hoşbuldum şekerim, uğriyim dedim bi, forumlara bakarken denk geldim :) baktım bizimkiler de burdaymış :) maçta görevlisin sanırım sen de bugün, benimki de görevli. seyirciden çok polis oluyor maçlarda,kim izleyecekse maraşspor maçını :)))
ay canım sorma yaa kuzum kıpkırmızı oluyo şimdi onla ilgileniyodum ters yatıyodu baktım şimdi gazını cıkarmaya calışıyo yawrum iki büklüm oluyo tühh su ayda gecseydi inşş kimyon yiyom bende artık yemekten içimde kimyon agacı ıckıcak evet verdi biogasia diye bi ilac canım heralde normal dogan bebekler cekmiyo iki arkadas var onlarda sne gibi söledi ama normal dogum onlarda biz sezeryanlıyıksu kıl dönmesi olmasaydı bende yapıcaktım ama işte
aynen katılıyorum bu yazdıklarına canım biz arkadaslara gider gezeriz bide buranın köyü var bakim eşim izinli olursa üniv.den arkadaslarım var onlara gitmeyi düşünüyom günü birlik zaten ayın 15.nede izne cıkıyoruz allahın izniyle inşşş
her şeyin hayırlısı canım inş. her şey istediğimiz gibi olur. Bende napayım taşındık işe başladık burda bayaa ek görev var işle ev arasında mekik dokuyorum birde ramazan olunca hiç bişey yapılmıyır ramazandan sonra dr. a gitmeyi düşünüyorum tiroidimi kontrol altına almak için 3 yada 4 ay sonrada bebiş düşüne bilirim artık düşük yapalı nerdeyse 3 ay oluyor ama ben kendimi hala hazır hissetmiyorum gözüm korktu sanırım
amin cnm benim..umarım alıştınız yeni yere :))
hakkına hayırlısı cnm sağlıcakla gelir inş bebelerimiz...
amin canım amin inş. ortalık daha fazla karışmadan durulur...
saol canım inş. hayırlısıyla rabbim isteyen herkese nasip etsin maşallah 2 aylık olmuş rabbim sağlıkla nice yaşlar etsin hep beraber....
anaaamm kimleri görüyom kıızz hoşgeldin bacım
sorma ben o gezmelerı 10.5 aydır hatırlamıyomsorma bacım bugun canım cıktı bayram temızlıgı yaptım dıp köse perde cam kapı halı tuvalet balkon nereyı bulduysam bal dök yala yaptım ama banyomu temızleyemedım ıftardan sonraya kaldı o zamanda tam camasır sepetını goturuyordum bı baktım bızım termosıfondan kıvılcımlar cıkıyo sartellerı falan ındırdık neredeyse ev yanıyodu o panıkle hemen esımı aradım adam panzerle gelmıs benım panıgıme normalde oyle panıklemezdım bızden once oturanların zamanında prızden yangın cıkmıs Allah esırgedı o kadar yorgunluk stres yetmemıs gıbı bızım dana vıyaklamaya basladı uykusu geldı beyefendının kucakta gezdırıp uyutacakmısım bunu da yenı kesfettı belım kırıldı valla anca yerıme oturabıldım
masallah kuzumaaaaaaaa
ıyı bayramlar canım sımdıden
günaydın bayramda kaynanm gelcekmiş benim ders calışmam lazım bide nefret edioz birbirimizden 3 gün nasıllllllll gececekkkkk
allam yarabbim hem sevmesler hem gelirlerrr rabbim sabır versin inş. güzel geçer canım meraketme ne nefret edipte kaç sene beraber yaşayanlar var... sayılı gün geliiirr geçerrr şaka bir yana bayramlarda tatillerde insanın tüyleri diken diken oluyor huzuru kaçıyo vesselam
şimdiden herkese iyi bayramlar yarın görevli olduğum için nete giremeye bilirim...
ramazan geldi geçti herkesi bi telaş aldı bayram için kimisi memleketine gidiyor kimisi tatile kiminin ailesi geliyorr ne güzel yaa ama benim içim hep buruk oluyo bi türlü alışamadım şu gurbetliğe 4duvarın arasında geçireceğim yine bayramı otura otura:2::2:kaynanam diyo bayramlık aldınızmı dedim ne gerek var evin içinde kim görecek kocana giyersin sende diyo oda güzelde artık adet yerini bulsun diye gittik bayramlığımızıda aldık ama aileler olmayınca hiçbirşeyin tadı yok
ok kuzu anlaştıkkkadresi biliyorum canım, biz de yokuz bi kaç günlüğüne. öptüm
çok saol bitanem benimmm sende hiç hani o damla günde 5 ya ben hep birden veriyodum biri dediki agır olmaz mı bende hiç düşünmedim suya karıstırıp veriyom zaten bişi olurmu bacım yaa gerci simdi 3 sabah 2 aksam veriom devam ederse :44:aynı ilacı bizde kullandık canım bnde sana onu tavsiye edecektim birde bende çay var almanyadan gelme oda çok ii keşke yakın olsakda versem hiç kullanmadım ben...hayırlısıyla gidin gelin inş. izne canım bugün iyice moralim bozuldu yaa bayram yaklaştıkca sabahtır ağlıyorum duygusallık tavan yaptı bende eşimde 12si gibi izin alabilirsem gidelim diyo ama bakalımn inş. alabiliriz ama ben çok ii biliyorum kendimi beni gurbetlikden çok istanbulda olmak boğuyo bir türlü sevemiyorum ıoffffffffffffffffffff:2:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn sayfanın güzel anneleri ne var ne yok
günaydın canım
çok duygulandım bak şimdi yaaaaa
günaydınlarrr canım bende şuan sadece uykusuzluk varrrrr benim sıpa erkenden uyandı dün gecede eşim nöbetteydi bizim oğlan gecede biraz rahatsızdı uyumadı anlıcn uykusuzlukdan ölüyorummm ...sen nasılsın canımgünaydınnnnnnnnnnnnnnnn sayfanın güzel anneleri ne var ne yok
kıyamam ne oldu kuzum yaaaa
kıyamam canım yaa üzülme ben dün sabahtan akşama ağladım birde eşim gececiydi onu gönderince tamamen koptum ben davulcu gelmiş kapıyı açamadım benim gözler kıpkırmızı şişmiş allahdan öncedende vermişdikte parasını ii oldu...ben eşimi çok seviyorum ve hep derdim evliliğimde 1gün olsun pişmanım kelimesini ağzımdan çıkartmayacağım diye ama şimdi evliliğimde ki tek pişmanlığım eşimin ayrı memleketten olması ve gurbetlik çekmemiz ben hiçbirzaman memleketimde yaşayamayacağım eşim diyo doğudan sonra adanaya tamamen yerleşiriz birde adanaya yerleştikmiiii arada 16saat mesafee ben tamamen biterimmm[/QUOTE]günaydınlarrr canım bende şuan sadece uykusuzluk varrrrr benim sıpa erkenden uyandı dün gecede eşim nöbetteydi bizim oğlan gecede biraz rahatsızdı uyumadı anlıcn uykusuzlukdan ölüyorummm ...sen nasılsın canım
ailemii annemii cok özledimm melek öle söleyince annemin bizden gittigi gün geldi aklıma canım yaa
ağlamayn ya nie böle yapıonuz ben varım aha burda çok şükür eşimiz bebeklerimiz burda hem takılırız bayramda eşim hep çalışıo olcak
bizede gelin beklerim istanbula
ayyyyyyyyy kocam malatyalı ve ben hiç sevmiom orayı yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?