ahh ahh ne diim canım orası öledee varlıgı bi dertmiş yoklugu bi dert hakkımızda hayırlısı olsun artık
valla kuzum ben degiştiriom arada resimlerde belli oluyo facede burdaki kızlar görüyo tabiside senin için degiştiririm bi gün yine teyzesi
ayy canım sorma yaa cıldırdımm artık bugünn :95: çok zormuş bu bebekle ugrasmak bakmakkk oyy öldüm yaaa 34 gündür anam agladııne uyku ne yenek içmek herseye küstümm aglıyom sinirdennn bayılecemm gariiiiiiiiii
temam kusummDeğiştir tabee görelim şöyle yiğenimizin güzel gül yüzünü
Allah yardımcın olsun canım, yazdıklarını okuyunca acaba bebiş içimde kalsa daha mı iyi diye düşündüm :)
Ama profil resmin çok tatlı çok tatlı çıkmışsınız bebişinleeeeMaşallah maşallah bebişimize
günaydınlarrrrrr:)))bu ne sessizlik yaHUUUUUUU kimsecikler yok topik boş kalmış meloşla ikimiz varız bi bebişlerden fırsat buldukcaaa cuupp burdayızzz
selamm kızlarrr herkes nasıl benim düğüne azz kaldı çerkez kızı gelmedin mi daha tailden yoksamm
ölee kusumm yaaaa :82:
napıon ne var ne yok bebekkk :93:
hayırlı ramazanlar canım iyiyiz çok şükür bebişle uğraşmaya devam sen nasılsın neler yapıyorsunhayırlı ramazanlar hanımlar nasılsınız?
selamm kızlarrr herkes nasıl benim düğüne azz kaldı çerkez kızı gelmedin mi daha tailden yoksamm
sanada bitanem benim naber naSILsınnnhayırlı ramazanlar hanımlar nasılsınız?
aman napim hayatım yaaa aynı vallaha sabahtan akşama kadar tahayla evin içinde oynuyoruz büyüdükçe oyun istiyo sürekli ilgi istiyo yoruyo yaa onla uğraşırken akşam oluyo hergün aynı aynıııııııııııı...senin ufaklık yaramaz çıktı kuzu yaaa
sanada bitanem benim naber naSILsınnn
hadi yaa desene büyüdükçe daha yorucu olucakcanım sormaa yaramazın önde gideni hemdeeee benim oglan
ölee kusumm yaaaa :82:
napıon ne var ne yok bebekkk :93:
herkes öyle diyor yaa bunlar ii halleri emekleyince yürüyünce daha zorlaşacak diyee...vallaha erkek çocuklara bakıyorumda çekirge gibi zıplıyorlkar bi durdurak bilmiyorlar yaa bazen korkuyorum tahadamı böyle olacak diye ama hayırlısı artıkQUOTE=melekmehmet;20394433]hayırlı ramazanlar canım iyiyiz çok şükür bebişle uğraşmaya devam sen nasılsın neler yapıyorsun
iyiyim canım ne olsun oruç+sıcak vakit de geçmiyor Allah sabır versin artık.....daha dur sen ne yaramazlıklar yapıcak oğluşun bir ayaklansın o zaman gör ,erkek çocuk çok yaramaz oluyor yaa
şimdiden böyle yoruyo bi yürüse herhalde poponun üstüne oturtmayacak 5aylık bebeğin her istediğini yapıyoruz şimdiden doktor diyo herşeyin farkında istediklerini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor diyo...ama doktorumuz daha hamileyken dedi bu çocuk hiperaktif olacak uğraştıracak diye gerçekten kilolu olmasına rağmen 1dk durmuyosanada bitanem benim naber naSILsınnn
hadi yaa desene büyüdükçe daha yorucu olucakcanım sormaa yaramazın önde gideni hemdeeee benim oglan
sorma kusumm yaa dedigi dedik olucak cenesiyle korkutuyo bakalım simdilikkk :84:iyidir canım sen neler yapıyorsun yaramaz şimdiden başlamış desene Allah kolaylık versin canım
slm tatlımm iim bitanem malatya sıcagı ve emir kaanın cenesiyle ugrasıyomm evet tatlısım oglusum oldu bi ay bi haftalık olduk cok şükür olduk teyzesii saoalsın gazı var sürekli kucagımda durmuyo canım sen napıon nasılsınslmmmm cnm nbrrr bebiş olmus bıle masalalh ne kadar oldu uzun sure gıremıom
ayy bende öel diom ama bacım herkes dioki şimdiki halleri ii halleriiiiyi geceler kızlar nasılsınız bakalım
ramazan dolayısıyla günler yoğun geçiyo bende bugünde küçük ve büüyk dayımları iftara davet etmiştim yoruldum iyice
meloş bacımm valla senin oğlan baya baya yaramaz oldu be yaww allah kolaylık versin canım az daha büyüsünde belki uslulaşır
herkes öyle diyor yaa bunlar ii halleri emekleyince yürüyünce daha zorlaşacak diyee...vallaha erkek çocuklara bakıyorumda çekirge gibi zıplıyorlkar bi durdurak bilmiyorlar yaa bazen korkuyorum tahadamı böyle olacak diye ama hayırlısı artık
şimdiden böyle yoruyo bi yürüse herhalde poponun üstüne oturtmayacak 5aylık bebeğin her istediğini yapıyoruz şimdiden doktor diyo herşeyin farkında istediklerini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor diyo...ama doktorumuz daha hamileyken dedi bu çocuk hiperaktif olacak uğraştıracak diye gerçekten kilolu olmasına rağmen 1dk durmuyo
slm tatlımm iim bitanem malatya sıcagı ve emir kaanın cenesiyle ugrasıyomm evet tatlısım oglusum oldu bi ay bi haftalık olduk cok şükür olduk teyzesii saoalsın gazı var sürekli kucagımda durmuyo canım sen napıon nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?