- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
canım ben 2 yıl urfa harran üniv.de işletme okudum sonra adanada özel bi bankada calıştım kısa bi süre çünkü dügünüm oldu cıktım mersine gelin gittim ordan da buraya geldik şimdi üstten devam ediyorum devlet bankasına yada polislik sınavına basvurayım diye tabi rabbim nasip ederse inşallah
canım ben 2 yıl urfa harran üniv.de işletme okudum sonra adanada özel bi bankada calıştım kısa bi süre çünkü dügünüm oldu cıktım mersine gelin gittim ordan da buraya geldik şimdi üstten devam ediyorum devlet bankasına yada polislik sınavına basvurayım diye tabi rabbim nasip ederse inşallah
hee canım onu yapıo allah var omuzuna alıyo sırtını felan sıvazlıyotabiki bakamaz arada sorumluluk alsn gazını çkarmak gibi. zamanla arttrrsn sonuçta eve girdğn anda senin yükün daha fazla. ne kadar versende bitmez. yinede kaldracağı kadar..
polislik 2 yıl nasıl bebekle okucan canım bence devletde bankacılık yap daha rahat mersinin neresine gelin gittin :)
Bende kpss ye girmek istiyorum bankalar ya da memurluk için hazırlancam bakalım inşallah kazanırız..
hee canım onu yapıo allah var omuzuna alıyo sırtını felan sıvazlıyoama benim oglan durmuyoki adamda oda napsın bakamıoo sonra
yok canım pomem 5 ay da tabi banka daha rahat temiz iş acıkcası gönlüm bankacılıktaelim kolum uzun çok şükür gelirim bi yerlere ama su oglusum az biraz büyüse
hee canım onu yapıo allah var omuzuna alıyo sırtını felan sıvazlıyoama benim oglan durmuyoki adamda oda napsın bakamıoo sonra
yok canım pomem 5 ay da tabi banka daha rahat temiz iş acıkcası gönlüm bankacılıktaelim kolum uzun çok şükür gelirim bi yerlere ama su oglusum az biraz büyüse
inşallah canım benimm sen ne bitirdin
canım evet üstten devam ediyorum bende iştee aöftencanım sen 2 yıllık okumadınmı pomem 6 ay ama 4 yıllık mezunlara
bende 2 yıllık bilgisayar programcılığı okudum ama çok bunaltı beni ve şimdide kamu yönetimi okuyorum 4 yıllık 2.sınıfdayım
celal bayar işletme mezunuyum canım ben.benimde gönlüm bankadan yana hemde devlet bankası.hem vakitli çalışıyosun hemde iyi para veriyorlar:)
canım evet üstten devam ediyorum bende iştee aöftenbu yıl son sınıfımmm
bak sende 2 yılı bitirseydin 3.ten devam ederin işte kusum
olmuyor canım kamu yönetimi 4 yıllık işletme iktisat gibi tamamlanmıyor dediler aöfden.
olmuyor canım kamu yönetimi 4 yıllık işletme iktisat gibi tamamlanmıyor dediler aöfden.
gözlerim gidiyooo canlarım yarın görüşmek dilegiyle rabbime emanet olun öpüldünüz hayırlı geceler
Sana da iyi geceler canım Allah rahatlık versin bebişi öp bizim için:)
hadi iyi geceler canım bende eşimi kaldırıyım sahur yapıp yatalım hadi öp bebişi yerimegözlerim gidiyooo canlarım yarın görüşmek dilegiyle rabbime emanet olun öpüldünüz hayırlı geceler
benim dayımın oğlu var polis o iki yıllık polis okulu mezunu kamu yönetimi okudu açıktan hemde 3.sınıftan başladı ama
hadi iyi geceler canım bende eşimi kaldırıyım sahur yapıp yatalım hadi öp bebişi yerime
canım yanlışın var benim eşimde 2 yıllık dan mezun ama ya iktisat yada işleme yazabilirsiniz dediler işletme bitirdi adalettir senin dediğin kamu yönetimi 2 yıllık yok çok eskiden oluyorsa bilemem.
hadi iyi geceler canım bende eşimi kaldırıyım sahur yapıp yatalım hadi öp bebişi yerime
canım yanlışın var benim eşimde 2 yıllık dan mezun ama ya iktisat yada işleme yazabilirsiniz dediler işletme bitirdi adalettir senin dediğin kamu yönetimi 2 yıllık yok çok eskiden oluyorsa bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?