Merhabalar
Kocisi ise gönderdim, ayaklarimi soguk suya koydum ve nete girdim keyif yapiyorum
Gece ayaklarim ve ellerim cok kötü sisti halen sis, ayrica yaniyordu. Dün temizlikle cok ugrastim ondan olmadi lazim.
Gecen sene bugün dügünümüz olmustu bizim esimle, esim bana ortopedik terlik almis ama ayaklarim sigmiyor terlige :O
Tam sisko oldum, nolcak benim bu halim-
merhaba canıııımmmmm.....ohhhh keyif yaptın yaniii ..allahtan benim hiç öyle şişme falan olmamıştı yüzüm şişmişti sadece sumocular gibiydim.yorma kendini bu sıcaklarda canım hamileliğin tadını çıkar vallaha bebiş doğunca arayabilirsin bu günleriiiikoca ayak seniiii sığmadı demekkk değiştirin bari canım
Evet canim yarin esimin izin günü beraber gidip degistiricez insallah.
Benim vücudumda sismeyen tek yer yüzüm oldu heralde
Cok kilo aldim cok yiyorum sanki.
Canim evet senin yazdiklarini okuyunca kendi kendime acaba icimde kalsa daha mi iyi hic dogmasa diyorum
gecmiş olsun canım çok tuzlu mu yiyosun nie sişti aman dikkat et kusum tansiyon felan fırlar allah korusun sizi inşşMerhabalar
Kocisi ise gönderdim, ayaklarimi soguk suya koydum ve nete girdim keyif yapiyorum
Gece ayaklarim ve ellerim cok kötü sisti halen sis, ayrica yaniyordu. Dün temizlikle cok ugrastim ondan olmadi lazim.
Gecen sene bugün dügünümüz olmustu bizim esimle, esim bana ortopedik terlik almis ama ayaklarim sigmiyor terlige :O
Tam sisko oldum, nolcak benim bu halim-
aynen canım yaa çok sıcakk uff bunaldıkkk valla
sıcagı sorma tatlım antalyada yanıo acayıp nem cekılmıo yaaa
ay cnm kıyamamgaz problem cok zor olurr cnm ya bıtkısel damlaar kullandınmı onlarda ıı gelirr cok kücükmüs daha bende cadı prenseslerımle ugrasıom sıkılıo hep dısarda olalım dıoo oraya gıdelm buryaa gıdelım sıcakta oructa nereye gıtcegız tadı olmuo mubarek gunde
selamlar kızlar
çokkk moralimiz bozuk yine şehit verdik it sürüleri bu seferde polislere sardı
kelimeleri nasıl dökeceğimi bile bilmiyorum mayın patlaması sonucu şehit olan polis eşimin okul arkadaşı nöbet arkadaşıymış
eşim kahroldu
allah belalarını versin gebersinler itler yeter artık
gecmiş olsun canım çok tuzlu mu yiyosun nie sişti aman dikkat et kusum tansiyon felan fırlar allah korusun sizi inşş
Canim aslinda cok tuzlu yemiyorum, bende anlamadim. Her defasinda doktorum tuzlu yeme diyor ama zaten yemiyorum
Hayirlisi olsun, bu günlerde gecer insallah
içimizdeykende ahaa hareket etmedi yok ağrı yaptı durumu iyimiki falan derken sıkıntı yapıyoruz doğunca bin kat artıyo bu sıkıntı ama onların varlığı yetiyooo yaaaaa sen yine tutma içinde çıkarıverrrrr
dedigin gibi yapicam, insallah pirt diye cikarivericem
Slm kızlar nasılsınız?
Tesekkürler iyiyiz sen nasilsin?
Hayirli aksamlar herkeseeee
Insallah herkes iyidir, ben cok sükür iyiyim.
Ayiptir söylemesi bugün dus alirken popomun üstüne düstüm, oturmakta zorlaniyorum kipkirmizi olduAma Allahtan bebisime birsey olmadi.
Birde bugün kocisle kemeraltina gittik baddaniye, ates ölcme aleti, bebek sekerleri aldik.
Ama halen cok eksigim var. Oglusum gelsede kullansa cicilerini :)
gecmiş olsun canım çok tuzlu mu yiyosun nie sişti aman dikkat et kusum tansiyon felan fırlar allah korusun sizi inşş
Canim aslinda cok tuzlu yemiyorum, bende anlamadim. Her defasinda doktorum tuzlu yeme diyor ama zaten yemiyorum
Bende iyim canım... Aman dikkat et kendine bebişe de...
allahın cezları daha kaç can almaya devam edicek bilmiom bacım türk milletinin bası saolsun allah ailesine ve sevdiklerine sabr versin inşş inanki çok üzüldük rabim eşlerimizi ve tüm vatan bekçilerimizi korusun onlar bizim ölmeyen kahramanlarımız sehitler ölmez vatan bölünmezzz elleri kırılsın yok olsunlar inşallahhhhhh
Ayiptir söylemesi bugün dus alirken popomun üstüne düstüm, oturmakta zorlaniyorum kipkirmizi olduAma Allahtan bebisime birsey olmadi.
Birde bugün kocisle kemeraltina gittik baddaniye, ates ölcme aleti, bebek sekerleri aldik.
inşş canım benim sen dikkat yinede allah korusun tansiyon fırlar felan dogum yapmak zorunda kalırsın ne cektim ben o günler çok şükür gecti darısıda sana inşş
Bende iyim canım... Aman dikkat et kendine bebişe de...
ederim kuzucum soalasın canım benim sende dikkat et kendine
amin bacım aminnnnnahh canım yok olsunlar inşlh
yok olsunlar dedikçe her gün bir şehit haberi duymaya başladık yine yandı yürekler
yolda yürüyen sivil polise nasıl el kaldırırsınız hainler vatan düşmanları
ahhhh kendimi koyuyorum o şehit olan polisin eşinin ailesinin yerine yarabbim dayanma gücü versin
şu mübarek aya bile hürmet yok..dua edelim inşlh şu 12 ayın sultanında kendi başlarını yesinler kazdıkları kuyulara düşsünler birbirlerini yesinler elleri kalkamasın bir daha
slm canım umarım iisindir kendine ve oglusuna ii bakkkslm sekercıkler keyifler nasıl nete fazla takılamıyorum annemler bızde bayramdan sonra sık sık gelırım topıge opuldunuzzzzzzzzzzzz
slm kusumm cok gecmiş olsunherkese zselammmmmm canım sıkılıyor başı m ağrıyorrrrrrrrrrrrr
kızlar merhaba nasılsınız?
şehitlerimize rahmet ailelerine de sabır diliyorum...
Allah hepimizin eşlerini ve silah arkadaşlarını korusun bu ........lerden..
umarım herkes iyidir...
ben pazar günü bi kaza atlattım..blender la parmağımı kesmeyi başardım..
ucuz atlattım parmağım da kopabilirdi ama şükür ki derik kesikle atlattım..
onun için gelemiyodum nete durumlar nasıl?
mrb canımm çok gecmiş olsun bende göremiodum seni sorucaktım aman canım ucuz atlatmışsın acil şifalar dilerim sana
bizdee bugün Kırkımızı da uçurduk gittiiiiii güzel teyzeleriii aksama kuran okunucak rabbim bebiş isteyen arkadaslarımıza da nasip etsin bu güzel günleri hayırlısıyla inşallahhhhh canımsınız çok öpüyorum sizii kuzucumlaaa
umarım herkes iyidir...
umarım herkes iyidir...
bizdee bugün Kırkımızı da uçurduk gittiiiiii güzel teyzeleriii aksama kuran okunucak rabbim bebiş isteyen arkadaslarımıza da nasip etsin bu güzel günleri hayırlısıyla inşallahhhhh canımsınız çok öpüyorum sizii kuzucumlaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?