Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

erzurumdayız canım biz aynı dönemde geldik..diğer forumda yazmıştın ya bak yine aklıma geldii siz eşyaları kime taşıttınız peri yaa çok pahalı tutmuştu dimi??

evden eve nakliyeciye canım aman boşver hiç hatırlatma çok zor oldu buraya gelmemiz istanbulda şark görev yeri olacakmış biliyormusun keşke gelmeseydik diyoruz ama her şerde bir hayır vardır.

evden eve nakliyeciye canım aman boşver hiç hatırlatma çok zor oldu buraya gelmemiz istanbulda şark görev yeri olacakmış biliyormusun keşke gelmeseydik diyoruz ama her şerde bir hayır vardır.

hayır vardır tabi canım..istanbulda çok pahalıydı yaa para yetiştiremiyoduk biz orda gezmekten:)
ben duymadım istanbulun şark olcağını sen nerden duydun??

babalar çok güzel yapyor o işi. bu zamanlarda çabuk geçyor unutyo insan. şimdi maşaallah canavar
yok canım ya nerdee eşim anca yemek yaparken bakmaya calışıyo onuda eline yüzüne bulaştırıyo emir kaan durmuyo babada felan ben de zor duruyo yawrucak pek afacanızdaaa
hepimizin kocaları gececi mi ??

yok canım benim eşim yarın gecede

Benimki şimdi gece de...eşimle konuşuyoruz arada bakarsın dimi bebek olunca die..uykusuna felaket düşkün ben severim sen bakarsın işte dio..Bakalım olunca nolcak? =)))

babalar çok güzel yapyor o işi. bu zamanlarda çabuk geçyor unutyo insan. şimdi maşaallah canavar

Benimki şimdi gece de...eşimle konuşuyoruz arada bakarsın dimi bebek olunca die..uykusuna felaket düşkün ben severim sen bakarsın işte dio..Bakalım olunca nolcak? =)))

hıhh aynı benimkii bakmaya gelince fısss kusumm alah yardımcımız olsun ne diimm :97:
az önce kayınvalidem aradı konustuk beya anne dedim ben bu yıl kpss giriyorum güzel bi puan alırsam yerleşirsem emir kaana sen bakarsın gelir bize dimi dedim tabiki kızım öle bişi olursa biraz da büyürse bakarım dedi ohh ii bari rahatladım bide bakıcı sıkıntısı cekmeyeyim

eşini rahata alıştırırsan ilerde tamamen senin üstüne yıkar herşeyi. çocuk ofladkça oda oflar bilirim.bu sefer çocuk babanın negatflğni hssedp ağlar. bazı görevler onun olsun çockla ilgli şmdiden yavrusnun sorumluluklarna alışsn. ilerde daha ağır sorumluluklar onu beklyor. herşeyi kadnlar üstlenyor zatn türkyede. biz sormlulukdan ezlp biraz dertlennce dırdırcı olrz sonra..tabi onlara göre. sadece önümüze değil geleceğde bakmalyz.

açık öğretimdenmi okudun canım sen hangi bölüm?

orası öle canım da oglanda pek küçük aklı ermiyo aslında bakamaması normal bugün bi polis eşi arkadasım dioki ben dersaneye gidicem onunda dogumuna 1 ay var ee dedim bebek nolucak eşi demiş ben senden daha ii bakarım aman şimdi bunlar pek minik nasıl bakıcak ki erkekler biz zor bakıyoz bizde zor duruyolar memeden kesilseler canım zaten ozaman akıllarıda erer eşlerde bakar şimdi sus desen anlamaz neyin var desen anlatamaz

Son düzenleme:
açık öğretimdenmi okudun canım sen hangi bölüm?

canım ben 2 yıl urfa harran üniv.de işletme okudum sonra adanada özel bi bankada calıştım kısa bi süre çünkü dügünüm oldu cıktım mersine gelin gittim ordan da buraya geldik şimdi üstten devam ediyorum devlet bankasına yada polislik sınavına basvurayım diye tabi rabbim nasip ederse inşallah

Son düzenleme:

tabiki bakamaz arada sorumluluk alsn gazını çkarmak gibi. zamanla arttrrsn sonuçta eve girdğn anda senin yükün daha fazla. ne kadar versende bitmez. yinede kaldracağı kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…