Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ne güzel yazmışsın kusumm ben dogurdum ama bak yine burdayımmm

saol tatlım napim canım sıkılıyo halada geçmedi kızlarla bi meyve suyu içip geldim ama nafile içim sıkılıyo
sanırım son günlerim olduğu için iş yerinde artık sıkıcı gelmeye başladı birde aklım yeni işte napıcam nere verecekler diye düşünüyorum...

canım doğumun güzel geçmesine çok sevindim maşallah Allah analı babalı büyütsün inşl adıyla yaşasın hayırlı evlat olur inşl bizim yerimize öpüver öpüver öpüver minik kuzuyu

merhaba hanımlar nasılsınız herkes iyidir inşl ...
ayyy çok yoruldum yenice geldim köyden ....

tatlım hoşgeldin bende merak ettim bizim topiğin kızlarına noldu diye köyde naptın canım nasıl geçti günün

selam canım nasılsın..........
ben memlekete annemlere geldim..abimde izne gelmişti,babam rahatsız hep birarada olmak için burdayım..iznimizde ağustosta alacaktık..ama fikir değiştirdik,ben geldim eşimde 15-20si gibi gelecek.....benden bukadar sizler nasılsınız......

selam canım oh ne güzel tadını çıkar tatlım tatilin çok geçmiş olsun inş. baban iyileşir tatlım.

ben bugün işte çok sıkıldım biraz sakin geçti bütün günümü kk da geçirdim diyebilirim

sağol canım..inşaallah......
allah kolaylık versin.............

selamlar kızçeler nasılsınız bakalım
buralar pek bi sessiz kalmış meloşlan ben giremeyince

merak edenler olmuş benide sağolun canlar
kaynanamlar bendeydi 17 1 8 gündür o yüzden giremedim
bugün yolcu ettimde geldim

meloşşşşşşşşş nasılsın kuzu yarın bir arayıverem bakem ne ediyor bizim paşa

oo şekerim ağır misafirlerin varmış hadi bakim bizdende slm söyle meloşa

selam canım nasılsın.............

tatlım hoşgeldin bende merak ettim bizim topiğin kızlarına noldu diye köyde naptın canım nasıl geçti günün

eee yaz olunca millet memleketine ya da tatile gidiyor ....köyde bahçemiz var da canım kiraz topladık çok yoruldum var ya ama hala bitmedi ara verdik....sen ne yaptın görüşmeyeli taşındın mı ?

geçmiş olsun canım inşl kötü birşeyi yoktur...

ayy ne güzel bi hamişimiz çok şükür bebişine kavuştu bi hamiş daha geldi topiğe rabbim sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin tatlım darısı ben dahil tüm isteyenlere inş.

amiiiiiiiiiin. dün keseyi gördüm 2 hafta sonra da kalp atışlarını duyucam inşallah :97:

anam 32 gün yazamadım ne olmuş buralarda hamiş filanda var hayırlı olsun daha geçmişi okuyamadım aysencim sende gelmişsin kuşumm
meloşum dediklerimi yaptınmı bacımm
yaaa çerkezkızı sen enrelrdesin ya amma gezdinn maşallahhh

canım bende sorun vardı topikçiğe yazamıyordum geldim geldimmm
canım geçmiş olsun nasıl baban sıkıntısı ne

geçmiş olsun ve hoşgeldin özlettin kendini

allah kolaylık verisn canım hakkında neresi hayırlısıysa orası olsun inşş
merhaba hanımlar nasılsınız herkes iyidir inşl ...
ayyy çok yoruldum yenice geldim köyden ....

canım doğumun güzel geçmesine çok sevindim maşallah Allah analı babalı büyütsün inşl adıyla yaşasın hayırlı evlat olur inşl bizim yerimize öpüver öpüver öpüver minik kuzuyu
hoşgeldin canımm
amin tatlım aminnn darısıda size olsun inşşş
hoşgeldin bacımmm
naber nasılsınn kuzum iyiyiz cok şükür oglusumla alışmaya calışıyoz bakalım birbirimize geceleri huysuzlanıyo uykuyu unuttum canı soalsun minnoşumun bende yogunum canım gelen giden maşallah o biçem bugün eşimin görevli oldugu şubeden polisler geldi hediye getirdiler altın ve cicek maşallahı var oglusumun hergün bi hediye geliyoo
darısıda size olsun inşş canım arkidişim benimmm
oo şekerim ağır misafirlerin varmış hadi bakim bizdende slm söyle meloşa
a.s canım benim
amiiiiiiiiiin. dün keseyi gördüm 2 hafta sonra da kalp atışlarını duyucam inşallah :97:
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişinnn

yaptım kuzusum saolasın ehh işte olduk ama hala bogazımda bi gıcıklık var
yani hasta olmasam bebişim cok minik dayanamaz teyzesi rabbim korusun ona emanet inşş

Son düzenleme:
ben geldimmmm huhuuuusonunda dün oğluşumla evimizee döndükk gariiii:)))) nasılsını< bakalım hanımlarrr hepisicinizzz:92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…