iyi hadi affedimmmm bariii Şeniz ee napıyosun bakalım nişanlınla nasıl gidioooo bebek dügüne mutlaka cagırıyosunnnn tamammı :teytey:
nisanlimla hersey super cok sukuryerimseniben pomemi kazandi bugun okula gitti .ozluyorummmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi hadi affedimmmm bariii Şeniz ee napıyosun bakalım nişanlınla nasıl gidioooo bebek dügüne mutlaka cagırıyosunnnn tamammı :teytey:
nisanlimla hersey super cok sukuryerimseniben pomemi kazandi bugun okula gitti .ozluyorummmmevet canimmm mutlaka cagiracammm yuregirde olacak dugun zatenopuyorumnanaktan
çok sevindim canım allahım tez zamanda kavustursun seni bilirim çok acı veriyo insanın sevdiginin yanında olmamamsı ama dedim ya sabrın sonu selamettttt kaydirigubbakcemile5
evet esim 5 yıl çevikteydi simdi sivil de 6. senesi canım bizde 6 aylık evliyiz sen ne iş yapıyosun zemuszemus
slm kızlarrrrrrrrr neler kaynatıyorsunuz nasılsınız
bende ıyıyım canım allaha sukur bıraz yorgunum esımın badısı ve dıger bekar arkadasları yemege geldı kendımı yemekteyız programında gıbı hıssettım kosturmaktan sonra onlar gıttı 2.kattakı komsum geldı sonra o da gıtttı karsı komsum geldı esıyle oturmaya anca oturabıldım valla
Allah mutlu etsin cnm.bir yastikta kocayin insallah.ben ingilizce ogretmeniyim.
ama evlenince 1 sene falan calismayi dusunmuyorumm
amiiiinn elifcimm
ben de yenı yılın öncelıkle saglık sonra mutluluk ve de basarı getırmesını dılıyorum herkeseee