edirne ye yakın :d sıkılırsan gel harbi diyorum bak kocanıda kap gel kız
kızlarrrr nerde oturdugunuzu felan yazmayın canlarım malüm burayı herkes okuyor özelden yazın birbirinize bence tabii yinede siz bilirsiniz
doğru söylüosun aslında melikecim yazmamak lazım sanki...
ama napalım yazıyoruz işte sohbet ederken=)
sen nasılsın bebiş nasıll_?
herkese acık canım bu sayfa dısardan kayıtlı olmayanlarda okuyo ya o yüzden sölmiştim
bende iiim bitanem cok saol bebişle ugrasıyom şimdi oda ii çok şükür sen napıyon nasılsın canım benimm
İyiyim bende adetime gün sayıyorum gelsin diye değil ama gelmesin die...
Gece geç saatlerde,yorgun,bitik bi halde tam da kafayı yastığa koyacakken,gözüne,sabah göreve gidecek eşinin ütülü gömleği ve pantolonunun olmadığının takılmasının verdiği o büyük ızdıraptır polis eşi olmak
Aklıma geldi de
hosgeldın canım erzıncan tercan mıMrb arkadaslar bende polis esıyım tercandan sevgıler....
sen daha neyıne alısmıyon melos bebıs var ya bacımmmmmbende canım yaaaa
ben korkmam hıcbıseyden ama fikir iyiymiş cayın yanında kısırda varsa kosarım vallaayıp ettiniz kızlar bana gelin ben 4 yıl oldu alıştım biras korkmayın dur birer çayda size koyyum
sayma canım sayınca gelıyo meret bende sayardım sonra aglamaktan mahvolurdum ama cok sukur sadece bı kere agladım ondan sonra sinirlendim amaaaaaaaaaaaan olursa olur dedım bı baktım olmus zor bılıyorum ama dene muhakkakİyiyim bende adetime gün sayıyorum gelsin diye değil ama gelmesin die...
naber canlarımmm nasılsınızzz?meloş doğru diyon bacım ya adres vermesek daha ii galiba...bu arada teşekkürler esracım vallaha fazlada zorlanmadım desem yeridir alıştım artık cicilerimee ama eşim alışamadı şimdi sen fön çekmeyecek misin,düzleştirmeyecekmisin yok jöle sürmeyecekmisin falan deyip duruyorrr:))bn sana ayar çekerim kocişim diyorum evde sana süslenirim falan
merhaba hanımlar, ben asker eşiyim ancak bugünkü haberlere çok üzüldüm. başınız sağolsun demek istedim.
allahım hepimizin eşlerini ve ailelerini korusun...şehit düşen polis ve eşiyle nikah fotoğraflarını gördüm biraz önce internetten, bizim evlendiğimizi nikah salonunda evlenmişler...içim parçalandı...
aramıza hoş geldin tatlım Rabbim bebişlerine uzun ömürler versin mutlu mesut...Merhaba hanımlar..
Ben de polis eşiyim.
Kasım'da evliliğimizin 4. yılı olacak inşallah.
Ben İngilizce-Almanca çevirmenlik yapıyorum...
3 yaşında Asyam ve henüz karnımda olan 7 aylık oğlum var
Merhaba arkadaşlar,asker eşi olaraktan üzüntümü belirtmek istiyorum başınız sağolsun allah rahmet eylesin tüm şehitlerimize..
Kökleri kazınsın artık bu köpeklerin yetti kaç tane şehit verildi artık,kalleş bunlar kendi gölgelerinden korkan ancak kadına çocuğa kurşun atan it sürüleri yok olacaksınız bir gün askerimize polisimize gücünüz yetmeyecek bunu böyle bilin kendi ininizde gebereceksiniz ..
Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetemez
slm canım bizde bu sene geldik maraşa istanbulun üstüne tabiki çok sessiz sakin üstelik sen orda doğup büyümüşsün ama sen merak etme biz senin canının sıkılmasına izin vermeyiz... Şimdiden hayırlı olsun tatlım...Daha evlenmedim ama erkek arkadasım polis ıkı hafta sonra sozum var ve muhtemelen 1 yıl sonra kahramanmarasa gidicem....Siz nasılsınız...
Gece geç saatlerde,yorgun,bitik bi halde tam da kafayı yastığa koyacakken,gözüne,sabah göreve gidecek eşinin ütülü gömleği ve pantolonunun olmadığının takılmasının verdiği o büyük ızdıraptır polis eşi olmak
Aklıma geldi de
Mrb arkadaslar bende polis esıyım tercandan sevgıler....
aysennnnnnnnnnnnnnnnnn bacımmmmm nerelerdesin yaaaaaaaaaa arayam bariiiiiiiiiii gelmedin mi eveeeeee daaaaaaaaaa çok ösledim seniiii ..
Canım erkek arkadasımın ailesi hatay iskendurunda hem gelip ailemle tanışıcaklar hemde isteyip söz takalım diyorlar.... Uzakta oldukları için mecburen ilk tanışmaya gelicekler tanışmaya geldiklerinde diz altı siyah dantel işlemeli bir etek ve beyaz bir bluz giyiyim diyorum hem sade hem sık hemde abartı olmamış olur diye düşünüyorum sence nasıl fikir ne dersin sözede pudra tonlarında elbise alıyım diyorum ama bır turlu bulamıyorum
bu arada yeni arkadaşlarda gelmişler hoşgelmişler sefa getirmişler
burası bir kadın dayanışması topiğidir kızlar
slm şekerim nasılsın? sobeledim senniii
aysen34 üzerime alınıyorum ve hoşbuldum diyorum :) ayşegül ben ...
ayy emsalsizim beni mi sobeledin, hay allah seni görmüştüm ama yhazık sobelemiyim demiştim, besle kargayı oysun gözünühe hee, şaka tabi iyiyim canım, sen de iyisin inşallah
benım oyle bı derdım yok cok sukur kamuflajlar ütü gerektirmediği için bu arada hosgeldın canım
hosgeldın canım erzıncan tercan mı
sen daha neyıne alısmıyon melos bebıs var ya bacımmmmm
ben korkmam hıcbıseyden ama fikir iyiymiş cayın yanında kısırda varsa kosarım vallabayılırım caya ustune kahve cigara ohh
sayma canım sayınca gelıyo meret bende sayardım sonra aglamaktan mahvolurdum ama cok sukur sadece bı kere agladım ondan sonra sinirlendim amaaaaaaaaaaaan olursa olur dedım bı baktım olmus zor bılıyorum ama dene muhakkak
melekcimmmmm cankusum alıstın mı yenı kıyafetlerıne cokkkkk yakısmıs balım sakın vazgecme
allah yardımcın olsun canımmmGünaydın kızlar...günaydın diyorum çünkü gece kızım tepemde,oğlum karnımda uyutmadığından yeni kalktıkbu sene Alanya'nın sıcağından tiksindim bu arada..nefret ettim ilk defa burdan...kış gelsin,üşüdüm dersem ne olayım ben bişeyler atıştırıyım kızımla...
naber canlarımmm nasılsınızzz?meloş doğru diyon bacım ya adres vermesek daha ii galiba...bu arada teşekkürler esracım vallaha fazlada zorlanmadım desem yeridir alıştım artık cicilerimee ama eşim alışamadı şimdi sen fön çekmeyecek misin,düzleştirmeyecekmisin yok jöle sürmeyecekmisin falan deyip duruyorrr:))bn sana ayar çekerim kocişim diyorum evde sana süslenirim falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?