napıonuz fıstıklar toplanamıoz ne zamandır bebekler nasıl kocalar nasıl keyifler nasıllllllll
Daha evlenmedim ama erkek arkadasım polis ıkı hafta sonra sozum var ve muhtemelen 1 yıl sonra kahramanmarasa gidicem....Siz nasılsınız...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napıonuz fıstıklar toplanamıoz ne zamandır bebekler nasıl kocalar nasıl keyifler nasıllllllll
Daha evlenmedim ama erkek arkadasım polis ıkı hafta sonra sozum var ve muhtemelen 1 yıl sonra kahramanmarasa gidicem....Siz nasılsınız...[/
hadi hayırlısı olsun canım hoşgeldin aramıza ben esra m. oldum
Daha evlenmedim ama erkek arkadasım polis ıkı hafta sonra sozum var ve muhtemelen 1 yıl sonra kahramanmarasa gidicem....Siz nasılsınız...[/
hadi hayırlısı olsun canım hoşgeldin aramıza ben esra m. oldum
Teşekkür ederim amin canım umarım herşeyin hayırlısı olur..Özlem bende memnun oldum
Daha evlenmedim ama erkek arkadasım polis ıkı hafta sonra sozum var ve muhtemelen 1 yıl sonra kahramanmarasa gidicem....Siz nasılsınız...
merhabalar, ben de kahramanmaraştayım 5 senedir :) sözünüz de şimdiden hayırlı olsun inşallah, mutluluğunuz bozulmasınnerelisin bu arada?
Merhabalar, teşekkür ederim canım doğma büyüme istanbulluyum üniversiteyi bile istanbulda okudum napıcam orda nasıl alısıcam hiç bilmiyorum.
zorlanacağın kesin canım, hele istanbul gibi bi yerden sonra burası çok boş gelicektir sana. ben bile muğlada doğdum büyüdüm, sen gibi memleketimde yani muğlada okudum. bi atandım maraşın ilçesinin köyüne... burası türkiye mi dedirtti yani...şimdi merkezdeyim allahtan, merkez de öyle çok merkeze benzemiyor. biraz da yobazlık var maalesef. hep kötü konuştum de mi :) pardon:) sevdiğin yanında olduğu sürece sana her yer güzel olur canım, boşver, değişiklik olur senin için de, buraları da görmüş olursun, haırlısı olsun :)
Amin canım umarım herşeyin hayırlısı olur ben işletme mezunuyum iş nasıl bulucam diye düşünüyorum en çok bazen en iyisi bu sene kpssye hazırlanıp devlet dairesine girmek diyorumoda girebilirsem yoksa özel sektör iş bulamam sanırımBenim erkek arkadasımda türkoğlunda ama evi merkezden tutarız diyor...
hmm işletme ve iş bulma konusuna bi bilgim yok valla. ne desem boş, ama sen kötü düşünme yine, belli mi olur işini bulursun burdan :) türkoğlu en güzel ilçelerinden biri, merkeze de uzak sayılmaz, merkezde oturmanız daha iyi olur tabi. benim eşim de merkezde, seneye gelince biz de burda olursak belki tanışırız kısmet :)
İnşallah canım... Çok isterim tanışıp görüşmek:)))
İnşallah canım... Çok isterim tanışıp görüşmek:)))
inşallah diyelim :)ben de merkezde görev yapıyorum, evlnince iş yerlerimiz değişmedi zaten, sadece evlerimiz birleşti. :) yaza düğün var o zaman sizin de mi?
:) oh ne güzel herşeyi beraber yapmışınızdır uzakta olunca bu işlerde zor oluyor....Evet canım inşallah bir aksilik olmazsa yaza düğün var ve ben şuan çıldırmış durumdayım iki gündür sözde ne giyinicem diye düşünüp duruyorum....Çok zor işlermiş
evet herşeyi beraber yaptık, kendimiz beğendik aldık herşeyimizi :) inşallah canım, aksilik olmasın... ayy ne güzel heyecan, ne giyicem napıcam durumları. zor ama yaşanması gereken duygulardan...biz söz yapmadığımız için bilmiyorum söz nasıl olur, sözde de bulunmadım hiç. ayarlarsın bişeyler artıkinşallah güzel geçer özel gününüz
istanbulda herşey var, kıyafet açısından mesela, buralarda bişey bulamamıştım ben de, diktirmiştim hep.
evet herşeyi beraber yaptık, kendimiz beğendik aldık herşeyimizi :) inşallah canım, aksilik olmasın... ayy ne güzel heyecan, ne giyicem napıcam durumları. zor ama yaşanması gereken duygulardan...biz söz yapmadığımız için bilmiyorum söz nasıl olur, sözde de bulunmadım hiç. ayarlarsın bişeyler artıkinşallah güzel geçer özel gününüz
istanbulda herşey var, kıyafet açısından mesela, buralarda bişey bulamamıştım ben de, diktirmiştim hep.
nerde anacım bu sayfanın müdavinleri günlerdir boş geçio sayfalar yarın toplanın artık burdan yoklama yapcam hem kısır kek yapın paylaşalım burdan![]()
benim eşimde şimdi gitti gel çay koyyum içip beraber izleyek dizi kız