- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
ahh canımsın kuzummm
sabah sabah aklına gelirde ararmışşne kadar seviyoruzki birbirimizi sen arayınca ayy acaba bişeymi oldu kötü bişeymi var diye merak uyandırıyoruz
öpüyorum paşamla seni
bı sure sonra esının daha cok hosuna gıdecek yenı cıcılerın dısarıda oyle gezıpte yanlızca ona suslenınce kendını daha bı ozel hıssedecektır senın fotograflarına bakarken annem gordu ıkı halınıde masallah ne kadar guzelmıs dedı tabı yenı cıcılerını daha cok begendı o da benım gıbı duzgun dıs hastası olunca sendede masallah dısler sıralı ıncı olunca bayıldı valla
aman bacım ne yapacaz elımızden gelen baska bısey yok katlanıyoruz sevdamız ugrunaayy ne bilim bacım gurbetlik zor inankii yaaa bugün gündüz arkadaslar geldi tamam sohbet oturduk hersey cok güzel aksamda missfirler vardı eşimin polis arkadasları ve eşleri ama yinede insan aileden uzak kalınca kendini yarım hissediyo bu bayram geldi ama neyimeee
allah yardımcın olsun canımmm
evet kuzuu aynen ölee
ayyyy yerim ben senin anneniiii:))9)ayyy vallaha moral oluyoo bana böyle yaaa çok teşekkür ederim kendi ablam abim bile ne bu böyle neye dönmüşsün 1ay sonra açılırsın falan filan dır dır ediyorlar bu yüzden ablamla küstüm kimseye bu konuda taviz vermiyorum ben istedim ben kapandım yani ve alıştım başkasının dediklerini takmıyorum artık
ayy okadar önemli değil canım 1hafta önce falan kapandımda .açıklıkdan kapalıya geçince onun için yeni cicilerin diyor esoş...günaydın canlar melekcim ne bu cici muhabbetiniz yaw patladım meraktan
günaydın canımgünaydın canlar melekcim ne bu cici muhabbetiniz yaw patladım meraktan
günaydın esoşum öle canımgünaydın sekerler
aman bacım ne yapacaz elımızden gelen baska bısey yok katlanıyoruz sevdamız ugruna
takma bosver bana da demıslerdı sallamadım kararlı oldum kımse gık gıyemedı
ayy okadar önemli değil canım 1hafta önce falan kapandımda .açıklıkdan kapalıya geçince onun için yeni cicilerin diyor esoş...
ben senin o güzel göslerine kıyabilirmiyiimmm canıımm öperim öperim
nolsun şekerim kocişimi maça gönderdim oturuyorum pc başında sen napıyosun nasıl gidiyor?
oyarsın oyarsın
napiyim canım, dün işte benmki de ek görevdeydi, normalde gündüzcü ama akşama kaldı. ben de evde takıldım öyle, kitap falan okudum, şu yeni başlayan dizilere karşı da gıcıklığım oluştu, her kanalda bi dizi... ben de öpüyorum canım seni
ay evet o ne öyle her yerde bi dünya dizi insana itici geliyor o kadar dizi fragmanlarını görmek ben karıştırır oldum fıragmanlar birbirine benziyor ( bu dizi tanıtımlarına da fragman deniliyormuydu bilemedim şimdi ama dedim gitti...)
Selam kizlaaar, naber nasilsiniz coktandir giremedim malum yolculuk felan yaptim. Simdi annemlerdeyim keyfim yerinde, yemek yapma derdi yok temizlik derdi yok :)
Bende hersey yolunda cok sükür, dualarinizi eksik etmeyin selametle
Melikecim senin yerine bolbol alaman cikolatalarini yiyorum, 100 kilo olmasam iyidir
Öptm bye byeee
slm kızlar nasılsınız??
beni sormayın fenayım önceki akşam evimi su bastı...
işten bi geldim herşey suyun içinde Allahtan temiz suydu..
dün gün boyu ev temizledik ben annem ve abimin eşi..
Selam kizlaaar, naber nasilsiniz coktandir giremedim malum yolculuk felan yaptim. Simdi annemlerdeyim keyfim yerinde, yemek yapma derdi yok temizlik derdi yok :)
Bende hersey yolunda cok sükür, dualarinizi eksik etmeyin selametle
Melikecim senin yerine bolbol alaman cikolatalarini yiyorum, 100 kilo olmasam iyidir
Öptm bye byeee
slm kızlar nasılsınız??
beni sormayın fenayım önceki akşam evimi su bastı...
işten bi geldim herşey suyun içinde Allahtan temiz suydu..
dün gün boyu ev temizledik ben annem ve abimin eşi..
iyiyizz kuzumm çok şükürrr ayyy nasıl olmuş canım musluk falanmı açık kalmışşş düşünemiyorum bile evi su basmasını çok hasar birşey yoktur inş.
ayy ne zor olmuştur inş. sadece halıları ıslattığıyla kalmıştır.. Nevar neyok pek raslayamıyorum sana tatlım nasıl gidiyor iş güç...
sağolun kızlar ... sanırım musluktan
ya lojmanda su borularının tadilatı varmış kimseye haber vermeden yapılmış.eşim de bizim binanın yöneticisi..üstelik 2 ay önce değiştiler boruları..
eşim de o şahıs hakkında şikayette bulundu..tatsızlık oldu..
evde hasarlı olan yatak odası takımı mobilyam..
halılar perdeler giysiler koltuklar herşey ıslanmıştı...
işin kötüsü evde su giderim yok wc bile klozet düşünün yani..
sinirlerim çok bozuldu inanın daha yeni yeni toparlanıyorum..
inş komşuyla husumet tatlıya bağlanır da rahat ederiz..
kaba adam bi özür bile dilemedi düşünün yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?