- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
evet malatya çok gelişmiştir. kültür sanat eğitim her alanda kendine bişeyler bulursun.çocuk varmı.
ölee biz begeniyoruz canım her yönden rahatız çok şükür evet var 50 günlük dünya tatlısı bi oglusum var
erzurumdayız canım biz aynı dönemde geldik..diğer forumda yazmıştın ya bak yine aklıma geldii siz eşyaları kime taşıttınız peri yaa çok pahalı tutmuştu dimi??
evden eve nakliyeciye canım aman boşver hiç hatırlatma çok zor oldu buraya gelmemiz istanbulda şark görev yeri olacakmış biliyormusun keşke gelmeseydik diyoruz ama her şerde bir hayır vardır.
çok güzel maaşallah.ne kadar tatldr şimdi. uyuyordr heralde genelde.
şimdi yine agladı emzirdim uykuya daldı ama gazı var canım ıkınıyo duruyo
hayır vardır tabi canım..istanbulda çok pahalıydı yaa para yetiştiremiyoduk biz orda gezmekten:)
ben duymadım istanbulun şark olcağını sen nerden duydun??
hepimizin kocaları gececi mi ??
yok canım ya nerdee eşim anca yemek yaparken bakmaya calışıyo onuda eline yüzüne bulaştırıyo emir kaan durmuyo babada felan ben de zor duruyo yawrucak pek afacanızdaaababalar çok güzel yapyor o işi. bu zamanlarda çabuk geçyor unutyo insan. şimdi maşaallah canavar
hepimizin kocaları gececi mi ??
valla canım bizim burası daha pahalı istanbulu mumla arıyoruz arkadaşlardan duyduk
yok canım ya nerdee eşim anca yemek yaparken bakmaya calışıyo onuda eline yüzüne bulaştırıyo emir kaan durmuyo babada felan ben de zor duruyo yawrucak pek afacanızdaaa
yok canım benim eşim yarın gecede
babalar çok güzel yapyor o işi. bu zamanlarda çabuk geçyor unutyo insan. şimdi maşaallah canavar
Benimki şimdi gece de...eşimle konuşuyoruz arada bakarsın dimi bebek olunca die..uykusuna felaket düşkün ben severim sen bakarsın işte dio..Bakalım olunca nolcak? =)))
yok canım ya nerdee eşim anca yemek yaparken bakmaya calışıyo onuda eline yüzüne bulaştırıyo emir kaan durmuyo babada felan ben de zor duruyo yawrucak pek afacanızdaaa
yok canım benim eşim yarın gecede
inşallah çabucak geçer zaman da istediğiniz bi yere gidersiniz o zaman canım
hıhh aynı benimkii bakmaya gelince fısss kusumm alah yardımcımız olsun ne diimm :97:
az önce kayınvalidem aradı konustuk beya anne dedim ben bu yıl kpss giriyorum güzel bi puan alırsam yerleşirsem emir kaana sen bakarsın gelir bize dimi dedim tabiki kızım öle bişi olursa biraz da büyürse bakarım dedi ohh ii bari rahatladım bide bakıcı sıkıntısı cekmeyeyim
eşini rahata alıştırırsan ilerde tamamen senin üstüne yıkar herşeyi. çocuk ofladkça oda oflar bilirim.bu sefer çocuk babanın negatflğni hssedp ağlar. bazı görevler onun olsun çockla ilgli şmdiden yavrusnun sorumluluklarna alışsn. ilerde daha ağır sorumluluklar onu beklyor. herşeyi kadnlar üstlenyor zatn türkyede. biz sormlulukdan ezlp biraz dertlennce dırdırcı olrz sonra..tabi onlara göre. sadece önümüze değil geleceğde bakmalyz.
açık öğretimdenmi okudun canım sen hangi bölüm?
orası öle canım da oglanda pek küçük aklı ermiyo aslında bakamaması normal bugün bi polis eşi arkadasım dioki ben dersaneye gidicem onunda dogumuna 1 ay var ee dedim bebek nolucak eşi demiş ben senden daha ii bakarımaman şimdi bunlar pek minik nasıl bakıcak ki erkekler biz zor bakıyoz bizde zor duruyolar memeden kesilseler canım zaten ozaman akıllarıda erer eşlerde bakar şimdi sus desen anlamaz neyin var desen anlatamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?