Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Slm hanımla yine kaçamak girdim iş pek yoğun değildi bende kızım olsun istiyorum hemde ikiz olsun istiyorum ama henüz düşünmüyorum daha var vakti şarkımız bitsin ist. rahat rahat doğururum diyorum

birşey farkettim hep erkek yiğenlerimiz var hiç kız yok mu yaaa yoksa ben size hemen yapıveriyim dicektimm

cnm bende çalışmalara son hız devam ediyorum
şöyle cincinli şeker bi kızım olur inşallah...:87:
nasılsa evde kalmaz burda aday çok

anam hepinize birden nasıl yapıyım,hemde ben gurbete kız vermemm diyene bak nereye gelin gidiyorsa
biz alırızzz yavrummm kaçırırızzzz dermişimmmm....hayırlısıylaa inşallah

Slm hanımla yine kaçamak girdim iş pek yoğun değildi bende kızım olsun istiyorum hemde ikiz olsun istiyorum ama henüz düşünmüyorum daha var vakti şarkımız bitsin ist. rahat rahat doğururum diyorum
çatırr çatrr doğur bacımmbende ömrüm boyunca ikiz istedim şimdi 1tanesinin bile sorumluluğunu görüncee düşünemiyrum bi mememde biri öbürkünde biriii oyyy yirdimm bn onları ama rabbim isteyen herkeze nasip etsin inş.

cnm Allah gönlüne göre versin...

oo maşallahh devam devamm...rabbim gönlüne göre versin tatlım

amin cnm sağol....

slm tatlım iyi yapmışsın bende tersini düşünüyorum şarkda olsun okul filan zamanı batıda olalım diyorum
cnm bende çalışmalara son hız devam ediyorum
şöyle cincinli şeker bi kızım olur inşallah...:87:
nasılsa evde kalmaz burda aday çok
bencede beni bekle diyecem ama sen yap bi kız abla olsun benimkine

hahahahaha sarı beybim bak kaçırırız diyolarrrr

ist gelince ilk işim doğurmak olucak annem baksın ben gezeyim

no no noooo şiddete hayır kusummmm
tabiki canım ni demekk ama ben biliom ne diliceginii tamamdır bebekkkk
hayırlısı canım.......sağlıkla doğar ,kucağına alırsın paşayı inşaallah.............
inşş tatlım benim çok saolun iyiki varsınızzzzz
birşey farkettim hep erkek yiğenlerimiz var hiç kız yok mu yaaa yoksa ben size hemen yapıveriyim dicektimm
ayy evet kusum yaaaa ama bizim sucumuz deil kocişlerin :86: sen yap herbirimize kusum yabancıya gitmesin kızların dimiii

kolay gelsin canımmm

neyse canlarım ben kalkayım hazırlanayım süsüm anca biter gezmeye gidicess polis eşi arkadaslara davetliyiz gece yorgun olmazsam gelirim yoksa yarın görüşmek dilegiyleee k.ib öpüldünüzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…