- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
Insallah cnm hakkimizda herseyin hayirlisi olsun
öyle bitanem esim ders calışiyodu kusura bakma kalkmak zorunda kaldım bitanem sınava girecez ya oda calışıyo bende :dance:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah cnm hakkimizda herseyin hayirlisi olsun
öyle bitanem esim ders calışiyodu kusura bakma kalkmak zorunda kaldım bitanem sınava girecez ya oda calışıyo bende :dance:
kolay gelsin cnm Allah zihin acikligi versin kaydirigubbakcemile2
naber gülayımm
aman napıyım güzelim uğraşıyorum arda biraz daha iyi arkadaşa gitmştik yeni geldim arda uyuyo yoruldu kuzum bende nette takılıyom iştee
canim benimmm.kiyamam ii yapiyon cnm bende takiliyom kac saattir.sabah ise gidiyorum is cikisi kursa gidiyorum cok yoruluyom ama gine de erken uyuyamiyorum yaaopuyorumnanaktan
uyu tatlım salim kafayla çalışırsın hiç olmazsa uykusuz uykusuz zor olur kurs falann olumunekankayizsmile
iyilik canımm napim. hafif bir soğuk algınlığı başlangıcı sezdim kendimde.kaydirigubbakcemile3 sen nesılsın bakim.
iyi olmana sevindim bitanem. Değerini bil bak bu gezmelerin. ilerde çalışmaya başlayınca olmuyor böyle kaydirigubbakcemile3 eşinin ailesi mi geldi. karabükte oturuyorlardı değil mi. ben napim canım işyerindeyim. proje siparişimi aldım oturuyorum şimdi rahat rahat. benim içinde gezin sahilde tamam mı![]()
ben çok severim denizi seyretmeyi. çok rahatlatır beni. ama beyaz tenli olduğumdan deniz kenarı şehirlerde çok zorlanıyorum.:sinifsinif: maşallah canım Allah muhabbetinizi artırsın eşinin ailesiyle.
iyilik canımm napim. hafif bir soğuk algınlığı başlangıcı sezdim kendimde.kaydirigubbakcemile3 sen nesılsın bakim.