Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Değiştir tabee görelim şöyle yiğenimizin güzel gül yüzünü

Allah yardımcın olsun canım, yazdıklarını okuyunca acaba bebiş içimde kalsa daha mı iyi diye düşündüm :)
Ama profil resmin çok tatlı çok tatlı çıkmışsınız bebişinleeee Maşallah maşallah bebişimize

Değiştir tabee görelim şöyle yiğenimizin güzel gül yüzünü
temam kusumm

ahhh canım ahh hiç konusmayam vallaa ama su hareket herseyi anlatır beniiii beniiiii :95:
tabiki onların varlıgı herseye bedel ama bu duruma alışmak benim için cok zor oluyooo
bebek bebek die burda aglıyodum herkes bilir hakkımızda herseyin hayırlısı olsun artık inşş seninki uslu bi bebek olur canım benim

günaydınlarrrrrr:)))bu ne sessizlik yaHUUUUUUU kimsecikler yok topik boş kalmış meloşla ikimiz varız bi bebişlerden fırsat buldukcaaa cuupp burdayızzz

selamm kızlarrr herkes nasıl benim düğüne azz kaldı çerkez kızı gelmedin mi daha tailden yoksamm

ölee kusumm yaaaa :82:
napıon ne var ne yok bebekkk :93:

aman napim hayatım yaaa aynı vallaha sabahtan akşama kadar tahayla evin içinde oynuyoruz büyüdükçe oyun istiyo sürekli ilgi istiyo yoruyo yaa onla uğraşırken akşam oluyo hergün aynı aynıııııııııııı...senin ufaklık yaramaz çıktı kuzu yaaa

QUOTE=melekmehmet;20394433]hayırlı ramazanlar canım iyiyiz çok şükür bebişle uğraşmaya devam sen nasılsın neler yapıyorsun

iyiyim canım ne olsun oruç+sıcak vakit de geçmiyor Allah sabır versin artık.....daha dur sen ne yaramazlıklar yapıcak oğluşun bir ayaklansın o zaman gör ,erkek çocuk çok yaramaz oluyor yaa

hayırlı ramazanlar hanımlar nasılsınız?
sanada bitanem benim naber naSILsınnn

hadi yaa desene büyüdükçe daha yorucu olucak canım sormaa yaramazın önde gideni hemdeeee benim oglan

iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım
ramazan dolayısıyla günler yoğun geçiyo bende bugünde küçük ve büüyk dayımları iftara davet etmiştim yoruldum iyice

meloş bacımm valla senin oğlan baya baya yaramaz oldu be yaww allah kolaylık versin canım az daha büyüsünde belki uslulaşır

herkes öyle diyor yaa bunlar ii halleri emekleyince yürüyünce daha zorlaşacak diyee...vallaha erkek çocuklara bakıyorumda çekirge gibi zıplıyorlkar bi durdurak bilmiyorlar yaa bazen korkuyorum tahadamı böyle olacak diye ama hayırlısı artık

sanada bitanem benim naber naSILsınnn

hadi yaa desene büyüdükçe daha yorucu olucak canım sormaa yaramazın önde gideni hemdeeee benim oglan
şimdiden böyle yoruyo bi yürüse herhalde poponun üstüne oturtmayacak 5aylık bebeğin her istediğini yapıyoruz şimdiden doktor diyo herşeyin farkında istediklerini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor diyo...ama doktorumuz daha hamileyken dedi bu çocuk hiperaktif olacak uğraştıracak diye gerçekten kilolu olmasına rağmen 1dk durmuyo

iyidir canım sen neler yapıyorsun yaramaz şimdiden başlamış desene Allah kolaylık versin canım
sorma kusumm yaa dedigi dedik olucak cenesiyle korkutuyo bakalım simdilikkk :84:
slmmmm cnm nbrrr bebiş olmus bıle masalalh ne kadar oldu uzun sure gıremıom
slm tatlımm iim bitanem malatya sıcagı ve emir kaanın cenesiyle ugrasıyomm evet tatlısım oglusum oldu bi ay bi haftalık olduk cok şükür olduk teyzesii saoalsın gazı var sürekli kucagımda durmuyo canım sen napıon nasılsın
ayy bende öel diom ama bacım herkes dioki şimdiki halleri ii halleriii inş büyüdükçe korkar da benden sus oglum artıkkk diyince oturur kalır

sanırım melek öle olucak anasını ha biree yoruyo üzüyoo puff anemm ne zormuş yaa bu bebege bakmak oyy ömrümden ömür gettiii :78:

Merhabalar

Kocisi ise gönderdim, ayaklarimi soguk suya koydum ve nete girdim keyif yapiyorum

Gece ayaklarim ve ellerim cok kötü sisti halen sis, ayrica yaniyordu. Dün temizlikle cok ugrastim ondan olmadi lazim.
Gecen sene bugün dügünümüz olmustu bizim esimle, esim bana ortopedik terlik almis ama ayaklarim sigmiyor terlige :O
Tam sisko oldum, nolcak benim bu halim-

sıcagı sorma tatlım antalyada yanıo acayıp nem cekılmıo yaaa

ay cnm kıyamamgaz problem cok zor olurr cnm ya bıtkısel damlaar kullandınmı onlarda ıı gelirr cok kücükmüs daha bende cadı prenseslerımle ugrasıom sıkılıo hep dısarda olalım dıoo oraya gıdelm buryaa gıdelım sıcakta oructa nereye gıtcegız tadı olmuo mubarek gunde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…