Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

herkese günaydınnnn güzeller melekcim hoşgeldinnn sen geldin ben gidecem oralara eylülde ören akçay fşlab soğuk olur mu kuşum acaba
meloşum sık dişini verme canını annelik zor zanaat

sizlerede günaydın kızlar hayırlı cumalar

canım bende sorun vardı topikçiğe yazamıyordum geldim geldimmm

hoş geldin tatlım

caponum nasıl gidiyor hazırlıklar az kaldı bekarlığa vedaya

meloşum doktora gitti zaten onunla konuştuk inşlh sarılık felan yoktur paşada

emsalsiz toparlanmışsın sende inşlh gönlüne görede bir ev bulursunuz canım

melekcim sende gitmiş gelmişsin sıra bende

günaydınnn canım benim biz iyiyiz oğluşumla uyandık şimdide hemen nete daldukkk

herkese günaydınnnn güzeller melekcim hoşgeldinnn sen geldin ben gidecem oralara eylülde ören akçay fşlab soğuk olur mu kuşum acaba
meloşum sık dişini verme canını annelik zor zanaat
günaydın hayatımmmm hoşbuldukkk kuzum yaz daha anca geldi zaten eylül gibi falan daha ii olur merak etme sen cuuppp atarsın kendini denizeee

günaydınlar ...
hayırlı cumalar hanımlar nasılsınız?
sanada hayırlı cumalar canım benim nasılsınnn???

evet çok az kaldı baksana takvime
ayy şimdi nişanlım aradı çeyizler evin önüğne yanaşmış hammal tutmuş indirecekelr birazdan inşallah bişiler kırılmamıştır,birde çok fazla şey unutmuşum koymayı onları nasıl götüreceğim onu düşünüyorum yaaaa
yaa bana cuppp denize atlama diyorlar sizce kızlar birde melekcim oranın suyu soğuk olur diyorlar malum şeyden sonra denize girmek olmaz diyorlar tecrübeli arkadaşalerım sizlerden fikir alayım
Artemis Tatil Köyü - Mutlu bir tatil için... balayına buraya gidiyorumm kızlarrrr

hııımmm çok güzelmiş vallaha canım otelllll dadınııı çıkarrr gez toz eğlennnn:)))evet suyumuz soğuk oluyo ama ben hiç duymadım şeyden sonra denize girilmediğini onun için biş,i diyemicem caponummm

emsalsiz toparlanmışsın sende inşlh gönlüne görede bir ev bulursunuz canım
inş canım saol

sitede şöyle bir gezindim odaları çok güzel sahilide öyle havuzun gece görünümü çok hoş fiyatları nasıl bilmem ama bence çok güzel

Kısçeler napıyorsunuz bakim kaynanam geldi benimde eve gidince yemeğim temizliğim hep bitmiş oluyor ne güsel bişey yahuu Sizler nasılsınız bakalım günler naasıl geçiyor ben eylüldeki iznimi sayıyorum gelse biran önce

Tatlım bizde balayında bodrumdaydık valla denizden çıkmadım hiçte bişey olmadı havuzu tercih etme pek fazla havuz daha mikroplu oluyor ben normaldede denizi tercih ediyoruum ama bana bişey olmadı hiç denizden çıkmamama rağmen

selam canım iyi çok şkr sen nasılsın
sende tatile gitmişsin
babanın çok önemli bişeyi yoktur inşlh

sağol canım.....
ne yazıkki mühim 5 ay önce bir virüs kaptı..ve virüs sonrası bir nevi geçici olarak yatalak oldu...
annemlerin hayatı değişti......
bende 2 ay öncede gelmiştim......
şimdi tekrar yardıma geldim canım.....

Geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda iyileşir...

sağol canım.........
yok canım grip sonrası bağışıklık düşük olunca ortaya çıkıyormuş...4 haftada tüm vücudu kaplayıp öldürüyormuş...çok şükür 2.haftada bulundu...ama yayılınca tutuldu.......tedavisi yapıldı durduruldu ama tam iyileşmesi 1 yılı bulacak..şuan evde fizik tedavi görüyor ama çok zor geçiyor günler....sıcakta bastırdı..çok zormuş yani......

çok şükür canı m benim inan çok sevşindim bunun beterini yaşamış biri olarak çok sevindim çok zor biliyorum bakımı filan ama çok şükür başınızda beyne filan vuranalrı bunların allahım acil şifalar veriri inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…