- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
ben geldimmmm huhuuuusonunda dün oğluşumla evimizee döndükk gariiii:)))) nasılsını< bakalım hanımlarrr hepisicinizzz:92:
canım bende sorun vardı topikçiğe yazamıyordum geldim geldimmm
allah kolaylık verisn canım hakkında neresi hayırlısıysa orası olsun inşş
a.s canım benim, tatlım biliyorsun merkez olmasını çok istiyordum yaşadığım sağlık probleminden dolayı istiyordum ki üniv. hast. ne yakın olayım istiyordum şimdi çok şükür merkez oldu artık gerisini sadece merak ediyorum şurası burası olsun dediğim bir yer yok hayırlısı olsun diyorum...
saol tatlım
ben geldimmmm huhuuuusonunda dün oğluşumla evimizee döndükk gariiii:)))) nasılsını< bakalım hanımlarrr hepisicinizzz:92:
hoş geldiniizzben bıraktığın gibiyim tatlım evi topladım beklemedeyim kocişim bugün maraşa gidiyor ev bakmaya yalnız kalıcam onsuz gerçi bir yandan da iyi olur 3, 5 gün ayrı kalsın benden özlesin demi
günaydınnn canım benim biz iyiyiz oğluşumla uyandık şimdide hemen nete daldukkkgünaydınnnnnn
günaydın hayatımmmm hoşbuldukkk kuzum yaz daha anca geldi zaten eylül gibi falan daha ii olur merak etme sen cuuppp atarsın kendini denizeeeherkese günaydınnnn güzeller melekcim hoşgeldinnn sen geldin ben gidecem oralara eylülde ören akçay fşlab soğuk olur mu kuşum acaba
meloşum sık dişini verme canını annelik zor zanaat
sanada hayırlı cumalar canım benim nasılsınnn???günaydınlar ...
hayırlı cumalar hanımlar nasılsınız?
sizlerede günaydın kızlar hayırlı cumalar
hoş geldin tatlım
hoşbulduuuukkkallah kolaylık verisn canım hakkında neresi hayırlısıysa orası olsun inşş
a.s canım benim, tatlım biliyorsun merkez olmasını çok istiyordum yaşadığım sağlık probleminden dolayı istiyordum ki üniv. hast. ne yakın olayım istiyordum şimdi çok şükür merkez oldu artık gerisini sadece merak ediyorum şurası burası olsun dediğim bir yer yok hayırlısı olsun diyorum...
saol tatlım
hoş geldiniizzben bıraktığın gibiyim tatlım evi topladım beklemedeyim kocişim bugün maraşa gidiyor ev bakmaya yalnız kalıcam onsuz gerçi bir yandan da iyi olur 3, 5 gün ayrı kalsın benden özlesin demi amanınnn bak ne düşünüyooo yazık gııı kocişineee ayrı kalacak sendennn
saol canımmm aminn inşallahhh... nasılsın bakalım neler yapıyorsunnn ...biz döndük demek sıra sizdeeee ne güzell yaaaa evde geçmiyo bacım zamanda ailemin yanına gittimmi hemencecik geçiyoo ....eşimde izin alabilseydiii keşke ama bayrama kaldı bizim izinlerr kaynanadA özledik bebişi diyorlar ama adana pek uzak geliyoo beee anca uçakla giderimde kociş olmadanda canım sıkılır diye gitmekde istemiyom herşeyi mana ediyommm hihiiiselamlar
cumanız mübarek olsun canlar rabbim gönlünüzden geçenleri nasip etsin inşlh
günaydınnn canım benim biz iyiyiz oğluşumla uyandık şimdide hemen nete daldukkk
günaydın hayatımmmm hoşbuldukkk kuzum yaz daha anca geldi zaten eylül gibi falan daha ii olur merak etme sen cuuppp atarsın kendini denizeee
evet çok az kaldı baksana takvimecaponum nasıl gidiyor hazırlıklar az kaldı bekarlığa vedaya
meloşum doktora gitti zaten onunla konuştuk inşlh sarılık felan yoktur paşada
emsalsiz toparlanmışsın sende inşlh gönlüne görede bir ev bulursunuz canım
melekcim sende gitmiş gelmişsin sıra bende
sanada hayırlı cumalar canım benim nasılsınnn???
sizlerede günaydın kızlar hayırlı cumalar
iyiyim canım siz nasılsınız bebiş de iyidir inşl...gezmiş gelmişsin memleketi hasret gidermişsin ohh ne güzel...
hııımmm çok güzelmiş vallaha canım otelllll dadınııı çıkarrr gez toz eğlennnn:)))evet suyumuz soğuk oluyo ama ben hiç duymadım şeyden sonra denize girilmediğini onun için biş,i diyemicem caponummmevet çok az kaldı baksana takvime
ayy şimdi nişanlım aradı çeyizler evin önüğne yanaşmış hammal tutmuş indirecekelr birazdan inşallah bişiler kırılmamıştır,birde çok fazla şey unutmuşum koymayı onları nasıl götüreceğim onu düşünüyorum yaaaa
yaa bana cuppp denize atlama diyorlar sizce kızlar birde melekcim oranın suyu soğuk olur diyorlar malum şeyden sonra denize girmek olmaz diyorlar tecrübeli arkadaşalerım sizlerden fikir alayım
Artemis Tatil Köyü - Mutlu bir tatil için... balayına buraya gidiyorumm kızlarrrr
iyiyiz iyiyiz güzelim maşallah bebişde ii he vallaha gezdik geldik oğluşumla ama yetmiyoki güzelim yaa yetmiyooosizlerede günaydın kızlar hayırlı cumalar
iyiyim canım siz nasılsınız bebiş de iyidir inşl...gezmiş gelmişsin memleketi hasret gidermişsin ohh ne güzel...
inş canım saolemsalsiz toparlanmışsın sende inşlh gönlüne görede bir ev bulursunuz canım
evet çok az kaldı baksana takvime
ayy şimdi nişanlım aradı çeyizler evin önüğne yanaşmış hammal tutmuş indirecekelr birazdan inşallah bişiler kırılmamıştır,birde çok fazla şey unutmuşum koymayı onları nasıl götüreceğim onu düşünüyorum yaaaa
yaa bana cuppp denize atlama diyorlar sizce kızlar birde melekcim oranın suyu soğuk olur diyorlar malum şeyden sonra denize girmek olmaz diyorlar tecrübeli arkadaşalerım sizlerden fikir alayım
Artemis Tatil Köyü - Mutlu bir tatil için... balayına buraya gidiyorumm kızlarrrr
evet çok az kaldı baksana takvime
selam canım iyi çok şkr sen nasılsın
sende tatile gitmişsin
babanın çok önemli bişeyi yoktur inşlh
sağol canım.....
ne yazıkki mühim 5 ay önce bir virüs kaptı..ve virüs sonrası bir nevi geçici olarak yatalak oldu...
annemlerin hayatı değişti......
bende 2 ay öncede gelmiştim......
şimdi tekrar yardıma geldim canım.....
hııımmm çok güzelmiş vallaha canım otelllll dadınııı çıkarrr gez toz eğlennnn:)))evet suyumuz soğuk oluyo ama ben hiç duymadım şeyden sonra denize girilmediğini onun için biş,i diyemicem caponummm
iyiyiz iyiyiz güzelim maşallah bebişde ii he vallaha gezdik geldik oğluşumla ama yetmiyoki güzelim yaa yetmiyooo
inş canım saol
sitede şöyle bir gezindim odaları çok güzel sahilide öyle havuzun gece görünümü çok hoş fiyatları nasıl bilmem ama bence çok güzel
bilmem kararsızım deniz olayında tereddüt ediyorum yaaa ne biliyim birde soğuk ya yumurtalıkları filan üşütürümde bebiş filan olmazsa yada mikrop kaparasam diye korkuyorum,otelde çook güzel normalde bizim bütçemize uygun bir yer değil ama kuzenimin iş yeri burayla anlaşmalı çok ucuza burda yer ayırailiyoır birde eylül ayı olduğunda dahada uucuza oluyor günlüğü 45 tl gibi bişiTatlım bizde balayında bodrumdaydık valla denizden çıkmadım hiçte bişey olmadı havuzu tercih etme pek fazla havuz daha mikroplu oluyor ben normaldede denizi tercih ediyoruum ama bana bişey olmadı hiç denizden çıkmamama rağmenfiyatıda duyunca atladık hemen kaçırmayalım diyee
canım çok üzüldüm yaa bu virüsler neymiş böyle ya benim babamı benden alnda viral enfeksiyondu seninki virüs ne kadar devam edecekmiş peki hastaneden filan mı bulaştı ,allah yardımcınız olsunsağol canım.....
ne yazıkki mühim 5 ay önce bir virüs kaptı..ve virüs sonrası bir nevi geçici olarak yatalak oldu...
annemlerin hayatı değişti......
bende 2 ay öncede gelmiştim......
şimdi tekrar yardıma geldim canım.....
[
canım çok üzüldüm yaa bu virüsler neymiş böyle ya benim babamı benden alnda viral enfeksiyondu seninki virüs ne kadar devam edecekmiş peki hastaneden filan mı bulaştı ,allah yardımcınız olsun
sağol canım.........
yok canım grip sonrası bağışıklık düşük olunca ortaya çıkıyormuş...4 haftada tüm vücudu kaplayıp öldürüyormuş...çok şükür 2.haftada bulundu...ama yayılınca tutuldu.......tedavisi yapıldı durduruldu ama tam iyileşmesi 1 yılı bulacak..şuan evde fizik tedavi görüyor ama çok zor geçiyor günler....sıcakta bastırdı..çok zormuş yani......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?