- 7 Haziran 2011
- 1.065
- 129
- 113
oglusumaaa kavuşmama saatler kaldıııııı güzel teyzeleriiiiiiiiiiiiii
günaydın kızlar melike şimdi hastanededir sanırım rabbim yardım etsin en kolay şekliyle kucağına alsın minik prensi kendiside bebişide sağlıkla sıkıntısız stressi,z dönsünler inşallah evlerine rabbim herkese içinde bizede bu duyguyu tattırsın kimsenin kucağını boş bırakmasın :))
ohhh memleketimde yapacaksın balayını çıkar gelirim haaa yanınızaaa:))kızlar ben eylülde balayında balıkesir örende olacağımmm
hayırlı ncumalar kuzum nasılsınnn ben aradım meloşu ama teli kapalıydı bekliyorum öyle heyecanlaGünaydın topikkkk
Hayırlı cumalar olsun
meloştan haber alan varmı?
Aramak istiyorum da yanlış bi zaman olmasın diye bekliyorum...
Inş kolay bi şekilde atlatır sağlıcakla kavuşur yawrusuna...
Allah yardımcısı olsun inş....
günaydın kızlar melike şimdi hastanededir sanırım rabbim yardım etsin en kolay şekliyle kucağına alsın minik prensi kendiside bebişide sağlıkla sıkıntısız stressi,z dönsünler inşallah evlerine Rabbim herkese içinde bizede bu duyguyu tattırsın kimsenin kucağını boş bırakmasın :))
Merhaba kızlarrr
meloşu 1 saat kadar önce aradım cebi kapalıydı.
şimdi konuştuk hepimize dua etmiş sağolsun..
Bebekte kendisi de iyiymiş çok şükür...
Biraz ağrısı varmış normal olarak...
Haberler bunlar kızlar ayrıca çok slm söyledi...
Bende şincik çıkıyom işten abimin 4 de nikahı var
hazırlanayım süsleneyim bari
ayy ne güzel hadi bakalım gözümüz aydın saol sarıbeybim
Günaydın kızlar bu arada napıyosunuz keyifler nasıl
selam kızlarrrrrrrr çok sevindim meloşdan güzel haberler gelmiş,melekcim balayında benimleymiş ve sarıbeybimm hayırlı olsunnnnn
emsalsiz tatlımm ben iyiym çeyizlerimi koliliyorum hem hüzün hem mutluluk birarada yaşanıyor işte
hazalcım senin nasıl oldun
ayy ne güzel hadi bakalım gözümüz aydın saol sarıbeybim
Günaydın kızlar bu arada napıyosunuz keyifler nasıl
selam kızlarrrrrrrr çok sevindim meloşdan güzel haberler gelmiş,melekcim balayında benimleymiş ve sarıbeybimm hayırlı olsunnnnn
emsalsiz tatlımm ben iyiym çeyizlerimi koliliyorum hem hüzün hem mutluluk birarada yaşanıyor işte
hazalcım senin nasıl oldun
canım benim rabbim ömur boyu mutluluklar nasip eylesin inş. Her şey gönlünce olur dediğin gibi insan farklı duyguları bir arada yaşıyor. Ben kendi çeyizimi toparlayamamıştım ist. Okuldaydım nişanlıyken okul bitince hemen işe başladım çeyizimi annem toparlayıp babamla kargoya verip gönderdiler senelik izinim olmadığı için memlekete gidemedim zorla 10 gün rapor aldımda düğüne gittim dalga geçiyordum artık ben gelemiycem gıyabımda düğün yapın diye...
çok güldüm kııı süpersin...
selam kızlar ben de polis eşiyim ve trabzonda oturuyorum şark çıkmadı bu sene bi sene daha burdayız yani
selam kızlar ben de polis eşiyim ve trabzonda oturuyorum şark çıkmadı bu sene bi sene daha burdayız yani
Günaydın kızlar topik iyice ıssızlaşmış kimsecikler yok bende bakıyom kaçıyom artık hadi hayırlısı bakalım
sen yenisin galibaHoş geldin tatlım nasılsın
herkese merhabaaa
sonunda kuzuma kavustum canlarım allah hepinizden razı olsun rabbim sizinde güzel gönlünüzde ne muradınız varsa onu versin tez zamanda hayırlısıyla inşşş
bu ara bebiş çok küçük oldugu için fazla girrip takip edemicem merak etmeyin die gireyim dedim gecmişi okudum çok saolun iyiki varsınız hepinizi çok öpüyorum şimdi süt sorunumuz felan oluyo sonrada yoruluyorum dikişler acıyo daha gecmedi fotomuz profilde facede olanlar ordan bakabilir maşallah deyin emi kuzuma teyzeleriyarın kontrol var inşş sarılık felan olmaz bişi cıkmaz hoşçakalın canlarım
evet yeniyimteşekkür ederim çok iyim hem de az önce kan tahlili sonuçlarımı aldım hamileyim 7. haftama girmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?