• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

canım hastamısın bende ilaç alıyorum sütüm varmış onu kurutmak için acayip midem bulanıyo bende uzanmak için kalktım bekledim gelmediniz laflarız diye ya bu arada e toprakmışız esimde karabük safranbolulu hatta dere köyü benim kütükte oraya gecti ya kimligim çok sevindim yaa kayınbabam isdemir çelige calışamaya iskenderuna yollamışlar işte buraya yerleşmişler iskenduruna ama esimin akrabaları hep karabük safranboluda bak kan cekmiş görüyosun dimi zemuszemus

yok canım hasta dedeğilim ğluma doğum günü yaptım baya kalabalıktı yorulmuşum ondan uyuyup duruyorum sana geçmiş olsun tatlım eşin hemşerim hee bnede çok sevindim canım memelletim çok güzeldir çokkk :))))

hoşbuldum canım benim. iyiyim tatlım. ankaradayım. aslen ardahanlıyım ama hiç gitme görme şansım olmadı. bende sizin memleketten şöyle bir geçtim canım üniversitedeyken. evlerinizi gördüm canım çok güzel evleriniz var. böyle oyuncak gibi şirin evleriniz.

güzeldir canım memleketim evleri gibi kendiside küçücük şirin bi şehirdir bizde ankaraya günlük gezmeye gider gelirdik akrabalarım var orada hatta HOSTA yı bilirsin ankaranın en meşhur yerlerinden oranın sahipleride akrabam olur eniştem yani :)))

yok canım hasta dedeğilim ğluma doğum günü yaptım baya kalabalıktı yorulmuşum ondan uyuyup duruyorum sana geçmiş olsun tatlım eşin hemşerim hee bnede çok sevindim canım memelletim çok güzeldir çokkk :))))

öyle waLLA sen ne ara geldin yaaaa yine görmedim bu arada dogum günü kutlu olsun delikanlının ayy darısıda benim ogluma inşallaaaahhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

öyle waLLA sen ne ara geldin yaaaa yine görmedim bu arada dogum günü kutlu olsun delikanlının ayy darısıda benim ogluma inşallaaaahhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım ben geziinirim nette ondan bi gelip bi gidiyorum bazen oğlum oyun oyun oynuyo ondan bak yine geldim teşekkür ederim resimlerini yükledim bakarsın amin inşallah oğlanmı istiyosun yoksaaaaa hamilemisin

canım ben geziinirim nette ondan bi gelip bi gidiyorum bazen oğlum oyun oyun oynuyo ondan bak yine geldim teşekkür ederim resimlerini yükledim bakarsın amin inşallah oğlanmı istiyosun yoksaaaaa hamilemisin

ayyy nerde o günler allahım agzından duysun dr.gittim işte su sütü kurutmak için verdi bide beyaz+kırmızı bi hap verdi o yardımcı olucak sanırım hamile kalmama bide yeni evli olunca dr.tedavi etmiyo naca işte esimle istiyoz ama allahtan umit kesilmezmiş eli ayagı düz olsunda ne olursa olsun nasıl olsa ilk olucak nerden bakıcam resimlere kaydirigubbakcemile4

ayyy nerde o günler allahım agzından duysun dr.gittim işte su sütü kurutmak için verdi bide beyaz+kırmızı bi hap verdi o yardımcı olucak sanırım hamile kalmama bide yeni evli olunca dr.tedavi etmiyo naca işte esimle istiyoz ama allahtan umit kesilmezmiş eli ayagı düz olsunda ne olursa olsun nasıl olsa ilk olucak nerden bakıcam resimlere kaydirigubbakcemile4

allah ilk önce hayırlı eli ayağı düzgün bi evlet versin sonra cinsiyeti düşünürüz dimi tatlım benim profile gir sağ tarafta aşağı doğru inerken fotoğraflarımız var oradan bakabilirisin benide görürüsün

hımm gercekten çok tatlı çıkmışssınız canım allahım bagışlasın inşallah pek tatlımış durr bi kız yapimde uzaga gitmesin dimi......biz burda baska msn de yapamıyomuyuzkaydirigubbakcemile5

yap tabiii gitmesin uzaklara hem hemşeriyiz hem meslektaş

elıfcımm oglunun dogum gunu mu yaa yerım bn onu coook yahusuklu kızım olursa kaptım gıttı hee

elıfcımm oglunun dogum gunu mu yaa yerım bn onu coook yahusuklu kızım olursa kaptım gıttı hee

27 sindeydi canım teşekkür ederim yakışıklıdır benim nohutum talibi çoğalıyo oğlumun :)))) bende alırım kızını :teytey:

herhalde yani bak sen dicerr de çıktı walla talip allahım masalah annesi gibi arda :nazar: degmesin tatlıma dimi.....sen nedreydin canımerzurumda mı yani sarktamısın sizin birim ne:teytey:

erzurumdayız canım 2.ci senemiz karakolcu ama artık karakol diye geçmiyo polis merkezi amirliği diyelim

hehe

melıkecımm sen benden once dogurursun napalım nasıp kısmet
opuyorumnanaktan

Back
X