amin canım benim cümlemizinkini inşşş
bebiş aynı kuzu huyzuylanıp duruyo yaa agladım az önce moralim cok bozuldu böle yutkunamıo gibi oluyoo zaten eşimde görevde annemde korkuyo ben böle panik olunca bilmiom morlaim sıfırın altında yaa biraz büyüseydi diyom
bugün kontrol vardı kuzumu delik deşik ettilerrr kan almaya calıştılar ama olmadı belliydi ama yinede ugrastılar cok sinir oldum dr hanımda gözlemleyelim o halde dedi geldik cuma tekrar kontrol vcar umarım sarılıgınmı atlatırız yaa çokl yoruldumm cokkkkkkkk uyku ne bilmiom 12 gündürrr
öle canım valla cok zormus bu bebişe bakmak helde gurbetteyssen
aynı sekilde bendeeeee canım
slm canım hastane ev arası kosturup duruyom bende bebişle ugrasıyom
merhaba kızlar nasılsınız ?
tabi canım acılarını paylaşıcaz ki sende kısa zamanda atlatabilesin arkadaşlar ne için vardır değil mi?
....
ayy sormaa canım yaaa inanki 13 gün oldu bugün sor bi uyudunmu bi nefes aldın mı yokkkk
olsa bi dertmiş olmasa bi dertmiş bunu bi kez daha anladım
bugün yutkunamıyo gibi oldu ilk dogdugunda da yapıodu neyse bi kaç arkadasa sordum gazı vardır çok emdiyse cıkar rahatlar yan yatır dediler yaptım ama yine yapıo bide ses cıkarıyo bogazı normalmiş ama ben aklım cıkıyo her defasında ahaa bişi oldu diyee aglaya aglaya mahvoluyorumm
banada beklerim canımm buyur gel inşş inankji moralim cok bozuk nöbet tutuyom şimdi eşimde görevde zaten annem yanımda kardeşimle ama ne bilim böleyiz şimdilik umarım kuzum az büyür de düzelir teyzesi
Hoşgeldin canım erzurum güzel biz sık sık gidiyoruz alışverişe falan en azından alışveriş merkezi falan var açıldı bir tane inşallah iyi olur senin için
Selam canim demek sende Izmirdesiiiin
Ben Buca-Izkent de kaliyorum. Sen ? Belki yakinizdir birbirimize
ayy canım benim yaa yaramaza bak sen şimdiden kök söktürüyor desene....şaka bir yana ayşenin dediği gibi oku canım çok faydası oluyor ....bu konularda deneyim sahibi değilim ama yeni doğan bebeklerde normaldir heralde bebek yeni yeni alışıyor canım...inan teyzemin oğluda seninki gibiydi sabaha kadar uyumuyordu ilk doğduğunda ....annelik böyle birşey canım heralde Allah sabır ,güç ,kuvvet versin inşl kısa zamanda düzelir...
meloşum her gün 40 tane canım
caponum nasılsın canım çok az kaldı yeni hayatına ne stres vardır şimdi sende en güzel şekilde geçirmeye bak
çünkü hiç bişey ilk zamnların yerini tutmuyo bilesin
yağmurcum sen nasılsın canım
emsalsiz geçmiş olsun canım inşlh geçmiştir
ne zaman veda ediyosun istbla
kıyamam kuzuya..........
canım korkutmak gibi olmasın.3.- 4. aya kadar böyle gider ,sonra düzelir inşaallah......
ama çocuk oldumu büyüsede herzaman bir sıkıntı oluyor..benimkide sürünüyor birde tutunup kalkıyor hiç ama hiç durmuyor...çok yoruyor bizi..............:84:
ayy sormaa canım yaaa inanki 13 gün oldu bugün sor bi uyudunmu bi nefes aldın mı yokkkk
bugün yutkunamıyo gibi oldu ilk dogdugunda da yapıodu neyse bi kaç arkadasa sordum gazı vardır çok emdiyse cıkar rahatlar yan yatır dediler yaptım ama yine yapıo bide ses cıkarıyo bogazı normalmiş ama ben aklım cıkıyo her defasında ahaa bişi oldu diyee aglaya aglaya mahvoluyorumm
banada beklerim canımm buyur gel inşş inankji moralim cok bozuk nöbet tutuyom şimdi eşimde görevde zaten annem yanımda kardeşimle ama ne bilim böleyiz şimdilik umarım kuzum az büyür de düzelir teyzesi
merhaba kızlar nasılsınız ?
hoşgeldin canım topiğe inşl güzel vakitler geçirirsin....Allah sağ salim eline almayı nasip etsin bebeğini canım....
Saol canım inşallah eğer çok sıkılırsam işe falan gircem artık duramazsam evde..
yakın sayılırız ama biz torbalıdayız bu tarafı belki pek bilmezsin selçuğa yakın daha çok..
İzmir çok güzeldir sıkılma hiç tadını çıkarın güzel izmirin=)
Canim cok gecmis olsun, insallah bebisin rahatsizligi cabucak gecer. Ayni seyleri bende yasicam, Allah bize güc kuvvet versin insallah...
Tesekkürler canim hosbulduuuuk :)
Canim google maps üzerinden baktim bayagi bi mesafe varmis yine :/
Evet Izmir güzel gercektende, ama arkadas ve araba sart :)
selam kızlar nasılsınız? Ayak serçe parmağım c.tesi günü kaşımıyordu pazar günü iyce arttı eczaneye gittim mantar olmuşsundur dedi merhem verdi bugün sabah bi kalktım parmağımın arası morarmış hemen hastaneye gittim acildeki dr. yarım yamalak baktı bişiler yazdı reçeteye iltihap kapmış dedi. Benimde içime sinmedi özele gittim cildiye dr. 9.30 da geliyormuş randevu verdiler bir taraftan hastaneye gitmeye çalışıyorum bir taraftan iş ark.ları arıyorum yerime biri baksın diye görseniz acırdınız halime yere basamıyorum bile...Neyse gittim hastaneye saat 7.40 bekle bekle dr.9 da geldi dedim işe gidicem baksa olmazmı oda iltihap dedi ama görseniz sanki böcek ısırmış gibi şiş ve kırmızı bi dünya şey yazdı işteyim şimdi... Kocişimi arıyorum bu arada rapor veriyorum şurdayım burdayım diye garibim oda telaşlandı bidaa seni yalnız bırakmıycam diyooAy şimdide sanki kasığımda değilde bikini bölgesinin biraz daha aşağı kısmında bir ağrı var ufak bir şişlik var elimi sürünce yumurta gibi noldu acaba bana bilmiyorum...Onun için dr. gitsem mi
sorma şekerim kurnazlık düşünen aldanırmış gitsinde özlesin beni diyodum ben özledimher zaman diyorum gidene bişi olmuyo kalan acısını çekiyo akşam aradı arkadaşlarıyla geziyomuş yemek yiyolarmış( gerçi garibim o sıcakta bide ev bulmak için koşturuyo hakkını yemeyeyim) bir de böyle hastane işleri çıktı çok üzgünüm
geçmiş olsun canım yaa inşl iyileşmişsindir geldi mi üst üste geliyor desene...
evet canım aynen öyle çok şükür ağrısı azaldı. Antibiyotik e devam ediyorum. Kasıktaki şişlikte enfeksiyondan dolayıymış normalmiş vücut tepki veriyormuş. Birde 2 gün önce biraz kanan oldu ve geçti ilk başta regl sandım ama şimdi bişi yok uff sıkıldım dr.lara gitmekten ama taşınmadan bir dr uma görünüp öylemi gitsem bilmiyorum...
emsalsiz geçmiş olsun canım inşlh geçmiştir
ne zaman veda ediyosun istbla
saol tatlım nasipse salı günü gidiyoruz...Ben İstanbulu hiç sevmezdim hayatımda en son yaşayacağım şehir derdim( annem taraf hep burda onun için küçükken yaz tatilinde istanbula gelirdik 1 aylığına filan ve kız kardeşimi bu şehirde kaybettim ondan sanırım istanbul bana soğuk geliyordu) geçen ay teyzemin kızına gitmiştim bebek görmeye orda herkes ( teyzemler ve diğer kızları) maraşa gidiyormuşsun hayırlı olsun dedikten sonra zaten istanbulu sevmiyordun dediler bi an düşündüm meğer ben sevmişim ve şimdi sanki içimde bir hüzün var.. İnsan alışıyor zamanla demekki bulunduğu yere.
Günaydın kızlar çok şükür dün kocişim geldi bir tane ev tuttu pek içime sinmedi ama anlatayım nedenini ev sahibi uyanık çıktı ilk önce 450 ye veririm ocakta biz hep 25 lira artırırdık eski kiracimla, sizede ocakta 25 zam yaparım demiş eşimde temmuzda giricem ben eve 6 ay sonra zammı olur temmuzda artır demiş haklı olarak oda bakarız artık demiş. ertesi gün evi tutmak için parayı adama götürmüş adam demesinmi dün biri 500 dedi sana ocakta zam yapmayayım temmuzda 500 yapalım demiş. O da biraz bişiler söylemiş bakarız diyip geçiştirmişler sonrada bi güzel evi tutmuş. Beni aradı anlattı olanları bende çok sinirlendim ev sahibine zaten ayağım balon gibi olmuş işe gelirken otobüste resmen ağlıycaktım adam birde dalga geçer gibi hemen zam lafı ediyor dedim bu ne biçim adam tutma sakın onun evini başka evmi yok eşimde senin işine yakın olacak buralarda en iyi site burası diğer yerler uzak dedi bende biraz söylendim olsun uzak olsun nolucak istemiyorum o evi .... Böyle işte neticede tuttu evi salı günü gidiyoruz..Eşim birde diyoki olmassa seneye başka eve çıkarız iyce tepem attı tabiri caizse kolaymı ev taşımak...
Çok geçmiş olsun gülüm bebekler hep böyle benim kardeşimde doğdu sarılık oldu bayaa üzüldük hastanelerden çıkmadık sonra fıtık oldu sonra ağlaması susmuyo diye gittik sonra gülüceksin ama ağlamıyo diye gittik oda annem 2 çocuk yetiştirmiş bi kadın olmasına rağmen ilk bebeğiymiş gibi panikti....Rabbim canlarını sağ etsin büyük hastalık vermesin...Ve de nazardan kem gözdem korusun
evet canım aynen öyle çok şükür ağrısı azaldı. Antibiyotik e devam ediyorum. Kasıktaki şişlikte enfeksiyondan dolayıymış normalmiş vücut tepki veriyormuş. Birde 2 gün önce biraz kanan oldu ve geçti ilk başta regl sandım ama şimdi bişi yok uff sıkıldım dr.lara gitmekten ama taşınmadan bir dr uma görünüp öylemi gitsem bilmiyorum...
saol tatlım nasipse salı günü gidiyoruz...Ben İstanbulu hiç sevmezdim hayatımda en son yaşayacağım şehir derdim( annem taraf hep burda onun için küçükken yaz tatilinde istanbula gelirdik 1 aylığına filan ve kız kardeşimi bu şehirde kaybettim ondan sanırım istanbul bana soğuk geliyordu) geçen ay teyzemin kızına gitmiştim bebek görmeye orda herkes ( teyzemler ve diğer kızları) maraşa gidiyormuşsun hayırlı olsun dedikten sonra zaten istanbulu sevmiyordun dediler bi an düşündüm meğer ben sevmişim ve şimdi sanki içimde bir hüzün var.. İnsan alışıyor zamanla demekki bulunduğu yere.
amin canım aminn hakınızda hayırlısı olsun artık evet ev tasımak bi işkence bende nefret ediyorum
çok saolun canlarımmmm inşş düzelirizzz bi günnn
Günaydın kızlar çok şükür dün kocişim geldi bir tane ev tuttu pek içime sinmedi ama anlatayım nedenini ev sahibi uyanık çıktı ilk önce 450 ye veririm ocakta biz hep 25 lira artırırdık eski kiracimla, sizede ocakta 25 zam yaparım demiş eşimde temmuzda giricem ben eve 6 ay sonra zammı olur temmuzda artır demiş haklı olarak oda bakarız artık demiş. ertesi gün evi tutmak için parayı adama götürmüş adam demesinmi dün biri 500 dedi sana ocakta zam yapmayayım temmuzda 500 yapalım demiş. O da biraz bişiler söylemiş bakarız diyip geçiştirmişler sonrada bi güzel evi tutmuş. Beni aradı anlattı olanları bende çok sinirlendim ev sahibine zaten ayağım balon gibi olmuş işe gelirken otobüste resmen ağlıycaktım adam birde dalga geçer gibi hemen zam lafı ediyor dedim bu ne biçim adam tutma sakın onun evini başka evmi yok eşimde senin işine yakın olacak buralarda en iyi site burası diğer yerler uzak dedi bende biraz söylendim olsun uzak olsun nolucak istemiyorum o evi .... Böyle işte neticede tuttu evi salı günü gidiyoruz..Eşim birde diyoki olmassa seneye başka eve çıkarız iyce tepem attı tabiri caizse kolaymı ev taşımak...
Çok geçmiş olsun gülüm bebekler hep böyle benim kardeşimde doğdu sarılık oldu bayaa üzüldük hastanelerden çıkmadık sonra fıtık oldu sonra ağlaması susmuyo diye gittik sonra gülüceksin ama ağlamıyo diye gittik oda annem 2 çocuk yetiştirmiş bi kadın olmasına rağmen ilk bebeğiymiş gibi panikti....Rabbim canlarını sağ etsin büyük hastalık vermesin...Ve de nazardan kem gözdem korusun
aslında bunun sevip sevmemekle alakası yok insan nerde yaşarsa oraya alışıyo galiba
ben hiç başka şehirde yaşamadım burda doğdum büyüdüm o yüzden sadece gözüm korkuyo ama ne yapalım doğduğumuz yer değil doyduğumuz yer
bu arada başınız sağolsun kardeşin küçükmüydü
aslında bunun sevip sevmemekle alakası yok insan nerde yaşarsa oraya alışıyo galiba ben hiç başka şehirde yaşamadım burda doğdum büyüdüm o yüzden sadece gözüm korkuyo ama ne yapalım doğduğumuz yer değil doyduğumuz yer bu arada başınız sağolsun kardeşin küçükmüydü
düzelir canım sıkma canını bebek bu
bebeklerin çoğunda aynı şey var hele bir 40 çıksın o zaman dahada rahatlarısnız inşlh
öpüyom kuzum seni ve bebişi
aslında bunun sevip sevmemekle alakası yok insan nerde yaşarsa oraya alışıyo galiba
ben hiç başka şehirde yaşamadım burda doğdum büyüdüm o yüzden sadece gözüm korkuyo ama ne yapalım doğduğumuz yer değil doyduğumuz yer
bu arada başınız sağolsun kardeşin küçükmüydü
inşş bitanem benimm bizde seni çok öpüyok kuzuşumla güzel teyzesiiii
Canım gözün aydınmı desem geçmiş olsunmu desem bilemedim inşallah ev hayırlı olur sizin için çünküü aynı şehirde ev taşımak çok zor oluyor zaten sürekli taşınıyoruz inşallah iyi olur beğenirsin canım.... Allah güle güle oturmayı nasip etsin...
Canım gözün aydınmı desem geçmiş olsunmu desem bilemedim inşallah ev hayırlı olur sizin için çünküü aynı şehirde ev taşımak çok zor oluyor zaten sürekli taşınıyoruz inşallah iyi olur beğenirsin canım.... Allah güle güle oturmayı nasip etsin...
herkese günaydın kızlar kalvyem bozuk ve çok işim var umarım herkes iyidir kandiliniz mübarek olsun canlar allahım sizlei ve sevdiklerinizi korusun dualarınız mübarek olsun,bu arada ........ler yine yapacaklarını yaptılar allahlarından bulsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?