunnn
günaydın kızlarrr...
hayırlı cumalar olsun...

günaydın kızlar..................hayırlı cumalar...........

geçmiş olsun canım ya ihmale gelmez tabi şüphelendiğin anda hemen git doktora ....bak birşeyin yokmuş şükür ...bende geçen yıl göğüs ağrılarım oluyordu gittim birşey çıkmadı hemşire hanım gösterdi böyle böyle muayene ediceksin diye ...hem aklındaki soru işaretleri gidiyor hemde kendin muayene etmesini öğreniyorsun canım

kız vallaha bizde sabırsızlıkla bekliyoruz oğluşunu bizdede çok heyecan varrr oğluşuma arkadaşş geliyooooo :)))ama benim oğlum senin oğlunu döverrrrrrr
günaydın kızlarrr...
hayırlı cumalar olsun...
hayırlı cumalar canımm benimmm...aminn aminn cümlemizin ki kabul olsunn

günaydın kızlar..................hayırlı cumalar...........
hayırlı cumalarrr tatlımmmm

hayırlı cumalar hanımlar
rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşl...
aminnn canımmmm rabbim herkesin gönlüne göre versin

ben bile heyecanlandım şimdi sanki ben doğum yapıcam :)))
heyecan yok melikem bak bebişin geliyor mutlu son kavuşacaksın onca bekleyişin sonunda inşll...hepimiz dua edicez sana merak etme ...
herkes dua istiyor bende istesem ayıp olmaz dimi kuşum ....

hayırlısı canım.......sağlıkla doğar ,kucağına alırsın paşayı inşaallah.............

birşey farkettim hep erkek yiğenlerimiz var hiç kız yok mu yaaa yoksa ben size hemen yapıveriyim dicektimm

benim ikiz kızlarım var...ama sende yap birtane...............

ooooohhhhh ne güzell ben eskiden hep ikizim olsun isterdim ama başedebileceğimi sanmıyorumm iki tane kız çok güzel yaaaa,akllah bağışlasın bende düğünü atlatayım hemencecik bi dene yapayım o zaman 3 leyelimm kızları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…