günaydın canım benim arkadas var orda ona 1 yıl sonra cıktı birinede bu yıl hemen gitiginde cıktı canım belli olmuyo yani ama lojman sıkıntısı olmaz oturursun mutlaka güle güle gidin inşşşvatanı koruyanları bekleyenler günaydın kızlar bizim tayin siirt seneye gitcez nasıl bi yer lojman falan hemen gelio mu
günaydın kızlar...........nasılsınız..... ..
günaydın canım benim arkadas var orda ona 1 yıl sonra cıktı birinede bu yıl hemen gitiginde cıktı canım belli olmuyo yani ama lojman sıkıntısı olmaz oturursun mutlaka güle güle gidin inşşş
önceden baslama yapıomus milletin eşi hemen gelio diolar cok mu lojman orda
melindax seni o kadar iyi anlıyorum ki... yazdıklarını okuyunca başka bir nikle düşüncelerimi yazmış gibi hissettim4 yıldır birlikteyiz seneye inş düğünümüz var ve nişanlım öğretmenlik mezunu fakat ben atandım o atanamadı, ama polisliğe de gönülsüz gitmedi severek yapacağına inandığımız için seçtik ama gel gör ki bu senin de düşündüğün şeyler içimi kemiriyor resmen birlikte olduğumuzdan beri öğretmen olacağını tatillerimizin aynı olacağını iki ay gibi bi sürede neler yapacaklarımızın hayalini kurardık. ama hepsi hayal olarak kaldı bundan sonraki yaşamımızn kolay geçeceğine ben inanmıyorum zaten aşırı evhamlı biriyim daha göreve başlamadan başına bişey gelmesinden o kadar korkuyorum ki. hadi o tatileri hayalleri geçtim eminim onunla her türlü mutlu olacam o benim her şeyim ama bu içimdeki korkuyu atamıyorum bir türlü, buna alışılıyor mu zamanla bilemiyorum belki diğer arkadaşlar bu konuda da bişeyler söyleyebilirler. çünkü bir ömür bununla yaşamak çok kötü :85:
Polis eşi olmak çok zor dediler bana çok evlenmeden önce..Polisler aksi olur,sinirli olur, gecesi gündüzü olmaz ,bi düzeniniz olmaz,diken üstünde yaşıcaksın emin misin diyenler bile oldu..Eşimi çocukluktan tanıyorum ama sadece 3 yıldır beraberiz zaten bir yıldır da evliyiz.gözümü kırpmadan evlendim..Sizin yazdıklarınızı okuyunca biraz üzüldüm, polis eşi olmak zordur tamam yürek çarpıntısıyla yaşarsın devamlı ama sizin düşündüklerinizi asla düşünmedim..Ben İzmir'den İstanbul'a gelin gittim hatta evlenip İstanbul'a gittiğimiz gibi eşim gece çalışmaya başladı..yeni evliyken hep geceleri yalnız kaldım.
İstanbuldayken çok yoğun çalışıyordu ama gezmeye de fırsat bulduk bütün istanbulu gezdik diyebilirim.Belki yazları 2 ay tatilimiz olmıcak ama bu yaz çıktık mesela 15 gün tatile.kısa zamanın olunca daha iyi bir anlıyorsun tatilin birlikte olmanın değerini.Şimdi erzurumdayız tanıdığımız bildiğimizi kimsemiz yok ama ikimiz varız.Bazen arıyorum ama telefonun açmıo ya da ulaşılamıyor işte o zaman deliriyorum meraktan..ama geri arayıp ta sesini duyduğun an dünyanın en mutlu insanı oluyosun bi anda..Tamam polislik tehlikeli bir iş ama her işin tehlikesi vardır insanın ne zaman başına neyin geleceği belli olmaz.O yüzden bu kadar takmayın kafanıza eğer doğru adamları bulduğunuzu hissediyorsanız hiç düşünmeyin bunları.çünkü polis ya da değil insanın aşık olduğu adamla geçirdiği bi dakika bile ömre bedel..İnş diğer arkadaşlarım da benimle aynı fikirdedir
Allah eşimi, hepinizin eşlerini hatta bütün polislerimiz ve askerlerimizi kazadan beladan korusun..Şehit ailelerine de sabır versin Rabbim inşallah..
polis eşi olmak en zor şeylerden biri kadere karsı durulmucanı biliyorum allah yardımcımız olsun ona bişi olursa aklımı kaybederim benim eşimin birebir yüzü aynı olan bir oğlumuz var bu beni bazen çok korkutuo nie mi acaba allah bana kendimi onunla avutuyum die mi böle yaptı diorum eşime bişimi olcak die düşünceler gecio aklımdan hepimizin sevdiği kendiyle kala inş
kızlarrrr sizseverek evleniyosunuz ve bu kadar da karamsar olmayın lütfen..
söle düşünün sevdiginiz adamla bi ömür yasıcaksınız...
polis eşi olmak her kula nasip olmaz canlarım herseyden önce gurur verici bi duygu bu...
evet 20gün iznimiz var tatilimizi ozaman yapıyoruz katlanıyoruz sevdigimiz için onlar yanımızda olunca yetio diye düşünüorum..
rabbim yokluklarını aratmasın inşallah ve her daim korusun onları...
aynı sey benden de gecti canım rabbim acılarını göstermesin inşallah tüm vatan bekçilerimize güc kuvvet versin her daim korusun ...
amin canım.tabiki 20 gün tatil yeter.ama ben her gece başımı onla yastığa koymak istediğim an yürüyüşe çıkmak istiyordum.ama bunada şükür
başka bi sitede okudum pikniğe bile gidemiyoruz eşimle diyodu vakit bukadar kısıtlımı
eevet canım sanırım dedgin gibi eşler geliyo sonra ev felan ayarlıyo esyalar geliyo şimdi tasınanlar olur onların yeri eger kimse yoksa size cıkargünaydın canım benim arkadas var orda ona 1 yıl sonra cıktı birinede bu yıl hemen gitiginde cıktı canım belli olmuyo yani ama lojman sıkıntısı olmaz oturursun mutlaka güle güle gidin inşşş
önceden baslama yapıomus milletin eşi hemen gelio diolar cok mu lojman orda
amin canım.tabiki 20 gün tatil yeter.ama ben her gece başımı onla yastığa koymak istediğim an yürüyüşe çıkmak istiyordum.ama bunada şükür
başka bi sitede okudum pikniğe bile gidemiyoruz eşimle diyodu vakit bukadar kısıtlımı
yok canım ya kim dio sana bunları yaşa ve gör bence ve bu kadar da karamsar olma ben yürüyüşede cıkıom alışverişede piknigimede gidiyom çok şükür eşimle
size bunla ilgili bişi anlatıcam isabet oldu canlarımmm
2 aylık evliyim eşimin ailesindeydik seker bayramıydı neyse komsularına gittik onların kızı demesin mi cocuk yok mu yap bi tane iyi olur felan dedi ben nasıl kızardım bpzardım bide söleyende bi kız kadın bile deil ben daha hayatımda kimseye bu cümleleri kuramam kurmamda yani neyse bende dedim yeni evliyiz okuyorum ben hem dedim ama kalabalık kaynana kayınbaba onlar düşünün artık halimi neyse eve geldik anne dedim o kızın aklı basındamı ne dedi bana öle oda boşver kızım dedi saolsun sonra ben o kızı gecen gördüm oda 2 ay olmus evleneli allahım büyük işte dedim ki cocuk yok mu yap bitane ii olur dedim yok dedi daha erken cahile bakın helehıh dedim bende 2 aylık evliydim sende bana aynısını demiştin hemde böle yalnızkende sölemedin okumuyon bişi yapmıon erken diosun dedim bi morartım onu ohhh canıma degsin diyorum halada işte gün oluyo devran dönüyo rabbim sizede aynısını sölemey nasip ediyo canlarım...relax olun
Merhaba herkese
Eşim bugün gececiii, 1 saat önce gitti yarın sabah 9 da gelir yine.
O olmayıncada inanın uyuyamıyorum. Geç uyuyorum sabah erken uyanıyorum.
Ama alışıcaz artık. Bende bir sürü örgü örerim yemek yerim
Lafı çok iyi yapıştırmışsın yaa helal sana
saol nurcanım hiç affedemiom böle terbiyesizlikleri rabbim büyük işte banada nasip etti bunu ona sölemeyi aslında agzımı bile yorduguma degmez ama bunu bana yaptı baskasına yapmasın dedimaynen benim eşimde görevde senle aynı gececiyiz ama ben kafayı vurup yatarım inşş çok yorgunum bacım emir kaanla uyuyakalmışız eşimde 6 da gitmiş göreve şimdi agladı karnını doyurdum da etrafa bakıyo şimdilik inşş durur bakalım
Bizde alışıcaz artıkGerçi bir yöndende kocaman yatak bana kalıyo istediğim gibi yayılıyorum
Yerim ben onun bakışlarını, keşfediyo çevreyi yavrucağız
sorma canım şu şehit haberlerinde hıçkıra hıçkıra ağladım geçen günonu çok ama çok seviyorum.inşallah alışırız zamanla
vatanı koruyanları bekleyenler günaydın kızlar bizim tayin siirt seneye gitcez nasıl bi yer lojman falan hemen gelio mu
seni cok iyi anlıyorum tatlım benim o yüzden diyorum şimdiden bunlara kafa yorupta kendini üzmeben de canım yaa bu son haberler de iyice alt üst etti psikolojilerimizigaliba çok etkilendiğimden dolayı da bu kadar karamsar oldum, ama onunla çok mutlu olacağımı biliyorum yeter ki hep yanımda olsun, sağ salim yanımda olsun bana yeter.
canım bende polis esı olcam allah ızın verırse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?