Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

günaydınlarrrrrrrrr
iyi haftasonları olsun inş..
konu gibelik mi?
valla bende bilsem kolay olacağını doğururum 3-5 tane
ama daha 1 tane bilem yapamadık ya offfff

günaydınlarrrrrrrrr
iyi haftasonları olsun inş..
konu gibelik mi?
valla bende bilsem kolay olacağını doğururum 3-5 tane
ama daha 1 tane bilem yapamadık ya offfff

oyy kzuum dur bi dabırlı ol daha 2 ay oldu dur bakalım biz ne kadar uğraşacaz benim annem hemen hamile kalamazmış bunu biliyorum ablamda polikistik over var oda tedaviyle hamile kalıyor,bu durumda benim 5'er 10'ar doğurmam zor gibi ama burdakiler için yapacam uğraşacam

ya ben şimdi size bişi soracağım bizim topik geneli evli tek bekar yağmurla ben sanırım neyse soruma geleyim,ben şimcik hani yani nası desem yeni evleniyorum yaa hani sizler deneyimlisiniz bu korunma yön. ile ilgili ne önerirsiniz dicektim ama bu benim mahremim derseniz yazıyı görmezden gelin kızlar ayyy çok utandım yaaaaaaaaaaaaaaa:78::78::78::78:

ay sabredemiyorum....çok istiyorum çokkkkkkkkkkkkk

cnm valla bebek düşünüyorsan yakın zamanda bence hiç korunmayın zaten hemen tutmuyo...
bende 1 yıl istemedim aha şimdi uğraş dur...
ha illa korunmalıyım dersen en sağlıklı ve kesin çözüm przrvtf dir...
diğerleri ya hormonları bozuyo ya yan etkileri oluyo...
yinede sen bilirsin...
utanmana gerek yok cnm ya doğal şeyler bunlar...

sabredeceksin bir tanem kafaya da takmıcaksın bak taktıkça negatif enerjşi yayıyorsun vucuduna yapma böle ne olur biliyorum zor bana konuşmak kolay ama acık sık dişini sen elinden geleni yapıyorsun zaten acıkda pozitij düşün tamam mı canım benim

ya aslında olsun sitiyorum yaşımı 28 yani biran evvel olsun ama bir evliliğe bakalım b,raz bu hayatımıza alışalım diyoruz borcumuzu filan yoluna koyalım,ben birde şuanda gülüvcükler saçsamda hala atamadığım ve atamayacağım bi sıkıntım var kendimi düğün hazırlıklarıyla oyalıyorum bu koşulda ilk günden tabi yarabbim bilirde bebek olmasını istemiyoruz,biraz alışalım,maddi yönden toparlanalım ondan sonra diyorum bende kendimi toparlamış olurum,bir taraftanda melgale olur annemede banada derdimizi az da olsa unuturuz diyorum aman işte kafam bi dolu boşaltamıyorum zihnimi

cnm sen evlendikten sonra da çalışacakmısın?
annenle şu an aynı yerdesiniz eşinin tayini olursa farklı bi yere gitmeyecekmisiniz?

zaten hemen tutmuyor ki...
ben bilsem hiç korunmazdım.bana dediler hep korunma hemen olmaz diye
dinlemedim aynı sen gibi düşündüm borç falan..
ama belki önümüzdeki yıl gideceğiz burdan..
olsaydı bari annem babam torun sevgisi yaşardı diye de çok üzülüyorum
benden sonra evlenenlerin çoğunun bebeği oldu ya da hamile...
offfffffffffff sıkıldım yinee
Allahım sen yardım et

yok canım benim çalışmayacağım zaten özeldeyim,bingölde iş bulamam vekil öğretmenliğe başvuracağım,

annem ankarada olacak bebek olursa gelir gider oyalanır yoksa çok fazla gelmnez yanımıza yeni evliyiz diye hiç gelmez
bana da öle diyorlar hemen olmaz diyorlar,bak sendeki sorun tam olarak ne tatlım

cnm bende bilmiyorum ki sorun ne?
ilk aylarda rahim ağzı yaram vardı.dr bunu donduralım dedi 2 kez dondurduk..
sonrasında korunmayı bıraktık çok yeni oluşan bi gebelik adetle sonuçlandı.3 aydırda korunmasız
deniyoruz..
hormonlarım normal sanırım yumurtam geç çatlıyo...
tatlım bende hiç korunma ilk aylarda tutmayacağını düşünürsek zaten
borçlar biraz hafifler...
gurbette hiç olmazsa bebişinle ilgilenirsin..anneninde gelmesi için bahane olur fenamı?

selam kızlar........................

slm cnm hoşgeldin nasıl bebişler?

benden her eve lazım........
canım benim, gurbette olunca yalnızlığımı burda sohbet ederek geçiriyorum....
bencede her eve lazım senden evlenince tüyolar senden ben bşiraz yavaşımdırda hiç bişi yetiştiremem heralde

ilk başta sana bitkisel kullanma demiştik hatırladığımj kadarıyla ama istersen sen bir dene kuzum hayıt otu kullan benim ablama çok iyi geldi ama devamını getiremedi bir de birşey poleni var oda iyi geliyormuş bak ikisini araştır bu şekilde haömile kalan çok kişi var denemekten birşey çıkmaz
nişanlımla tamda konuşamıyoruz korunma muhabbetini bakalım dediklerinde doğru daha 2 ayımız var allah büyük

Son düzenleme:
Evet canım pek tanışamadık ikinci ismim hazal evet

Senin ne adın canım sakıncası yoksa tabii ? Nerdeydin bu arada ?

hazal ismine bayılıyorum..
Rabbim bi gün bana kız evlat nasip ederse adını hazal koyucam
adım zeynep urfadayım cnm urfalıyım ben eşim burda şarka gelince tanıştık..
evlendik 1 yıl geçti üstünden..
şimdi bebek düşünüyoruz çalışmalar son hız devam ediyo
sende polis eşimisin nişanlımısın?

bi araştırayım cnm sağol kuzum benim öptm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…