Hırkayla patiği kendim ördüm, çok acemi oldu ileride daha güzellerini yaparım inşallah :)
ben senin cicilerini yerim yerim....sarılı rabbbit takımdan bizimde vardı benim oğluşum çok giydi onu her renginden almış kaynanamda ..bnde bübchen kullanıyorum herşeyini çok güzel canım...benim oğluşumun daha biberonu yok beni emdiği için sadece daha mamaya geçmediğim için almadım sadece su biberonumuz var:)emziklerde alınmış bizde aldık öylede benim manyak oğluş hiçbirini almadı minicikler ama emzik seçiyorlarteyzeleri bebişimin cicilerine bakıııın :)
Hayirli aksamlar herkeseeee
Insallah herkes iyidir, ben cok sükür iyiyim.
Ayiptir söylemesi bugün dus alirken popomun üstüne düstüm, oturmakta zorlaniyorum kipkirmizi olduAma Allahtan bebisime birsey olmadi.
Birde bugün kocisle kemeraltina gittik baddaniye, ates ölcme aleti, bebek sekerleri aldik.
Ama halen cok eksigim var. Oglusum gelsede kullansa cicilerini :)
inşş canım benim sen dikkat yinede allah korusun tansiyon fırlar felan dogum yapmak zorunda kalırsın ne cektim ben o günler çok şükür gecti darısıda sana inşş
ederim kuzucum soalasın canım benim sende dikkat et kendine
amin bacım aminnnnn
slm canım umarım iisindir kendine ve oglusuna ii bakkk
slm kusumm cok gecmiş olsun
mrb canımm çok gecmiş olsun bende göremiodum seni sorucaktım aman canım ucuz atlatmışsın acil şifalar dilerim sana
sağol cnm benim daha iyiyim..
bizdee bugün Kırkımızı da uçurduk gittiiiiii güzel teyzeleriii aksama kuran okunucak rabbim bebiş isteyen arkadaslarımıza da nasip etsin bu güzel günleri hayırlısıyla inşallahhhhh canımsınız çok öpüyorum sizii kuzucumlaaa
maşallah size amin cnm inş..
geçmiş olsun canım aman dikkat...
sağol tatlımm
Başına gelenlere çok üzüldüm. Verilecek sadakan varmış, çok şükür hafif atlatmışsın canım yaaa.
Bu günleri gösterenede şükürler olsun, Allah kabul etsin canım
tşklerrr cnm
sarıbeybim çok çok geçmiş olsunnnnnn ucuz atlatmışsın canım yaa da blender da nasıl becerebildin tatlım onu
cnm sorma oruç kafayla daldım işte blender fişteyken bıçağına temizliyim dedim elim düğmesie kaymış bi anda çalıştı
Teyzeleri bebişimin cicilerine bakıııın :)
güle güle sağlıkla giymek nasip olsun inş çok şekerler yaaa :))
slm kızlar beni hatırlayan varmııı.. unuttunuz mu yoksa
ben maraştayım sonunda taşındık işe başladık gezdiğim kadarıyla güzel bir şehir.. Sizler nasılsınız ...
ben maraştayım sonunda taşındık işe başladık gezdiğim kadarıyla güzel bir şehir.. Sizler nasılsınız ...
selam canım...hoşgeldin.. ...nasılsın................
haatırlamaz olurmuyuz canım sendeeee...buradaki konuşmaları hatırlıyorumda tayin nereye çıkacak nasıl taşınılacak falan derken allahın izniyle herşey halloldu ve yerleştin evine mesleğine başladın hayırlısı olsun canım....eltimler var maraşta gitmiştim güzel şehir gerçekten
ark istanbulda terör olayı yasanmıs mı akşam saatlerinde eşime çelik yelek dağıtmişlar çok korkuom
saol tatlım benimm ne çektim valla sorma kuzuu bunaşükürrrmaşallah canım ne çabuk geçmiş 40 gün maşlllah uzun ömürler versin canım bebişine.....gelde bana sor desene melike ne çektim ben diye uzaktakine kolay gelir tabi değil mi çeken bilir sadece öpüldünüzzzz...:90:
çokşükür canım saolasın darısıda sana olsun inşşBaşına gelenlere çok üzüldüm. Verilecek sadakan varmış, çok şükür hafif atlatmışsın canım yaaa.
Bu günleri gösterenede şükürler olsun, Allah kabul etsin canım
Teyzeleri bebişimin cicilerine bakıııın :)
ellerine saglık hepsi çok tatlı canım güle güle kullanın kuzucunlaa
Hırkayla patiği kendim ördüm, çok acemi oldu ileride daha güzellerini yaparım inşallah :)
saol kusummmHayirli aksamlar herkeseeee
Insallah herkes iyidir, ben cok sükür iyiyim.
Ayiptir söylemesi bugün dus alirken popomun üstüne düstüm, oturmakta zorlaniyorum kipkirmizi olduAma Allahtan bebisime birsey olmadi.
Birde bugün kocisle kemeraltina gittik baddaniye, ates ölcme aleti, bebek sekerleri aldik.
Ama halen cok eksigim var. Oglusum gelsede kullansa cicilerini :)
inşş canım benim sen dikkat yinede allah korusun tansiyon fırlar felan dogum yapmak zorunda kalırsın ne cektim ben o günler çok şükür gecti darısıda sana inşş
sağol cnm benim daha iyiyim..
maşallah size amin cnm inş..
sağol tatlımm
tşklerrr cnm
cnm sorma oruç kafayla daldım işte blender fişteyken bıçağına temizliyim dedim elim düğmesie kaymış bi anda çalıştı
güle güle sağlıkla giymek nasip olsun inş çok şekerler yaaa :))
gözün aydın canımmmslm kızlar beni hatırlayan varmııı.. unuttunuz mu yoksa
slm seker nerelerdesinselam canım...hoşgeldin.. ...nasılsın................
ark istanbulda terör olayı yasanmıs mı akşam saatlerinde eşime çelik yelek dağıtmişlar çok korkuom
hoşgeldinnn canım bu ara ortalık karısık rabbim korusun eşlerimizi inşş
slm seker nerelerdesin
selam canım .............
evimdeyim canımiş, güç uğraşıyorum......:97:
sen nasılsın ,emir kaan nasıl çok yoruyor mu seni?:26:
40 dan sonra dahada zor olur belki ama 3-4 ayından sonra biraz rahatlarsın inşaallah.....
sanada gelmek çok istedim ama çok yoğundum ,sonrada ramazan girdi kaldı......
babam hasta onunla ilgilendik genelde...........
Hoşgeldin canım..bende erzurumdayım.selam kızlar bende polis eşiyim
urfadan kucak dolusu sevgıler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?