Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller rabbim ne muradımız varsa versin inşl bütün dualarımızı kabul eder inşl....
ilk şehit haberini duyduğumda çok üzülmüştüm ki 13 şehit dile kolay Allah ailelerine sabır versin inşl...
askerimize ve polisimize uzanan eller kırılsın ,kendi kazdıkları kuyulara düşer bombalarda patlasınlar inşl

günaydın kızlarrrr hiç tadım yok inanınkii aksam da siirte bi başkomser hainler tarafından öldürüldü ortalık cok karıstı allah tüm vatan bekçilerimizin yar ve yardımcısı olsun inşşş

Slm kızlar kullanıcı adımı değiştirdim bundan sonra bunu kullanıyorum hepiniz iyisinizdir umarım Kandiliniz mübarek olsun...
slm canım aminnnn seninde

amin tatlısımmm

offff çok kötüyüm ........ler ya bir polisde şehit düştü allah onların cezasını versinnn onlarında ciğerleri yansın inşallah

Herkese merhaba...

Ne olucak halimiz bilmiyorum. Kana doymuyor su hainler, gelin öldürün bizleride öldürün ... icinizdeki öfke kin nefret gececekse öldürün

herkese merhaba
yardıma ihtiyacım var kızlar aranızsa tokatta görev yapan varmı
benim tayinim oraya çıktı nerden ev tutabiliriz iyi bir yerden olsun istiyorum
bu konuda pek eşime güvenmiyorum tecrübeyle sabit çünkü
hiç bir yerde bilmiyoruz yardımcı olabilcek varsa çok sevinirim
şimdiden teşekkür ederim

offff çok kötüyüm ........ler ya bir polisde şehit düştü allah onların cezasını versinnn onlarında ciğerleri yansın inşallah
amin canım aminnn
Herkese merhaba...

Ne olucak halimiz bilmiyorum. Kana doymuyor su hainler, gelin öldürün bizleride öldürün ... icinizdeki öfke kin nefret gececekse öldürün
hiç sorma canım yaaaaa

öncelikle hoşgeldin canım
benim tokatta bi polis eşi arkadasım var istersen ona bi sorarım az da olsa umarım yardımcı olurum sana
bizde gecen yaz malatyaya geldigimizde 3 gün polis evinde kalmıştık ev bulamadık araya araya bi hal olduk insan yabancı olunca gercekten zor oluyo

nasılsınız canlarım gerçi nasıl olabilirizki okadar şehitten sonra biz burda bu kadar parçalanırken rabbim ailelerine sabırlar versin çok zorrr...pek giremiyorum bende kaynım var yarında eltim ve eşi gelecek sonrada hepberaber adanaya gideceğizzz temizlik yapa yapa öldüm birde sıcaklardan bebişim durmuyo uyumuyo sıkıntılıyız biraz keyfi maşallah ii ama tek sorun sıcaktan uyuyamıo yavrum adanada ne yaparız artıkın bilemiyorum hepinizi öpüyoruzz

Kendini fazla yorma ama bebegin var zaten, esin gelince esine yaptir isleri :82:
Size iyi tatiller ve iyi eglenceler, aman eltiye dikkat mesafeli davran :)
Insallah bebisin cok etkilenmez sicaklardan öptm bye byee :79:

sağol canım eğer sana zahmet olmazsa sorarsan çok sevinirim. gerçekten okadar zorki bilmediğin yer. ben valilikte çalışcam orayada fazla uzak olmasın istiyorum bide hamileyim eğer ev bulamazsak çok zorlanırım en azından yer olarak fikir edinirsem diye araştırıyorum tekrardan çok teşekkür ederim

Allah yardimcin olsun canim, islerinizde kolaylik versin. Sagolsun arkadasimizda hemen imdadina yetisti

Allah yardimcin olsun canim, islerinizde kolaylik versin. Sagolsun arkadasimizda hemen imdadina yetisti

amin canım rabbim hepimeze kolaylık versin evet sağolsun arkadaşımız yardımcı olmaya çalışıyor demekki bizim kurum her ortamda birbirine destek oluyormuş

allah kolaylık versin bitanem benimm
valla benim memleket cayır cayır yanıyodur allah yardımcınız olsun kusum şimdiden

yok canım ne zahmetii yardımcı olabilirsem ne mutlu canımsın hepimizin basına geliyo kuzenimde ilçesinde onuda arar sorardım ama şimdi yeni evlendi rahatsız etmeyim
valilikte calışıcam demişsin canım sendemi polissin? bu arada bebişinde hayırlı ugurlu olsun canım benimde oglusum 16 günlük oldu çok şükür darısıda sana olsun inşş

Son düzenleme:
Kendini fazla yorma ama bebegin var zaten, esin gelince esine yaptir isleri :82:
Size iyi tatiller ve iyi eglenceler, aman eltiye dikkat mesafeli davran :)
Insallah bebisin cok etkilenmez sicaklardan öptm bye byee :79:

eşim yapa yapa bıktı artık 9ay boyunca o yaptı zaten ben hamişken şimdi fazla yaptırmıyorum elimden geldikçe kendim yapıorumm....eşimin izni kesin deil ama ben gideceğim yanlız gidincede üzülüyorummm ama napim...ayy pimpirikli eltiyeee dikkat etmemek mümkünmüüü

ahhh meloşcumm naparız bilmem artık memleketindee bebişi sudan hiiçç çıkartmıcaz galiba isilik falan olmasın diyee...senin bebiş nasıl oldu canımmm...sen nasılsın neler yapıyorsunnnnn???emir kaana söyler misinnn o saçlarından benim tahamada verir mi acabaaaaa?:)

istedigi bi sac olsun dio canım oglusumm teyzesii maşallahhh diyelimm de dökülmeye sonra babası gibiiii
valla kuzuu isilik olur damda yatın bariii serin olur bizim orda damda yatmak meshurdur bilirsin
ama cok sahane olur yıldızların altında buz gibi ohh miss bazen böle yagmur cisilenirdi çok hoş olurdu ayyy özledim valla o günleri yaaaa
cibindirik kurar babaannesi ona bide sivrisinekte olur gündüzde banyo yaptırır yazlık giydirirsin tamam canım

amaninnn unutmuşum maşallahhh demeyi ama yazarken içimden demiştim gerçekten:)maşallah maşallahhhhhhhkuzucumaaaa

bu arada aysenimi göremedimm nerdesin bacımmm :44:
sarıbebişimide kaç gündür göremiyodum aradım aksam izne cıkmışlar meger kusum kütahyadamış

bu arada aysenimi göremedimm nerdesin bacımmm :44:
sarıbebişimide kaç gündür göremiyodum aradım aksam izne cıkmışlar meger kusum kütahyadamış

ohhh millet tatil yapıyo bacımmm biz bebiş bakıyoruzzzzvallaha bu sıcaklarda dışarı adım atasım gelmiyo yazık kıyamıyom yavrumaaaa ....ohhh bol bolll eğlensinlerrrr...gerçekten aysenle bnde hiç denk gelmedimmm kesin misafiri vardır onun

Allah razı olsun canım maşallah yeni doğum yaptın demek Allah ogluna uzun sağlıklı hayırlı bir ömür verirsin.bende görebilirm inşallah öyle günleri sanki zaman hiç geçmiyor sanada öyle geliyormuydu günler oldu daha 3 aylık :)
ben valilikte memurum yeni atandım daha doğrusu.ama az kalsın bende polis oluyordum geçen sene pomem kazandım son anda vazgeçtim bir eve bir polis yeter dedik
kuzeni rahatsız etme boşver :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…