Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

teyzeleri bebişimin cicilerine bakıııın :)
ben senin cicilerini yerim yerim....sarılı rabbbit takımdan bizimde vardı benim oğluşum çok giydi onu her renginden almış kaynanamda ..bnde bübchen kullanıyorum herşeyini çok güzel canım...benim oğluşumun daha biberonu yok beni emdiği için sadece daha mamaya geçmediğim için almadım sadece su biberonumuz var:)emziklerde alınmış bizde aldık öylede benim manyak oğluş hiçbirini almadı minicikler ama emzik seçiyorlar

slm kızlar beni hatırlayan varmııı.. unuttunuz mu yoksa

ben maraştayım sonunda taşındık işe başladık gezdiğim kadarıyla güzel bir şehir.. Sizler nasılsınız ...

:119::118::131:

düzenleme sebebi msj iki kere gitmişş...

Son düzenleme:

ben maraştayım sonunda taşındık işe başladık gezdiğim kadarıyla güzel bir şehir.. Sizler nasılsınız ...

haatırlamaz olurmuyuz canım sendeeee...buradaki konuşmaları hatırlıyorumda tayin nereye çıkacak nasıl taşınılacak falan derken allahın izniyle herşey halloldu ve yerleştin evine mesleğine başladın hayırlısı olsun canım....eltimler var maraşta gitmiştim güzel şehir gerçekten

ark istanbulda terör olayı yasanmıs mı akşam saatlerinde eşime çelik yelek dağıtmişlar çok korkuom

selam canım...hoşgeldin.....nasılsın................

hoşbuldum canım çok şükür iş güç koşturuyoruz. Birde şu mide ağrılarım olmasa... Ramazandan sanırım sabahları bir yanıyor bir yanıyor çok kötüüsen nasılsın tatlım bebişler nasıl..

saol tatlım ne güzel maraşa gelirsen görüşürüz...

ark istanbulda terör olayı yasanmıs mı akşam saatlerinde eşime çelik yelek dağıtmişlar çok korkuom

ah canım terörün olmadığı yermi var ben 2 sene çalıştım istanbulda yerim çok rahattı ona rağmen bir dünya tehdit alırdık. Ama çok şükür hep asılsız çıktı. Büyük ihtimal tedbir ama.lı dağıtılmıştır yelekler. Sen çok çok dua et bütün polislerimize askerlerimize herkese inş. dualarımızla her şey yoluna girer şu karışık ortam biraz durulur...

Sen hatırlanmazmısın canım yeni yerin nasıl rahat mı memnunmusun çok meraktarydın acaba nasıl olucak diyee inşşallah iyisindir

saol tatlım benimm ne çektim valla sorma kuzuu bunaşükürrr
Başına gelenlere çok üzüldüm. Verilecek sadakan varmış, çok şükür hafif atlatmışsın canım yaaa.

Bu günleri gösterenede şükürler olsun, Allah kabul etsin canım
çokşükür canım saolasın darısıda sana olsun inşş
Teyzeleri bebişimin cicilerine bakıııın :)

Hırkayla patiği kendim ördüm, çok acemi oldu ileride daha güzellerini yaparım inşallah :)
ellerine saglık hepsi çok tatlı canım güle güle kullanın kuzucunlaa

slm seker nerelerdesin

selam canım .............
evimdeyim canımiş, güç uğraşıyorum......:97:
sen nasılsın ,emir kaan nasıl çok yoruyor mu seni?:26:
40 dan sonra dahada zor olur belki ama 3-4 ayından sonra biraz rahatlarsın inşaallah.....
sanada gelmek çok istedim ama çok yoğundum ,sonrada ramazan girdi kaldı......
babam hasta onunla ilgilendik genelde...........

Canim dün taksimde silah olaylari olmus kursun yagdirmislar ondan olabilir. Celik yelek dagitmalari cok iyi olmus.
Hepimizde cok korkuyoruz canim, hepsi Allaha emanet.
Biz polis esleri neler cekiyoruz bilemezler, disaridan bakanlar memur diyorlar maaslari yüksek diyorlar.
Ama bilseler bi anlasalar bizlerin neler cektigini.
Allahim korusun tüm polis memurlarini eslerini cocuklarini....

Baban icin acil sifalar diliyorum canim, insallah sagligina kavusur tekrardan.

cumanız mübarek olsun kızlar
rabbim şu mübarek ayın şu mübarek günü yüzü suyu hürmetine dularımızı kabul etsin
vatanımızı polisimizi askerimizi düşmanlardan korusun inşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…