Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

vatanı koruyanları bekleyenler günaydın kızlar bizim tayin siirt seneye gitcez nasıl bi yer lojman falan hemen gelio mu

vatanı koruyanları bekleyenler günaydın kızlar bizim tayin siirt seneye gitcez nasıl bi yer lojman falan hemen gelio mu
günaydın canım benim arkadas var orda ona 1 yıl sonra cıktı birinede bu yıl hemen gitiginde cıktı canım belli olmuyo yani ama lojman sıkıntısı olmaz oturursun mutlaka güle güle gidin inşşş
günaydın kızlar...........nasılsınız.......

günaydın canım iiiz cok sükür emir kaan durmadı sabah girdim de yan sitede oturan polis eşi arkadasla gezdirdik azucuk bebişleri asagıda sonra geldim şimdi uyukluyo çok şükür benim oglan sen napıon bebişler nasıl

sorma canım şu şehit haberlerinde hıçkıra hıçkıra ağladım geçen günonu çok ama çok seviyorum.inşallah alışırız zamanla

amin canım içim biraz olsun rahatladı yazdıklarını okurken.onun için herşeye katlanırım.ben ki odada tek başına kalamayan biriyim ben ki ondan yarın saat haber alamaynca herkesi ayağa kaldırmış biriyim.umarım alışabilirim.

Allah korusun.bende hep yalnız mı kalcam ona bişey olcakta diye düşünüyorum naparım ben o olmadan

amin canım.tabiki 20 gün tatil yeter.ama ben her gece başımı onla yastığa koymak istediğim an yürüyüşe çıkmak istiyordum.ama bunada şükür
başka bi sitede okudum pikniğe bile gidemiyoruz eşimle diyodu vakit bukadar kısıtlımı

Canım gece nöbetçi olduğunda sende uyumazsın sabah nöbetten geldiğinde koyarsınız yine bi yastığa başınızı:)valla biz pikniğe de gittik yürüyüşlere de çıktık..Eşim de benim için çok fedakarlık yapar..uykusuna çok düşkün olsa bile mesela kalkar beni gezmeye götürür.bazen de ben ona kıyamam ikimiz bir uyuruz bütün gün:)))

Son düzenleme:
Merhaba herkese
Eşim bugün gececiii, 1 saat önce gitti yarın sabah 9 da gelir yine.
O olmayıncada inanın uyuyamıyorum. Geç uyuyorum sabah erken uyanıyorum.
Ama alışıcaz artık. Bende bir sürü örgü örerim yemek yerim

Lafı çok iyi yapıştırmışsın yaa helal sana

saol nurcanım hiç affedemiom böle terbiyesizlikleri rabbim büyük işte banada nasip etti bunu ona sölemeyi aslında agzımı bile yorduguma degmez ama bunu bana yaptı baskasına yapmasın dedim aynen benim eşimde görevde senle aynı gececiyiz ama ben kafayı vurup yatarım inşş çok yorgunum bacım emir kaanla uyuyakalmışız eşimde 6 da gitmiş göreve şimdi agladı karnını doyurdum da etrafa bakıyo şimdilik inşş durur bakalım

Bizde alışıcaz artık Gerçi bir yöndende kocaman yatak bana kalıyo istediğim gibi yayılıyorum
Yerim ben onun bakışlarını, keşfediyo çevreyi yavrucağız

Bizde alışıcaz artık Gerçi bir yöndende kocaman yatak bana kalıyo istediğim gibi yayılıyorum
Yerim ben onun bakışlarını, keşfediyo çevreyi yavrucağız

ayy sorma kusumm kırkımız cıkınca yatak odasına gectik şimdide eşim uyandıryo emir kaanın cıglıkları o yüzden salona gecti
napalım artık canları soalsun kusum saol teyzesi

sorma canım şu şehit haberlerinde hıçkıra hıçkıra ağladım geçen günonu çok ama çok seviyorum.inşallah alışırız zamanla

ben de canım yaa bu son haberler de iyice alt üst etti psikolojilerimizi galiba çok etkilendiğimden dolayı da bu kadar karamsar oldum, ama onunla çok mutlu olacağımı biliyorum yeter ki hep yanımda olsun, sağ salim yanımda olsun bana yeter.

canım benım siirt super bı yer yaaa bende oraya gıtmeyı cok ıstıyorum esımle beraber rahat bı yer yanı.lojman olarak sıfır tokıler varmıs.ama sehır merkezıne uzak dedı arkadasım onlarda lojmanda tutmadılar bu yuzden ıse gıdıp gelırken tenha yerlerden gecıyormus yolu cunku siirt deyınce yorum yapmak ıstedım arkadasım gıttı 2 ay once falan

seni cok iyi anlıyorum tatlım benim o yüzden diyorum şimdiden bunlara kafa yorupta kendini üzme
canım bende polis esı olcam allah ızın verırse

hoşgeldin canım ne zaman dügün şimdiden hayırlı olsun inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…