- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
tatilin tadnı cıkar kuzuuu güle güle gidin gelin inşşşSlm kızlar yarından itibaren izinde olucam ama fırsat bulup girebilirmiyim bilemiyorum öpüyorum hepinizi
merhabaaben de polis eşi...
melikecim , oğluşun büyüyor mu maşallah :)
oyy oyy oyy maşallah minik ve yaramaz bebişeeee büyüyooo annesiii..onu ısır benim yerimeeebiz bugün 2 aylık olduk çok şükür güzel teyzeleriiiii maşallah kuzucumaaaa
cnm o parçayı dr göstermek aklıma geldi keşke gösterseydim.evet tekrar dr gitmeye karar verirsem burda gitmem heralde ve inş da gerek kalmaz cnm benim sağol..sen neler yapıyon?
amın canım ya soyları kurusun ıns sankı yapılan operasyonlar yıne mılletın havasını almak ıcındı ses soluk kesıldı onlarda yıne tam gaz devam edıyo allah sonumuzu hayır etsın
amin bacım amin darısıda size olsun inşşş saoalsın
sorma ben o gezmelerı 10.5 aydır hatırlamıyomanladım canım hakkında hayırlısı olsun inşş seninde
amin bacım amin darısıda size olsun inşşş saoalsın
ayy evet yaa ebe komsum söledi bana da öle baktım o filme canım vaktim mi var dün arkadaslar geldi bi dakika oturtmadı saolsun afacanım bişiler hazırlayam dedim pasta pogaca ayy agladı durdu öldüm yorgunluktan ee diolar ki sonra kızlar sen de gel cocuk oldu gelmiyon bizi unuttun aha dedim öle demeyin görüyonuz bacım bide kendi evinde daha rahat oluyon ben misafirlikte artık rahat edemiyom gecen polis eşi arkadaslara gittik yemegi burnuma koydu zor yedim oturmadım fazla eve geldim onunda kızı var bagırıyo emir kaana sanki anlıck kendi büyük oluyoda bunu seviyoo koptum gülmekten yine kaç gündür eşimin calıştıgı subedeki arkadasları arıyo gelin yemege diye saolasunlar gözüm kesmiyo bacım durmuyo yemek yedirmedigi gibi sohbet de ettirmiyo vız vız benim için gezmek davete gitmek artık zor aha biraz büyüse dicem o zamanda elin evini felan döker en gıcık oldugum şey zaten budaa :78: neyse canı saolsun oglusumun annelik fedakarlıktır onun varlıgını hiç bişiye degişmem bacım onla vakit gecirmek herseyin en güzeli benim için inankiiiii senide aliyahya paşayıda cok öpüyoruzzz
masallah kuzumaaaaaaaabiz bugün 2 aylık olduk çok şükür güzel teyzeleriiiii maşallah kuzucumaaaa
ıyı bayramlar canım sımdıdenhoşgeldin aramıza :)))
hanımlar bugün itibariyle iziınliyim bayram sonrasına kadar
fırsat buldukça gelicem canlar öpüyorummmmm
günaydın bayramda kaynanm gelcekmiş benim ders calışmam lazım bide nefret edioz birbirimizden 3 gün nasıllllllll gececekkkkk
evet canım yaa artık büyüme yolundayızoyy oyy oyy maşallah minik ve yaramaz bebişeeee büyüyooo annesiii..onu ısır benim yerimeee
ii tatilller kuzucummmhoşgeldin aramıza :)))
hanımlar bugün itibariyle iziınliyim bayram sonrasına kadar
fırsat buldukça gelicem canlar öpüyorummmmm
aminn kuzuumm yaa aslında ayın 1 de tam 2 aylık oluyoda biraz erken kutlamak istedimmm
her şeyin hayırlısı canım inş. her şey istediğimiz gibi olur. Bende napayım taşındık işe başladık burda bayaa ek görev var işle ev arasında mekik dokuyorum birde ramazan olunca hiç bişey yapılmıyır ramazandan sonra dr. a gitmeyi düşünüyorum tiroidimi kontrol altına almak için 3 yada 4 ay sonrada bebiş düşüne bilirim artık düşük yapalı nerdeyse 3 ay oluyor ama ben kendimi hala hazır hissetmiyorum gözüm korktu sanırım
amin canım amin inş. ortalık daha fazla karışmadan durulur...
saol canım inş. hayırlısıyla rabbim isteyen herkese nasip etsin maşallah 2 aylık olmuş rabbim sağlıkla nice yaşlar etsin hep beraber....
anaaamm kimleri görüyom kıızz hoşgeldin bacım
sorma ben o gezmelerı 10.5 aydır hatırlamıyomsorma bacım bugun canım cıktı bayram temızlıgı yaptım dıp köse perde cam kapı halı tuvalet balkon nereyı bulduysam bal dök yala yaptım ama banyomu temızleyemedım ıftardan sonraya kaldı o zamanda tam camasır sepetını goturuyordum bı baktım bızım termosıfondan kıvılcımlar cıkıyo sartellerı falan ındırdık neredeyse ev yanıyodu o panıkle hemen esımı aradım adam panzerle gelmıs benım panıgıme normalde oyle panıklemezdım bızden once oturanların zamanında prızden yangın cıkmıs Allah esırgedı o kadar yorgunluk stres yetmemıs gıbı bızım dana vıyaklamaya basladı uykusu geldı beyefendının kucakta gezdırıp uyutacakmısım bunu da yenı kesfettı belım kırıldı valla anca yerıme oturabıldım
masallah kuzumaaaaaaaa
ıyı bayramlar canım sımdıden
günaydın bayramda kaynanm gelcekmiş benim ders calışmam lazım bide nefret edioz birbirimizden 3 gün nasıllllllll gececekkkkk
günaydın canım....canım 3günmüş şunun şurasında idare edersin artık ne yapacaksınki başka...fazla sıkma sen canını bunun için ...vallaha ben kaynanam için ölürüm yaa çok severim oda bizi kızı gibi sever hiç kızı olmadığı için o konuda kaynanamla sıkıntım yok çok şükür ama hem nefret ederiz diyorsun neden geliyorki o zaman size yaaa orasını anlayamadımgünaydın bayramda kaynanm gelcekmiş benim ders calışmam lazım bide nefret edioz birbirimizden 3 gün nasıllllllll gececekkkkk
ay canım sorma yaa kuzum kıpkırmızı oluyo şimdi onla ilgileniyodum ters yatıyodu baktım şimdi gazını cıkarmaya calışıyo yawrum iki büklüm oluyo tühh su ayda gecseydi inşş kimyon yiyom bende artık yemekten içimde kimyon agacı ıckıcak evet verdi biogasia diye bi ilac canım heralde normal dogan bebekler cekmiyo iki arkadas var onlarda sne gibi söledi ama normal dogum onlarda biz sezeryanlıyıkmelike gaz sancısı geçmedi dimi senin kuzunun ilaç kullanıyormusunuz canım...bizim doğumdan sonra bi damla vermişlerdi gaz için çok şükür gazı olmamıştı
ramazan geldi geçti herkesi bi telaş aldı bayram için kimisi memleketine gidiyor kimisi tatile kiminin ailesi geliyorr ne güzel yaa ama benim içim hep buruk oluyo bi türlü alışamadım şu gurbetliğe 4duvarın arasında geçireceğim yine bayramı otura otura:2::2:kaynanam diyo bayramlık aldınızmı dedim ne gerek var evin içinde kim görecek kocana giyersin sende diyo oda güzelde artık adet yerini bulsun diye gittik bayramlığımızıda aldık ama aileler olmayınca hiçbirşeyin tadı yok
ay canım sorma yaa kuzum kıpkırmızı oluyo şimdi onla ilgileniyodum ters yatıyodu baktım şimdi gazını cıkarmaya calışıyo yawrum iki büklüm oluyo tühh su ayda gecseydi inşş kimyon yiyom bende artık yemekten içimde kimyon agacı ıckıcak evet verdi biogasia diye bi ilac canım heralde normal dogan bebekler cekmiyo iki arkadas var onlarda sne gibi söledi ama normal dogum onlarda biz sezeryanlıyıksu kıl dönmesi olmasaydı bende yapıcaktım ama işte
aynen katılıyorum bu yazdıklarına canım biz arkadaslara gider gezeriz bide buranın köyü var bakim eşim izinli olursa üniv.den arkadaslarım var onlara gitmeyi düşünüyom günü birlik zaten ayın 15.nede izne cıkıyoruz allahın izniyle inşşş
oooo kimler gelmişşş benim güzel arkadasım gelmişşş hoşgelmişşşşş
evet balım büyüyo cok şükür durmadı kanguruya attım yakında market var oraya gittik geldikte yoruldu agladı biraz da daha şimdi uyukuyo inanki cok yoruldu kollarım sızlıyo garii saolsunartık senden bekliyoruz hayırlı haberlerii canımsın
hoşgeldin aramıza :)))
anaaamm kimleri görüyom kıızz hoşgeldin bacım
tamam esracım bi sor canım cok iyi olur gercekten gazından artık cok sıkıldımmm :95: aglıo böle hep yaaacanım benim bebegnin gaz sorunu için ark cörek otu yagı kullandı die hatırlıom bi soruyum papatya cayı vermiştim ben hem uyutuo hem gazı cıkıodu
ya ben daha önce buraya geldiydim sanki ama pek durmadım :) meslek olayları pek sarmıyor beni sanırım...
maşalah emir kağana, yerinde durmuyor yaramaz... canım inşallah, tedavi oluyorumben de diyabet yoluna giriyor, en kısa zamanda başlıycaz çalışmalara :) sana ihtiyacım olur belki, kımıldama buralardan bi yere :)
hoşbuldum, çok teşekkürler :)
hoşbuldum şekerim, uğriyim dedim bi, forumlara bakarken denk geldim :) baktım bizimkiler de burdaymış :) maçta görevlisin sanırım sen de bugün, benimki de görevli. seyirciden çok polis oluyor maçlarda,kim izleyecekse maraşspor maçını :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?