ne güzel yazmışsın kusummben dogurdum ama bak yine burdayımmm
herkese merhabaaa
sonunda kuzuma kavustum canlarım allah hepinizden razı olsun rabbim sizinde güzel gönlünüzde ne muradınız varsa onu versin tez zamanda hayırlısıyla inşşş
bu ara bebiş çok küçük oldugu için fazla girrip takip edemicem merak etmeyin die gireyim dedim gecmişi okudum çok saolun iyiki varsınız hepinizi çok öpüyorum şimdi süt sorunumuz felan oluyo sonrada yoruluyorum dikişler acıyo daha gecmedi fotomuz profilde facede olanlar ordan bakabilir maşallah deyin emi kuzuma teyzeleriyarın kontrol var inşş sarılık felan olmaz bişi cıkmaz hoşçakalın canlarım
merhaba hanımlar nasılsınız herkes iyidir inşl ...
ayyy çok yoruldum yenice geldim köyden ....
neden neden kimseler yok nerdesiniz sarıbeybi caponuumm ayşe nirdesiniz gari ben buralarda garip kalıverdim
bi yerleremi saklanı verdinizsağım solum sobe yine kimse yok o tarafa bakimm o taraftada kimsecikler yok
gelen yookkk
giden yookk
halimiii soran yookkkk
hehe
işteyim ama canım eve gitmek istiyor hiç çalışasım yok valla canım sıkılıyooo
selam canım nasılsın..........
ben memlekete annemlere geldim..abimde izne gelmişti,babam rahatsız hep birarada olmak için burdayım..iznimizde ağustosta alacaktık..ama fikir değiştirdik,ben geldim eşimde 15-20si gibi gelecek.....benden bukadar sizler nasılsınız......
selam canım oh ne güzel tadını çıkar tatlım tatilin çok geçmiş olsun inş. baban iyileşir tatlım.
ben bugün işte çok sıkıldım biraz sakin geçti bütün günümü kk da geçirdim diyebilirim
selamlar kızçeler nasılsınız bakalım
buralar pek bi sessiz kalmış meloşlan ben giremeyince
merak edenler olmuş benide sağolun canlar
kaynanamlar bendeydi 17 1 8 gündür o yüzden giremedim
bugün yolcu ettimde geldim
meloşşşşşşşşş nasılsın kuzu yarın bir arayıverem bakem ne ediyor bizim paşa
oo şekerim ağır misafirlerin varmışhadi bakim bizdende slm söyle meloşa
selam canım nasılsın.............
tatlım hoşgeldin bende merak ettim bizim topiğin kızlarına noldu diye köyde naptın canım nasıl geçti günün
ben memlekete annemlere geldim..abimde izne gelmişti,babam rahatsız hep birarada olmak için burdayım..iznimizde ağustosta alacaktık..ama fikir değiştirdik,ben geldim eşimde 15-20si gibi gelecek.....benden bukadar sizler nasılsınız......
evet canım üzerimden büyük bir ağırlık geçti gitti[/QUOTE[/FONT] tahmin edebiliyorumm
eee yaz olunca millet memleketine ya da tatile gidiyor ....köyde bahçemiz var da canım kiraz topladık çok yoruldum var ya ama hala bitmedi ara verdik....sen ne yaptın görüşmeyeli taşındın mı ?
bizim yerimizede ye canım o güzelim kirazlardan ben evi topladım ama ayın 15 ini beklememiz gerekiyor ilişiği kesmek için haftasonu eşim gidip ev bakıcak az kaldı zaten gelincede artık ufak ufak maraş yollarına düşeriz...
evet canım üzerimden büyük bir ağırlık geçti gitti[/QUOTE[/FONT] tahmin edebiliyorumm
bizim yerimizede ye canım o güzelim kirazlardan ben evi topladım ama ayın 15 ini beklememiz gerekiyor ilişiği kesmek için haftasonu eşim gidip ev bakıcak az kaldı zaten gelincede artık ufak ufak maraş yollarına düşeriz...
yerim canım ben gidene kadar kalırsa tabi:))....kolay gelsin zor eşya taşımak inşl bir aksilik olmadan yerleşirsiniz canım
ayy ne güzel bi hamişimiz çok şükür bebişine kavuştu bi hamiş daha geldi topiğe rabbim sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin tatlım darısı ben dahil tüm isteyenlere inş.
canım bende sorun vardı topikçiğe yazamıyordum geldim geldimmmneden neden kimseler yok nerdesiniz sarıbeybi caponuumm ayşe nirdesiniz gari ben buralarda garip kalıverdim
bi yerleremi saklanı verdinizsağım solum sobe yine kimse yok o tarafa bakimm o taraftada kimsecikler yok
gelen yookkk
giden yookk
halimiii soran yookkkk
hehe
işteyim ama canım eve gitmek istiyor hiç çalışasım yok valla canım sıkılıyooo
canım geçmiş olsun nasıl baban sıkıntısı ne
allah kolaylık verisn canım hakkında neresi hayırlısıysa orası olsun inşşsaol tatlım napim canım sıkılıyo halada geçmedi kızlarla bi meyve suyu içip geldim ama nafile içim sıkılıyo
sanırım son günlerim olduğu için iş yerinde artık sıkıcı gelmeye başladı birde aklım yeni işte napıcam nere verecekler diye düşünüyorum...
merhaba hanımlar nasılsınız herkes iyidir inşl ...
ayyy çok yoruldum yenice geldim köyden ....
hoşgeldin canımmcanım doğumun güzel geçmesine çok sevindim maşallah Allah analı babalı büyütsün inşl adıyla yaşasın hayırlı evlat olur inşl bizim yerimize öpüver öpüver öpüver minik kuzuyu
hoşgeldin bacımmmselamlar kızçeler nasılsınız bakalım
a.s canım benimoo şekerim ağır misafirlerin varmışhadi bakim bizdende slm söyle meloşa
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişinnnamiiiiiiiiiin. dün keseyi gördüm 2 hafta sonra da kalp atışlarını duyucam inşallah :97:
anam 32 gün yazamadım ne olmuş buralarda hamiş filanda var hayırlı olsun daha geçmişi okuyamadım aysencim sende gelmişsin kuşumm
meloşum dediklerimi yaptınmı bacımm
yaaa çerkezkızı sen enrelrdesin ya amma gezdinn maşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?