Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 5temmuza yazılmıştık biz ama temmuzda çok kalabalıkmış izine yazılan ve bize çıkmadı belki bayrama çıkarr amankışa kadar çıksında ne yapalım idare edeceğiz artık.inş. sizinde çıkar
günaydın kızlar ben geldim nasılsınız geçmişi okuyamadım inş. herkesler iyidir... Malum artık evde netim yok evi toparladım artık ayın 15 ini bekliyoruz gitmek için. Sizler neler yapıyosunuz?...
Kandilimiz mübarek olsun bu arada
günaydın hayatım hoşgelmişsin ohh çok şükür toplamışsınya evi biraz dinlen hayırlısıylada gidin yerinize inş.seninde mübarek olsun canım kandilingünaydın kızlar ben geldim nasılsınız geçmişi okuyamadım inş. herkesler iyidir... Malum artık evde netim yok evi toparladım artık ayın 15 ini bekliyoruz gitmek için. Sizler neler yapıyosunuz?...
Kandilimiz mübarek olsun bu arada
aminn canım kandilin mübarek olsunkandiliniz mübarek olsun.....tüm dualaınız kabul olsun........
saolasın canım seninde mübarek olsun kandilin rabbim kabul eylesin herkesin duasınıinş cnm sağol..
sağol cnm iyiyiz...
hanımlar hepinizin kandili mübarek olsun...
günaydın hayatım hoşgelmişsin ohh çok şükür toplamışsınya evi biraz dinlen hayırlısıylada gidin yerinize inş.seninde mübarek olsun canım kandilin
aminn canım kandilin mübarek olsun
saolasın canım seninde mübarek olsun kandilin rabbim kabul eylesin herkesin duasını
saol canım ev taşıma derdinden tatilede çıkmadık çalışıyorum hala... İnş. ramazandan sonra şöyle bir yerlere kaçarızda kafa dinleriz biraz
Hoşgeldin canım iyi ev toplama bitince bütün dert bitiyor tek taşıması kalıyor onuda sen yapmıyorsun zatenüzülme bayramdan sonra gidicek olan bir sen değilsin bende bayramdan sonra çıkıcam malesef
ama iyi bir tatili hakettim diye düşünüyorumm
![]()
slmm sekerlerrrrrrrrrrrr
şimdi geldik doktordan cok şükür oglusum iyiydi cuma sabahı 7.30 da hastanede olucaz simdiden dualarınızı bekliyoruzzz![]()
![]()
![]()
![]()
Evet canım kesinlikle hakediyoruz biraz kada dinlememiz lazım. Benim sıcaklarla hiç aram yok zaten şu an izinde kullanma gereği duymuyorum. O yüzden sonraya kaldı tatil...
Hadi hayırlısı bakalım Allah yar ve yardımcınız olsun canım..Güzel haberlerle inş. artık oğluşunu kucağına alıp gelirsin topiğimize
kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun hanımlarrr
slmm sekerlerrrrrrrrrrrr
şimdi geldik doktordan cok şükür oglusum iyiydi cuma sabahı 7.30 da hastanede olucaz simdiden dualarınızı bekliyoruzzz![]()
![]()
![]()
![]()
inşş tatlım benim zaten bu topigin bebişii canım oglum![]()
![]()
2 yıldır burdayız eskilerdenim hep burda arkadaslara olmuyo diye dert yanıyodum aglıyodum sonra oldu şükürler olsun ki rabbime darısıda isteyen diger arkadaslarıma inşş rabbim herkesin güzle gönlüne göre versin inşş her zaman dua ediyorum sizde bana edin emi canım arkadaslarım benimmm
![]()
![]()
![]()
slmm sekerlerrrrrrrrrrrr
![]()
![]()
![]()
Evet canım kesinlikle hakediyoruz biraz kada dinlememiz lazım. Benim sıcaklarla hiç aram yok zaten şu an izinde kullanma gereği duymuyorum. O yüzden sonraya kaldı tatil...
Hadi hayırlısı bakalım Allah yar ve yardımcınız olsun canım..Güzel haberlerle inş. artık oğluşunu kucağına alıp gelirsin topiğimize
slmm sekerlerrrrrrrrrrrr
![]()
![]()
![]()
slmm sekerlerrrrrrrrrrrr
![]()
![]()
![]()
inşş tatlım benim zaten bu topigin bebişii canım oglum![]()
![]()
2 yıldır burdayız eskilerdenim hep burda arkadaslara olmuyo diye dert yanıyodum aglıyodum sonra oldu şükürler olsun ki rabbime darısıda isteyen diger arkadaslarıma inşş rabbim herkesin güzle gönlüne göre versin inşş her zaman dua ediyorum sizde bana edin emi canım arkadaslarım benimmm
![]()
![]()
![]()