- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 41
anladım canım cok gecmiş olsunn canım fırsatın olursa beklerim her zaman buyur gel dememe gerek yok biliosuniyidir canım..ben yine memleketteyim...aslında gelmiyecektim.....ama bayram öncesi annem kolunu kırdı..babam hasta hatırlarsan mecburen geldim....yardım için..........
offffffff esım sabah gıttı goreve daha gelmedı gecıkecekmıs ıns kotu bısey yoktur ve gec kalmadan gelır eve
anladım canım cok gecmiş olsunn canım fırsatın olursa beklerim her zaman buyur gel dememe gerek yok biliosun
ayy inşş canım rabbim korusun eşlerimizi her daim sanırım burada karısıcakmış inanki dısarı cıkmak istemiyorum artık((
sende saol bitanem..sağol canım........Eki Görüntüle 251354
rabbim huzur selamet versin ins karısmaz ama yınede cıkmayın bızde cıkmamaya calısıyoruz ama mecbur kaldıgımız zamanlar oluyo rabbıme emanetız
sende saol bitanem..
amin esoşum amin... evet canım rabbime emanetiz eşimizle cocugumuzla o korusun her daim inşş bizleri...
burdada olmus bıseyler ya melos dua et
merhabalar,
sabah haberleri izledim kötü oldum ... şehitlerimize Allah rahmet eylesin... Allah ailelerine sabır versin... bir arkadaşım batmanda, bir tanesi bitlis mutkide inanın aramaya korkuyorum(( Allah hepinizin yardımcısı olsun...
Merhaba hanımlar..
Ben de polis eşiyim.
Kasım'da evliliğimizin 4. yılı olacak inşallah.
Ben İngilizce-Almanca çevirmenlik yapıyorum...
3 yaşında Asyam ve henüz karnımda olan 7 aylık oğlum var
amin canım aminnnnnnherkese merhabalar hanımlar...
yine canımızı yaktılar kkkkkkkkkkkkkkkkler..
dün gece tuncelide ki saldırıyı izledim de eşimde görevliydi aradım hemen
çok korktum sanki ona bişi olmuştu...
sakinleştirdi biraz beni gece 2 de geldi eve Allahıma şükrettim..
Allah hepimizin eşlerini korusun..
sağsalim gelsinler evlerine o itlerin de soyu kurusun inş..
saolasın canım benim aminnnnmerhaba hanımlar, ben asker eşiyim ancak bugünkü haberlere çok üzüldüm. başınız sağolsun demek istedim.
allahım hepimizin eşlerini ve ailelerini korusun...şehit düşen polis ve eşiyle nikah fotoğraflarını gördüm biraz önce internetten, bizim evlendiğimizi nikah salonunda evlenmişler...içim parçalandı...
amin canımmmben haber izlemiyorum tansiyon hastası oldugum için dayanamıom bide ben devamlı 1 saatte eşimi arayıp yasıomu die bakıom şurayı yazarken bile ağlıyorum Allah eşlerimizi bize bağışlasın inş
hoşgeldin canım aramıza allah bagıslasın kuzularınıdaaaMerhaba hanımlar..
Ben de polis eşiyim.
merhaba kzılar
şehitlere ben de üzüldüm, allah korusun hepimizin eşlerini, asker ve polislerimizi...
merhaba hanımlar, ben asker eşiyim ancak bugünkü haberlere çok üzüldüm. başınız sağolsun demek istedim.
allahım hepimizin eşlerini ve ailelerini korusun...şehit düşen polis ve eşiyle nikah fotoğraflarını gördüm biraz önce internetten, bizim evlendiğimizi nikah salonunda evlenmişler...içim parçalandı...
ben haber izlemiyorum tansiyon hastası oldugum için dayanamıom bide ben devamlı 1 saatte eşimi arayıp yasıomu die bakıom şurayı yazarken bile ağlıyorum Allah eşlerimizi bize bağışlasın inş
Merhaba hanımlar..
Ben de polis eşiyim.
merhaba kzılar
şehitlere ben de üzüldüm, allah korusun hepimizin eşlerini, asker ve polislerimizi...
Merhaba arkadaşlar,asker eşi olaraktan üzüntümü belirtmek istiyorum başınız sağolsun allah rahmet eylesin tüm şehitlerimize..
Kökleri kazınsın artık bu köpeklerin yetti kaç tane şehit verildi artık,kalleş bunlar kendi gölgelerinden korkan ancak kadına çocuğa kurşun atan it sürüleri yok olacaksınız bir gün askerimize polisimize gücünüz yetmeyecek bunu böyle bilin kendi ininizde gebereceksiniz ..
Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?