• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Gece geç saatlerde,yorgun,bitik bi halde tam da kafayı yastığa koyacakken,gözüne,sabah göreve gidecek eşinin ütülü gömleği ve pantolonunun olmadığının takılmasının verdiği o büyük ızdıraptır polis eşi olmak :37::72:

Aklıma geldi de:32:

Gece geç saatlerde,yorgun,bitik bi halde tam da kafayı yastığa koyacakken,gözüne,sabah göreve gidecek eşinin ütülü gömleği ve pantolonunun olmadığının takılmasının verdiği o büyük ızdıraptır polis eşi olmak :37::72:

hoşgeldin canım aramıza nerden :71:
vallaa 1 yıldır kurtuldum bende o üniforma ütüsünden zaten nefret ederim ütüden :19: allah kolaylık versin canım sanada :97:

selamlarrr bizde babamızı işe gönderdik şimdi oğluşla takılıyoz ne takılma ama başımı ağrıttı mız mız mız durma söyleniyo...meloş senin dizi başlamış canım :))

vallaha ütü yapmayı bilmediğim için eşim hep kendisi ütüler onu için ütü derdim yok çok şükür

sendemi bizdensin kuzuuu yaa evet canım sonunda başlattımmmm :27: :60: :60:

hee yine yolladık işe vee yine yanlızlık gerçi oğluşum yetiyooo sağolsun ama

:72:Çok hoşbuldum canım..Alanyadayız biz...ben 20 yıldır,eşim 7 yıldır..seneye Adanaya tayin istiycez inşallah..eşimin memleketi...
oh güzelmiş canım tatil yerindesinnn:34: bu arada bende adanalıyımmmmmm :21: :21:
vallaha ütü yapmayı bilmediğim için eşim hep kendisi ütüler onu için ütü derdim yok çok şükür

hee yine yolladık işe vee yine yanlızlık gerçi oğluşum yetiyooo sağolsun ama
uyuyoo benim minnoşummm:nazar: :emir_bebek: :69:
ayyy benimde kocişim adanalı inş. bizde doğu görevimizi yapınca sağ salim bizde adanayı isteyeceğizz:62:

biz önce mersineee sonra adanaya emeklilik orda olucak inşş canım çünkü 2.defa tayin çıkcak böle yapcaz :34:

hoşgelmişsin canım aramızaa...bende 2senelik evliyim ve 2sene boyunca hep ağladım bi türlü alışamadım haaa hala alışmış sayılmam ama oğluşum var 6aylık onunla ilgilenirken vakit geçiyoo

tsk ederım canım.lojmanda olsam korkmam herhalde.1 yıl ıdare edıcem artık.en kotusu bazende elektrıkler gıdıyor

tsk ederım canım.lojmanda olsam korkmam herhalde.1 yıl ıdare edıcem artık.en kotusu bazende elektrıkler gıdıyor

sırf doğuyu belki lojmanda oluruz diye istiyorum ..ben tedavi bile görecektim canım bu korku yüzünden psikolojim bozulmuştu ,2sene beklediğim kavuşmak için çok acılar çektiğim evlilikten bile soğumuştum bumuydu evlilik eşim yok gece gündüz çalışıyo ben 2senedir ya ailemin yanındayım yada birileri gelip beni bekliyo evimde bebek doğdu doğalı eşimle ilk defa yanlızız yani normalde tek kalamıyorum hep birisi arkadaş olacak bekleyecek işte yeni yeni alışma aşamasındayım

ayıp ettiniz kızlar bana gelin ben 4 yıl oldu alıştım biras korkmayın dur birer çayda size koyyum :1:

sırf doğuyu belki lojmanda oluruz diye istiyorum ..ben tedavi bile görecektim canım bu korku yüzünden psikolojim bozulmuştu ,2sene beklediğim kavuşmak için çok acılar çektiğim evlilikten bile soğumuştum bumuydu evlilik eşim yok gece gündüz çalışıyo ben 2senedir ya ailemin yanındayım yada birileri gelip beni bekliyo evimde bebek doğdu doğalı eşimle ilk defa yanlızız yani normalde tek kalamıyorum hep birisi arkadaş olacak bekleyecek işte yeni yeni alışma aşamasındayım

isimlerinizi hep unutuyom ya sen ist neresindesin korkuosan bana gel halkalıdayım ben lojmanda

isimlerinizi hep unutuyom ya sen ist neresindesin korkuosan bana gel halkalıdayım ben lojmanda

ayyy 2gündür çayda içmiyorum çok şeker kattığım için dikkat edeyim bu aralar diyorum ama off beceremicemm galibaa bana bool şekerli çayyy:)benim isim yazıyo zaten canım nickimde canım anadolu yakasındayız sarıgazide halkalı karşıdamı hiç bilmiyorum

Back
X