Cok tatliiii demek 4 aylik
Masallah Allahim esirgesin. Peki nasil birsey eve bir bebegin gelmesi :)
Neseleniyor mu ev ? Can skintisi gidiyor mu ?
ahh ahhh neşelenmezmi nurcancımmmm birde maşallah benim bebiş bana çekmemişşş babasına çekmiş onun için çok uslu bizi hiç üzmüyor çok şükürrrr onun için daha datluuuu geliyooo....ben neredeyse 2senelik evli olacağım gece gündüz ağlıyordum eşim çalışıyo korkuyorum yanlız kalıyorum arkadaşım yok diye ama şimdii hiçkimseyi aramıyorum onunla uğraşırken küçükken yine korkuyordumda şimdi 4aylık oldu artık herşeyi keşfediyo oyun istiyooo oooo vallaha vakitt suu gib gelip geçiyoo eşim yokken gözünü kırpmayan ben alıyorum bebişimi koynuma uyuyoruzzz
Okadar güzel anlattin ki hemen bebisim olsun istedim
Erken dogum olmasin tabiki de ama, 9 ayini doldurur insallah
Bende cok agliyorum yanlizim diye, esimin basini sisiriyorum. Onada aciyorum yazigim geliyo, zaten ise gidince cok yoruluyo birde ben aglayip sizlayinca akli hep bende kaliyor. Hasta oluyo hemen
Ay cok sevindim senin adina, cok mutlu bir anne-ogulsunuz Allah daim etsin mutlulugunuzu :)
Canim ben ciktim sana hayirli aksamlar, tanistigima cooook cok memnun oldum :)
Sana arkadaslik istegi gönderdim kabul edersen cok sevinirim :)
Grsmk üzere iyi aksamlaaaaar
amanın neler olmuş neler olmuş nurcan gelmiş hoşgelmiş sohbetler edinmiş maşallah maşallah,ay sen izmirde sıkılıyorsun ben doğuda ne yapacağım yaaaahaline şükret dostummm
sorma şekerim kurnazlık düşünen aldanırmış gitsinde özlesin beni diyodum ben özledimemsalsiz ne olşdu gitsinde özleyeyim koçişimi diyen kalırsın böle salya sümük işte
cevabın için teşekkür ederim tatlım üniversite 1 de aynı yurtta kaldık odalarımız yakındı beraber gider gelirdik ama sonraki yıllarda pek samimi olmadık diyebilirim....altın çok ağır gelir çünkü çalışmıyorum hemde dersaneye gidicem para lazım o yüzden altın alamam en iyisi çiçek yaptırmak yada kendisine sorup bir eşya almak şimdilik kafamda bunlar var...
selam kızlar nasılsınız? Ayak serçe parmağım c.tesi günü kaşımıyordu pazar günü iyce arttı eczaneye gittim mantar olmuşsundur dedi merhem verdi bugün sabah bi kalktım parmağımın arası morarmış hemen hastaneye gittim acildeki dr. yarım yamalak baktı bişiler yazdı reçeteye iltihap kapmış dedi. Benimde içime sinmedi özele gittim cildiye dr. 9.30 da geliyormuş randevu verdiler bir taraftan hastaneye gitmeye çalışıyorum bir taraftan iş ark.ları arıyorum yerime biri baksın diye görseniz acırdınız halime yere basamıyorum bile...Neyse gittim hastaneye saat 7.40 bekle bekle dr.9 da geldi dedim işe gidicem baksa olmazmı oda iltihap dedi ama görseniz sanki böcek ısırmış gibi şiş ve kırmızı bi dünya şey yazdı işteyim şimdi... Kocişimi arıyorum bu arada rapor veriyorum şurdayım burdayım diye garibim oda telaşlandı bidaa seni yalnız bırakmıycam diyooAy şimdide sanki kasığımda değilde bikini bölgesinin biraz daha aşağı kısmında bir ağrı var ufak bir şişlik var elimi sürünce yumurta gibi noldu acaba bana bilmiyorum...Onun için dr. gitsem mi
Canım merhaba okuyodum öyle kasık şikayetini duyunca bende başıma geleni paylaşmak istedim
Benimde yeni evlendiğimde kasığımda dayanılmaz bi ağrı vardı.özele devlete bi sürü doktora gittim en son bi tane doktor ayağında bacağında yaralar var mı dedi
bacaklarımın içinde sivilceler çıkıyodu onlarda iltihap topanıo die vucut kasıktaki lenf bezleriyle tepki veriomuş..elinde yara çıksa koltuk altında çıkar bunlar dedi.
ismi Lenf nodülü..İsmini vermiyeyim ama bi ağrı kesici bi antibiyotik verdi çok iyi geldi onlar..şimdi arada tekrarlıyo 1 ağrı kesici içiyorum geçio.
Merak etme yani önemli bişi değil ayağındaki yara geçince kasık ağrın da geçer..çok geçmiş olsun canım
Bu arada ben hep okuyorum ama giremiyodum çalışıodum..işten çıktım şimdi bi de tayinimiz erzuruma çıktı..20 güne kadar taşınmış olucaz.inşallah ondan
sonra sürekli girebilirim.
melike canım gözün aydın bu arada bebişin gelmiş Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin inşallah..
hoşgeldin canım çok saol bitanem benim sizinde yeni yeriniz hayırlı ugurlu olsun güle güle gidin inşşCanım merhaba okuyodum öyle kasık şikayetini duyunca bende başıma geleni paylaşmak istedim
Benimde yeni evlendiğimde kasığımda dayanılmaz bi ağrı vardı.özele devlete bi sürü doktora gittim en son bi tane doktor ayağında bacağında yaralar var mı dedi
bacaklarımın içinde sivilceler çıkıyodu onlarda iltihap topanıo die vucut kasıktaki lenf bezleriyle tepki veriomuş..elinde yara çıksa koltuk altında çıkar bunlar dedi.
ismi Lenf nodülü..İsmini vermiyeyim ama bi ağrı kesici bi antibiyotik verdi çok iyi geldi onlar..şimdi arada tekrarlıyo 1 ağrı kesici içiyorum geçio.
Merak etme yani önemli bişi değil ayağındaki yara geçince kasık ağrın da geçer..çok geçmiş olsun canım
Bu arada ben hep okuyorum ama giremiyodum çalışıodum..işten çıktım şimdi bi de tayinimiz erzuruma çıktı..20 güne kadar taşınmış olucaz.inşallah ondan
sonra sürekli girebilirim.
melike canım gözün aydın bu arada bebişin gelmiş Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin inşallah..
saol canım az öncve arkadaşa söylemiştim oda bende tiroid var dediğin yerdeki lenf bezlerinde iltihap toplamasına neden oluyor demişti. Bendede var tiroid daha önce hiç böyle olmamıştı ama bende ona yordum senin söylediğinde çok mantıklı birkaç sivilceye sebep eğer oluyorsa ayağımı bi görsen hayli hayli olur banada sabah dr. antibiyotik ve ağrı kesici verdi inş. kısa zamanda geçer... Hayırlı olsun canım erzuruma tayini çıkan bir kaç arkadaş daha vardı...
Meloşum dualarımız sizinle canımçok geçmiş olsun
Selam ben Nurcan Izmirden
Izmire 3 ay önce atandik ve buralara alismaya calisiyorummm.
Malesef annemler burada degiller uzaklar, birtek görümcem var burada
Esimin ilk senesi ve cevik kuvvet´de. Yani calisma saatleri bayagi yogun.
Acikcasi zaman cok yavas geciyor benim icin burada cünkü kafa dengi yoooook
Ama birde öyle güzel birsey var ki :)
3 ay sonra benim bir bebisim olucak, 6 aylik hamileyim
Insallah bir oglusumuz olucak, ozaman hersey daha güzel olucak diye tahmin ediyorum :)
Böyle oynicaz oglusumla
Melike gecmis olsun Allah sifalar versin insallah....
Maryporker demek Erzuruma yerlesiyorsunuuuuz, Erzurum insani iyidir ama sicak kanlilar diye biliyorum. Allah yardimciniz olsun:80:
hoşgeldin canım aramızabebişinde hayırlı ugurlu olsun şimdiden darısıda burda bebiş isteyen tüm arkadaslarımıza olsunnnn
slmm kızlarrr hayırlı akşamlarrr bugün meloşla görüştümde minik erkeğimiz sarılık olmuş eğer yanlız hatırlamıyorsam doktorları 1gün yatış vermiş...üzülmemesini söyledim ama üzülüyo melikede bizlerde onlardan dualarımızı eksik etmeyelimki emirimiz hemencecik iyileşsin inşallahhhhh
arkadaşınla yakınlığına bağlı tatlım çok samimiysen çeyrek takabilirsin yada çeyreğin küçüğü çıktı o tarz daha uygun bir şeyde alabilirsin ortak arkadaşlarınız varsa birlikte para toplayıpta alabilirsin 2 veya 3 kişiyle çeyreğe girebilirsin. Mesela benim abimin öğrencisi bana altın isimlik getirmişti hani klasik başharf yazarya çok güzel bir hediye ve uygunda... Yada güzel bir çiçek yaptırıp çiçekçi ile gönderebilirsin sen gitmeden önce götürebilirler senin güzel dileklerinin bulunduğu. Benim şehir dışındaki ark. çiçek siparişi vermişti kendi gelemedi çiçeği ve güzel bir notu eşimin ailesinin çok dikkatini çektiolumlu yönde kayınbaba bile sordu çiçeği kim gönderdi diye havam oldu :82:Benden bu kadar şekerim inş. işine yarar..
aa sarılıkmı olmuş paşa rabbim şifalar versin benim kardeşimde sarılık olmuştu bebeklerin çoğunda oluyor inş. hafif atlatır ve hemen iyleşir yeğenimiz...
kocişim maraş yollarında kızlar evde yalnızım özledim kocişimi...
canım bizden selam söyle üzülmesin iyileşir inşl... evli değilim ama çevremden bildiğim kadarıyla yeni doğan sarılığıdır ablamın oğlanda oldu bizim bebekte birde çok küçüktü ablam sık sık ve az emzirirdi hemen yorulurdu ama sarılığı çabucak atlattı merak etmesin canım
cevabın için teşekkür ederim tatlım üniversite 1 de aynı yurtta kaldık odalarımız yakındı beraber gider gelirdik ama sonraki yıllarda pek samimi olmadık diyebilirim....altın çok ağır gelir çünkü çalışmıyorum hemde dersaneye gidicem para lazım o yüzden altın alamam en iyisi çiçek yaptırmak yada kendisine sorup bir eşya almak şimdilik kafamda bunlar var...
kız kendi düğünün olacak insan heyecanlanmaz mı ya bak sonra ararsın o günlerini dersin artık keşke doya doya yaşasaydım diye....
ayrıca sanada teşk ederim cvb ın için
inşl bişeyleri yoktur canım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?