Gece geç saatlerde,yorgun,bitik bi halde tam da kafayı yastığa koyacakken,gözüne,sabah göreve gidecek eşinin ütülü gömleği ve pantolonunun olmadığının takılmasının verdiği o büyük ızdıraptır polis eşi olmak
Aklıma geldi de
selamlarrr bizde babamızı işe gönderdik şimdi oğluşla takılıyoz ne takılma ama başımı ağrıttı mız mız mız durma söyleniyo...meloş senin dizi başlamış canım :))
hoşgeldin canım aramıza nerden
vallaa 1 yıldır kurtuldum bende o üniforma ütüsünden zaten nefret ederim ütüdenallah kolaylık versin canım sanada :97:
vallaha ütü yapmayı bilmediğim için eşim hep kendisi ütüler onu için ütü derdim yok çok şükürGece geç saatlerde,yorgun,bitik bi halde tam da kafayı yastığa koyacakken,gözüne,sabah göreve gidecek eşinin ütülü gömleği ve pantolonunun olmadığının takılmasının verdiği o büyük ızdıraptır polis eşi olmak
Aklıma geldi de
sendemi bizdensin kuzuuu yaa evet canım sonunda başlattımmmm
Çok hoşbuldum canım..Alanyadayız biz...ben 20 yıldır,eşim 7 yıldır..seneye Adanaya tayin istiycez inşallah..eşimin memleketi...
oh güzelmiş canım tatil yerindesinnnÇok hoşbuldum canım..Alanyadayız biz...ben 20 yıldır,eşim 7 yıldır..seneye Adanaya tayin istiycez inşallah..eşimin memleketi...
uyuyoo benim minnoşummmvallaha ütü yapmayı bilmediğim için eşim hep kendisi ütüler onu için ütü derdim yok çok şükür
hee yine yolladık işe vee yine yanlızlık gerçi oğluşum yetiyooo sağolsun ama
ayyy benimde kocişim adanalı inş. bizde doğu görevimizi yapınca sağ salim bizde adanayı isteyeceğizz
Mrb arkadaslar bende polis esıyım tercandan sevgıler....
Mrb arkadaslar bende polis esıyım tercandan sevgıler....
hoşgelmişsin canım aramızaa...bende 2senelik evliyim ve 2sene boyunca hep ağladım bi türlü alışamadım haaa hala alışmış sayılmam ama oğluşum var 6aylık onunla ilgilenirken vakit geçiyoo
Bende bu gece yalnızım ve hala alısamadım
bende canım yaaaa
tsk ederım canım.lojmanda olsam korkmam herhalde.1 yıl ıdare edıcem artık.en kotusu bazende elektrıkler gıdıyor
sırf doğuyu belki lojmanda oluruz diye istiyorum ..ben tedavi bile görecektim canım bu korku yüzünden psikolojim bozulmuştu ,2sene beklediğim kavuşmak için çok acılar çektiğim evlilikten bile soğumuştum bumuydu evlilik eşim yok gece gündüz çalışıyo ben 2senedir ya ailemin yanındayım yada birileri gelip beni bekliyo evimde bebek doğdu doğalı eşimle ilk defa yanlızız yani normalde tek kalamıyorum hep birisi arkadaş olacak bekleyecek işte yeni yeni alışma aşamasındayım
isimlerinizi hep unutuyom ya sen ist neresindesin korkuosan bana gel halkalıdayım ben lojmanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?