Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

kızlarrrr nerde oturdugunuzu felan yazmayın canlarım malüm burayı herkes okuyor özelden yazın birbirinize bence tabii yinede siz bilirsiniz

Son düzenleme:
kızlarrrr nerde oturdugunuzu felan yazmayın canlarım malüm burayı herkes okuyor özelden yazın birbirinize bence tabii yinede siz bilirsiniz

doğru söylüosun aslında melikecim yazmamak lazım sanki...
ama napalım yazıyoruz işte sohbet ederken=)

sen nasılsın bebiş nasıll_?

doğru söylüosun aslında melikecim yazmamak lazım sanki...
ama napalım yazıyoruz işte sohbet ederken=)

sen nasılsın bebiş nasıll_?

herkese acık canım bu sayfa dısardan kayıtlı olmayanlarda okuyo ya o yüzden sölmiştim

bende iiim bitanem cok saol bebişle ugrasıyom şimdi oda ii çok şükür sen napıyon nasılsın canım benimm

aysennnnnnnnnnnnnnnnnn bacımmmmm nerelerdesin yaaaaaaaaaa arayam bariiiiiiiiiii gelmedin mi eveeeeee daaaaaaaaaa çok ösledim seniiii ..

herkese acık canım bu sayfa dısardan kayıtlı olmayanlarda okuyo ya o yüzden sölmiştim

bende iiim bitanem cok saol bebişle ugrasıyom şimdi oda ii çok şükür sen napıyon nasılsın canım benimm

İyiyim bende adetime gün sayıyorum gelsin diye değil ama gelmesin die...

benım oyle bı derdım yok cok sukur kamuflajlar ütü gerektirmediği için bu arada hosgeldın canım

Mrb arkadaslar bende polis esıyım tercandan sevgıler....
hosgeldın canım erzıncan tercan mı
bende canım yaaaa
sen daha neyıne alısmıyon melos bebıs var ya bacımmmmm
ayıp ettiniz kızlar bana gelin ben 4 yıl oldu alıştım biras korkmayın dur birer çayda size koyyum
ben korkmam hıcbıseyden ama fikir iyiymiş cayın yanında kısırda varsa kosarım vallabayılırım caya ustune kahve cigara ohh
İyiyim bende adetime gün sayıyorum gelsin diye değil ama gelmesin die...
sayma canım sayınca gelıyo meret bende sayardım sonra aglamaktan mahvolurdum ama cok sukur sadece bı kere agladım ondan sonra sinirlendim amaaaaaaaaaaaan olursa olur dedım bı baktım olmus zor bılıyorum ama dene muhakkak
melekcimmmmm cankusum alıstın mı yenı kıyafetlerıne cokkkkk yakısmıs balım sakın vazgecme

Günaydın kızlar...günaydın diyorum çünkü gece kızım tepemde,oğlum karnımda uyutmadığından yeni kalktık bu sene Alanya'nın sıcağından tiksindim bu arada..nefret ettim ilk defa burdan...kış gelsin,üşüdüm dersem ne olayım ben bişeyler atıştırıyım kızımla...

naber canlarımmm nasılsınızzz?meloş doğru diyon bacım ya adres vermesek daha ii galiba...bu arada teşekkürler esracım vallaha fazlada zorlanmadım desem yeridir alıştım artık cicilerimee ama eşim alışamadı şimdi sen fön çekmeyecek misin,düzleştirmeyecekmisin yok jöle sürmeyecekmisin falan deyip duruyorrr:))bn sana ayar çekerim kocişim diyorum evde sana süslenirim falan

bı sure sonra esının daha cok hosuna gıdecek yenı cıcılerın dısarıda oyle gezıpte yanlızca ona suslenınce kendını daha bı ozel hıssedecektır senın fotograflarına bakarken annem gordu ıkı halınıde masallah ne kadar guzelmıs dedı tabı yenı cıcılerını daha cok begendı o da benım gıbı duzgun dıs hastası olunca sendede masallah dısler sıralı ıncı olunca bayıldı valla

Allah ailelerine sabır versin ne zor Rabbim kimseye yaşatmasın

Merhaba hanımlar..
Ben de polis eşiyim.
Kasım'da evliliğimizin 4. yılı olacak inşallah.
Ben İngilizce-Almanca çevirmenlik yapıyorum...
3 yaşında Asyam ve henüz karnımda olan 7 aylık oğlum var
aramıza hoş geldin tatlım Rabbim bebişlerine uzun ömürler versin mutlu mesut...

duygularına katılıyorum canım Rabbim askerimizi polisimizi korusun ailelerine bir daha kötü şeyler yaşatmasın düşmana fırsat vermesin

Daha evlenmedim ama erkek arkadasım polis ıkı hafta sonra sozum var ve muhtemelen 1 yıl sonra kahramanmarasa gidicem....Siz nasılsınız...
slm canım bizde bu sene geldik maraşa istanbulun üstüne tabiki çok sessiz sakin üstelik sen orda doğup büyümüşsün ama sen merak etme biz senin canının sıkılmasına izin vermeyiz... Şimdiden hayırlı olsun tatlım...

okuyunca gülmekten kırıldım çünkü bende yaşıyorum aynı duyguları dün akşam bana ütülü gömlek sordu eşim o kadar yorgundumki yarın sabah ütülerim dedim eşim güldü eyvah ihale bana kaldı desene dedi. Sabah eşimin sesiyle uyandım aşkım diğer gömleğim ütülüymmüüşş diye seslendi nasıl sevindim bilemezsin... Bu akşam yine soruyor gömleğimi ütüledinmi diye bu akşam kaçış yok ütülemem lazım. Bizde çocuk yok çocuk odası ütü odası gibi odaya girince eşimin benim üniformalarımızdan geçilmiyor...

Mrb arkadaslar bende polis esıyım tercandan sevgıler....

kuzuumm hoş geldin nasılsın alışamadığını yazmışsın benim eşimde artık geceye gidiyor evin yeri güzel o konuda sıkıntım yok ama bazen kafamda bişeyler kurarsam korkuyorum oturma odasında tv pc lamba açık yatıyorum...

aysennnnnnnnnnnnnnnnnn bacımmmmm nerelerdesin yaaaaaaaaaa arayam bariiiiiiiiiii gelmedin mi eveeeeee daaaaaaaaaa çok ösledim seniiii ..

ahh canımsın kuzummm
sabah sabah aklına gelirde ararmışş ne kadar seviyoruzki birbirimizi sen arayınca ayy acaba bişeymi oldu kötü bişeymi var diye merak uyandırıyoruz
öpüyorum paşamla seni

bu arada yeni arkadaşlarda gelmişler hoşgelmişler sefa getirmişler
burası bir kadın dayanışması topiğidir kızlar

hmm iskenderunlu demek, iyi bari. uzak dediğin gibi, gelince istenir söz falan takılır, en uygunu da o zaten, bizim de öyle olmuştu :)eteğin güzel duruyuro valla, ben beğendim, üzerine de güzel bişeyler giyersen çok güzel olur, tabi ayakkabı da önemli, ön planda olucak bu elbiseyle. evin içinde gerçi giyer misiniz bilemiyorum :) pudra çok moda, kolay bulman lazımdı :) ben de çok seviyorum pudrayı, yakışır da güzel olur, iyi düşünmüşsün, hem masum bi renk, hem çok tatlı yaz rengi :) inşallah her şey yolunda gider :) gelişmelerden haberdar et

bu arada yeni arkadaşlarda gelmişler hoşgelmişler sefa getirmişler
burası bir kadın dayanışması topiğidir kızlar

slm şekerim nasılsın? sobeledim senniii

aysen34 üzerime alınıyorum ve hoşbuldum diyorum :) ayşegül ben ...

ayy emsalsizim beni mi sobeledin, hay allah seni görmüştüm ama yhazık sobelemiyim demiştim, besle kargayı oysun gözünü he hee, şaka tabi iyiyim canım, sen de iyisin inşallah

ben senin o güzel göslerine kıyabilirmiyiimmm canıımm öperim öperim

nolsun şekerim kocişimi maça gönderdim oturuyorum pc başında sen napıyosun nasıl gidiyor?

ayy ne bilim bacım gurbetlik zor inankii yaaa bugün gündüz arkadaslar geldi tamam sohbet oturduk hersey cok güzel aksamda missfirler vardı eşimin polis arkadasları ve eşleri ama yinede insan aileden uzak kalınca kendini yarım hissediyo bu bayram geldi ama neyimeee
allah yardımcın olsun canımmm

evet kuzuu aynen ölee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…