• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

offffffff esım sabah gıttı goreve daha gelmedı gecıkecekmıs ıns kotu bısey yoktur ve gec kalmadan gelır eve

iyidir canım..ben yine memleketteyim.:1:..aslında gelmiyecektim.....ama bayram öncesi annem kolunu kırdı..babam hasta hatırlarsan mecburen geldim....yardım için..........
anladım canım cok gecmiş olsunn canım fırsatın olursa beklerim her zaman buyur gel dememe gerek yok biliosun;)
offffffff esım sabah gıttı goreve daha gelmedı gecıkecekmıs ıns kotu bısey yoktur ve gec kalmadan gelır eve

ayy inşş canım rabbim korusun eşlerimizi her daim sanırım burada karısıcakmış inanki dısarı cıkmak istemiyorum artık:(((

anladım canım cok gecmiş olsunn canım fırsatın olursa beklerim her zaman buyur gel dememe gerek yok biliosun;)

sağol canım........ $ka08.gif

ayy inşş canım rabbim korusun eşlerimizi her daim sanırım burada karısıcakmış inanki dısarı cıkmak istemiyorum artık:(((

rabbim huzur selamet versin ins karısmaz ama yınede cıkmayın bızde cıkmamaya calısıyoruz ama mecbur kaldıgımız zamanlar oluyo rabbıme emanetız

burdada olmus bıseyler ya melos dua et

evet esoşş yaaaa bende şimdi haberde gördümm bacım bingöl genç ilçesindeki polis lojmanına saldırı oldu die gecti inşş iyisinizdir çok merak ettim canımm yaaaa yaz gelince hemennnnn rabbim korusun her daim inşşşş aslında dün aksam öle konusuyodu eşimle arkadasları duydum burda da ortalık karıscak die duyum alınmış ayy yüregim agzımdaaa allahım sen koru eşlerimizi ve tüm vatan bekçilerimizi inşallahhhhhhhh :43:

Son düzenleme:
merhabalar,
sabah haberleri izledim kötü oldum ... şehitlerimize Allah rahmet eylesin... Allah ailelerine sabır versin... bir arkadaşım batmanda, bir tanesi bitlis mutkide inanın aramaya korkuyorum :((( Allah hepinizin yardımcısı olsun...

merhabalar,
sabah haberleri izledim kötü oldum ... şehitlerimize Allah rahmet eylesin... Allah ailelerine sabır versin... bir arkadaşım batmanda, bir tanesi bitlis mutkide inanın aramaya korkuyorum :((( Allah hepinizin yardımcısı olsun...

amin canım benim allah razı olsun...:59:

herkese merhabalar hanımlar...
yine canımızı yaktılar kkkkkkkkkkkkkkkkler..
dün gece tuncelide ki saldırıyı izledim de eşimde görevliydi aradım hemen
çok korktum sanki ona bişi olmuştu...
sakinleştirdi biraz beni gece 2 de geldi eve Allahıma şükrettim..
Allah hepimizin eşlerini korusun..
sağsalim gelsinler evlerine o itlerin de soyu kurusun inş..

merhaba hanımlar, ben asker eşiyim ancak bugünkü haberlere çok üzüldüm. başınız sağolsun demek istedim.
allahım hepimizin eşlerini ve ailelerini korusun...şehit düşen polis ve eşiyle nikah fotoğraflarını gördüm biraz önce internetten, bizim evlendiğimizi nikah salonunda evlenmişler...içim parçalandı...:59:

ben haber izlemiyorum tansiyon hastası oldugum için dayanamıom bide ben devamlı 1 saatte eşimi arayıp yasıomu die bakıom şurayı yazarken bile ağlıyorum Allah eşlerimizi bize bağışlasın inş

Merhaba hanımlar..:71:
Ben de polis eşiyim.:72:
Kasım'da evliliğimizin 4. yılı olacak inşallah.:69:
Ben İngilizce-Almanca çevirmenlik yapıyorum...:64:
3 yaşında Asyam ve henüz karnımda olan 7 aylık oğlum var:emir_bebek::nazar:

merhaba kzılar :3:
şehitlere ben de üzüldüm, allah korusun hepimizin eşlerini, asker ve polislerimizi...

herkese merhabalar hanımlar...
yine canımızı yaktılar kkkkkkkkkkkkkkkkler..
dün gece tuncelide ki saldırıyı izledim de eşimde görevliydi aradım hemen
çok korktum sanki ona bişi olmuştu...
sakinleştirdi biraz beni gece 2 de geldi eve Allahıma şükrettim..
Allah hepimizin eşlerini korusun..
sağsalim gelsinler evlerine o itlerin de soyu kurusun inş..
amin canım aminnnnnn :5:
merhaba hanımlar, ben asker eşiyim ancak bugünkü haberlere çok üzüldüm. başınız sağolsun demek istedim.
allahım hepimizin eşlerini ve ailelerini korusun...şehit düşen polis ve eşiyle nikah fotoğraflarını gördüm biraz önce internetten, bizim evlendiğimizi nikah salonunda evlenmişler...içim parçalandı...:59:
saolasın canım benim aminnnn:5:
ben haber izlemiyorum tansiyon hastası oldugum için dayanamıom bide ben devamlı 1 saatte eşimi arayıp yasıomu die bakıom şurayı yazarken bile ağlıyorum Allah eşlerimizi bize bağışlasın inş
amin canımmm:5:
hoşgeldin canım aramıza allah bagıslasın kuzularınıdaaa :71:
şehitlere ben de üzüldüm, allah korusun hepimizin eşlerini, asker ve polislerimizi...

aminn canımmm:5:

Merhaba arkadaşlar,asker eşi olaraktan üzüntümü belirtmek istiyorum başınız sağolsun allah rahmet eylesin tüm şehitlerimize..

Kökleri kazınsın artık bu köpeklerin yetti kaç tane şehit verildi artık,kalleş bunlar kendi gölgelerinden korkan ancak kadına çocuğa kurşun atan it sürüleri yok olacaksınız bir gün askerimize polisimize gücünüz yetmeyecek bunu böyle bilin kendi ininizde gebereceksiniz ..

Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetemez :72: :72:

HOŞGELDİN CNM ARAMIZA HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN VATAN SAĞOLSUN O İTLER DE YOK OLSUN İNŞ..

CNM BENDE İZLEMEK İSTEMİYORUM ÇOK ETKİLENİYORUM ELDEN BİŞEY GELMİYOR ALLAH KORUSUN İŞLERİMİZİ

hoşgeldin aramıza cnm
Allah bağışlasın çocukları...

mrblar amin aminnnn

Merhaba arkadaşlar,asker eşi olaraktan üzüntümü belirtmek istiyorum başınız sağolsun allah rahmet eylesin tüm şehitlerimize..

Kökleri kazınsın artık bu köpeklerin yetti kaç tane şehit verildi artık,kalleş bunlar kendi gölgelerinden korkan ancak kadına çocuğa kurşun atan it sürüleri yok olacaksınız bir gün askerimize polisimize gücünüz yetmeyecek bunu böyle bilin kendi ininizde gebereceksiniz ..

Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetemez :72: :72:

hoşgeldin aramıza cnm
bi gün kökleri kuruyacak inş..

Allah hepimizin eşlerine yardım etsin kocalarımızı bizlere bağışlasın...
Haberleri izleyemiyorum bile ben Allah ailelerine sabır versin...
Şu lanet pisliklerin de kökleri kurusun artık yok olsunlar vicdansız köpekler

napıonuz fıstıklar toplanamıoz ne zamandır bebekler nasıl kocalar nasıl keyifler nasıllllllll

Back
X