• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

iyi hadi affedimmmm bariii Şeniz ee napıyosun bakalım nişanlınla nasıl gidioooo bebek dügüne mutlaka cagırıyosunnnn tamammı :teytey:

nisanlimla hersey super cok sukuryerimseniben pomemi kazandi bugun okula gitti .ozluyorummmm:( evet canimmm mutlaka cagiracammm yuregirde olacak dugun zatenopuyorumnanaktan

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrr herkesin yeni yılı kutlu olsunnnnnnnnn herkese bol bol aşk bol bol bereket ve saglık bol bol basarı bol bol bebişler bol bol gülmek bol bol gezmeke eglenmek nasip eylesin derdi acıyı uzak eylesin bidenelerimmmmmm hep beraber mutlu mesut sekilde girelim askerimize ve polisimize allahım zeval vermesin allahım korusun onlarıda bize bagışlasın inşallahhhhhhhhhhhh zemuszemus kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2 Şeniz hihoyyyt :içelim: :sm_cool: :asigim:

nisanlimla hersey super cok sukuryerimseniben pomemi kazandi bugun okula gitti .ozluyorummmm:( evet canimmm mutlaka cagiracammm yuregirde olacak dugun zatenopuyorumnanaktan

çok sevindim canım allahım tez zamanda kavustursun seni bilirim çok acı veriyo insanın sevdiginin yanında olmamamsı ama dedim ya sabrın sonu selamettttt kaydirigubbakcemile5

evet esim 5 yıl çevikteydi simdi sivil de 6. senesi canım bizde 6 aylık evliyiz sen ne iş yapıyosun zemuszemus

Allah mutlu etsin cnm.bir yastikta kocayin insallah.ben ingilizce ogretmeniyim.
ama evlenince 1 sene falan calismayi dusunmuyorumm

bende ıyıyım canım allaha sukur bıraz yorgunum esımın badısı ve dıger bekar arkadasları yemege geldı kendımı yemekteyız programında gıbı hıssettım kosturmaktan sonra onlar gıttı 2.kattakı komsum geldı sonra o da gıtttı karsı komsum geldı esıyle oturmaya anca oturabıldım valla

bende ıyıyım canım allaha sukur bıraz yorgunum esımın badısı ve dıger bekar arkadasları yemege geldı kendımı yemekteyız programında gıbı hıssettım kosturmaktan sonra onlar gıttı 2.kattakı komsum geldı sonra o da gıtttı karsı komsum geldı esıyle oturmaya anca oturabıldım valla

bakıyomda cabuk unutuldukkkkkk mafoldumben

herkesin yeni yılını kutlar sağlıklı, sıhatli, mutlu, huzurlu bir yıl olmasını diliyorumm

amiiiinn elifcimm
ben de yenı yılın öncelıkle saglık sonra mutluluk ve de basarı getırmesını dılıyorum herkeseee

Yeni yılınız yeni ümitler,yeni sevinçler,sağlık,mutluluk ve bol hayırlı kazançlar getirsin inşallah hepimize.Yeni Yılınızı Kutlarım Arkadaşlar...opuyorumnanaktan

Back
X