Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ayy canım benim yaa yaramaza bak sen şimdiden kök söktürüyor desene....şaka bir yana ayşenin dediği gibi oku canım çok faydası oluyor ....bu konularda deneyim sahibi değilim ama yeni doğan bebeklerde normaldir heralde bebek yeni yeni alışıyor canım...inan teyzemin oğluda seninki gibiydi sabaha kadar uyumuyordu ilk doğduğunda ....annelik böyle birşey canım heralde Allah sabır ,güç ,kuvvet versin inşl kısa zamanda düzelir...

merhaba kızlar nasılsınız ?

tabi canım acılarını paylaşıcaz ki sende kısa zamanda atlatabilesin arkadaşlar ne için vardır değil mi?

....

zaten sizler ve diğer arkadaşlarım olmazsa kafayı yiyecek gibi oluyorum derdi veren yarabbim dermanınıda vercekinşallah çok sağol canım benimm

meloşum her gün 40 tane canım

caponum nasılsın canım çok az kaldı yeni hayatına ne stres vardır şimdi sende en güzel şekilde geçirmeye bak
çünkü hiç bişey ilk zamnların yerini tutmuyo bilesin

yağmurcum sen nasılsın canım

emsalsiz geçmiş olsun canım inşlh geçmiştir
ne zaman veda ediyosun istbla

kıyamam kuzuya..........
canım korkutmak gibi olmasın.3.- 4. aya kadar böyle gider ,sonra düzelir inşaallah......
ama çocuk oldumu büyüsede herzaman bir sıkıntı oluyor..benimkide sürünüyor birde tutunup kalkıyor hiç ama hiç durmuyor...çok yoruyor bizi..............:84:

Hoşgeldin canım erzurum güzel biz sık sık gidiyoruz alışverişe falan en azından alışveriş merkezi falan var açıldı bir tane inşallah iyi olur senin için

Saol canım inşallah eğer çok sıkılırsam işe falan gircem artık duramazsam evde..

Selam canim demek sende Izmirdesiiiin
Ben Buca-Izkent de kaliyorum. Sen ? Belki yakinizdir birbirimize

yakın sayılırız ama biz torbalıdayız bu tarafı belki pek bilmezsin selçuğa yakın daha çok..
İzmir çok güzeldir sıkılma hiç tadını çıkarın güzel izmirin=)

çok saolun canlarımmmm inşş düzelirizzz bi günnn

Son düzenleme:

Canim cok gecmis olsun, insallah bebisin rahatsizligi cabucak gecer. Ayni seyleri bende yasicam, Allah bize güc kuvvet versin insallah...

merhaba kızlar nasılsınız ?

hoşgeldin canım topiğe inşl güzel vakitler geçirirsin....Allah sağ salim eline almayı nasip etsin bebeğini canım....

Tesekkürler canim hosbulduuuuk :)

Canim google maps üzerinden baktim bayagi bi mesafe varmis yine :/
Evet Izmir güzel gercektende, ama arkadas ve araba sart :)

aminn canım aminnnnn

Günaydın kızlar çok şükür dün kocişim geldi bir tane ev tuttu pek içime sinmedi ama anlatayım nedenini ev sahibi uyanık çıktı ilk önce 450 ye veririm ocakta biz hep 25 lira artırırdık eski kiracimla, sizede ocakta 25 zam yaparım demiş eşimde temmuzda giricem ben eve 6 ay sonra zammı olur temmuzda artır demiş haklı olarak oda bakarız artık demiş. ertesi gün evi tutmak için parayı adama götürmüş adam demesinmi dün biri 500 dedi sana ocakta zam yapmayayım temmuzda 500 yapalım demiş. O da biraz bişiler söylemiş bakarız diyip geçiştirmişler sonrada bi güzel evi tutmuş. Beni aradı anlattı olanları bende çok sinirlendim ev sahibine zaten ayağım balon gibi olmuş işe gelirken otobüste resmen ağlıycaktım adam birde dalga geçer gibi hemen zam lafı ediyor dedim bu ne biçim adam tutma sakın onun evini başka evmi yok eşimde senin işine yakın olacak buralarda en iyi site burası diğer yerler uzak dedi bende biraz söylendim olsun uzak olsun nolucak istemiyorum o evi .... Böyle işte neticede tuttu evi salı günü gidiyoruz..Eşim birde diyoki olmassa seneye başka eve çıkarız iyce tepem attı tabiri caizse kolaymı ev taşımak...

Çok geçmiş olsun gülüm bebekler hep böyle benim kardeşimde doğdu sarılık oldu bayaa üzüldük hastanelerden çıkmadık sonra fıtık oldu sonra ağlaması susmuyo diye gittik sonra gülüceksin ama ağlamıyo diye gittik oda annem 2 çocuk yetiştirmiş bi kadın olmasına rağmen ilk bebeğiymiş gibi panikti....Rabbim canlarını sağ etsin büyük hastalık vermesin...Ve de nazardan kem gözdem korusun

çok saolun canlarımmmm inşş düzelirizzz bi günnn

düzelir canım sıkma canını bebek bu
bebeklerin çoğunda aynı şey var hele bir 40 çıksın o zaman dahada rahatlarısnız inşlh
öpüyom kuzum seni ve bebişi

haklısın canım alışkanlık oluyor. saol gülüm 3 yaşındaydı bundan 20 sene önce...

Amin canım inş. hayırlı olur...

slm kızlarrrrr ....

yine hainler ve yine 13 sehidimizin haberiii öyle üzgünümki anlatamam sözün bittigi yer

su mübarek günde sehitlerimize allahtan rahmet ailelerine bas saglıgı ve sabr diliyorum

berat kandiliniz kutlu olsun rabbim ne duanız varsa kabul etsin inşş ...

rabbimm tüm asker ve polislerimize güc kuvvet versin inşşş...

sehitler ölmezzz vatan bölünmezzzzzz

herkese günaydın kızlar kalvyem bozuk ve çok işim var umarım herkes iyidir kandiliniz mübarek olsun canlar allahım sizlei ve sevdiklerinizi korusun dualarınız mübarek olsun,bu arada ........ler yine yapacaklarını yaptılar allahlarından bulsunlar

amin canım amin su mübarek günde yaptıklaırna bak yaaaaaaa

Slm kızlar kullanıcı adımı değiştirdim bundan sonra bunu kullanıyorum hepiniz iyisinizdir umarım Kandiliniz mübarek olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…